Birželio 4 d. Vilniuje organizuojama vieša atsilyginimo malda dėl homoseksualizmo propagavimo

Katalikų pasauliečių judėjimas „Katalikų Tradicija“ birželio 4 dieną, jau penktą kartą Vilniuje organizuojamų seksualinių mažumų eitynių met...

Katalikų pasauliečių judėjimas „Katalikų Tradicija“ birželio 4 dieną, jau penktą kartą Vilniuje organizuojamų seksualinių mažumų eitynių metu, kviečia rinktis į prie Vilniaus Arkikatedros vyksiantį Atsilyginimo Rožančių, kurio metu bus meldžiamasi už Lietuvą ir siekiant atsilyginti Dievui už nepriimtiną šeimai ir santuokai idėjų skleidimą „Baltic Pride“ festivalio metu. Maldos pradžia numatoma 14 valandą, renkamasi prie Arkikatedros varpinės.

Organizatorių pranešime rašoma: „Pagal tradicinį katalikišką apibrėžimą, atsilyginimo aktas yra malda, turinti intenciją atlyginti už nuodėmingus veiksmus. Kadangi nuodėmė propaguojama viešai ir su valstybės leidimu, mes taip pat melsimės viešai.“

Tokia vieša malda organizuota ir 2019 metais, ČIA galima rasti vykusio renginio nuotraukas.

„Gyvename išskirtiniais laikais. Katalikiškosios Lietuvos sostinėje – Vilniuje – šiais metais jau penktą kartą vyks Lietuvos Gėjų Lygos (LGL) organizuojamo festivalio „Baltic Pride“ eitynės. Pasyviai stebinčiai visuomenės daugumai jos diegia ir skatina nepriimtiną ideologiją, homoseksualizmą ir genderizmą. 

Šie dalykai brukami pasitelkus melą apie kovą už „naujas“ ir „pažangias“ idėjas, nuslepiant, jog žmogaus prigimtyje niekas iš esmės pasikeisti negali, kaip ir iš jos kylančioje prigimtinėje šeimoje. Skleidžiamas klaidingas požiūris, kuomet vakarietiškumas tapatinamas su „Baltic Pride“ organizatorių propaguojamomis idėjomis, nutylint, kad prigimtinė šeima buvo pamatas, ant kurio išaugo pati Vakarų civilizacija, o pirmoji įgyvendinta marksistinė revoliucija, ypatingai puolusi šeimos instituciją ir propagavusi palaidą seksualinį elgesį, įvykdyta Rusijoje”, - teigia organizatoriai.

Nurodoma, jog renginio metu bus meldžiamasi šiomis intencijomis:

- Norint atlyginti Dievui už nepriimtiną šeimai ir santuokai idėjų skleidimą „Baltic Pride“ festivalio metu, ypač vykdomą eitynėmis „Už lygybę ir taiką!“;

- Už Lietuvos žmones ir ypač už jaunimą – kad visuomet siektume skaistumo ir kitų dorybių;

- Už Lietuvą – kad ji visuomet išliktų katalikiška šalis.

Organizatorių teigimu, daugybė katalikų su liūdesiu stebi šias eitynes, bet jaučiasi bejėgiai, tarsi neturėtų jokios įtakos tam, kas vyksta jų valstybėje, ir nėra tikri, kaip tam pasipriešinti. Daug kur paplitusi apatija ir mintis, kad pasipriešinti nebepavyks, kad tik laiko klausimas, kol šios negerovės įsitvirtins ir mūsų valstybėje.

„Todėl kviečiame šiuometinių eitynių metu susirinkti prie pagrindinės šalies bažnyčios, Arkikatedros Bazilikos, kurioje ilsisi Lietuvos globėjo Šventojo Kazimiero palaikai, ir taikiai, vedant Dievo ir artimo meilei, kartu melstis bei giedoti, siekiant atsilyginti Dievui už viešas nuodėmes, padaromas „Baltic Pride“ festivalio metu. Išskirtiniai laikai reikalauja išskirtinių priemonių. Viena iš šių priemonių, šimtmečiais saugojusi katalikišką civilizaciją ir mūsų Tėvynę – Šventojo Rožančiaus malda ir pamaldumas Švenčiausiąjai Mergelei Marijai. Tokį pamaldumą turėjo ir mūsų globėjas Šventasis Kazimieras, kurio užtarimo taip reikia mūsų šaliai. Dar vienas mūsų įkvėpėjų – dėl meilės Dievui ir Tėvynei daug iškentėjęs monsinjoras Alfonsas Svarinskas, kuris, kai dar nebuvo mūsų palikęs, šių eitynių metu Katedros aikštėje uoliai melsdavosi Šventąjį Rožančių”, - rašoma pranešime.

Renginyje kviečiami dalyvauti visi geros valios žmonės – tiek pasauliečiai, tiek dvasininkai, tiek ir tie, kurie niekada gyvenime nėra meldęsi Šventojo Rožančiaus. Visos maldos bus atspausdintos knygelėse, kurias gaus dalyviai.

Organizatoriai visų dalyvių prašo elgtis ramiai ir į maldą nesinešti jokių plakatų su šūkiais ar atskirų organizacijų atributikos, taip pat į galimas provokacijas neatsakyti tuo pačiu.

Renginio Facebook puslapis

Susiję

Religija 6759125234032890950

Rašyti komentarą

item