Jungtinės Tautos reikalauja, kad Didžioji Britanija papildomai kasmet priimtų 10 tūkstančių migrantų

Jungtinės Tautos (JT) reikalauja, kad kita Jungtinės Karalystės (JK) vyriausybė įsipareigotų papildomai kasmet priimti bent 10 tūkstančių...

Jungtinės Tautos (JT) reikalauja, kad kita Jungtinės Karalystės (JK) vyriausybė įsipareigotų papildomai kasmet priimti bent 10 tūkstančių migrantų tiesiai iš stovyklų konfliktinėse pasaulio vietose, nors Britanija ir taip prieglobstį suteikia tūkstančiams migrantų.

JT pabėgėlių agentūra pareikalavo, kad tai pažadėtų šalies politinių partijų lyderiai. Agentūros teigimu, tai „palyginti kuklus“ reikalavimas.

Šiuo metu Didžioji Britanija yra įsipareigojusi iki 2020 metų priimti 23 tūkstančius tokių migrantų.

Jungtinės Tautos taip pat pareikalavo, jog JK palengvintų vadinamąjį „šeimų susijungimo“ procesą, kuomet į šalį atvykti leidžiama ir jau joje gyvenančių migrantų šeimoms. 

Anksčiau šiais metais Jungtinės Karalystės vidaus reikalų ministrė Amber Rudd, atmesdama kaltinimus, jog JK prima mažai vadinamųjų „vaikų pabėgėlių“, atkleidė, jog vien pernai šalis priėmė 8000 tėvų nelydimų nepilnamečių, iš kurių bent 3000 į šalį pateko nelegaliai.

2015 metais JK prieglobstį suteikė 18 tūkstančių migrantų. Tai 26 proc. daugiau nei ankstesniais metais. 

Parengta pagal Breitbart.com informaciją


Susiję

Pasaulis 1896650104492151486

Rašyti komentarą

4 komentarai

Pikc rašė...

Viršvalstybinės kontoros sunerimo, kad iš sajūzo ištrūkę britai gali nuspręsti toliau nebeskiesti savo populiacijos nelegalais ir nebedalyvauti rasių maišymo programoje (nors pas juos ir taip "užterštumo lygis" sveiko proto ribas viršija). :)

Anonimiškas rašė...

joo,pritariu.Beje,tie jų nelydimi vaikai-barzdoti dėdės...

Anonimiškas rašė...

Baltuju genocidas tesiasi...

Remigijus rašė...

Išspirs Trump'as tą JT kontorą iš JAV, ir visi komuniagiški bajeriai baigsis.

item