Nauja Dalaso politika transvestitų atžvilgiu: vyrams bus leidžiama naudotis moterų tualetais

Dalaso panorama JAV Teksaso valstijoje esančio Dalaso miesto taryba vienbalsiai nubalsavo praplėsti savo „nediskriminacinę“ politiką tr...

Dalaso panorama
JAV Teksaso valstijoje esančio Dalaso miesto taryba vienbalsiai nubalsavo praplėsti savo „nediskriminacinę“ politiką transvestitų atžvilgiu, verčiant verslus leisti vyrams naudotis moterų tualetais, o moterims - vyrų. Tai privalės daryti visi verslai, valstybinės įstaigos ir net privačios mokyklos.

Ši įstatymo pataisa priimta po to, kai kitame Teksaso valstijos mieste - Hjustone - piliečiai nubalsavo prieš kontraversišką Hjustono lygių teisių nutarimą, pramintą „tualetiniu nutarimu“, kuriuo buvo norima mieste esančius verslus versti leisti vyrams naudotis moterų tualetais. Prieš nutarimą balsavo net 61 proc. balsavusių Hjustono gyventojų, už - 39 proc.

Po to, kai Hjustono miesto taryba nubalsavo už nutarimą, mieste veikiančios už šeimą kovojančios grupės surinko tūkstančius parašų po peticija, reikalaujančia šį nutarimą perleisti svarstyti miesto gyventojams referendumu. Teksaso Aukščiausiasis Teismas buvo palankus miesto gyventojams ir valdžia buvo priversta paskebti referendumą.

Kaip ir nepriimtas Hjustono nutarimas, naujasis Dalaso miesto tarybos nutarimas kelia nerimą dėl to, kad net privatūs universitetai bus priversti leisti transvestitams naudotis priešingos lyties tualetais. Tai greičiausiai baigsis šaukimais į teismą tiems verslams ir mokykloms, kurios atsisakys paklusti naujajam nutarimui.

Parengta pagal Churchmilitant.com informaciją

Susiję

Pažangos ideologija 6197175013362567975

Rašyti komentarą

1 komentaras

Pikc Kažinkavičius rašė...

Be komentarų... Panašu, kad gyvename t.v. "Vakarų civilizacijos" galutinio išsigimimo ir susinaikinimo laikotarpiu.

item