Londono mokykla suspendavo LGBT „pamokos“ nelankyti prašiusius 10-mečius

Anglijoje, pietų Londone, esanti  Heavers Farmer pradinė mokykla suspendavo 2 mokinius, 10-metę mergaitę ir berniuką, kurie mokytojos pap...

Anglijoje, pietų Londone, esanti Heavers Farmer pradinė mokykla suspendavo 2 mokinius, 10-metę mergaitę ir berniuką, kurie mokytojos paprašė leisti nedalyvauti „Pasididžiavimo mėnesiui“ skirtoje LGBT „pamokoje“. Mokiniai dėl tariamai netinkamo elgesio suspenduoti 5 dienoms.

Birželio 20-ą dieną šioje mokykloje mokytoja vaikams išdalino LGBT ideologijos propagavimui skirtą medžiagą, spalvinimo lapus, kuriuos vaikams buvo nurodyta spalvinti.

Tuomet Farrellas, vienas iš mokinių, paprašė vizituojančios mokytojos leisti jam nedalyvauti šioje „pamokoje“. Mokytoja, teigdama, kad ši LGBT „pamoka“ yra ugdymo programos dalis, tokio leidimo nesuteikė.

Farrellas šią LGBT „pamoką“ vedusiai vizituojančiai mokytojai pasakė, kad „nepriims LGBT“, nes jis yra krikščionis.

Po to, neaišku, dėl kokios priežasties, mokytoja Farrello ir jo bendrasuolės Kaysey paklausė: „Ar jūs norite, kad jie mirtų?“ Farellas atsakė, kad jie to nenori.

Galiausiai, mokyklos direktorė Susan Papas Farrellą ir Kaysey išsivedė į atskiras patalpas. Direktorė paklausė Kaysey: „Kaip drįsti sakyti, kad tu nori nužudyti LGBT asmenis?“ Mergaitei atsakius, kad ji to nesakė, direktorė rėkdama ant jos toliau aiškino: „Taip, tu sakei ir nemeluok.“

Po šio įvykio direktorė Farrellą ir Kaysey suspendavo 5 dienoms.

Pasakodama apie šį įvykį Kaysey užsiminė ir apie LGBT ideologijos įtaką vaikams. Jos teigimu, kuomet niekas nežinojo, ką reiškia LGBT, visi žinojo, kokios jie yra lyties. „Bet dabar žmonės yra susipainioję ir jie sako, kad jie yra biseksualai ar transseksualai, nes jie yra susipainioję“, – teigė 10-metė.

Kaysey manymu, LGBT ideologija realiai veikia vaikus, nes jie praranda pasitikėjimą savimi ir žiūrėdami į save pradeda klausti, kodėl jie negalėtų būti kuo kitu nei yra. „Keturių metų amžiaus mokyklos vaikai dabar susiduria su pasirinkimu, kokios socialinės lyties (angl. gender) jie yra“, – pabrėždama tarp vaikų įsivyravusią sumaištį dėl savo tapatybės sakė Kaysey.

Parengta pagal lifesitenews.com informaciją.

Susiję

Pažangos ideologija 5074955068508485204

Rašyti komentarą

12 komentarų

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Koks čia dar „suspendavo“? Įdarbinkite žmogų, mokantį lietuvių ir anglų kalbas, pagaliau. O, minint taip vadinamą socialinę lytį, ją reikėjo įterpti į kabutes ir rašyti „socialinės lyties". Kodėl? Todėl, kad tokios lyties nėra: tai yra išsigalvojimas ir nieko daugiau.

Anonimiškas rašė...

Taigi.
Kadangi abu mokinukai - anglai, užtat ir suspendavo.
Būtų buvę musliai ar afrai - mokytojai būtų bijoję ir žodį prieš pasakyti.

Anonimiškas rašė...

Vieni tiki, kad galima pastoti nuo taip vadinamos šventos dvasios (tai ji pristato spermatozoidus). Kiti tiki, kad Žemė plokščia. Treti tiki, kad yra socialinė lytis. Dar kiti tiki stikline piramide, stebuklingu tualetiniu popieriumi, reitingais. Yra ir tokių, kurie tiki, kad yra rezistentas nr 1 ir rezistentė nr 2, kad net gali būti laisva ir nepriklausoma žiniasklaida. Sąrašas nepilnas, čia būtų šimtai, tūkstančiai punktų. Ir visi tiki pinigais, finansavimu, grynais ypač. Čia jau bendras įvairių tikėjimų Tikėjimas.

1 rašė...

Kodėl praleidai tuos, kurie tiki LGBT "teisėmis" ir prievartauja sankcijomis tuos, kurie tuo tikėti atsisako?
Bent jau būtų į straipsnio temą.

Anonimiškas rašė...

Praleidau. Manau, kad tie, kurie tiki tokiomis reikalaujamomis teisėmis, kaip, pvz., vedybos, įsivaikinimas ar propaganda (darželiuose, mokyklose, gatvėse ir t.t.) galimai yra tokie patys, tik labai giliai pasąmonėje užsislėpę. Gali būti ir kitos priežastys.

Hm rašė...

Mokyklos ir mokytojos visur ir visada vienodi. Labai panaši reakcija būdavo sovietinėje mokykloje, kai kas nors iš vaikų ateidavo į mokyklą be pionieriško kaklaraiščio.

O dar atsimenu tokį nutikimą: kartą viena mokytoja šnekėjo apie tai, kaip Reaganas kursto karą, o Brežnevas iš paskutiniųjų kovoja už taiką. Staiga ji pastebėjo, kad viena mergaitė kažką kramto, ir suriko: „Ko kramtai?! Karo nori?!“ Mokiniai, žinoma, pradėjo juoktis ir vėliau kartodavo tą posakį, kai kas nors ką nors kramtydavo. Et, nieko naujo po saule.

Anonimiškas rašė...

Įdomus pastebėjimas. O kas stojo į pedagoginį tais brežneviniais metais? Tie, kurie niekur kitur nepatekdavo. Be to, mokytojai bijojo. O dabar kaip? Matyt, irgi bijo...

Anonimiškas rašė...

trumpas, geras str. wpolityce.pl/polityka/452970-kiedys-byla-czerwona-nomenklatura-a-teraz-bedzie-teczowa

Skaitytojas rašė...

Tas straipsnis tikrai geras. Vertėtų jį netgi išsiversti.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...

Aha, trumpai-drūtai, kaip sako. Ir nemenka "špilka" kairiaisiais save laikančiai publikai. ;)

item