Londono mokykla suspendavo LGBT „pamokos“ nelankyti prašiusius 10-mečius

Anglijoje, pietų Londone, esanti  Heavers Farmer pradinė mokykla suspendavo 2 mokinius, 10-metę mergaitę ir berniuką, kurie mokytojos pap...

Anglijoje, pietų Londone, esanti Heavers Farmer pradinė mokykla suspendavo 2 mokinius, 10-metę mergaitę ir berniuką, kurie mokytojos paprašė leisti nedalyvauti „Pasididžiavimo mėnesiui“ skirtoje LGBT „pamokoje“. Mokiniai dėl tariamai netinkamo elgesio suspenduoti 5 dienoms.

Birželio 20-ą dieną šioje mokykloje mokytoja vaikams išdalino LGBT ideologijos propagavimui skirtą medžiagą, spalvinimo lapus, kuriuos vaikams buvo nurodyta spalvinti.

Tuomet Farrellas, vienas iš mokinių, paprašė vizituojančios mokytojos leisti jam nedalyvauti šioje „pamokoje“. Mokytoja, teigdama, kad ši LGBT „pamoka“ yra ugdymo programos dalis, tokio leidimo nesuteikė.

Farrellas šią LGBT „pamoką“ vedusiai vizituojančiai mokytojai pasakė, kad „nepriims LGBT“, nes jis yra krikščionis.

Po to, neaišku, dėl kokios priežasties, mokytoja Farrello ir jo bendrasuolės Kaysey paklausė: „Ar jūs norite, kad jie mirtų?“ Farellas atsakė, kad jie to nenori.

Galiausiai, mokyklos direktorė Susan Papas Farrellą ir Kaysey išsivedė į atskiras patalpas. Direktorė paklausė Kaysey: „Kaip drįsti sakyti, kad tu nori nužudyti LGBT asmenis?“ Mergaitei atsakius, kad ji to nesakė, direktorė rėkdama ant jos toliau aiškino: „Taip, tu sakei ir nemeluok.“

Po šio įvykio direktorė Farrellą ir Kaysey suspendavo 5 dienoms.

Pasakodama apie šį įvykį Kaysey užsiminė ir apie LGBT ideologijos įtaką vaikams. Jos teigimu, kuomet niekas nežinojo, ką reiškia LGBT, visi žinojo, kokios jie yra lyties. „Bet dabar žmonės yra susipainioję ir jie sako, kad jie yra biseksualai ar transseksualai, nes jie yra susipainioję“, – teigė 10-metė.

Kaysey manymu, LGBT ideologija realiai veikia vaikus, nes jie praranda pasitikėjimą savimi ir žiūrėdami į save pradeda klausti, kodėl jie negalėtų būti kuo kitu nei yra. „Keturių metų amžiaus mokyklos vaikai dabar susiduria su pasirinkimu, kokios socialinės lyties (angl. gender) jie yra“, – pabrėždama tarp vaikų įsivyravusią sumaištį dėl savo tapatybės sakė Kaysey.

Parengta pagal lifesitenews.com informaciją.

Susiję

Pažangos ideologija 5074955068508485204
item