Danijoje jaunimas balsuoti skatinamas animaciniu filmu su sekso ir smurto scenomis

Rinkimai į Europos Parlamentą paprastai nesulaukia rinkėjų antplūdžio. Danijos parlamentas sumanė žūtbūt sudominti jaunimą, ir nieko ger...


Rinkimai į Europos Parlamentą paprastai nesulaukia rinkėjų antplūdžio. Danijos parlamentas sumanė žūtbūt sudominti jaunimą, ir nieko geriau nesugalvojo už seksą ir smurtą, rašo cphpost.dk.

Animaciniame klipe, kuriame skatinama balsuoti rinkimuose į EP, gausu visko – nuogybių, sekso scenų ir smurto. Jau pačioje pradžioje reklamos herojus Votemanas matomas kartu su penkiomis nuogomis merginomis lovoje, iš kurių viena užsiima ir oraliniu seksu. Toliau jis nuogą besimylinčią porą su visa lova išmeta pro langą – kad šie greičiau patektų prie balsadėžės. Votemanas vangius balsuotojus tranko, stumdo ir mėto – kad tik jie balsuotų rinkimuose.

„Mes stengiamės įkvėpti labai jaunus žmones, – “DR Nyheder„ aiškino parlamento pirmininkas Mogensas Lykketoftas. – Didelis aktyvumas yra svarbus, todėl naudojiesi bet kokiu metodu, kokiu gali.“

Jis pripažino, kad kai kurios scenos – galbūt pernelyg atviros.

„Parlamente buvo diskusija, tačiau aš manau, kad tai – gana nekalta. Galima rasti žymiai blogiau“, – sakė M.Lykketoftas. 

Anot jo, vaizdo klipo tikslas – sukelti susidomėjimą EP rinkimais jauniems žmonėms.

„Pirmas ir svarbiausias siekis – pritraukti dėmesį rinkimams ir šiai datai. Reikia, kad reklama būtų smagi ir įdomi tam, kad būtų paskleista žinia“, – teigė kitas parlamentaras Martinas Jørgensenas.

Šaltinis: www.15min.lt

Susiję

Pažangos ideologija 1268215620378356569

Rašyti komentarą

1 komentaras

Anonimiškas rašė...

Žodžiu, Danijos jaunimas jau galutinai moraliai supuvęs. Štai ką reiškia uolus lytinis švietimas.

item