Danijoje populiarėja už griežtesnę imigracijos politiką pasisakanti partija

tiesos.lt Sparčiai auganti ir piliečių pasitikėjimą įgyjanti naujoji Danijos partija tampa iššūkiu ir svarbiausiu galvos skausmu Dani...


Sparčiai auganti ir piliečių pasitikėjimą įgyjanti naujoji Danijos partija tampa iššūkiu ir svarbiausiu galvos skausmu Danijos liaudies partijai stumdama ją iš dešinės – jau dabar gaudami 4,6 procento palaikymo.

Aiškiai apibrėžtos dešiniosios orientacijos ir griežtesnės imigracijos politikos partija kelia iššūkį Danijos liaudies partijai (Folkeparti). Naujoji piliečių partija, taip vadinasi naujoji partija, neseniai atliktoje visuomenės apklausoje gavo 4,6 procentus palaikančių balsų, rašo Jyllandsposten.

Kaip rodo Norstat nuomonės tyrimas, dabar Naujoji piliečių partija gauna didesnį palaikymą nei Konservatyvioji liaudies partija (Konservativa Folkeparti) ir Liberalų aljansas (Liberal Alliance) kartu sudėjus.

Pagrindinis jų priešininkas, Danijos liaudies partija (Dansk Folkeparti) šiame tyrime gavo 17 procentų balsų.

Naujoji piliečių partija įsikūrė tik 2015 m. rudenį ir prisistato kaip tautiškai konservatyvi partija. Vadovaujami savo populiariosios lyderės Pernilės Vermund (Pernille Vermund), Naujieji piliečiai nukreipė savo griežtą kritiką į Danijos liaudies partiją, kuri kaltinama ekonominiu kairuoliškumu ir silpnumu imigracijos klausimu.

Danijos vyriausybė praneš rinkimų į Danijos parlamentą Stortingeną datą, kuri bus ne vėliau nei 2019 m. birželio 17 d. Daugelis ekspertų mano, kad rinkimai vyks kovą ar balandį.

Naujoji piliečių partija neseniai suformulavo ir savo rinkimų programą – joje imigracijos politika užima pagrindinę dalį.

Partija norėtų visiškai sustabdyti prieglobsčio instituto veikimą, ji pasisako ir už tai, kad nusikaltimus įvykdę imigrantai būtų išsiunčiami iš šalies po pirmojo teismo. Be to, norima įvesti ir reikalavimą, kad užsieniečiai galėtų patys save išlaikyti.

Vos tik susikūrusi, partija ir jos vadovė Pernilė Vermund įsivėlė į žodžių mūšį su Danų liaudies partijos ES parlamentaru Mortenu Meseršmidtu (Morten Messerschmidt), kuris teigė, kad ši akiplėšiška partija turi nerealistišką požiūrį į tai, kas apskritai gali būti pasiekta.

Meseršmidtas tarp kitko teigė, kad dauguma Danijos rinkėjų visiškai sustabdyti imigraciją iš trečiojo pasaulio šalių.

„Tokia politika, kuri vykdoma dabar, problemų neišsprendžia. Geriau nebus. Mūsų tikslas yra pakeisti proceso vystymosi kryptį. Kol ne per vėlu,“ – tąkart pabrėžė Pernilė Vermund.

Susiję

Europa 8556613988976387189

Rašyti komentarą

6 komentarai

1Chingishan rašė...

man svarbiau būtų jei ta partija uždraustų pederastiją savo šalyje. Emigrantai visos tos telerastijos išdava- kai tik šalis pabaigtų su savo šalyje išplitusiu lgbt vėžių - tai pabaigtų ir su vaikų atiminėjimu, eutonazijom, abortais, emigrantais ir panašiu šūdu.

Pikc rašė...

Ir taip, ir ne - iškrypimų propaganda su imigracijos skatinimu ir tautų bei rasių maišymu išties yra susijusi, bet ne priežastiniais ryšiais: tiek visos homo/pedo/zoo/trans etc. nesąmonės, tiek "refjudžyz velkam", tiek ir kitos Tamstos minimos problemos yra tos pačios neomarksistinės ideologijos elementai.

1Chingishan rašė...

nėra jokios ideologijos. Tie kas bando sukurti pasauline vyriausybė, vieną religiją, pasaulį be valstybių, sienų ir .t.t naudoja šią ideologiją. O lgbt organizacijos kiekvienoje šalyje tai 5a kolona per kurią šalys yra griaunamos. Negali jie per aklųjų ar invalidų organizacijas reikalauti abortų, pedero parnerysčių (tam kad sunaikinti tikras šeimas) įsivaikinimų, vaikų atiminėjimų ir t.t. Lygiai tam pačiam tikslui naudojami emigrantai (kurie kviečiami ir remiami tų pačių lgbtistų)-būtent tam kad sunaikinti valstybes. tai jokia ne ideologija -tai tarptautinių korporacijų priemonės savo tikslams pasiekti. tai aš ir kaskart sakau -reikia sunaikinti 5a koloną tai yra Lietuvoje sėdinti ir smirdinti lgbt organizacija, per ją eina lėšos, veikmų koordinavimas, politikų papirkinėjims, įtaka rinkimams ir t.t. ir pan. Jos nesunaikinus, ir finansavimo nenutraukus- atakos ir valstybės griovimas nesiliaus. Paradų draudimas, emigracijos mažinimas ir pan. jokių problemų neišsprendžia. Tik šios iškrypelių ir valstybės priešų oganizacijos totalus panaikinimas ir pasmerkimas, bei politikams ir visuomonės veikėjams draudimas juos palaikyti, ginti ar remti. Plius mokyklose vaikų ugdymas pagal tos Telšių mokytojos programą, kad vakcinuot juos nuo tolerastijos ir pederastijos viruso.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Tvarkoj, iškrypėlius "užraukiam" - o kaip dėl barneverneto "vaikų biznio" entuziastų, multi-kulti propagandistų, "kuo daugeu abortū visiems!" debilų, feministinių nuopušų, masinio alach-babachų importo fanatikų, degeneratų "trijų raidžių" diegimo šalininkų, "lietuviū-nevykėliū" mitą kurpiančių atmatų "istorikų", galiausiai - "parduokim žemę ir išpjaukim miškus - nes BAPKĖS!" faunos? Ar tikrai jokios ideologijos čia nėra, visa tai niekaip nesusiję - nebent tuo, kad visų šaknys - pederastijoje?

1Chingishan rašė...

viskas kas tavo įvardina- tai būtent tai ape ką aš kalbu- tai siekis sugiruati ir sunaikinti valstybes kad galėtų įsigalėti korporacijų valdžia. kaip nebeveikia tautos išlikimo sistema- tai aišku pradeda lysti ir visokie ligoniai su savo teisėmis, vaikų atiminėtojai, visokios #metoo vaflistės, pavilionienės, lenkai nepraleidžia progos savo tris raides įkišti, kai kas kokį vamzdį ir bunkerį pastatyti o už tai dar babkių gauti ir tautos atmintį pratrinti ir.t.t. tik šaltinis visų šitų dalykų yra vienas ir pagrinde visur jie veikia per lgbt organizacijas. čia pasikartosiu ne ideologiniai dalykai- ideologija jie naudojasi- mol "make love- no war", Dievas myli visus, pasaulis be sienų, Black live matter' ir t.t. ks gi pinigus visam šitam šūdui duoda, kodėl facebook, google, microsoft, twitter ir pan finansuoja tai- kokios ten pas juos ideologijos (mokesčių nemokėt ir su niekuo nesiskaityt,visus debilais padaryt)Specialiai sukurtas toks bardakas (kaip yra dabar) kad žmonės patys tuoj paprašys kad įsigalėtų viena pasaulinė vyriausybė. Neieškok ideologijų ten kur jų niekada ir nebuvo- valdžia ir pinigai- štai nebent tokia ideologija- o visos šitos degradacijos - tik priemonės.

1Chingishan rašė...

p.s. paskaityk "Tavistoko institutas" arba "Komitetas 300" (Džonas Kolemanas) čia aišku ne vienintelis šaltinis- bet to užtenka kad suprastum apie ką aš kalbu ir kad tie dalykai kurie dabar vyksta buvo seniai suplanuoti, prafinansuoti ir koordinuojami.
pvz musulmonų invazija į geyropą buvo planuojama jau 60 metais, tuos dalykus stabdė tarybų sąjunga, kaip ir pederastijos sklaidą- o dabar tik buvo ieškoma preteksto- partijos buvo paruoštos (šiuo atveju socialdemokratai- kurie tiesiog tarptautinis nusikalstamos ir kartu veikiančios organizacijos tinklas, liberastų partijos kaip pagalbinės) ėjo ir eina dar vis finansavimas, antras kontūras pederastų organizacijos - jos turi sukovoti su valstybių morale ir šeima, kultūra ir tradicijomis.(aptarnauja info sklaidą ir stumia juos į valdžią tų pačių korporacijų media.) tai kad tarp šitų visų degradų, išsigimelių ir sodomitų yra tie kas nei supranta kam jie naudojami, kokios bus pasekmės ir didelė dalis iš jų vištų galvelėse turi kažkokią jiems įbruktą "open-minded" ideologiją tai faktas- nes kitaip jie nedarytų to kas reikia užsakovui- bet tai ne priežastis problemų. Norint Lietuvą apsaugot - 1 turi nelikti Seime Liberastų, Socdemų, prezidentūroje lesbių ir naujų kandidatų remiančių pederastiją, užčiaupti media dėl pederastijos ir emigrantų, bei sunaikiti lgbt organizaciją ir nutraukt jos finansavimą. Aišku Lietuva taptų blogesnė už Lenkiją ir Vengriją- cyptų geyropoje korporacijų statytiniai- bet tai kad jiems nebeilgai liko. Taip kad yra šansas atsimušti.

item