Vytautas Sinica. Daugėja LGBT jaunimo, britai uždraudė lyties keitimą vaikams

Rudenį Lietuvoje pradėjus įgyvendinti gyvenimo įgūdžių programą, kurios lytiškumo dalį rengė translytiškumą normalizuoti siekiantys aktyvist...

Rudenį Lietuvoje pradėjus įgyvendinti gyvenimo įgūdžių programą, kurios lytiškumo dalį rengė translytiškumą normalizuoti siekiantys aktyvistai iš „Įvairovės ir edukacijos namų“, ir Švietimo ministrui pasakius, kad nežino, kiek yra lyčių (ir dar daug kam nesugebėjus atsakyti) Lietuvoje daug žmonių pagaliau pirmąkart patikėjo, kad idėjos apie lyties keitimą ar tiesiog pasirinkimą nėra pasakos - jos realiai egzistuoja ir iš pažiūros protingi žmonės tarp mūsų jomis tiki arba apsimeta tikintys dėl konformizmo. 

Vakaruose, kur tos idėjos klesti jau dvidešimt metų, tai tapę didžiule visuomenės sveikatos problema. Jungtinė Karalystė praėjusį dešimtmetį buvo sukrėsta, kai suskaičiavo, kad nepilnamečių merginų, atradusių, kad yra ne tos lyties, skaičius per 2009-2017 metų laikotarpį išaugo 44 kartus. Ne procentus, o kartus. Prasidėjo tyrimai ir diskusijos, pasibaigę tuo, kad britų vyriausybė neseniai uždraudė brendimą blokuojančią hormonų terapiją, taigi medikamentinį lyties keitimą nepilnamečiams. Tuos pačius sprendimus priima kitos radikaliausiai translytiškumo eksperimentą išbandžiusios šalys - Švedija, Suomija. Net visiškai nuleftėjusios Kanados atskiros provincijos (Alberta) daro tą patį. 

Baisu tai, kad Lietuvoje Dulkys ką tik (prieš du metus) įteisino hormonų terapiją, taigi, ką britai dabar uždraudžia, suaugusiems ir lietuviškame mainstreame niekas tuo nesipiktino. Tokie provincialūs esame.

Taigi geroji žinia yra sektinas britų pavyzdys, kad ir šiais ideologinės beprotybės laikais galima priimti sveiko proto sprendimus. Tik reikia valios.

Blogoji žinia yra Gallup atlikto JAV visuomenės tyrimo rezultatai. Naujausias tyrimas parodė, kad JAV visuomenėje LGBT save priskiria 30 procentų Z kartos (14-28 metų) merginų. Apskritai visuomenėje šis skaičius išaugo nuo 3 iki 7 procentų. Auga, žinoma, išimtinai jaunimo sąskaita. Merginų dvigubai dažniau nei vaikinų, visai kaip ir Jungtinėje Karalystėje.

Pati nekorektiškiausia šio įrašo dalis. Kurios LGBT raidės, t.y. tapatybės pildosi naujais nariais? Biseksualai ir transseksualai. Būtų studijos vertas klausimas, kodėl taip yra, bet tokių studijų esama ir jas rašo psichoterapeutai, ne politologai. Iš politinės pusės galima tik konstatuoti pramogų kultūros, medijų ir švietimo vykdomos indoktrinacijos poveikį.

Ši indoktrinacija paprasta: reikia ieškoti savęs, savo seksualumo, viską išbandyti prieš nusprendžiant. Viskas yra normalu, viskas vienodai gera, būkite atviri ieškojimams. Taip atsiranda dominuojanti B raidė - biseksualumas - savo esme atsisakymas rinktis, su kuo nori seksualinio gyvenimo, atvirumas visiems. Natūralu, kad jokia indoktrinacija nenutraukia natūralaus potraukio priešingai lyčiai, nors neuroplastiškumo idėja leidžia daryti ir prielaidą, kad visapusiška indoktrinacija gali keisti prigimtį. Bet kuriuo atveju, indoktrinacija gali paskatinti „mąstyti plačiau“. Gal nereikia stebėtis, kad vaikinus tokia idėja daug mažiau įtikina ir tai labai stipriai atsispindi statistikoje.

Vyksta intensyvus karas dėl vaikų sąmonių. Jame yra puolanti, siekianti pakeisti mąstymą, ir besiginanti, siekianti išsaugoti prigimtinius santykius, pusės. Šia prasme puolanti pusė nuolat kartoja, kad „vyksta pokyčiai“, „keičiasi vertybės“, „jaunimas mąsto kitaip“. Lyg visa tai vyktų savaime. Niekas nevyksta savaime. Visi šie pokyčiai, kiek jie išvis vyksta (Lietuvoje, pavyzdžiui, kol kas vyksta lėtai), yra sąmoningo ir sistemingo veikimo rezultatas. Ne kažkokios sorošų ir geitsų grupelės, o universitetuose ideologiškai indoktrinuotų fanatikų, kurie po to kas nuoširdžiai, o kas dėl Europos Komisijos ir Šiaurės šalių begalinės paramos srautų siekia tas idėjas, naują moralę ir net naują lytiškumą paskleisti jaunimo tarpe. Nes tą padarius kova dėl protų bus laimėta, teliks laiko klausimas.

Keista, kaip mažai tai rūpi visuomenei, kol tragiški suluošintų jaunų žmonių pavyzdžiai pradeda badyti akis. Kai kur jau bado.

Dalinuosi ir nuoroda į geriausią kritinę knygą apie translytiškumą. Tokia gera, kad Amazon dėl politinio korektiškumo uždraudė jos prekybą, tad išvertėme ir išleidome lietuviškai.

Susiję

Vytautas Sinica 4239182168910634572

Rašyti komentarą

item