Gėjų vaikų festivalis arba tolerancijos triumfas Norvegijoje (video)

Prieš porą metų Norvegijos sostinėje Osle įvyko festivalis, skirtas gėjų šeimose augantiems vaikams bei vaikams, jaučiantiems homoseksualius...

Prieš porą metų Norvegijos sostinėje Osle įvyko festivalis, skirtas gėjų šeimose augantiems vaikams bei vaikams, jaučiantiems homoseksualius potraukius.

Šis festivalis surengtas studijos apie vakų homoseksualumą paskelbimo proga. Studijoje atskleidžiama, kad vaikų polinkis į homoseksualumą yra visiškai natūralus dalykas. Ši studija išleista atskira knyga, pavadinta "Gay Kids" (http://www.gaykids.co.uk/).

Knygos santraukoje rašoma:

"Gay Kids" - tai knyga apie homoseksualią meilę tarp vaikų ir jaunimo. Ši knyga yra skirta ne tik vaikams, bet ir juos ugdantiems tėvams bei mokytojams. Knyga parengta remiantis daugelį metų trukusiomis homoseksualumo studijomis Norvegijoje. Tokia knyga yra pirmoji. "Gay Kids" padės pagrindus saugiems, tolerantiškiems bei pagarbiems santykiams tarp suaugusiųjų ir vaikų, nepaisant jų seksualinės orientacijos".

Šių metų gegužės mėnesį paskelbtose Novergijos sveikatos politikos gairėse knyga "Gay Kids" rekomenduojama kaip puikus lytinio švietimo įrankis mokyklose, skatinantis vaikus atvirai kalbėti apie savo homoseksualumą ir padedantis neutralizuoti "išankstinį nusistatymą".

Štai tokias dainas  traukia vaikai "tolerantiškuose" festivaliuose:


O šiame klipe išvysite, turbūt, didžiausią "tolerancijos" laimėjimą - unikalias vaikų lytinio švietimo priemones:


Parengta pagal newvesti.info

Susiję

Pasaulis 3406772558581849669

Rašyti komentarą

1 komentaras

Anonymous rašė...

Tai tik gelytes. Gera pradzia puse darbo

item