JAV musulmonai apšaudė pranašo Mahometo karikatūrų konkurso dalyvius

JAV policija pranešė, jog du ginkluoti vyrai Dalaso priemiestyje buvo nušauti po to, kai apšaudė konferencijos vietą, kurioje buvo pavie...


JAV policija pranešė, jog du ginkluoti vyrai Dalaso priemiestyje buvo nušauti po to, kai apšaudė konferencijos vietą, kurioje buvo paviešintos Mahometo, kurį musulmonai laiko pranašu, karikatūros.

Baigiantis renginiui vyrai pradėjo šaudyti į saugumo pareigūnus, kol policininkai juos nušovė. Išminuotojai apieškojo jų transporto priemonę.

„Islamo valstybės“ (IS) grupuotė prisiėmė atsakomybę už šaudynes per renginį Teksaso valstijos Garlando mieste, skelbia BBC.

Sekmadienį vykusį renginį organizavo anti-musulmoniškų pažiūrų grupė „Amerikos laisvės gynybos iniciatyva“ (AFDI), kuriai vadovauja prieštaringai vertinamas tinklaraštininkė ir aktyvistė Pamela Geller.

Konferencijos metu vyko konkursas, kuriame buvo siūloma $ 10,000 premija už geriausią Mahometo karikatūrą.


Susiję

Pasaulis 5542847044897111444

Rašyti komentarą

1 komentaras

Pikc rašė...

Raudonieji debilai ir toliau demonstruoja savo dvasinį ir protinį neįgalumą. Vieni debilai Prancūzijjosj jau gavo, ko prisiprašė, bet užuot pasimokę, šitie stoja į eilę. Anksčiau ar vėliau jų eilė irgi ateis. Geriau anksčiau...

item