Nepaisant išteisinimo, K. Rittenhouse istorija įrodo, kad JAV tebėra žiniasklaidos valdoma valstybė

JAV žurnalistų klasė švelniai tariant buvo pasipiktinusi Kyle Rittenhouse išteisinimu. Žemiau matote kelias antraštes iš didžiausiuose žinia...

JAV žurnalistų klasė švelniai tariant buvo pasipiktinusi Kyle Rittenhouse išteisinimu. Žemiau matote kelias antraštes iš didžiausiuose žiniasklaidos portaluose parašytų straipsnių.

„Kyle Rittenhouse išeina į laisvę. Dabar prasidės protestuotojų medžioklės sezonas.“

„Po Rittenhouse teismo verdikto, atėjo laikas kelti klausimus dėl [savigynos] įstatymų.“

„Kyle Rittenhouse yra išteisintas, bet jo veiksmas negali būti niekaip aukštinami ar kaip nors pateisinami.“









„Žinojau, kad Rittenhouse bus išteisintas, bet vis vien nemalonu stebėti šią neišvengiamybę, žinant, kad teisėjas liks nenubaustas, o Rittenhouse ir kiti į jį panašūs žmonės įsidrąsins tapti atvirais baltųjų suprematistų smogikais. Tai baugina.“

Kenošos miestelio Prisiekusiųjų tarybos verdiktas, išteisinantis 18 metų amžiaus jaunuolį Kyle Rittenhouse tapo didžiule nesėkme visiems laikraščiams, TV kanalams, blog‘eriams, influenceriams ir internetiniams žinių portalams, laikantiems save „teisingo“ naratyvo kūrėjais. Jie buvo netoli pergalės. Jų galios beveik pakako pasodinti paauglį į kalėjimą iki gyvos galvos už žmogžudystę, nepaisant to, kad jis nepadarė nieko blogo, o priešingai nuomonei pagrįsti nebuvo jokių įrodymų.

Prisiekusiųjų taryba yra paskutinė institucinė atrama, kuriai politinės kairės dominavimas žiniasklaidoje ir kitose institucijose nereiškia nieko. Prisiekusieji gali įvertinti faktus ir nuspręsti savarankiškai, ir jei jie pasirinks išteisinti, kairieji dėl to negali nieko padaryti.

Tačiau neapsigaukite: nepaisant laimingos pabaigos, Rittenhouse byla aiškiai įrodo, kad Amerika yra žiniasklaidos valdoma valstybė. Cituojant apžvalgininką Darren Beattie, jei Kinija turi valstybės valdomą žiniasklaida, JAV turi žiniasklaidos valdomą valstybę.

„Žiniasklaidos valstybės“ fenomenas neatsiskleidžia per vykdomąją valdžią, kurioje galios žiniasklaida neturi. Ji nekuria įstatymų ir neužtikrina jų laikymosi. „Žiniasklaidos valstybė“ pasireiškia per galią apibrėžti tai, kas yra realybė.

Kodėl Amerika vykdo nuolatinę maoistinę revoliuciją, siekdama kovoti su „rasizmu?“ Pats galingiausias tai varantis veiksnys yra žiniasklaidos naratyvas. Amerikos policija nušauna tik apie tuziną neginkluotų juodaodžių kiekvienais metais (šalyje su 330,000,000 gyventojų), bet dauguma „pačių liberaliausių“ šalies gyventojų mano, kad šis skaičius siekia tūkstančius ar net dešimtis tūkstančių. Vienintelė to priežastis yra žiniasklaida, kuri kiekvieną dieną stengiasi aukštinti nusikaltėlius, smerkti policiją ir engti visus baltaodžius kaip rasę.

Visai neseniai 41 mėnesio kalėjimo bausme buvo nuteistas spalvingas, vikingu persirengęs veikėjas, vadinantis save „Q Šamanu“ už jo rolę per 2021-ųjų sausio 6 Kapitolijaus riaušes. Aiškiai žinoma, kad Q Šamanas niekaip neprisidėjo nei prie riaušių, nei prie jokio kito smurto, o jo vienintelis nusikaltimas yra neteisėtas patekimas į teritoriją, į kurią jis ne įsilaužė, o tiesiog įėjo su likusia minia. Kodėl jis gavo tokią neproporcingai didelę bausmę? Nes žiniasklaida nepailsdama skleidžia naratyvą, jog tai, kas įvyko sausio 6-ąją, buvo „baisiausia JAV tragedija“ (kai kurie prideda, jog ji net baisesnė už rugsėjo 11-ąją), nepaisant to, kad vienintelis tą dieną žuvęs žmogus buvo nušautas pačios Kapitolijaus policijos. Žiniasklaidos naratyvas lėmė, kad Q Šamanas beveik tris su puse metų praleis už grotų.

Mėginimas įkalinti Kyle Rittenhouse buvo testas, parodęs žiniasklaidos galios mastą iškreipti realybę. Per 48 valandas nuo įvykių Kenošoje buvo aiškūs šie dalykai:

Rittenhouse nušovė Josephą Rousenbaumą nuo šio gindamasis.

Rittenhouse nušovė Anthony Huber ir pašovė Gaige Grosskreutz nuo šių gindamasis.

Kyle Rittenhouse nedarė nieko, kad išprovokuotų šių žmonių agresiją ir net nemėgino sužaloti kurį nors kitą žmogų.

Kyle Rittenhouse legaliai galėjo nešioti šaunamąjį ginklą ir legaliai kirto valstijų sienos.

Kyle Rittenhouse nesuteikė jokio pagrindo manyti, kad jis „baltųjų rasės suprematistas“.

Visi žmonės, dalyvavę šioje istorijoje, buvo baltaodžiai.

Ir nepaisant to, visiškas faktų ignoravimas buvo matomas nuo pat pirmos dienos, kai žiniasklaida sukūrė alternatyvią Kenošos įvykių realybę. Šioje realybėje, nebuvo jokių Kenošos riaušių ir Rittenhouse buvo baltųjų suprematistų galvažudys, kurio aukos – tai neginkluoti juodaodžiai, protestuojantys prieš policijos žiaurumą.

Tai nebuvo paprasčiausia gudrybė kitaip papasakoti istoriją. Žiniasklaidos naratyvas apie baltųjų suprematistų galvažudį taip įsišaknijo, kad tapo tikėtina, jog dauguma žurnalistų net nežinojo tiesos. Pažiūrėkite į šį twitter įrašą iš New York Times tinklaraštininkės ir Pulitzer premijos laureatės Nikole Hannah-Jones:

„Jis nešiojosi ginklą, kurį turėjo neteisėtai, taip pat neteisėtai kirto valstijų sienas ir nužudė du žmones. Bet, taip, žinoma, jūs tikite tvarka ir įstatymais.“

Hannah-Jones komentaras buvo toks neįtikėtinai aklas tiesai, kad jo nepavyktų pavadinti paprasčiausiu melu. Ji tėra mažo protelio nesmalsi progresyvistė, besimėgaujanti saugiu ir patogiu gyvenimu ir nepaisant to, smerkianti Ameriką. Kadangi ji yra tiek protiškai, tiek fiziškai tingi, jai nebuvo sunku visą tą laiką sėdėti žiniasklaidos informaciniame burbule ir įtikėti gryna nesąmone.

Tai, daugiau ar mažiau, apibūdina visą Amerikos valdančiąją klasę. Žiniasklaidos sukurta alternatyvi realybė buvo tokia stipri, kad Kenošos vyriausiasis prokuroras Michael Graveley paruošė kaltinimus žmogžudyste. Ji buvo tokia stipri, kad Bideno administracija viešai apgailestavo dėl išteisinančio teismo sprendimo.

Ji buvo tokia stipri, kad teisėjas Bruce Schroeder turėjo gyventi nuolatinėje baimėje dėl savo saugumo. Jis papasakojo apie šią baimę dar bylos metu, kaip praneša Yahoo News:


„Kitą sykį aš rimtai susimąstysiu ar verta leisti bylą gyvai transliuoti per televiziją“, - teigė Schroederis. „Aš visada tai palaikiau, kadangi manau, jog visuomenė turi teisę žinoti, kas vyksta teismo salėje. Bet kai pamačiau, kas yra daroma, rimtai išsigandau.“ 


Besibaigiant bylai, Schroederis buvo priverstas neleisti MSNBC reporteriams patekti į teismo salę, kadangi vienas iš jų žurnalistų, kaip įtariama, persekiojo prisiekusiųjų autobusiuką. Jis suprato, kad visiškai nesąžiningai pateikdama informaciją iš teismo salės, žiniasklaida gali išprovokuoti smurtinį išpuolį prieš prisiekusiuosius.

Ši alternatyvi realybė gyvavo iki pat išteisinimo. Bylos metu, daugybė apžvalgininkų stebėjosi , kokie akivaizdūs buvo savigynos įrodymai ir kaip, priešingai nei girdėjo iš žiniasklaidos, nei vienas vyras, į kurį šovė Rittenhouse, nebuvo juodaodis. 

Tačiau kitiems, netgi išteisinimo nepakako išsklaidyti alternatyvią tikrovę. Apačioje matote straipsnį iš The Independent,  kuriame melagingai teigiama, jog Rittenhouse nušovė du juodaodžius vyrus.

O ateityje tampa visiškai įmanoma, kad išgalvota Kenošos įvykių tikrovė pakeis Amerikos įstatymus. Progresyvistai jau dabar kalba apie būtinybę perrašyti šalies savigynos įstatymus, kad ateities Rittenhousai keliautų į kalėjimą. Toliau seka ištrauka iš Winsconsin State Journal:


„Mes galėtume atimti teisę į savigyną iš žmonių, kurie negaliai laiko ginklą ir yra vietoje, kurioje jiems draudžiama būti. Mes tai pat galėtume grąžinti reikalavimą, kad žmogus privalo atsitraukti prieš naudodamas mirtiną jėgą.“

„Mes galėtume padaryti savigyna teise, kuri turėtų būti neginčijamai įrodoma teisme, o ne taip kaip yra dabar, kai prokuratūra turi paneigti, jog savigynos nebuvo. Vienas iš sunkumų, su kuriuo susidūrė kaltintojai Rittenhouse byloje buvo tas, kad jie turėjo rasti nenuginčijamų argumentų paneigti savigynos teiginį. Atrodo visiškai logiška reikalauti, kad žmogus, kuris teigia, jog naudojo savigyną, turėtų atsakomybę įrodyti teisme, kad tai tikrai buvo savigyna.“ <...> „Mes galėtume ignoruoti besiginančiųjų teiginius, kad ginklas, kurį jie nešiojo, galėjo būti išplėštas iš jų rankų ir panaudotas prieš juos.“


Valstijų įstatymai visoje šalyje gali pasikeisti, siekiant nuraminti įsiutusią liberalų masę, kurią žiniasklaida ištisus metus primaitino melu. Žiniasklaida yra paprasčiausias Globalistinės Amerikos Imperijos vangardas, naudojamas kariauti vis intensyvėjantį karą prieš patriotinę Ameriką ir jos žmones. Tampa visiškai aišku, kodėl prezidentas Trumpas ją pavadino „tautos priešu.“ Tai yra pamoka, kurios mes niekad neturėtume užmiršti.


Išversta iš revolver.news



Susiję

Žiniasklaida 2424930217547745737
item