Atleistas abortų ribojimą palaikęs vaizdo žaidimų kompanijos direktorius

JAV Džordžijos valstijoje įsikūrusios vaizdo žaidimų kompanijos generalinis direktorius Džonas Gibsonas atleistas iš darbo iš karto po to, k...

JAV Džordžijos valstijoje įsikūrusios vaizdo žaidimų kompanijos generalinis direktorius Džonas Gibsonas atleistas iš darbo iš karto po to, kai „Twitter“ platformoje išreiškė palaikymą naujam Teksaso valstijos įstatymui, draudžiančiam abortus po šeštosios nėštumo savaitės, kai nustatoma kūdikio širdies veikla. 

„Didžiuojuosi JAV Aukščiausiuoju Teismu, patvirtinusiu Teksaso įstatymą, draudžiantį daryti abortus kūdikiams su plakančia širdimi“, - šeštadienį „Twitter“ platformoje pasidalino Džonas Gibsonas, kompanijos „Tripwire Interactive“ generalinis direktorius. - „Kaip pramogų pasaulio veikėjas, retai tampu politiškas. Tačiau matydamas tiek daug žinomų žmonių kitoje barikadų pusėje, pajaučiau, kad svarbu viešai išreikšti savo, kaip abortų priešininko poziciją.

„Tripwire Interactive“ pirmadienio vakare išleido pareiškimą, skelbiantį, jog Gibsonas jau nebedirba kompanijoje dėl savo viešų komentarų. Pareiškime tvirtinama, jog jis atsistatydino.

„Džono Gibsono komentarai yra jo asmeninė nuomonė ir neatspindi oficialios „Tripwire Interactive“ kompanijos pozicijos“, - teigė kompanija. - „Savo komentarais jis nepaisė visos mūsų komandos, mūsų partnerių ir nemažos mūsų bendruomenės dalies vertybių. „Tripwire“ vadovybė nuoširdžiai atsiprašo ir vieningai įsipareigoja imtis skubių veiksmų bei  puoselėti teigiamą ir priimančią (inclusive) aplinką.

„Nedelsiant įsigaliojančiu sprendimu, Džonas Gibsonas atsistatydino iš kompanijos generalinio direktoriaus pareigų“, - toliau rašoma pareiškime. - „Įmonės bendrakūrėjas ir dabartinis viceprezidentas Alanas Vilsonas perims pareigas kaip laikinas generalinis direktorius. Alanas buvo su kompanija nuo pat jos įkūrimo 2005-aisiais ir yra aktyvus dalyvis įmonės verslo ir plėtros veiklose. Alanas, kartu su likusia „Tripwire“ vadovybės dalimi išklausys darbuotojų ir partnerių turimus rūpesčius, planuojamame klausimų-atsakymų susirinkime, ir skatins atvirą dialogą tarp įmonės vadovybės ir darbuotojų. Jo platus kompanijos kultūros supratimas, kartu su kūrybine įmonės plėtros vizija ir pilna „Tripwire“ lyderių parama, padės komandai šiuo pereinamuoju laikotarpiu.“ 

išversta iš dailywire.com



Susiję

Pažangos ideologija 8212261880470007934

Rašyti komentarą

item