Londone sulaikytas protestantų pamokslininkas, pavadinęs homoseksualumą nuodėme

Londone suimtas protestantų pamokslininkas ir buvęs policijos pareigūnas už tai, kad pamokslavo gatvėje, vadindamas homoseksualumą nuodėm...

Londone suimtas protestantų pamokslininkas ir buvęs policijos pareigūnas už tai, kad pamokslavo gatvėje, vadindamas homoseksualumą nuodėme, praneša portalas „Sedmitza.ru".

Policijos nuovadoje jis buvo laikomas septynias valandas, paimti jo pirštų atspaudai ir DNR mėginys ištirti, taip pat buvo paprašyta atsakyti į klausimus dėl savo krikščioniškų įsitikinimų.

Klausimų sąrašas buvo toks: „Ar tikite, kad homoseksualumas yra nuodėmė?“, „Jei sutiktumėte alkaną homoseksualą, ar jį pamaitintumėte?", „Ar pridėjęs ranką prie širdies pasakytumėte, kad tai, ką šiandien padarėte, buvo teisinga?", „Jei turėtumėte galimybę grįžti laiku, ar jūs padarytumėte tą patį?". Tik apie vidurnaktį jis buvo paleistas ir panaikinti visi kaltinimai.

Su skundu į policiją kreipėsi Londono gyventoja. Ji sakė, kad girdėjo įžeidžiančius pamokslo žodžius, nukreiptus prieš homoseksualus.

Kaip pranešė „The Telegraph", neseniai buvo patvirtintas Lordų rūmų siūlomas pakeitimo įstatymas dėl viešosios tvarkos. Buvo pasiūlyta pašalinti iš įstatymo formuluotę, kad „įžeidžiančios kalbos" yra nusikaltimas.

Šaltinis: www.ekspertai.eu

Susiję

Pažangos ideologija 8347507511688631700

Rašyti komentarą

1 komentaras

Anonymous rašė...

tolerastija visam savo grazume va jum ignoruokit va jum nekreipkit demesio sulauksim lygiai to paties

item