Edmundas Jakilaitis kviečia kovai prieš homofobiją

propatria.lt nuotr. Įtakingiausiu Lietuvos žurnalistu tituluojamas „Dėmesio centre“ ir „LRT forumas“ laidų vedėjas Edmundas Jakilaitis ...

propatria.lt nuotr.
Įtakingiausiu Lietuvos žurnalistu tituluojamas „Dėmesio centre“ ir „LRT forumas“ laidų vedėjas Edmundas Jakilaitis tarptautinės kovos su homofobija dienos proga socialiniuose tinkluose paskelbė įrašą:

Šiandien prie savo biuro Vilniaus Antakalnyje iškėlėme vaivorykštę. 

Ji -nuostabi! 

Kėlėme ne vien dėl gėjų, lesbiečių ir transeksualų, kėlėme už visus skiauterėtus, auskaruotus, tatuiruotus, už visus išsišokelius, nepritapėlius, už tuos, dėl kurių kažkam “nepatogu”, už tuos, kuriuos laiko nupušusiais, kosmonautais, freakais ar dar kuo. 

Džiaukimės jais, džiaukimės kitokiais, nes jie keičia pasaulį ir daro mus geresniais! 

Vieną dieną metuose vaivorykštės galėtų plevėsuoti prie valstybės institucijų, žiniasklaidos redakcijų, ministerijų, Vyriausybės, Seimo ir Prezidentūros, ar net virš Gedimino pilies. 

Tai, tikiu, bus, tik vėliau.

#LGL

Šiandien - Tarptautinė diena prieš homofobiją



Telieka klausti: ar dar verta stebėtis, kodėl E. Jakilaičio laidose „progresyvistiniam“ požiūriui LGBT ir šeimos politikos temomis oponuojantieji asmenys yra itin reti svečiai?

Susiję

Šeimos politika 6158538389656507134

Rašyti komentarą

41 komentaras

Anonimiškas rašė...

Kada Jakilaitis savo laidoje skleidė LGBT vertybes? Autoriau, gal pavyzdžių galima?

Pikc rašė...

Pederastų skuduras virš Vyriausybės, Seimo ir Prezidentūros ir Gedimino pilies? Ir po tokių pareiškimų dar kažkam atrodo, kad tie "progresyvai" yra psichiškai normalūs?
Beje, dėl tos "šventės" - jei dabartinės tendencijos nesikeis, galima nesunkiai prognozuoti ateitį - 2028 m. gegužės 17-oji: "Kovos prieš zoofobiją, homofobiją, pedofobiją, bifobiją, incestofobiją, transfobiją, polifobiją, koprofobiją, ekshibiciofobiją, svingofobiją ir nekrofobiją diena". Ką dar iš "europiniū viartibiū" praleidau? :)
O gal paprasčiau ir aiškiau būtų tiesiog "iškrypėlių ir psichų šventė"?*
*Čia tiesiog mano ASMENINĖ NUOMONĖ. ;)

Pikc rašė...

Panašu, kad rasti "progresyvą" BE teksto suvokimo problemų - "neįmanoma misija". ;)

1Chingishan rašė...

To Unknow - O tu latentinis pedofilas.
Dėl jakilaičio tai viskas senai buvo aišku. Tas degradas naudojasi proga toliau griauti šalį kol jo neišspyrė iš LRT. O ko buvo norėta jei niekas šitiems išgamoms per nagus netrenkė iki šiol ir tokios delfio susnos tampa LRT vadovėmis- tai ir plazda iškrypelių vėliava kol ateis tokia valdžia kad cyps šitie išsigimeliai uždaryti į psichuškes, o ne laidas ves per nacionalinę televiziją. Galėtų valstiečiai įvertinti pinigų skyrimą LRT kol iš tenai liejasi visas šitas lgbt brūdas.

Anonimiškas rašė...

Galėtu ir kalėjimuose, ten jų dauguma peržengūsių ribą aktyvūs ir pasyvūs.

Anonimiškas rašė...

Anonimiškas14.13, taigi dabar matote viešą Jakilaičio LGBT vertybių išpažinimą - kokių daugiau įrodynų bereikia? Ooooo, čia tai daug blogiau už meškos paslaugą visai TS-LKD: jie tikrai šito nesitikėjo ir puikiai supranta, kaip pasikeis visuomenės požiūris tiek į patį Jakilaitį, tiek ir į visa tai, ką jis sako. Lengva įsivaizduoti, kaip rankomis ploja visi Jakilaičio nedraugai. Iš kitos pusės - netveriu apmaudu iš nusivylimo, kad ir tas žmogus pradėjo prieštarauti Dievo Įsakymams.

E. rašė...

Gejei ira vertibe.

Pikc rašė...

"Ooooo, čia tai daug blogiau už meškos paslaugą visai TS-LKD: jie tikrai šito nesitikėjo" - Negi? Per kurią vietą tai kertasi su Anūko ir jo homosomolo šutvės nuostatomis?

Anonimiškas rašė...

joo,Nacionalinis transliuotojas pasiekė dugną.

Anonimiškas rašė...

Jis nesupranta, ka sneka. Nera jokios homofobijos. Niekas nebijo nei geju, nei lesbieciu, nei kitokiu praktikuojanciu visokius iskrypimus. Yra paprastas nepriemimas ju elgesio, kuris yra nenormalus. Jakilaiciui akivaizdziai protas aptemes.

Anonimiškas rašė...

Man vis tik atrodo, kad anūkko ir homsomolo grupė TS-LKD yra mažuma. Logika tokia: TS-LKD puikiai supranta, kiek daug balsų dėl tokių nuostatų jie neteks savivaldybių ir Seimo rinkimuose, o ką jau ir šnekėti apie tai, kad jų priešininkai šitai maksimaliai išnaudos savo naudai? Negi TS-LKD tikrai šito nesupranta?

Anonimiškas rašė...

O aš tai kelčiau šūkį "Grąžinkite mums mūsų visų vaivorykštę". Nes tai buvo sandoros su Dievu ženklas, todėl mojuoti vaivorykštėmis nuodėmės vardan yra tikrų tikriausia šventvagystė.

Anonimiškas rašė...

Dėl simbolio sutinku. Bet ar mylėti kitą žmogų yra nuodemė????????

Anonimiškas rašė...

Jam jei ir aptemęs protas, tai tik nuo to, kad yra pažeidžiamas, nes svetimų "remėjų" įklampintas tiek, kad jei nevykdys nurodymų, tai šį bei tą paviešins ir atiduos sudraskyti pro'patriotams. O bus padaryta taip: kadangi jūs neįgalūs patys veikti, tai jie patys inicijuotų jo sužlugdymą per į jūsų tarpą infiltruotus štirlicus. Tą jūs užsiskaitytumėte, kaip savo pergalę, bet iš tikrųjų, pasitarnautumėte jiems, nes jie kitą, dar labiau pažeidžiamą ir todėl dar paklusnesnį jūsų pagalba (į jūsų tarpą infiltruotų paprotinimais) pasodins į tą vietą. Ir pidarizmas čia nieko daug nereiškia jiems, tai tik viena iš sumaišties kėlimo priemonių leidžianti skaldyti tautos vieningumą, kad gautųsi galimybė valdyti. Ant to ir užkimbate braaaliukai neturintys vidinės valios laisvės. Už jus viską kiti turi padaryti. Juk pagal jus visi priešai, kurie pateikia įžvalgas, kažkokius sprendimus gali pasiūlyti, priimti ir veikti.

Anonimiškas rašė...

Nuodėmė yra vadinti nenormalumą normos variantu. Juk diabetikai neina į demonstracijas dėl teisės valgyti saldainius.

Cato rašė...

Ahahahaha, nebesvaik, vargšeli.

Cato rašė...

Tai, kad diabetikai turi teisę valgyti saldainius. Jūsų palyginimas gerokai idiotiškas.
Va jei diabetikams nebūtų leidžiama sudaryti santuokos su mylimu žmogumi, nė neabejok, jog ir jie eitų į demonstracijas.

Rasa rašė...

Šiaip jau reikia atskirti Dievo vaivorykštę ir LGBT vaivorykštę, nes normalioje vaivorykštėje yra septynios spalvos, o LGBT vaivorykštėje tik 6 spalvos.
Todėl labai aišku, kas yra šio judėjimo dvasinis šeimininkas, o jis juk nori būti kaip Dievas ir todėl Dievą kopijuoja ir pamėgždioja. LGBT 6 spalvų vaivorykštė simbolizuoja jų dvasinio šeimininko - sandorą su savo pasekėjais, nes 6 tai velnio skaičius.





Rasa rašė...

Bet ar mylėti kitą žmogų yra nuodemė????????

Iškrypęs, nesveikas geismas NĖRA meilė

Anonimiškas rašė...

Štai nedidelė genderizmo studija: https://www.sciencedirect.com/topics/neuroscience/gender-identity-disorder

Anonimiškas rašė...

Dievas pagal savo atvaizdą sutvėrė Adomą - vyrą ir Ievą - moterį. Ir įsakė: ,,Būkite šventi, nes aš, Viešpats, jūsų Dievas, esu šventas.'' (Kunigų 19.2) Ir priešingai Dievo Žodžiui nuodėmei nėra jokio pateisinimo.

Pikc rašė...

Nežinau, mažuma ar dauguma, bet a) jie rėksmingi ir b) jie "diriguoja orus" Anūko Partijoje bei formuoja Partijos įvaizdį. Kiti - nesiskaito, nes Anūkas žino, kad dėl "viršminėtų" priežasčių jie niekus nebėgs, kad ir kaip purkštautų. Dar daugiau - tie purkštavimai kaip tik į naudą, nes pritrauks naivių mulkių balsus (žr. punktą (b) žemiau).
Dėl balsų - jie žino, kad a) išmirštanti "senoji gvardija" vis tiek balsuos už juos nepaisant nieko vien dėl pavardės; b) naivesnių konservatyvių pažiūrų rinkėjų balsus surinks "iš bėdos pakenčiami retrogradaj-talibaj" krikdemai, o c) pagrindinis taikinys - paikas negalvojantis jaunimėlis, kurį reikia pervilioti iš liberalų. Čia slidus reikalas: nors aniems korupcijos istorijos (dėl jų "netikėto paviešinimo" vertėtų kelti seną-gerą klausimą "cui bono?" ;)) gali būti ne į naudą, bet praeitų rinkimų rezultatai rodo, kad liberastų fanatikams tai "dzin", todėl Anūko šutvei, norint pervilioti liberalų elektoratą, reikia radikalumu "perspjauti" pačius liberalus. Nepanašu, kad jiems tai būtų problema - ir čia mes grįžtame prie aptariamo straipsnio. :)

Pikc rašė...

Kas čia per "šyza"? :)

Pikc rašė...

Bet koks tas "catas" ribotas retrogradas - pagal jį, santuoka galima TIK su žmogum. Zoofobas kažkoks. O gyvūnai tai meilės nejaučia, ne? Gi jau seniai išaiškinta, kad jie irgi turi TEISES! O santuoka - irgi TEISĖ! Tai kaip ir viskas aišku, ne? ;)
Ir apskritai - gi bet koks iškrypimas yra ne tik VISŲ reikalas, bet tie visi turi būti priversti tą iškrypimą mėgti, o iš valstybės reikia reikalauti jį pripažinti ir įteisinti. O iškrypimų yra DAUG! Tai tik pas mus dabar pederastai ir lesbės yra "dėmesio centre" - Vakaruose tai jau praeitas etapas. Ten dabar "trans" yra "ant bangos", o eilėje nekantriai trypiniuoja pedofilai, zoofilai, nekrofilai, svingeriai, incesto mėgėjai ir kitos "netradicinės orientacijos". Tolerancijos plėtrai ribų nėra! Vienžo, kaip ir sakyta, tas homunistėlis "catas" jau atsiliko nuo mados. Ne "trendas", tskant. Net svetimos gėdos jausmas kažkaip apima už tokį atsilikimą - tarsi tas veikėjas kokiuose viduramžiuose gyventų ir nesuprastų, kad už lango - dvimpirmas amžius. ;)

Anonimiškas rašė...

Vladimiras Laucius tos pacios nuomones, tik subtilesne israiska

Pikc rašė...

Taigi nereikia net tyrimų - užtenka nueiti į tarptautinį ligų klasifikatorių ir susirasti skyrių "psichikos ir elgesio sutrikimai". :)
Tiesa, tik laiko klausimas, kada TLK-10 bus "pakoreguotas" kad atitiktų "ideologiškai teisingą požiūrį" - na, panašiai, kaip sovietai savo ligų klasifikaciją "koregavo". ;)

Henrikas Miuleris rašė...

Pernai turėjau pokalbį su garbaus amžiaus škotu. Jo brangiausias, kokį tik žmogus gali turėti turtas - sūnus - gryžo iš universiteto (Edinburgas) keistai demotyvuotas. Pasirodo, neseniai buvo atidarytas trečias tualetas šalia male / female. Žmogus dorai paaiškint man nesugebėjo kas tai yra, įvardindamas tai 'as undecided'. Kažkur prisiminiau, kad dar prieš smartphonus ir jutubą kažkas vis šmėsteldavo į tą temą viešumoje, unilaterinio termino lyg ir nebuvo, bet kas galėjo pagalvoti, kad iš to ištisas transgenderijos mokslas išsikultyvuos.
Beje, jis man dar sakė, kad jo močiutės laikais žodis 'GAY' buvo naudojamas kaip 'gražus' sinonimas, as in 'it's a gay day today'.

1Chingishan rašė...

to Cato- iškrypes klaunas matomai turi ką pasakyti. jis čia ateina pasisodomazinti.

Anonimiškas rašė...

Būtent taip - liberastų jaunimėlis 100% pamiršo, kaip libkonai ejo žemyn 2016 rinkimuose, todėl visai realu - ,,ai, fotografuojuosi, netrukdykite''. Žinant nuolatinį gelbėtojų pasirodymą Lietuvos horizonte prieš kiekvienus rinkimus, greičiausiai vėl pasirodys kokia nauja kompanija, anūkas viešuose debatuose vėl atrodys žemiau jūros lygio - realu, kad balsų TS-LKD gaus dar mažiau, nes dabar Jakilaitis bus sistemingai oponentų apklausiamas apie šeimą ir tradicines vertybes - ir čia jau jam nebus kur dėtis. Be to, psichologiniu požiūriu neatrodo, kad Jakilaitis pats tokiu savo išpažinimu tvirtai ir nepajudinamai tiki - greičiausiai laikina poza taktiniais sumetimais. Ir ne vien todėl, kad Jakilaitis turi šeimą: žmoną ir vaikų - tiesiog savo charakteriu ir visa savo natūra jis atrodo gan radikalus, nepaisantis emocinės žmogaus būsenos ir netgi kiek tradicionalistas; toks kardinalus pokytis žmoguje negali įvykti staiga.

Sėlis rašė...

“Bet ar mylėti kitą žmogų yra nuodemė????????“ - kokia ten gali būti meilė pas pydarus? :D Žiūri vienas į kitą tik kaip į sekso objektus, jau vien paraduose kaip rengiasi viską pasako, o kur dar statistika, kad jie labai neištikimi, keičia “partnerius” kaip kojines, platina ligas. :D Nekiškit savo šūdinų nagų prie meilės sąvokos, norit ir ją pasisavinti, kaip ir vaivorykštę?!!

Unknown rašė...

Ačiū Dievui, bent čia publika susirinkusi sveiko proto, išskyrus vieną kitą.

lebionka.blogspot.com rašė...

Gyvenu Petro Vileišio gatvėje, todėl vakar padariau nedidelį video reportažą apie Jakilaičio sodomijos šventę:http://lebionka.blogspot.lt/2018/05/sodomijos-svente-petro-vileisio-gatveje.html

Anonimiškas rašė...

O tu, pikčiurna, neskubėk su išvadomis, suvaldyk savo emocijas ir pagalvok. Juk be trečios, interesus turinčios ir slaptoje veikiančios jėgos, koordinuojančios įvairiausių iškrypėlių veiksmus, neįmanoma paaiškinti tos margos iškrypėlių masės vieningumo ir veikimo išvien.

SmikiZ rašė...

Nežinau, ar reikia reikalauti grąžinti vaivorykštę. Jeigu pastebėjote, homoseksualų ir kitokių panašių vėliavą sudaro 6 spalvos. Tuo tarpu vaivorykštę sudaro 7 spalvos. Įdomu, ar ne?

Sėlis rašė...

Šmikiau, taip, nėra rudos spalvos, o labai gaila, nes jiems ji labiausiai tiktų - šokolado kopinėtojams iš anuso. :)

Senukas rašė...

Vargšelis Jakilaitis nelabai suvokia ką skelbia, bet stengiasi plaukti "ant bangos". Nupušę žmogeliai bando iškrypimus pateikti kaip normą, o visus, kurie nepritaria tokioms nesąmonėms vadina homofobais. Mes nebijome jokių žmonių. Tai visiška nesąmonė. Gal jie ir norėtų, kad jų kas nors bijotų, bet kas gali bijoti tokių nupušėlių. Normalūs žmonės paprastai tokius vadina podurniais ir tiek.

Pikc rašė...

Iš tikrųjų, šitas peder-aktyvistų naujadaras ne iš lotynų, o iš graikų kalbos padarytas ir reiškia ne "žmonių baimę", bet "tokių pačių baimę" - kas, iš principo, dar kvailiau, nes pagal tokią "logiką", patys homo/pedo/zoo/incesto/trans/nekro/etc. "mažumos" turėtų vieni nuo kitų bėgioti - nes tai JIE yra "tokie patys". Dar daugiau, daryba irgi idiotiška - taikant tas pačias taisykles, pedofilijai nepritariantys turėtų vadintis "pedofobais" ("bijančiais vaikų"), prieš zoofiliją pasisakantys - "zoofobais" ("bijančiais gyvūnų" arba apskritai "bijančiais gyvybės") ir t.t. ir pan. Progresuojantis neobolševikinio "žodyno" sudarytojų debilizmas JAU puikiai matomas iš tokių naujadarų, kaip "bifobija" ("abibaimė") ar "transfobija" ("perbaimė" ar "skersbaimė"). Pamatysite - jų iškrypusi psichika dar tokių "-fobijų" prigimdys, kokios normaliam žmogui net smarkiai pergėrus nesusivaidentų. :)

Anonimiškas rašė...

O as galvojau fobija yra tiesiog iracionali baime? Kaip islamofobija gali buti iracionali as nesuprantu.

Unknown rašė...

Taip, fobija yra liguista baimė, bet yra ir sveika baimė, kuri gali būti net išmintinga ("Dievo baimė - išminties pradžia"). Kokios nors netikros religijos baimė yra nesveika, nes reikia bijoti ne pačios religijos, bet arba savo neatsparumo melagingoms teorijoms, arba pačių tos religijos išpažinėjų. Na ir, žinoma, nematomų raguotų jos atstovų, kurie yra visai realūs. O jie, beje, yra patys pavojingiausi, nes uždengia tiesą. Ir tam pačiam Jakilaičiui, kuris yra visiškai žalias toje srityje, nelabieji tiesiog užlipdė akis, jei jau turėsime galvoje anapusinę tikrovę, kuri iš esmės yra pati realiausia.

Unknown rašė...

Geras humoras Jakilaičio :)

Anonimiškas rašė...

Rusai apie tokius kaip jakil aitis sako aiškiai : nei tėvynės nei vėliavos. O tada visur galima kabinti bele ką. Žinote aš freaku grupės narys kurių vėliava su gyvūnų genitalijomis. Pagal mūsų supratimą mes kas savaitę vis kitokio gyvo sutvėrimo genitalijų vėliava džiaugiamės. Irgi mielai užsiimam vietą eilėje papuošti Vilniaus bokštus savo vėliavomis.

item