„Už balos“. Macronas Kinijoje - Nutekinti dokumentai - Katalikų persekiojimas JAV

Balandžio mėnesis gausus aktualijų. Kinijoje apsilankęs Prancūzijos prezidentas Macronas flirtavo su Kinijos prezidentu, JAV krėtė nutekintų...

Balandžio mėnesis gausus aktualijų. Kinijoje apsilankęs Prancūzijos prezidentas Macronas flirtavo su Kinijos prezidentu, JAV krėtė nutekintų slaptų ir dėl juose esančios žvalgybinės informacijos itin jautrių dokumentų skandalas, o kitu skandalu be reikalo nevirto FBI atvirai paskelbtas tradicinių katalikų persekiojimas. Pastaroji tema ypač šokiruojanti ir nenustebsime, jei dalis klausytojų iš pradžių nepatikės tuo, ką pasakojame. Dvigubų standartų taikymas kairiesiems ir dešiniesiems įvairiausiose JAV gyvenimo srityse vis labiau bado akis ir tampa tiesiog pavojingas. Galiausiai Čikagos lietuvius aplankė J. E. Lionginas Virbalas. Apie visa tai trumpai, bet iš esmės laidoje „Už balos“ kalbasi politologas dr. Vytautas Sinica ir JAV lietuvis advokatas Povilas Žumbakis.

Jeigu žiūrite ar klausote mūsų laidas ir laikote mūsų veiklą prasminga, deklaruodami pajamas skirkite anoniminę 1.2 proc nuo mokamo GPM paramą „Pro Patria“ jaunimo sambūriui, o 0.6 proc. - Nacionaliniam susivienijimui. Paramos partijai ir visuomeninei organizacijai yra skirtingos ir tarpusavyje nekonkuruoja - galite skirti jas abi. Dėkojame!

Susiję

Vytautas Sinica 824748285822313985

Rašyti komentarą

item