„Už balos“. Lietuvių nebenustebinsi

Skirkite 1,2 proc. GPM paramą jaunimo sambūriui „Pro Patria“. Instrukcija nuorodoje .  Naujame laidos „Už balos“ epizode politologas Vytauta...

Skirkite 1,2 proc. GPM paramą jaunimo sambūriui „Pro Patria“. Instrukcija nuorodoje

Naujame laidos „Už balos“ epizode politologas Vytautas Sinica su JAV lietuviu advokatu Povilu Žumbakiu kalbasi apie JAV politikų reakciją į Rusijos nusikaltimus Ukrainoje, jų nuostabą ir galimus veiksmus, aptaria Lietuvos visuomenės istorines patirtis, neleidžiančias stebėtis taip, kaip stebisi amerikiečiai. Ko galima tikėtis iš Senato priimto lendlizo įstatymo ir ar gali karas paveikti JAV kadencijos vidurio rinkimų rezultatus? Šiomis ir kitomis temomis - pokalbis naujame epizode

Susiję

Vytautas Sinica 6235398597651233414

Rašyti komentarą

2 komentarai

Anonimiškas rašė...

Pradėta tvarkytis su įstatymo dėl įrašų pase suQWyXinimo teisingumo ministrei koją pakišti bandžiusia VLKK: Bus ne kaip LR Konstitucija, o kaip ... teisingumo ministrė mano, kaip jai atrodo!
Jau pateiktas siūlymas atimti iš jos sprendžiamąją teisę, palikti teisę tik pareikšti savo nuomonę, jei jos apskritai klaus. Pareikš, ir marš į vietą.

Anonimiškas rašė...

Atsiprašau, praleisti žodžiai. Turėjo būti:
Pradėta tvarkytis su įstatymo dėl įrašų pase suQWyXinimo svarstymo metu teisingumo ministrei koją pakišti bandžiusia VLKK:

item