Sorošas skyrė 2,5 mln. dolerių JAV abortų lobistams

Milijardierius George`as Sorošas buvo užtikrinęs, kad kandidatai, pasisakantys už abortus, gautų pagalbą iš kai kurių ekstremaliausių abortų...

Milijardierius George`as Sorošas buvo užtikrinęs, kad kandidatai, pasisakantys už abortus, gautų pagalbą iš kai kurių ekstremaliausių abortų šalininkų grupių 2020 metų rinkimuose.

Federalinės rinkimų komisijos (FEC) įrašai rodo, kad Sorošo Democracy PAC skyrė radikaliai abortų rėmėjų grupei „Planned Parenthood Votes“ (PPV) mažiausiai 2,545 milijono dolerių. Grupė, siejama su Planuotos Tėvystės Federacija, „padeda kandidatams, palaikantiems abortus“, rašo „Influence Watch“. Iki šiol grupė išleido 10,863 milijono dolerių federalinių rinkimų išlaidoms per 2020 metų rinkimų ciklą. Tai reiškia, kad iš Sorošo Democracy PAC gautas finansavimas sudarė 23 procentus visų PPV rinkimų ciklo išlaidų federaliniams rinkimams.

Sorošas 2019 metais įkūrė Democracy PAC su pradiniu 5,1 mln. dolerių įnašu, kuris leido manyti, kad jis „pasirengęs daug išleisti 2020 m. rinkimuose“, kaip pranešė „Politico“. Democracy PAC nuo to laiko gavo milijonus lėšų iš kitos Sorošo grupės: Politikos reformos fondo.

Tačiau dar viena abortus palaikanti politinė grupė iš Sorošo PAC gavo nemažą pinigų sumą. Kovo mėnesį radikalus NARAL laisvės fondas taip pat gavo 1 mln. dolerių iš Demokratijos PAC. Grupė, norėdama paveikti rinkėjus, 2020 metų pradžioje paskelbė prieš Trumpą nukreiptą ir abortus palaikantį skelbimą. Skelbime buvo vaizduojamos „jaunos moterys, kaltinančios prezidentą ir jo sąjungininkus dėl „ideologijos aukščiau mokslo“, - pranešė Nacionalinis viešasis radijas (NPR) balandžio 15 d.

Tuo metu Sorošo Democracy PAC buvo vienintelis NARAL Freedom Fund pajamų šaltinis, teigiama grupės metų pirmojo ketvirčio ataskaitoje.

Sorošas nebuvo vienintelis neomarksistinis milijardierius, kuris prisidėjo prie abortų finansavimo.

„Bloomberg News“ savininkas Michaelas Bloombergas per 2020 metų rinkimų ciklą PPV taip pat skyrė milžiniškus pinigus – 4 milijonus dolerių.

Tiek Sorošas, tiek Bloomberg, išleidę milijonus negimusių žmonių žudymui skatinti, atitinka išrinktojo prezidento Joe Bideno prieš gyvybę nukreiptą darbotvarkę, kuria nuo pat kadencijos pradžios siekiama kad būtų panaikintos D.Trumpo taisyklės, ribojusios abortų finansavimą JAV ir užsienyje.

www.lifesitenews.com vertė Karolis Beinoravičius



Susiję

Pažangos ideologija 8466408248573377560
item