Kun. Robertas Skrinskas. Dėl Kremliaus trolių lietuviškoje Vikipedijoje

Į Vikipediją buvau įdėjęs informaciją, susijusią su  Domeikavos Lietuvos kankinių ir Lapių Šv. Jono Krikštytojo bažnyčių istorija ir nuor...

Į Vikipediją buvau įdėjęs informaciją, susijusią su  Domeikavos Lietuvos kankinių ir Lapių Šv. Jono Krikštytojo bažnyčių istorija ir nuorodomis, nes buvau ilgametis tų parapijų klebonas, bet tai iš puslapio buvo pašalinta. 

Istoriniai kadrai buvo ištrinti. Šioje skiltyje buvo įkelti video įrašai apie Domeikavos Lietuvos kankinių bažnyčios kertinio akmens pašventinimą 1993-06-14, paminklo KGB aukoms pašventinimą 1999 m., Domeikavos Lietuvos kankinių bažnyčios konsekraciją 2006-07-02 ir kt.
http://provita.medianewsonline.com/pv/Vi.htm 

Parašiau apie Lapių Laisvės paminklą, nes pats jo atstatymą organizavau, bet medžiaga buvo pašalinta. Liko vos trumpas paminėjimas, kad paminklas 2010 m. atstatytas. 


Dabar esu Šėtos ir Lančiūnavos parapijų klebonas. Įdėjau medžiagos apie parapijas, nuorodą į parapijos puslapį, bet viskas buvo ištrinta.  https://lt.wikipedia.org/wiki/Šėta 



Parapijos svetainės adresas - http://provita.medianewsonline.com/pv/s/  Jame yra istorinių paminklų nuotraukos, bolševikų nukankintą Dievo tarnaitę Adelę Dirsytę ir kt.

Kad tai Kremliaus trolių darbas, rodo pirmoje vietoje prie Šėtos vaizdų įdėta nuotrauka su paminklu sovietų kariams.



Šėtoje taip pat yra paminklų kovų su bolševikais kariams, 1918 m. Nepriklausomybės kovų didvyriams, partizanams. Bet tokie paminklai Kremliaus cenzorių ištrinami.


Deja, Kremliaus trolių darbas lietuviškoje Vikipedijoje, trinant patriotinius, tautinius įrašus, yra Lietuvos atitinkamų struktūrų ir politikų apleista sritis.




Susiję

Saugumo politika 6581471080016741283
item