„Už balos“. Kaip Bidenas padeda Rusijai?

Bideno vizijas Europoje buvo skirtas JAV vidaus publikai? Kokios jo liapsusų pasekmės? Kodėl dviprasmiška jo pozicija energijos žaliavų klau...

Bideno vizijas Europoje buvo skirtas JAV vidaus publikai? Kokios jo liapsusų pasekmės? Kodėl dviprasmiška jo pozicija energijos žaliavų klausimu? Kodėl Bidenas gali būti pažeidžiamas šantažui? Kodėl Tuckeris Carlsonas kalba Kremliaus tezėmis? Šiuos ir kitus klausimus aptariame „Už balos“ su JAV lietuviu advokatu Povilu Žumbakiu. Laidos nuoroda

Jei mūsų laidos atrodo prasmingos, skirkite 1,2 proc. GPM paramą jaunimo sambūriui „Pro Patria“ internetu. Instrukcija nuorodoje.

Susiję

Vytautas Sinica 4065123972245300812

Rašyti komentarą

10 komentarų

Anonimiškas rašė...

Trumpistų kliedesiai.

Anonimiškas rašė...

Kuo patogi lietuviška rašyba? - Kokius ir kiek garsų lietuvio ausis girdi, tokius ir tiek jų užrašo. Jei girdi I, tai ir rašo: I. Bet, jei girdi AI, tai ir rašo: AI. O kitų pasaulio kalbų garsai ir juos žyminčios raidės kartais net labai skiriasi. Pvz., pusės žodžio raidžių apskritai netaria, tik jas rašo. Iš viso LOTYNIŠKOMIS raidėmis užrašyto žodžio vos 1-2 raides taria lotyniškai... O kitomis - net į galvą toks garsas neateitų, jas tariant... O dar kitų ta pati raidė skirtingose žodžio vietose skirtingai tariama, arba vienoje vietoje tariama, kitoje - praleidžiama... Tskant, su kožna kalba navyna.
Todėl nekankinkime savęs, stengdamiesi kitų žemių pavardžių rašybą įsiminti - rašykime patogiai, lietuviškai: užrašyk lietuviškomis raidėmis garsus, kuriuos girdi, ir bus paprasčiau tiek ,,rašytojui", tiek skaitytojui... Nebent nori pasitarnauti tam, ką domina ir gimtakalbis tos pavardės pavidalas. Puiku - tam yra skliausteliai. Po Baidenas prirašyk (Biden), ir būsi abiem pusėm pasitarnavęs...
Su besčiausiais regardais... : )

Anonimiškas rašė...

->Anonimiškas 2022-03-30 11:11

Jau tik trumpistų? Ne respublikonų?

Anonimiškas rašė...

Būtų įdomiau skaityti kaip propatria padeda Kremliui. Ar sinica seniai salino Putinui?

Anonimiškas rašė...

Domitės, nes ieškote geriau apmokamo darbo? Tada negudriai elgiatės, todėl jums niekas nenorės padėti. Reikia ne kritiškus, o malonius komentarus rašyti, kad sudarytumėte kultūringo žmogaus įspūdį, o be to ir išsilavinusio ne tik toje vienoje srityje, apie kurią čia vis prasitariate... Tada gal net geresnę už Sinicos karjerą Kremliuje padarysite, kai Putino vieta pasilaisvins : ).

Anonimiškas rašė...

Kaip Ingrida padeda RF ir Bulbostanui, net USA valdininkai atrasę, kad nekvalioti, RF dabar ne tik nafta, bet ir trąšomis prekiaus.Tešlagalvems linkėjimai.

Anonimiškas rašė...

>Anonimiškas 2022-03-31 09:02
++++!!! Nobelis Tamstai!

Anonimiškas rašė...

Ne Pro Patria o Pro Kremlius, naudingieji Putino id..ai.

Anonimiškas rašė...

Vengrijos opozicija susivienijo - vardan savo Tėvynės. Ar mūsų opozicija atsikvošės, iškels į pirmą vietą lietuviškos Lietuvos tvarumo reikalą, ar vis dar jos partijų vadai labiau savo noru aukščiau kitų iškilti rūpinsis?

Sėlis rašė...

Idi n** į savo kacapstaną, stipena rašiste.

item