Škotijos valstybinėse mokyklose įvestas privalomas švietimas LGBT klausimais

Škotijos vyriausybė nusprendė, kad visos valstybės finansuojamos mokyklos, įskaitant ir katalikiškąsias, privalo į mokymo programas įtrau...

Škotijos vyriausybė nusprendė, kad visos valstybės finansuojamos mokyklos, įskaitant ir katalikiškąsias, privalo į mokymo programas įtraukti genderistine ideologija grindžiamą švietimą LGBT klausimais.

Škotijos Švietimo sekretorius Johnas Swinney'us, komentuodamas šį sprendimą, iškilmingai pranešė, kad Škotija taps „pirmąja šalimi pasaulyje, turinti LGBTI į mokymo programas integruojantį švietimą“.

Visos valstybinės mokyklos, pradinės ir vidurinės, visų amžių vaikus mokys LGBT politinio judėjimo atstovaujamos ideologijos. Bus mokoma tinkamai pažinti „LGBTI terminologiją ir tapatybes“. Numatomas ir taip vadinamų „homofobijos“, „bifobijos“ ir „transfobijos“ aptarimas ir tinkamo supratimo išaiškinimas. Be to, privalomai bus mokoma ir „LGBTI lygybių ir judėjimų“ istorijos.

Tokios mokymo programos parengtos po to, kai Škotijos valdžios „LGBTI integruojančio švietimo darbo grupė“ pateikė 33 rekomendacijas, o valdžia jas visas patvirtino.

Remiantis valdžios pranešimu spaudai, „rekomendacijų įgyvendinimo darbas prasidės tučtuojau.“

Absoliuti dauguma Škotijos katalikiškų mokyklų yra finansuojamos valstybės lėšomis, taigi, jos, remiantis bendrąja privaloma tvarka, taip pat turės užtikrinti visų amžiaus vaikų indoktrinacinį ir genderistine ideologiją grindžiamą švietimą LGBT klausimais.

Parengta remiantis užsienio žiniasklaidos informacija.


Susiję

Ugdymo politika 8055268590323282282

Rašyti komentarą

11 komentarų

Anonimiškas rašė...

Panašu, kad užsimojo pranokti Sovietiją ideologinės indoktrinacijos klausimu. Mokykloje 1970-1976 metais jutau tą "smegenų plovimą", vėliau jis aiškiai atlėgo. Kafkos "Procese" ir "Pilyje" bei Hakslio "Puikiajame naujajame pasaulyje" aprašyti dalykėliai ima realizuotis.būtent šiais laikais.

Pikc rašė...

Mano galva, lyginimą su sovietų zajūzą reikia daryti ne "statikoje", bet "dinamikoje", nes Vakarai apskritai ir eusosajūzas konkrečiai nėra tiesiog naujos sovietų sajūzo versijos: vyksta savotiškas "judėjimas", priešingas sovietų sajūzo judėjimui - t.y. šįkart judama nuo "perestroikos" atgal į buką, primityvų bolševizmą, kuris, kaip žinome, iš pradžių buvo ne tik banditiškas, bet ir iškrypėliškas.

Anonimiškas rašė...

Procesas įsibėgėja, bevaikiai vadai šiam procesui daro vis didesnę įtaką, vadindami tai ,,pažanga'', tik laiko klausimas kada įvyks virsmas, ateis paprasčiausiai kiti, su visai priešingom įdėjom.

Pikc rašė...

Tai tie "kiti" JAU ateina - su "alach-babach" idėjom. Ir tų pačių iškrypusių liberastinių psichų (kuriuos pirmus ir išskers - JAU skerdžia, tiesą sakant) dėka. :)

Anonimiškas rašė...

Tik laiko klausimas, kada LGBT ne šiaip sau susirems su radikaliais musulmonais.

Hm rašė...

Jei reikėtų lažintis, kas laimės, už ką statytumėt? :)

Pikc rašė...

Tai čia nėra dėl ko lažintis - bet šitos kovos dar bus ateityje. O kol kas feministės su "transgenderiais" kariauja: https://www.dailymail.co.uk/news/article-6463947/Law-professor-blames-transgender-activists-campaign-harassment.html
Panašu, kad šita feministė - dar ir žydė. Liberastams tad - didis galvosopis: kurią pusę palaikyti? Juk reikia rinktis, ar būti "mizoginiškais seksistais antisemitais", ar "transfobais". O jei pasirodytų, kad tarp tų "transpsichų" dar ir negrų ir (arba) pederastų yra - tai išvis... :D

Hm rašė...

Perskaičiau tą straipsnį. Vienas iš juokingesnių aspektų man pasirodė tai, kad transgenderiai grasino tą feminizmo „profesorę“ išprievartauti. Net nežinojau, kad chirurgija jau taip toli pažengusi.

O šiaip tai ką galiu pasakyti: universitetai tapo bepročių sueigomis. Net ir pas mus, beje; dar šį rudenį VU kabėjo vaivorykštės vėliavos kažkieno apsvilusių laiptinės durų garbei, kaip daugelis pamena. O praeitą pavasarį VU senatas svarstė paties pažangiausio rektoriaus teikimą steigti VU gėjų klubą.

Pikc rašė...

Chirurgija čia niekuo dėta - gi pagal liberastus, jeigu vyras pareiškė, kad jis moteris, reiškia - moteris. Bet fizinės "priemonės" išprievartavimui gi niekur nedingo. Jau atsiranda "transmoterų", kurios lenda į grožio salonus ir reikalauja "bikinio depiliacijos", o atsisakančius duoda į teismą (pvz. https://www.lifesitenews.com/news/trans-woman-sues-spa-after-muslim-woman-waxer-refused-to-touch-his-pubic-ha). Puikus biznis iškrypėliams!

Anonimiškas rašė...

Ir mūsų LRT-LGBT, taip pat skuba, pasikviečia visus transgeiderius ir varo propogandą, kad reikia šviesti jaunimą, kažkas gerai pastebėjo, kad tai tampa bepročių dialogai, nes vedėjas kvailys, ir visi trys pašnekovai taip pat kvailiai, tai ir diskusija kvaila, o vadino ja švietimu.

Pikc rašė...

Kiek pavėluota info, bet įdomi - Škotijos vyskupai šitam iškrypimui išreiškė atvirą palaikymą: https://www.crisismagazine.com/2018/transgender-totalitarians?fbclid=IwAR03wnAy-3tq2mmydFATNDUwRfT6Uhabrhs5tl-IXPUj6RDMAKDJ5judXsM

item