Vasario 16-osios minėjimo organizatoriai atsiriboja nuo bandymų šventinę eiseną išnaudoti rinkimams

Vasario 16 dienos 18 valandos deglų eiseną organizuojančios jaunimo organizacijos išplatino pareiškimą, kuriuo sureagavo į vasario 12 die...

Vasario 16 dienos 18 valandos deglų eiseną organizuojančios jaunimo organizacijos išplatino pareiškimą, kuriuo sureagavo į vasario 12 dieną išplatintą kandidato į Prezidentus Arvydo Juozaičio viešus komentarus eitynių tema. Jaunimo organizacijų „Kryptis“ ir „Pro Patria“ teigimu, spaudoje pasirodžius viešam Arvydo Juozaičio kreipimuisi į Vasario 16-osios šventinės eisenos su deglais rengėjus, kviečiant „telkti jėgas prieš neoliberalizmo ir globalizmo keliamus pavojus tautinei Lietuvos valstybei“ visuomenė buvo suklaidinta dėl jaunimo organizuojamo renginio koncepcijos, idėjų bei tikslų.

Pasak šventinės eisenos organizatorių, „Arvydo Juozaičio kvietimas, pasinaudojant šventės dvasia, „rinktis kelią tiek artėjančiuose Lietuvos Prezidento, tiek ir Europos Parlamento rinkimuose“ bei kelti jungtinį sąrašą artėjančiuose Europos Parlamento rinkimuose neatpažįstamai iškreipia šventinės eisenos tikslus, kaip ir kvietimas „kovoti su neoliberalizmo ir globalizmo keliamais pavojais“. Tokie vieši siūlymai šventinių Vasario 16-osios eitynių atžvilgiu rodo norą paversti jas rinkiminės kovos dalimi, o viso pareiškimo kontekste kelia visuomenės įtarimą, kad toks požiūris būdingas ir patiems eisenos organizatoriams.“

„Į Prezidentus kandidatuojantis Arvydas Juozaitis tokiu pareiškimu nepartinę ir nepolitinę šventinę Vasario 16-osios eiseną paverčia savo prezidentinės ir kuriamos politinės organizacijos „Lietuva yra čia“ kampanijos dalimi. Tai nesuderinama su nuo pat pradžios eitynių organizatorių deklaruotais siekiais Vasario 16-osios eiseną atriboti nuo bet kokių partijų įtakos ir politinių ambicijų. Dalyvauti šventinėje eisenoje kviečiami visi suverenios tautinės valstybės išsaugojimui pritariantys Lietuvos piliečiai, nepriklausomai nuo to, kokius asmenis ar partijas palaikytų rinkimuose“, - rašoma jaunimo organizacijų išplatintame pareiškime. 

Be to, Arvydas Juozaitis savo viešu pasisakymu klaidingai teigė, kad eitynės organizuojamos „bendromis jaunųjų tautinininkų ir Pro Patria bei Tautos forumo atstovų pastangomis.“ Pasak organizatorių, nei Tautos forumas, nei „jaunieji tautininkai“ nėra eitynių organizatoriai. Tikrieji jų bendraautoriai, jaunimo organizacija „Kryptis“, A. Juozaičio pareiškime apskritai neįvardyti, suponuojant, jog jie ir yra tariamas tautininkų jaunimas, atimant jų tapatumą ir teisėtus nuopelnus.

„Kryptis“ ir „Pro Patria“ primena, kad šventinė eisena nuo pat pradžių buvo organizuojama dviejų jaunimo organizacijų – sambūrių „Kryptis“ ir „Pro Patria“ – aiškiai nurodžius tikslą – paminėti 1949 m. vasario 16-osios Lietuvos laisvės kovų sąjūdžio deklaraciją, pagerbti jos iniciatorių – Lietuvos partizanų – atminimą bei paminėti Valstybės atkūrimo 101-ąsias metines; jokių politinių tikslų, tokių kaip vienyti antiliberalias ir antiglobalias politines jėgas ši šventinė eisena neturi ir juo labiau negali būti panaudota šias ar kitokias pažiūras atstovaujančių politinių judėjimų ar kandidatų rinkiminės reklamos tikslais.

Dėl išvardytų priežasčių sambūriai „Pro Patria“ ir „Kryptis“ yra priversti atsiriboti nuo bet kokių bandymų tautos šventę paversti rinkimų kampanijos dalimi.



Susiję

Įvykiai 3923032395697466892

Rašyti komentarą

195 komentarai

Anonimiškas rašė...

Gavosi eilinis antipolitinis turgelis. Turgelio dalyvius norint įžiūrėti reikia mikroskopo, nes jie vienas kitą išpjauna. Pasitenkinsiu balkonėliu per LRTDelfi, kol turgelio povai bandys išsitekti gatvėje.

Anonimiškas rašė...

Tau kaip Juozaitis laimės jeigu jį visi pagaidina?

Rūta rašė...

Ar atsiribot tikrai konstruktyvus žingsnis? Gal buvo galima 'vienybė težydi" ir atsiribot nuo rinkiminių lozungų?

Anonimiškas rašė...

Kažkaip palieka blogą prieskonį toks raštelis. Kvepia buku "ne". Galėtų ištrinti, kol daugiau žmonių neperskaitė. Čia labai atviras pasakymas, kad Juozaitis yra blogas pasirinkimas. Gal jis toks ir yra, bet čia atsiribojantys sau daugiau pakenkia, nei kažką tuo pasako. Net jei Šimašius pareikštų palaikymą, būtų kvaila jį atmesti. Nesijaudinkite, daugiau iš nieko oficialaus palaikymo nesulauksite. Telieka tikėtis, kad kažkas ateis į eitynes ir jūs nesušiksite jų su savo abejotinu principu.

Marsas rašė...

Meluojam ir neraudonuojam, kreipimasis tinkamas delfio auditorijai, bet mes, tikrieji bendražygiai darbuose - žinome dėl kokios renginio koncepcijos buvo susitarta, žinom kad jūs paskutinėm savaitėm tą koncepciją savavališkai pakeitėte atsidurdami nepavydėtinoj padėty (kodėl iš viso taip darėte?), o dabar dar drįstate kaltinti Juozaitį renginio politizavimu ir uzurpavimu.. Logika tokia: pirmas apšauk kitą melagiu - kai kas ir patikės kad esi teisus. Gėda. Pasikartosiu,- jei norime atgaivinti Lietuvą mums dar daug metų teks kartu dirbti, o tokie dalykai nepasimiršta greitai ir kas kart pasitikėti vis sunkiau.. O juk mūsų, ištiesų dirbančiųjų tiek nedaug, kam skaldyti ? Nuoširdžiai manau kad eilinį kartą bandydami oponuoti Juozaičiui tik apsijuokiate, taip, šį kart paviršutininškai besidomintį skaitytoją įtikinsite, bet tas skaitytojas vargu ar kada bus tikras bendražygis, o tikriesiems tuo tarpu dergiat ant galvų.. P.S. Sąmoningai neminiu vardų, dramų ir intrigų mums jau pakanka ir taip.

Pikc rašė...

Kad tautinės-patriotinės jėgos tarpusavyje susikalbėtų? Ką jūs - taip nebūna! :)

Anonimiškas rašė...

Čia Lietuva - kitaip būti negali. Vienybė, skambanti himne, tai tik eilnė spekuliacija. Vienybės negali būti dėl labai riboto proto. O šie jauni žmonės iš judėjimo "Kibirkštis" ir iš Pro Patria yra ir narciziški - labai save iškėlę. Tai kas, kad baigiame prarasti Tėvynę - tai smulkmena, svarbu kaip AŠ, MES atrodysime toje eisenoje.

Raimondas rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Raimondas rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Raimondas rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Jei ne Arvydas Juozaitis ir jo kreipimasis, aš iki šiol nežinočiau jog yra kažkokie "Pro patria" "kryptis" tautiniai judėjimai. O man tautiškumo stygiaus niekas prikišti negali...

Tad pasikeiskite pampersus ir džiaukitės jog gretos pilnėja. Skirstymas į savas-svetimas, tokiomis progomis, ne tai kad vaikiškas, jis primena silpnaprotystę.
Mergaitės, prieš renginį apsikeiskite selfiukais, kad neduok Dieve, vienodomis suknelėmis neateitumėte, -Nes kas tada bus?

Juozas rašė...

O gal Ponas Juozaitis galėtų apsieiti be šitų "našistų"?

Manau palaikymo komandą jau turi gerą, ir su putinoidais diversantais jam ne pakeliui.

Anonimiškas rašė...

Jaunimo judėjimas "Kibirkštis" save įvardina kaip ETNOFUTURISTINIS jaunimo judėjimas ir save priskiria Europos IDENTITARŲ šeimai - čia jums ne katino juokas. Kuo skambiau pasivadinsi - tuo įspūdingiau atrodysi.
O, jeigu rimtai, tai šitam jaunimėliui dar daug teks suvalgyti gyvenimo druskos, kol suvoks kas tai yra Tauta ir kaip yra svarbi Tautos vienybė. Žinoma, jei to norės. Gal užteks tik pasimaivyti ir dingti iš Lietuvos. Rimti žmonės taip nesielgia.

T0mas J. rašė...

1. Rašote apie Vasario 16-osios eiseną, bet nerašote kuriame mieste ji vyks. Ar tai normalu?
2. Artėja Vasario 16-oji - liko tik 3 dienos. Propatria lt - patriotiškas tinklapis, bet niekur nematau informacijos - ar Vasario 16-ąją bus patriotiškos eitynės Kaune? Kasmet būdavo, išskyrus pernai.
Ar normalu nerašyti apie tai?

Unknown rašė...

Jie dar nesugalvojo kokiame mieste ir ar tikrai eis.

Gali būti, jog Vasario 15dieną 23:55, jie perskaitys jog i eitynes kviečia dar kas nors ir patys apskritai neateis. Juk jie turi tėvynės meilės monopolį. Kaip tas Panka, kurio jau niekas neatsimena...

Naudodamasis proga, pakviesiu kelis rusų ir katalikiškų šeimų sąjungos narius. Su rusų ir lenkų vėliavomis, ir transparantu kirilica. Bus įdomu kaip reaguos "patriotai".

Anonimiškas rašė...

Nekonstruktyvus žingsnis žengtas iš Juozaičio komandos (nesakau, kad jo paties). O kas jaunimui teliko, kai senoliai sumąstė instrumentalizuot?

aiai rašė...

Laba diena - jei kalbi apie mistinius priešsavaitinius susitarimus, dėk faktus ant stalo. Kažkaip šitoje fazėje užlūžtama :(

T0mas J. rašė...

Radau. Sužinojau.
Kaune patriotinės Vasario 16-osios eitynės VYKS.
Pradžia 14:30 Ramybės parke (Vytauto pr. netoli autobusų stoties). Su savimi atsineškite trispalves vėliavas.

renginiai.kasvyksta.lt/23895/patriotines-vasario-16-osios-eitynes
.
https://www.facebook.com/LTJS.Kaunas/
.

+37064176319

Anonimiškas rašė...

Ši nuoroda iš portalo "Tiesos" komentarų

https://echo.msk.ru/blog/prussky_russ/678783-echo/?fbclid=IwAR1_qK0wVdxzAa7CtoiQVlEADS_EaJlz9VOzf4V2t7dWLP8H6OYmbgFzsyM

Anonimiškas rašė...

Perskaičius straipsnį man kilo daug klausimėlių - ar eitynėse galėtų dalyvauti kiti kandidatai į prezidento rinkimus, pavyzdžiui - I. Šimonytė, S. Skvernelis, G. Nausėda, P. Auštrevičius ir kiti? Jei jie dalyvautų, ar tai būtų taip pat įžiūrima jų politinė reklama? O gal tai taikytina tik kandidatui A. Juozaičiui? Žinome, kad Profesorius V. Radžvilas dalyvaus Europos Parlamento rinkimuose, tad, jei Jis nuspręs dalyvauti eisenoje irgi bus įžvelgiama rinkiminė reklama? Kokią patikrą jūs atliksite? O gal Vasario 16 - osios eisena tik jaunimui? Ką darysite, jei ateis seni diedukai su senom bobutėmis? Neįleisite?
Laukiame daugiau paaiškinimų

Sėlis rašė...

Liberastinis jovalas susirinko pakiršinti dar labiau?

Sėlis rašė...

Unknown 2019-02-13 17:24

Glušius? Glušius.

Tautininkų projektas rašė...

Žmonės, kurie jaunimą kritikuojat, ar jūs akli? Prezidento rinkimai yra tie, kur dalyvauja ne Juozaitis ar Petraitis, bet Juozaičio ar Petraičio KOMANDOS. Laikas suprasti, kad Juozaičio asmenyje veikia tautininkų partijėlė.

Taip, taip – tas pats daugiametis kelių tautininkėlių nesėkmingas politinis bizniukas. Svarbi pramušt kelias vietas Seime ar kitur ir tiek. O kokie minusai? Totali nacionalistinių idėjų devalvacija.

Todėl sveikinu jaunimą su tinkamu atsaku į tautininkų projekto Juozaičio (gaila pastarojo) asmenyje inicijuotą provokaciją.

Skaitytojas rašė...

Na ir nuvylėt, vaikai. Etnofuturistiniai identitarai, atsiprašant. Iš nieko daugiau tokio palaikymo nesulauksit, kokį dabar atstūmėt. Už Juozaitį sveiko proto tautininkai balsuos rinkimuose, o jūs galit eiti etnofuturistinių apsakymų kurti, mažvaikiai.

T0mas J. rašė...

Paaiškinu: patriotinėse eitynėse laukiami visi patriotai.
Su savimi atsineškite trispalves vėliavas.
Būtinai atsiveskite vaikus! Lai auga patriotais.
Kvietimų turėti nereikia.

Anonimiškas rašė...

Užfiksuota: tautininkų partija.

Gintarai rašė...

Čia Jūs?

T0mas J. rašė...

Ar Juozaitis geriau ar Puteikis?

Anonimiškas rašė...

Atėję svetimi, bus šaudomi vietoje.

Puidokas rašė...

Ne, čia aš.

Unknown rašė...

Geriausi Puidokas ir Nausėda.

Anonimiškas rašė...

Manau, kad gerą ir gražią idėją jau supurvinote. Dabar galite aiškinti - neaiškinti, esate dar nesubrendę rimtiems renginiams. Lietuvoje visos sisteminės partijos jau gerokai susikomprovitavusios, kaltinti tik tautininkų partiją kažkuo, kokiu tai bizniuku - nesuprantama. Jie nei geresni, nei blogesni už kitas partijas. Tai visiškas organizatorių nesubrendimas. Patriotizmas nėra kažkieno nuosavybė. Jei norite aktyviau dalyvauti Lietuvos politiniame gyvenime, turite išmokti Tautą vienyti o ne skaldyti, tad patarčiau daugiau skaityti ir mąstyti.

Lietuvninkas rašė...

Konservatoriai visais laikais stengdavosi sunaikinti bet kokias patriotiškumo užuomazgas ir nusavinti viską sau. Manau tose organizacijos jau isimetė landsbergizmo grybelis ir jas reikėtų paskelbti landsbergistinėmis.

Pikc rašė...

Sėli, čia dar ŠVELNIAI sakant. :)
T0mas J. - viršuje dešinėje yra reklama, kur aiškiai nurodyta vieta (Aušros vartai) ir laikas (18.00). Kaune eitynes organizavo tie patys žmonės, kurie dabar yra sambūryje "Kryptis", o kadangi šiemet jie prisideda prie eitynių Vilniuje organizavimo, Kaune eitynių nebus.

Pikc rašė...

Čia sena info. Šiemet eitynių nebus. kiek žinau.

Landsbergio projektas rašė...

Šimonytė, Nausėda ir intrigantai kiršinantys tautininkus. Jau tarp jaunimo atsirado kiršintojų... Priminkite, -kur dabar Džiugelis? Kur kiti, patikėję gyvačių kiršintojų melais?

Anonistui rašė...

Tai jei Juozaitis būtų nepaskelbęs jog kviečia visus, būtų ok? Aš tik iš Juozaičio pranešimo sužinojau, kad bus kažkokios kitos eitynės, o ne tos dieną.

Tai gal tegul dabar paskelbia jog : Niekas neikite, eitynės bus Kaune. -Nebesipyksite? :D

P.s. Durneliai :D

1Chingishan rašė...

Tiesiog inkščia ir cypia kad tai ne prieš globalizmą ar neoloberalizmą- tai kokio velnio tokiu atveju jūs ten renkatės paslankiot su tais deglais??
Čia jau tampa kažkokiu absurdo teatru.
Anot jų kaip Juozaitis drįsta išnaudot tai savo rinkimų kampanijai- ogi vat taip- jis eina ir kviečia kitus eiti- todėl pilnai gali eiti su savo lozungu- kiti tegu eina su savo- jei jūs jau kviečiat visus, o ne tik pagal klasę, lytį ar rasę suskirsytus individus.
Vyksta pagrindinė kova visame pasaulyje dabar su liberastais- Juozaitis šio metu pagrindinis (bent jau vienas iš pagrindinių tai tikrai) kovos simbolis Lietuvoje- visur kovojama, kaunamais- o čia "ne ne mes tik šiaip paslankiosim nieko omenyje neturėdami". Tiesiog gėdingi šitie pareiškimai.

Nusėdusiam rašė...

Visą gyvenimą rėmiau konservatorius. Neikaišiok man čia savo tautininkų.

Jau reklamuojam jus durneliai, kad tarpusavyje riejatės :D
Gal turit kitą kandidatą, kaip valstiečiai Puidoką? :D

Piktam rašė...

Lietuva yra čia eitynės bus perkeltos į Kauną.

Bus atsiribota nuo konservatoriškų pažiūrų jaunimo, kažkodėl apsišaukusių "patriotais".
Pranešimas spaudai jau rengiamas.

Rusijos trispalvė rašė...

Ačiū. Kvietimą gavom.

Sėlis rašė...

Tu pats čia nesikaišiok, obuoly. Neįsitenki delfių dumblynuose? Ką manaisi pasieksiąs šitais bukais kiršinimais? Labiau tik pajuokinti visus čia atsivilkai savo neišmanymu - “Visą gyvenimą rėmiau konservatorius”. T.y. visą gyvenimą buvai debilas ir taip nepasveiksti. :D

Nusėdusiam rašė...

Taip. Ir Šimonytė bus prezidentė. Ne jums nacistėliams prezidento postą paimti.

Ištraukėt vieną iš po samanų, pasidžiaugėt ir vėl galite grįžti į savo urvus.
Beja, kur jūsų vadas Panka? Kažko Lidl'e nebematau...

T0mas J. rašė...

"Aušros vartai" užrašyta MILIMETRO aukščio raidėmis.
Normalūs žmonės taip nesielgia.

Pikc rašė...

Sėlis diagnozavo "T.y. visą gyvenimą buvai debilas ir taip nepasveiksti." - ir pacientas tuoj pat suskubo diagnozę patvirtinti. :D

Pikc rašė...

Na, tikiuosi, tiek "tautininkai"/"juozaitininkai", tiek "propatrininkai"/"kryptininkai" akivaizdžiai pamatė, kiek džiaugsmo manipuliacijos, išpūstos krūtinės ir skambūs pareiškimai atnešė ligonių vatnykų ir konservatnykų kontingentui? Negi vieno karto neužteko suprasti, kad lipti ant bačkos ir skelbti deklaracijas, viešinant savo "ambicijų žaidimus", yra negudru ir naudinga TIK priešams?

Už Ingridą rašė...

Pikc kremlinas.

Nešmeižkite Pro patria ir Kryptis jaunimo. Jie sąmoningai pasirinko tą kandidatę, kuri iš ties yra Lietuvos patriotė ir yra už Lietuvą, bei, skirtingai nuo Juozaičio, neturi jokių dėmių savo biografijoje.

Lietuvos patriotinis jaunimas balsuoja už Ingridą!

supratingas rašė...

Adminai, nemanote, kad šitą vertėtų perduodti prokurorams? Tegul "kietuolis" aiškinasi kaip ir kur su žvakele stovėjo.

T0mas J. rašė...

Atsiprašau visų kuriuos suklaidinau - Vasario 16 d. 14:30 val. eitynės Kaune buvo turbūt 2017 m., o nuoroda
renginiai.kasvyksta.lt/23895/patriotines-vasario-16-osios-eitynes
yra SENA. Keistas tinklapis KASVYKSTA LT - jame nėra tikslių DATŲ, kada renginys. Ieškai info apie eitynes, randi ir nežinai - apie kurių čia metų eitynes informuoja... Atsakingi žmonės aišku taip nesielgtų su tinklapiu. Informacija apie renginį, nenurodant METŲ yra neatsakinga.
Dar kartą atsiprašau.
Žmonės, kurie rengdavo patriotines eitynes II.16 Kaune, jei gerai supratau - Kauną išdavė ir palieka miestą be eitynių? Labai dėl to apmaudu.

Nufyrinau iš vižinio paskyros. Pasirodo jaunuoliai yra VAGYS rašė...

Valdas Vižinis
prieš 23 min. ·

Kodėl nedalyvausiu Vasario 16 eitynėse...
Vasario 16 vakaras. Vilnius. 2018 m. Rankose į maišą suvynioti 6 deglai. Rūpestingai. Kad nesimatytų. Degus skystis atskirai. Nešti nėra labai saugu, iš tolo matosi kas rankose. Ir žmogus juk nežinai ką policija gali nutarti tave pamačiusi. Skubu į aludę, kur turi ateiti brolis su žmona, mano sūnūs. Kiek gailiuosi dėl viduriniojo. Ne iki galo su juo susikalbėjau ..
Keli bokalai alaus kol susirenkam ir skubiai prie Aušros vartų. Iš toli jau žymu – prasidėjo .. Deglai ..viršuje banguoja plevenančios šilumos keičiami vaizdai, malda, raginimas apsisukti. Žmonių. Jų daug. Šimtai. Iš visų pusių spragsi netekę amo praeiviai telefonais. Gal kiek išsigandę. Bet jie jau iš to vakaro prisimins tik mus. Visa kita – valdžios šventė.
Prie signatarų rūmų deglų eisena stoja. Aidi AČIŪ, AČIŪ.. Tokie dalykai prisimenami ilgai.
Ir štai 2019. Ir NE.
Kodėl ?
Tai .. kad nenoriu. Juk galiu nenorėti, tiesa? Kaip fizinis asmuo. Kaip Valdas Vižinis. Kaip žinantis tai, ko nesako organizatoriai. Tik kviečia. Valdą Vižinį facebooke. Ne, ne. Ne tie tikrieji organizatoriai. Metų metus darę Lietuvai įvykį. Deglų eitynes. Pergyvenę, jaudindamiesi, eikvodami savo laiką, lėšas. Pradėję nuo kelių entuziastų, išauginę iki šimtų. Ne tie.
Kiti. Kurie šast ir tapo naujais eisenos šeimininkais, vietoj anų – metų metais auginusių įvykį. Šast ir užregistravo deglų eitynes, tikriesiems nežinant. Gal klystu jaunasis Martynas Katelynas? Ar ne tave netikėtai užtikę nustebo savivaldybėje?

Gal jaunasis propatristas veikė iš naivumo? Gal veikė vienas? Gal pasikarščiavo? Vytautas Sinica ? Ir pro patria dabar tiesiog neturi kur dingti ir PRIVERSTA tęsti pradėtą TIKRŲJŲ žygį?

O juk tai vagystė. Ir tai švelniausia ką gali parašyti mokęsis tarybinę teisę Vižinis. Dar .. tai pats švelniausias tokios veikos kvalifikavimas. Nes dar yra atviroji vagystė ir plėšimas, kai nusikaltimas vykdomas jau kitiems matant. Ir jaunasis Martynas juk , na, sutapk gi man taip, užtiktas visai nelaiku ir nevietoje. Velniškai.

Nenoriu jaunajam Martynui nemalonumų. Tebūnie. Tebūnie tai paprasta elementari renginio vagystė. Jis jaunas ir visas gyvenimas prieš akis.

O tau Vytautai pasakysiu. Nors pats nesu sąžiningas ir nesu baigęs filosofijos - prasmingų žodžių mokslo. Sąžiningumas, Vytautai, negali prasidėti nuo kažkokios datos. Juolab sąžiningumas negali prasidėti nuo prašymo deglų eitynėms išdavimo. Užregistravau ir bac - va kaip viskas gerai.
Tai matas, Vytautai. Žmonių matavimo priemonė.

Žmonės sąžiningi arba ne. Vidurio nėra. Ir pradžios tam nėra. Ir pabaigos negali būti.
Ir jūs jau ne. Ir dabar gyvenkite su tuo ką daugelis perskaitys. Užsitarnavote.
O aš savo ruožtu didžią dieną praleisiu Labanore. Turiu ten ką veikti. Daug turiu..
Kitiems patarimas – EIKIT. Pajusite didelių dalykų. Aš negaliu. Nes pajutau per mažus..

( nuotraukoje tikrųjų organizatorių buvusios deglų eitynės. Jos vyko. Vyko net tuomet kai leidimas nebuvo išduodamas)

Skaitytojas rašė...

Visas šis puslapis, su straipsniu ir komentarais, yra didelė gėdinga nesąmonė. Gal galėtų tiesiog gerb. Sinica ir Juozaičio štabas susiskambinti, susitaikyti, o tada ištrinti visą šitą gėdingą puslapį ir niekada jo nebeminėti? Nejuokauju, po velnių. Įsivaizduojat, jei liberastai tai pamatys ir sugalvos parašyti savo delfiuose ką nors tokio kaip „Nacionalistų stovykloje – rietenos: apkaltino vagyste“ ar panašiai? Ar liko dar čia kas nors su atsakomybės jausmu ir trupučiu sveiko proto?

Anonimiškas rašė...

Labai įdomu. Skaitant atidžiau, lengva įžvelgti, kur ir ką rašo užsimaskavę provokatoriai, vatiniai - keista, kad pastarųjų tik vienas; kur dingo dar trys, nuolat čia landžiojantys su savo prasimanymais ir nusikalbėjimais?
Tačiau bendrojo konteksto išvada aiškiu: visais būdais bandoma supriešinti Lietuvos patriotines jėgas. Tokie patys metodai, kaip ir 1988-1989.
Galima neabejoti, kad ir ProPatria tinklalapio admnistratoriai, tiek ir įžvalgesni skaitytojai, tiek ir patyrę komentatoriai puikiai skiria grūdus nuo pelų. Apskritai tinklalapio administatoriai galėtų ir pašalinti kai kuriuos pasisakymus, kurių netgi neverta vadinti komentarais.
Toks provokatorių antplūdis aiškiai sako viena: Lietuvos patriotinės jėgos ne juokais išgąsdino skaitlingą ir, reikia pripažinti, savaip vislią federastų ir liberastų bandą, o tai yra įrodymas, kad netgi toks simbolis kaip eitynės su deglais jau bus atkreipęs visų neoliberalmarksistų finansuotojų dėmesį. Atminkite, kaip Kremlių išgąsdino Baltijos Kelias - lygiai taip dabar federalistus, genderistu ir globalistus gasdina ir Lietuvos patriotinės jėgos Ir ne tik Lietuvos - kai kuriuose itnklalapiuose rašinių tekstas balansuoja vos ne ties panikos riba, nes atgimsta tikroji Europa. O toks aktyvus pasipriešinimas lietuviškumui - dar vienas neginčytinas įrodymas, kad Lietuvos patriotinės jėgos eina teisingu keliu.

1Chingishan rašė...

Tikrai gėdinga istorija ir tikrai niekaip nepadvėstančio "pianizmo" profesoriaus rankelė matosi. jei negali sustabdyt judėjimo- tai tiesiog reikia perimt vadovavimą jam. matomai pirštus prikišę ir visokie tapinai.
Sunku suvokt kas pas jaunuosius chunveibinus galvose.nesuprantat ką reiškia eitynės us deglais? Tai tautinės valstybės simbolis- dabar Juozaitis toks simbolis (ir jis padarė prieš 30 metų, kad dabar kažkas su tais deglais galėtų slankioti)- ir kai jis sveikina ir kviečia prisidėt prie tokio simbolinio akto-normalūs žmonės turėtų padėkoti, o ne pulti akis drąskyt. Piemenys nesupranta kad jais manipuliuojama ir tikrai gera įdėja apspjaudyta ir sunaikinta. Galvojau dalyvaut - bet po tokių nesąmonių tai tiesiog gėda man ten būtų su šitais degeneratais.

Dėmesys atkraipytas rašė...

Per media apie eitynes nebus nieko.
O visus portalus bus aprašyta jog tautininkai atsiribojo nuo Juozaičio.

LNK žiniose bus Nausėdos komentaras, kaip negerai pyktis ir koks negeras Juozaitis kad kiršina žmones.

AČIŪ!

Jau pamatyta ir užfiksuota rašė...

Skaitykit spaudą :D
Prezidentu bus Šimonytė, blogiausiu atveju Nausėda.

Ne tau Martynai mėlynas dangus.... -O Jūs tikėjotės? :D

Anonimiškas rašė...

to: Skaitytojas 23.03
Gerbiamasis, matau, kad eate nuoširdžiai pasipiktines, ir greičiausiai teisingai įžvelgiate galimas peripetijas - turiu omeny Jūsų išsireiškimą: ,,...sugalvos parašyti savo delfiuose...''. Čia kaip tik nieko baisaus - tegul tik rašo, ir kuo daugiau - tai bus puiki nemokama reklama ne tik ProPatriai, bet ir visoms tikrosioms Lietuvos patriotinėms jėgoms. Todėl manau, kad liberastinai tinklalapiai apie debatus, esančius po šiuo straipsniu, tylės kaip vandens į burną prisisėmę - lygiai kaip liberastinėje medijoje - anei žodžio nei apie Geltonąsias Liemenes, nei apie Prancūzijos generolų laišką E.Macronui. Nors liberastams ir trūksta įžvalgumo numatyti savo pragaištingos ideologijos ir jos praktinio pritaikomumo pasekmes, tačiau media sferoje jie nėra tokie kvaili; nesiimu vardinti jų silpnųjų vietų, kurios iš tiesų yra vanduo ant mūsų malūno, bet liberalmarksistai aiškiai mato, kad jie yra toli gražu nepajėgūs rimtai polemikai, bemat pralaimėtų atvirus debatus, be to, liberalmarksistai aiškiai mato tendencijas ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje.
Ši situacija mums netgi naudinga: jeigu liberastinė žiniasklaida tylės apie mūsų tiesos ieškojimus - žmonėms tikrai užteks nuovokos, kur rasti teisingą informaciją, ir objektyvios informacijos nutylėjimu liberastinė žiniasklaida tik dar labiau sukompromituotų save. Jeigu apie tai rašys - teks rašyti tiesą, nes Lietuvos ir visos Europos patriotinių jėgų renesansas yra toks akivaizdus ir įgijęs tokį pagreitį, kad tai jau yra eksponentinis, nesustabomas procesas, kurį galima priskirti prie tų istorinių dėsninngumų, kurių kol kas negali paaiškinti joks mokslas. O rašyti netiesos apie Lietuvos patriotines jėgas liberastinė žiniasklaida tikrai nesiryš - akivaizdu, kad prieš Europarlamento rinkimus liberastinė žiniasklaida gali palinkti į Europos patriotinių jegų pusę: daugumai žiniasklaidos, o ypač liberastinei, yra būdingas labilumas, ir jie tikrai stengsis prisitaikyti prie pasikeitusių sąlygų. Mano pagarba Jums už Jūsų nuoširdumą ir įžvalgas.

Anonimiškas rašė...

Akivaizdu, jog pačiam nelengva ne tik lietuvių kalbos leksika, bet ir gramatika - bent jau linksnių derinimas tai tikrai. Viską suprantame puikiausiai, nesivarginkite.

Šventas naivume :) rašė...

Jau kopijos padarytos ir nusiųstos redaktorei. Tiek visos "patriotų" bendruomenės, kurių čia tiek daug pasireiškė, tiek Vižinio kalba, tiek patriotų pranešimai atsiribojimui nuo Juozaičio.

Prieš rinkimus bet kokia informacija labai įdomi, ypač tokia pikantiška, kuria dalinatės ;) Tai labai pasijus reitinguose :D

T0mas J. rašė...

Kreipiuosi į "Pro Patria" ir „Kryptis“ vadovus.
Jūs teigiate, kad „jokių politinių tikslų ... ši šventinė eisena neturi ir juo labiau negali būti panaudota ... politinių judėjimų ar kandidatų rinkiminės reklamos tikslais“.
Pritariu šiai nuostatai. Teisingai elgiatės!
Tačiau norite Jūs to ar ne – platinami įvairūs gandai apie eitynių organizatorių politines simpatijas artėjančių rinkimų kontekste. Jie platinami net čia, PROPATRIA LT tinklapyje komentaruose po šiuo straipsniu, įvardijant ką jaunimo sanbūriai "Pro Patria" ir „Kryptis“ palaiko prezidento rinkimuose.
Geriausias atkirtis gandams ir prasimanymams yra TIESA. Parašykite – ką prezidento rinkimuose palaiko šios jaunimo organizacijos, jeigu palaiko;
arba nurodykit, kad nepalaikot nieko, palikdami laisvai apsispręsti organizacijų nariams, fanams ir palaikytojams PATIEMS.
Tik OFICIALIOS POZICIJOS ŽINOJIMAS užkirs kelią įvairioms spėlionėms, kai 2019.02.16 eitynėse ar vėliau kitur politikai kandidatai bandys spekuliuoti jūsų parama ar simpatijomis.

Patikslinu, kad rašydamas "Pro Patria" ir „Kryptis“ – turiu omenyje organizacijas:
Jaunimo sambūris "Pro Patria", registruotas 2014-09-17 Naugarduko g. 43-9, LT-03208 Vilnius, Įmonės kodas 303394382
ir Etnofuturistinis jaunimo sambūris "Kryptis", registruotas 2018-11-08 Švitrigailos g. 7, LT-03110 Vilnius, pirmininkas Tomas Skorupskis, Įmonės kodas 304945739

Už Ingridą rašė...

Visas Lietuvos patriotinis jaunimas balsuos už Ingridą! Čia ir yra TIESA.

Dėl to ir atsiribota nuo Juozaitininkų.

Pikc rašė...

Adminai, bent jau liberastų vėmalus pratrinti galėtumėte, nes tie atsilupę nuopušos komentarų skiltį jau pavertė sau įprasta terpe - t.y. kloaka. ;)

Piktam rašė...

Visų pirmą ne liberastai, o PATRIOTIŠKAS jaunimas.
Antra kad jūs eilinį kartą užsipuolate tolerantišką jaunimą, nieko naujo.

Tautinis Patriotinis Krypties ir Proparijos jaunimas balsuos už Ingridą!

Pikc rašė...

Dar tik priešpilnis - o konservatnykų fanatikus jau veikia. Kokia jautri fauna, pasirodo - tikri "faziniai"! Tai kas per pilnatį dėsis? :D

Nu tikrai rašė...

Kažkoks Tomas J jau kreipiasi... Nu tikrai lunatikai.
Patriotiškas jaunimas nusprendė kad balsuos už Ingridą ir taškas.

Tą senį komunistą, naftaliną, tegul pensininkai remia... Lietuvą turi atstovauti jaunas žmogus!

Tomas Skorupskis rašė...

Mes rengiame eitynes Vilniuje, Lietuvos sostinėje.

Tomas Skorupskis rašė...

Aš asmeniškai palaikau Juozaitį. Kryptis oficialios pozicijos neturi ir neplanuojame priimti.

Patriotiškas jaunimas už Ingridą rašė...

O jums derėtų pasišalinti iš organizacijos, kurios idealams nepritariate.

Anonimiškas rašė...

Tiksliai. Puikiai padirbėjo.

Gabrielė rašė...

Taip laukiau eisenos. Su draugais nutarėm eiti. Gerai, kad paskaičiau. Patys nesuvokia, kieno rankose jie jau žaisliukai. Pasikėlę idiotai. Gaila.

Už Ingridą rašė...

Vasario 16d. 18val. Vilniuje, prie Aušros vartų.

Tautinė eisena Ingridai Šimonytei palaikyti.

Už Ingridą rašė...

Ateikite.
Transparantą "Už Ingridą" turite? Jei ne, kreipkitės į štabą, duos.

Eisenoje "Už Ingridą" bus apie 200 patriotinio tautinio jaunimo, nesijausite vieniši!

T0mas J. rašė...

Na čia jau akivaizdus klaidinimas ir tyčiojimasis. Klaidinančius komentarus trinti būtina.

Už Ingridą rašė...

Nekreipkite dėmesio į tuos kelis marginalus.

Lietuvos patriotiškas jaunimas renkasi Vasario 16d. 18val. prie Aušros vartų. Į tautinę eiseną "Už Ingridą" Vėliau vyks vaišės, diskusijos apie tikrąjį patriotizmą ir apsimetėlius bandančius pavogti patriotines šventes.

Jei neturite transparanto kreipkitės https://www.facebook.com/uzingrida/

Anonimiškas rašė...

AR GI ŠIMONYTĖ NETURI JOKIŲ DĖMIŲ? TAI KAIP GI JIE VALDĖ KRIZĖS METAIS. VISIEMS ALGAS IR PENSIJAS RIMTOMIS SUMOMIS SUMAŽINO IR PASKOLĄ PASIĖMĖ DIDŽIAUSIOMIS PALŪKANOMIS. /ESTAI, LATVIAI NEPALYGINTI MAŽESNĖMIS/. JIE SAVO TAUTŲ TAIP NESKRIAUDĖ.

Ne Šimonytė rašė...

Už Ingridą tai reiškia už tą tetą, kuri krizės metu buvo finansų ministrė, kai buvo SUMAŽINTA VISIEMS ALGOS, PENSIJOS IR PASKOLĄ PAIMTA UŽ PAČIAS DIDŽIAUSIAS PALŪKANAS??? ESTAI IR LATVIAI ELGĖSI SAVO TAUTŲ, O NE BANKŲ NAUDAI. PO 2 AR KIEK TEN METŲ ALGAS GRĄŽINO Į BUVUSĮ LYGĮ , IR PAREIŠKĖ, KAD ALGAS "PAKELIA". ČIA UŽ TĄ ŠIMONYTĘ FAKELAI IR PLAKATAI. IR VĖL JAUNIMĖLĮ APMAUS, NEBENT ...AR TOKIUOSE JUOSE VEIKSMUOSE BUVO TIKRO PATRIOTIŠKUMO?



Anonimiškas rašė...

Vasario 16 įprastai nešami plakatai už Lietuvos valstybę atkūrusius žmones. Todėl tokioje politizuotoje eisenoje, kuri šildosi Vasario 16 spinduliuose nedalyvausiu. Signatarai tokius "patriotus", kurie drįstų imti paskolą pačiomis didžiausiomis palūkanomis, nežiūrint to, kad buvo siūloma ir daug mažesnėmis, vytų lauk. Prieš 101 metus žmonės aukojosi tautai, o ne bankams!!!

Pikc rašė...

Nekreipkite dėmesio į ligonių pasisklaidymus - čia liberastiniai nuopušos "trolinti" bando. JOKS patriotas niekada nepalaikys iškrypėlių, nelegalų ir globalizmo "fanklubo" - "homunizmo statytojų", todėl jokių šimonyčių ar kitos broilerinės faunos palaikymo nebuvo, nėra ir nebus.
O adminai galėtų "nuleisti vandenį" ir tuos liberastų vėmalus nuplauti ten, kur jiems ir vieta.

Pikc rašė...

Ta nuopuša išvis čia ne į temą - čia tiesiog liberastinis ligonėlis "trolina", pasinaudodamas tam padarui taip paslaugiai suteikta proga. :)

Anonimiškas rašė...

Kodėl Propatrijos ir Krypties organizatoriai taip užsipuolė Juozaičio kvietimą būti vieningais ir eiti su lozungu prieš neoliberalizmą ir globalizmą? Juk Vasario 16 Signatarai ir partizanai kovėsi už tautinę Lietuvą. Jiems tikrai būtų visiškai svetimas tiek liberalizmas, tiek globalizmas. Ar tik čia nebus kerštas A. Juozaičiui už viešai pateiktą info per R. Ozolo 80-metį Seime apie tai, kaip buvo susidorota su Sąjūdžio Tėvu R. Ozolu /nors tą info viešai jau buvo pasakęs B. Genzelis prie R. Ozolo kapo/.

Slėpkis kremline rašė...

Patriotiškas jaunimas Ūž Ingridą ir eisenoje dalyvaus.

Kremlinės beretės galite likti namuose,o mūsų bus bent 200 žmonių.
Susitinkam prie Aušros vartų 18val.

Anonimiškas rašė...

Kaip tai atsitiko, kad I. Šimonytė neturi jokių dėmių, bet ji už partnerystės įstatymą, palaiko vienalytes santuokas? Kam tuomet Pro Patria ruošiasi ir išplatino peticiją prieš gėjų eitynes Vilniuje?
Vaikučiai, jūs visiškai susimovėte, pasimetėte savo "vertybėse" ir tai nieko naujo. Aukštai kilot - žemai puolėt. Sėkmės ir pirmyn su Šimonyte už šviesią Lietuvos ateitį

Už Ingridą rašė...

Palaikyti tai, kas yra demokratijos pagrindas, yra normalu ir sveika. Išlyskite iš savo urvo.

Pro patria pranešimas prieš gėjus yra senas ir neaktualus, valdybije pasikeitė žmonės ir dabar laikomasi naujos krypties.

Už Ingridą, Vasario 16d. 18val. Prie aušros vartų. Kiekvienas nešantis deglą, liepsnojančia širdimi palaiko Ingridą Šimonytę!

Anonimiškas rašė...

Džiaugiuosi, kad pavyko atsiriboti nuo AJ - vien jo Klaipėdos krašto atsiėmimo prilyginimas Krymo okupacijai kėlė pasipiktinimą. Vakar paviešinta jo apoteozė sovietų Pergalės Dienai ir rusiškajai Georgijaus juostelių Latvijai sudėjo visus taškus ant "i". Dabar nuo AJ dar nepasitraukę rėmėjai patys kelia klausimų apie jų tikslus. Koks dar čia "vienijimasis" su tokiais.

Anonimiškas rašė...

Iš to , kokia pekla užkurta po šiuo neišmintingu straipsniu, matau, kaip kandidatas į prezidentus gerb.A.Juozaitis kažkam kelia grėsmę...O grėsmę jis kelia nelabajam ir visiems jo parankiniams.Nuvylė ProPatrijonai-pasirodo, jie maitinasi dar tik "vaikišku maistu".Na, palaukim, gal suaugs. Dieve, padėk...

Anonimiškas rašė...

Ats: 18:04 O konservatorių partijėlei,socdemų ir kitos partijėlėms svarbu prasimušti net ne kelias vietas seime!!! Sėdi ten ir valdo ne vieną dešimtį metų. Rezultatas - apie 90 proc. jaunimo ruošiasi raut iš Lietuvos. Ir dar tų kelių vietų tautininkams neužleis. O kas, jei ims ir atgaivims Lietuvą?

Anonimiškas rašė...

Perskaičius p. Valdo Vižinio mintis, kitų pasisakymus supratau, kodėl iš Pro Patrios traukiasi gabūs jaunuoliai, kurie pastebėjo bendražygių veidmainystę, melą, dvigubus standartus. Turiu mintyje pasitraukusio labai perspektyvaus filosofijos studento Vytauto Vyšniausko straipsnį.
Vyručiai, jei tai yra tiesa, jūs susidėjote su kažkokiu judėjimu, panašiu į sektą "Kibirkštis" - jūsų laukia Brisiaus galas. Tauta negalima manipuliuoti ir jos apgaudinėti.

Anonimiškas rašė...

Ačiū. Patikslinu: jos likimas.

Anonimiškas rašė...

Tai provokacija prieš A. Juozaitį. Jūs neverti Jo net šešėlio. Kaip Juozaitis pradėjo kovoti už Lietuvos laisvę - jūsų dar nebuvo šiame pasaulyje. A. Juozaitis yra vienas iš Lietuvos Atgimimo Šauklių, Jis vienas iš tų, kuris nepabijojo aštriai pasisakyti prieš tuometinę Rusijos imperiją, kas galėjo baigtis represijomis. Mes Juo didžiuojamės ir Juo tikime. O jūs esate nelaimingi ir vargšai.

Anonimiškas rašė...

TO 08:31 O kas ta Ingrida? Finansų ministrė, kuri prisiskolino didžiausiomis palūkanomis ir taip dar labiau apsunkino žmonių padėtį, algas ir pensijas nukarpė. Viskas, kas daroma tautos nenaudai tuo pat daroma kremliaus naudai. Tai kas daugiau čia kremliui pasitarnauja? Eilinė komentatorė ar finansų ministrė dirbusi ne tautos, o bankų naudai?

Unknown rašė...

Akivaizdu viena - moderatoriai savo darbo neatlieka, paversdami savo puslapio komentarų tredą ideologinių oponentų trolių siautėjimo aikštele.

Kad žmogėnai rašinėja prisidengę konkrečių oponentų vardais ar jų vardu skleidžia visokį briedą - tai daugiau sako apie juos pačius ir jų atstovaujamų jėgų moralines nuostatas.

Bet tai, kad tokio tipo apgaulingos verbalinės srutos ramiai kabo trede ir klaidina silpnesnio maumenėlio skaitytojus - čia jau elementari netvarka. Šiukšles reikia šluoti, gerbiamieji.

Už Ingridą rašė...

Nesipykite. Viskas jau nuspręsta.

Vilnius už Ingridą.
Kaunas už Puidoką.

Už Ingridą,eisena 18val. Deglus išdalins palaikanti jaunimo organizacija.

Hm rašė...

Ir gėjus?

O tuos kuria liepsnojančia kūno dalimi?

Kęstutis rašė...

juozaitis niekada nieko nelaimės. Lietuva jau atsipeikėjo ir nuo tokių landzgrybinių "pranašų" sugebės atsiriboti.

Anonimiškas rašė...

AJ ir Songailos tikslas buvo "supakuoti" kuo daugiau rėmėjų, kad po to neišvengiamai išlindus AJ siūlams su putinistanu sukompromituoti maksimalų įmanomą tautiškai mąstančių žmonių kiekį. Tikslas toks pat, kaip 1991 metų vasarą. Tada II-asis Sąjūdis (pirmininkas Tumelis) niekaip nesutiko tapti VL parankiniais, jame nemažą įtaką turėjo Ozolo-Radžvilo flangas. Į pagalbą VL tokio "netikusio" Sąjūdžio likvidavimui buvo pasitelktas AJ su savo "istorine klaida". Tad ir po 27-28 metų AJ panaudojimo tikslai beveik nesikeičia.

tikra tiesa rašė...

AJ yra Kremliaus siųstas, sugriauti patriotų vienybę.

Jis išdavė Sąjūdį, išdavė Lietuvą.

Žmonės nesikeičia...

Melas rašė...

Juozaitis išdavė Lietuvą ir Sąjūdį.

Jis prorusiškas.

Anonimiškas rašė...

Pripažinkime, kad komentuojamas tekstas yra klaida. Galėjo būti kitokie akcentai arba jo išvis nebūti.
Dėl Ingridos labai įdomi mintis (geras būdas paerzinti Pikc, kurį gerbiu už kovingumą), nes Ingrida sukinėjasi netoli tūlos Bilotaitės, o čia ir Sinica plazdena. Ir man niekaip neduoda ramybės ta Sinicos šypsena bandrose Vasario 16 eitynėse seniau (nulietas Šimašius).
O apie kenkimą Radžvilui, tai jau nekalbu. Radžvilai, paprotink pro patrią ar kažkokią kryptį, kaip reikia elgtis žmonėse. Dėl Juozaičio rinkimimio nuoširdumo labai abejoju (kaip ir Rudžio ar Paulausko ir Klumbio patriotiškumu) ir nesuprantu, ką ten veikia Drungytė, bet šitaip atrašinėti į palaikymo tekstus - savižudiška.
Kažkaip praėjo noras eiti į eitynes.

Pro Patria už Ingridą rašė...

Juozaitis atsiųstas nuimti Skvernelio balsus, kad tas netrukdytų Ingridai.

I eitynes eiti reikia 18val. Už Ingridą!

Anonimiškas rašė...

Pabaigai visiems pamąstymui:štai kaip mes skiriamės nuo brolių latvių. Kokios įspūdingos vyksta masinės eitynės Rygoje, tūkstantinė žmonių jūra su deglais traukia per šventinį miestą... Mes galime tik pavydėti to latvių šventumo jausmo, o tai ženklas, kad latviai išliko Tauta. Mes ne tauta, o supriešinta žmonių bendruomenė.
Tokią valstybinę šventę turėtų organizuoti ne sektantiški judėjimai, turintys gal po keliolika narių, o Kultūros ministerija ir kviesti tautiečius dalyvauti, tačiau mūsų ministerija gali tik bunkerį leisti pastatyti Lukiškių aikštėje. Taigi, gręsiant bet kokiam išorinių jėgų pavojui, Lietuvai, kaip savarankiškai valstybei, nėra jokių šansų išlikti, nes kas Ją gins? Šitie troliai, rašinėjantys nesąmones - tapinai, ramanauskai? Jie spruks, kaip žiurkės iš skęstančio laivo. Jei suspės. Būtų gerai, kad nespėtų ir, kad paragautų okupantų beržinės košės.

Anonimiškas rašė...

Matyt mes per mažai esame atskiesti, kad leidžiame tokius dalykus.

Anonimiškas rašė...

Žinoma gaila, kad dėl eitynių kilo toks šaršalas. Tačiau vienybė negali būti "dėl akių". Štai ir brolių latvių eitynėse dalyvauja latviai, o ne AJ sužavėjusi rusiškoji Latvija.

Jūs ką, rimtai dėl tos Ingridos? rašė...

Visai neseniai TSPMI surengtame renginyje Šimonytė minėjo, kad „neatmeta galimybės sukurti federaciją ant Europos sąjungos pamatų“. Betgi „sukurti federaciją“ reiškia panaikinti atskirų šalių suverenitetą. Kaip pavadinti, kai žmogus, pretenduojantis tapti šalies vadovu, „neatmeta galimybės“ panaikinti jos suverenitetą? Kažkodėl į galvą ateina žodis „išdavystė“.

Europos Federacija rašė...

Patriotiškas jaunimas už federaciją, tik taip mes atsispirsime Rusijos įtakai!

Jaunimas nepamirškite, Vasario 16d 18val. prie Aušros vartų! Su deglais už Federaciją! Už Ingridą! Prieš kremlinus Juozaitininkus!

Anonimiškas rašė...

ARBA
Arba grėsmė nacionaliniam saugumui!!! Lietuva saugokis!

Anonimiškas rašė...

Gal Propatria galėtų naują įrašą paskelbti su tikslia info. Nes dabar neaišku prie ko čia Juozaitis ir Ingrida?
Keista matyt, kad šis tinklapis palaiko Ingridą, tikrai nesitikėjau ir esu sutrikusi.

Už Ingridą rašė...

Juozaitis pasirodė besąs Putino kandidatas.

Todėl jaunimas už tikrą Lietuvos patriotę Ingridą!

Ingridą, kurios reputacijos neteršia nei komunistai, nei kgbistai!

Anonimiškas rašė...

Apie kokią federaciją jūs svaigstate, neatsakingi žmones. Ar žiūrite ką nors daugiau nei Panoramą.Federacijos klausimas jau kybo ore. JAV pykstasi su Europa. NATO klausimas pakibęs. Vokietija spjaudo ant JAV ir t.t. ir t.t. Su kuo mes būsime su NATO ar su Europos Sąjunga, kurioje daugelis valstybių garsiai kalba apie jų suvereniteto palaužimą...viskas greitai psasikeis ir ne futuriniam jaunimėliui susivokti kas įvyks. /Ir romane apie Šveiką apie tai nieko neparašyta/.

Anonimiškas rašė...

Kaip skauda tautininkams, kad ši eisena bus VISŲ, o ne vien JŲ - negalėsim pamojuoti SAVO vėliavyčių. Todėl ir skiedžia apie Šimonytę.

Anonimiškas rašė...

Tuomet palaikysiu Ingridą Šimonytę. Susitiksime eitynėse.

Anonimiškas rašė...

Vasario šešioliktąją bus dar kitas renginys, prie Signatarų namų, kur tata metai iš metų išsinuomavęs balkonėlį. Tata kreipsis į minią, prisiminus ankstesnį jo kreipimąsi, kad Dalia tegul būna Lietuvos dalia, šiemet gal kreipimesi nuskambės - lai Ingrida būna antroji dalia? O konservatorių fanai, pakėlę galvas ir nukolę snarglius klausysis jo "išmonės", o paskui rinkimuose balsuos už Lietuvos Ingridą.
Kažkaip netikiu, kad šį kartą "apšaus" žmones ir prakiš šitą prekę.
Mums, eiliniams rinkėjams - pasikliauti tik savo galva, nes negali tikėti nei jokiomis propatrijomis, nei dar kažkokiais neaiškiais dariniais.
Lietuva yra ir bus tik čia.

Anonimiškas rašė...

Šimonytė bent turi šansą laimėti. Be to ji yra moteris!

Anonimiškas rašė...

Juozaičio šūkis sugadino jūsų įrašą kaip tylus oro pagadinimas.

Anonimui rašė...

O tai vėliavas uždrausite? Kokiu teisiniu pagrindu? Kas jūs tokie? Niekam nežinoma našistų grupelė...

Transparantai "Už Ingridą" bus.

Anonimiškas rašė...

Songaila ilgus metus siekė, kad eisenos dalyvių skaičius neviršytų 1% vilniečių ir kad rinkimuose už juos balsuotų ne daugiau kaip 1% Lietuvos rinkėjų. Kitaip manantys yra Šimonytės fanai.

Bus 200+žmonių Už Ingridą rašė...

Su jokiais Songailomis ar Juozaičiais, ta eisena neturi nieko bendra.

Anonimiškas rašė...

Anonimiškas Šimonytės fane. Gal tu jauk eik gulti.
Seniai išikvėpei. Rytoj parašinėsi . Prieš tave via minia, o tu vienas.

Anonimiškas rašė...

Stengiatės iš paskutiniųjų, kad šiemet vėl būtų negausi eisena?

Anonimiškas rašė...

Amžiną Atilsį Pro Patrijai. Tegul laimingai gyvena su Šveiku ir Ingrida.
Mūsų visų nepakabinsite.

Anonimiškas rašė...

Patriotinė eisena, neparodant vienybės, bet atvirkščiai, ją skaldant, iš tiesų, yra nuostabi dovana neoliberalizmui ir globalizmui. Parodomasis patriotizmas neturi savyje
jokios kūriančio veiksmo galios ir yra griaunantis savo netoliaregiškumu ir neveiklumu.

Pikc rašė...

Ar propatrijos adminai atostogauja? Triname visus komentarus ir prašom aiškiai, kad 18.00 val prie Aušros vartų visi renkamės iš vienybės, patriotizmo, meilės Lietuvai ir Ingridai Šimonytei.

Anonimiškas rašė...

Šiaip manau, kad vieną kartą yra sveika gerai išsipjauti. Netyčia išlenda užslėpti dalykėliai, kai kalbama viena, o daroma kita. Tas "Ingridas" ko gero nėra šiaip trolis, o ko gero vidaus žmogus su informacija iš giluminių užtėvynininkų sluoksnių, kuriam nepatinka, kur link suka užtėvynininkai. Ingridas įnešė gyvybės:) Tarp kitko: Ingrida madinga pasidarė po Indiros Gandi apsilankymo Maskvoje, nors kilmė Švediška - gražus vaisingas. Taip sakant vaisinga.
Tarp kitko, kažkas google užperka ingridos reklamžodžius,nes tik šimonytė lenda. Suvedus Arvydas, lenda Sabonis. Songailai reikia pagalvoti apie susimokėjimą Google. O ten, ak Dieve, Kubilius jaunesnysis dirba:)

Anonimiškam rašė...

Mūsų vien 200+ Manau prisijungs ir daugiau. Ingrida paskelbs kvietimą.

-Manote bus negausi? Vien FB draugų 5000 ir sekėjų 5000. Kai jūsų Juozaitininkų kokie 300-400.

Eisena bus gausi. Su tikrai Lietuvos patriotais,o ne apsišaukėlių grupuotėmis

Anonimiškas rašė...

Labai įdomus ženklas. Net nemo ir cato neišlenda. Jiems tai patinka.

Anonimiškas rašė...

Atsiprašau. Sumaišiau Ingridą su Inga (dėl Indiros Gandi).

Gabrielė rašė...

Anot vieno kas tris eilutes besikartojančio agitatoriaus už Ingridą bus net 200 futurinio jaunimo... O SĄJŪDŽIO MITINGUOSE, KURIUOS ORGANIZUODAVO A. JUOZAITIS BUVO TŪKSTANTINĖS MINIOS JAUNIMO.

Anonimiškas rašė...

Adminas rašinėja apie Ingridą:) Arba atvirkščiai, išvarė piešti Ingridos plakato.

Anonimiškas rašė...

Taip taip - eisena turi būti arba už Juozaitį, arba už Šimonytę. Eisena negali būti už Lietuvą - očen neželatelno.

Pikc rašė...

Čia tiesiog psichelį artėjantis pilnatis veikia. ;) Pajacas žmones juokina, nors pats šventai įsitikinęs, kad jis čia "trolina". :D

Pikc rašė...

Nustokite kreipti dėmesį į liberastinius psichus. Niekam ta nuopuša šimonytė neįdomi. ;)

Pikc rašė...

Oi, Pikc ne erzinamas - jis JUOKINAMAS. Man suerzinti reikia ko nors daugiau, negu askaridžių lygio faunos pasitampymų. ;)
Bet dėl šiukšlių šlavimo Blogeris Zeppelins yra visiškai teisus.

Pikc rašė...

"Anonimiškas 2019-02-14 10:06" - pataisymas: visokios valatkos, tapinai, ramanauskai, užkalniai, kvietkevičiai ir pan. fauna niekur nebėgtų - jie mikliai "persiorientuotų" ir taptų uoliais "naujosios valdžios" šalininkais-"influenceriais". ;)

Pikc rašė...

O, askaridė pasiekė naują lygį - rašinėja prisidengdamas svetimais pseudonimais. Kai jau atrodo, kad žemiau nusiristi neįmanoma, liberastai vėl sugeba nustebinti. :)

Kremlius rašė...

Chorošo. Mums dirbti nereikia: pats Propatria pasidarbavo. Ni to apsižioplino, ni to visa naikinančios amcibijos sužaidė. Chorošo riebiata! Suskaldėt pieš pat Vasario 16 d. Ir vėl keliesi eisit Pilies gatve. Įsivaizduojam kaip nejaukiai jausis jūsų signatarai, jei šauksite jiems "ačiū". Vsie postaralis ir tie kur apie Ingrida šaukiate. Mums jūsų susiskaldymas - didelė medaus statinė. Palaikysime jūsų susiskaldymą visada, tolko obraščaitės. Do sviazi. Jūsų Vyresnysis Brolis

Dabar Ingrida rašė...

Surenka pilną Žalgirio arena...

V.Landsbergis surinkdavo minias, Juozaitis buvo apskritas nulis, Brazausko pašluostė.

Skambino Juozaitis rašė...

Sakė pasiduoda, kaip ir 1991m. Atsitraukia Ingridos naudai.

Nebesipykite.

Skambino iš Kremliaus rašė...

Vidiš I. Šimanitie aš viską galiu. Da, da. Man svarbu, kas dirbs šalia manęs. Prašyk. Ką dar pašalinti? Do sviazi. Vyresnysis Brolis.��

Šveikas rašė...

Man Šimonytės palaikymo nereikia! Atsiriboju nuo to.

Anonimiškas rašė...

Kiek tau metų dabar Ingrida? Aš stovėjau tose tūkstantinėse miniose ir viską žinau ne iš dabartinės medios. Dar R. Ozolo reikšmingumą nuneig ir pasakysime, kas tavo draugai... ir kaip viskas buvo.

Anonimiškas rašė...

Populistai sugeba tik kalbėt, vos tik reikia suorganizuot susitikimą - pirst ir viskas. Atsargiai ten su fakelais.

Anonimiškas rašė...

Taip, prisidenginėja svetimai pseudonimais, nes baimė dėl Lietuvos Atgimimo tiek liberastams, tiek ir vatiniams visiškai sumaišė protą. Šaipjau ne viskas taip blogai, kaip atrodo, bet tokio trolių antpuolio ProPatria dar neesu matęs. Visa tai neginčijamai įrodo Vasario 16-osios eitynių svarbą.
Vėlgi prisiminiau seną egiptiečių patarlę - dar tikrojo, klasikinio Egipto palikimas: ,,Šuo garsiausiai loja, kai bijo.''
Labai įdomu yra tai, kad Vasario 16-osios eitynes bandoma sieti ne su kuo kitu, o būtent su Šimonyte. Tiesą sakant, labai iškalbingas faktas, bet kol kas nėra būtina jį išsamiau analizuoti.
Apskritai siųsti tokius nevykusius trolius ir dar pasivadinti svetimais pseudonimais nerodo didelio proto, betgi tikrai išislavinę ir patriotiškai nusiteikę žmonės yra ne aklai su bet kokia direktyva sutinkantys fanatikai, nenutildomai garbinantys stabus, o sąžiningi ir dori žmonės - o jie trolinimu neužsiima.

Anonimiškas rašė...

Ištrauka iš vasario 16-sios eitinių organizatorių pareiškimo: "...jokių politinių tikslų, tokių kaip vienyti antiliberalias ir antiglobalias politines jėgas ši šventinė eisena neturi ir juo labiau negali būti panaudota šias ar kitokias pažiūras atstovaujančių politinių judėjimų ar kandidatų rinkiminės reklamos tikslais."
Vadinasi, bus pagerbta Lietuvos laisvės kovų sąjūdžio Deklaracija, Lietuvos partizanų atminimas, Valstybės atkūrimo 101-sios metinės, ir baigta. Partizanai, laisvės kovų sąjūdžio dalyviai, valstybės atkūrėjai turėjo aiškų, nedviprasmišką, kilnų siekį. Matyt, kad eitinių organizatoriams dabartis, juo labiau ateitis nerūpi, nes jie nenumato jokios krypties, jungiasi su visais nieko nemąstydami apie ateitį, visur mato tik politinę reklamą, atsiribodami nuo tų, kurie pasiryžę keisti valstybės kryptį, grąžinant viltį Lietuvai. Kyla klausimas, ar gali Patriotizmas eiti drauge su bekryptiškumu? Atsakysiu: žinoma, kad ne. Vadinasi, panašu, kad Pro Patria, norėčiau klysti, yra viso labo tik beveiksmis pamastymų klubas?

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc rašė...

Dėkui adminams, kad pratrynė visus komentarus kurie nesutinka su mūsų nuomone. Propatrijoje negalime skleisti prieštaraujančių mūsų propagandai nuomonių. :)

Anonimiškas rašė...

Propesorius krizena į kumštuką. Kitas propesorius dėkoja Pirmajam ir kelia bures į EP. Jungos grumdosi dėl galimybės laive plauti denį. Ingrida trina nosinaite sausas akis ir moja Propesoriui Antrajam. Antraktas.

Šimonių Nausėdas rašė...

Kol durneliai pjaunasi, profesionalų komandos stiprina pozicijas.

Tautinkai, patrininkai, kryptininkai ir kitokie visuomenei nelabai žinomi marginalai gaus max: 3-5% Jūs niekada negausite jokios valdžios, nes vos pgavę nors kiek dėmesio, sprogstate iš savimeilės, galvodami kad esate žvaigždės. Tuo Jūs ir skiriatės nuo profesionalų, kurių lygio niekada nepasieksite.

Visuomenės akyse Jūs tiesiog durneliai kurie kažką karts nuo karto parėkauja. Tai Panka su būgnu padaužo, tai Buškevičius kokių burokėlių padalina, tai vėl kokį antikvarą iš praeities ištraukia...
Jūs tiek pat svarbūs, kiek nykstančios kurapkos, kurių beveik niekas nepasigedo.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...

Po tokių jūsų komentarų ir baimės akių kad čia pavirs politinė demonstracija net nesinori dalyvauti Gal senelį ir anūką pasikvieskite o tai bus puiku . Jei bijote tai ir nedarykite o dėl reklamos užsakykite ją per Lrtv

Sėlis rašė...

Gal mažiau reiktų tikėti provokatoriais ir nevykėliais troliais?

Sėlis rašė...

Gal mažiau reiktų skaityti pezalus bei provokacijas ir imti galvoti savo galva? O Vyšniauskėlis pasitraukė, nes neatlaikė leftistų spaudimo, tad leftizmas jam pasidarė malonesnis.

Sėlis rašė...

Žmonės, kaip lengvai pasiduodat trolių provokacijoms. Jie to ir siekia. Tautinis jaunimas NĖRA už visokias federalistes, homoseksualizmo aktyvistes, arkliadantes šimonytes.

Sėlis rašė...

Bėda tame, gaidukai, kad jūs niekur neisite, o kiurksosite prie kompo kaip visada, mauksite sojų pieną ir mėginsite “trolinti” - t.y. linksminsite Pro Patria publiką.

Sėlis rašė...

Niekam nežinomi, bet tiek užplūdo troliai savo triedimais, kad komentarų skiltis lūžta. :D Artėja progresyvistų ašarojimo metas. :D

Sėlis rašė...

Matyt, nabagas padaugino sojų pienuko. :D Pasitaiko progresyvistams dažnai, o dar ir mėnulio fazės kai keičiasi, tai išvis kapiec. :D

Sėlis rašė...

Čia tie 200 tai tiek tamstos trolio alter ego, ar seksualinių orientacijų? :D

Sėlis rašė...

Au au au. :D

Sėlis rašė...

Jei tokie nesvarbūs, tai ko čia amsi, glušiau? :D

supratingas rašė...

Geras ir taiklus humoras.

Ražvilas už Landsbergį rašė...

Todėl nekenčia Juozaičio.

Štai ir visa tiesa. Pro patria yra - pro konservatoriai, o judėjimas sukurtas Radžvilui pakliūti į EP. Jie tipo nepalaiko jokių politiniu judėjimų, tik savo :D

Sėlis rašė...

Kaip matau, dar neatsibodo, homjaunuoli? :D

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Hm rašė...

Bet ar Landsbergis yra už Radžvilą? Kiek pamenu, nė kiek jo negynė nuo Šimonytės išrinkto Žukausko. O Juozaitis, spėju, gintų.

Ražvilas už Landsbergį rašė...

Landsbergis nei už nieką, išskyrus save ir savo šeimą.

Kodėl jis turėtų ginti kažkokį eilinį vasalą? Juk tokių tūkstančiai...

Etatinis komentatorius/50 per val. rašė...

Kviečiu visus remti Tautos idėją devalvavusių tautininkų projektą arba nebūsit normalūs/turintys stuburą. Propatrai, pagalvokit, KĄ DAROT!

P.S. už 5eur+pvm komentarus rašau 50-52 komentarų per valandą greičiu, prašau kreiptis, jei prireiks paslaugų.

ale, rašė...

Kokie geri idėjos autorių ketinimai bebūtų, bet jei idėja sukelia tokį sąmyšį bei skaldo, o ne vienija, akivaizdu, ta idėja nėra gera.

Anonimiškas rašė...

Eskaluojama PROVOKACIJA su tikslu įnešti sumaištį pasinaudojant ŠIMONYTE!!
Kas už tai atsakys ??

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Įdomumo dėlei atidžiai perskaičiau visus komentarus - trolių rašliavą taip pat.
ProPatria oponentams turi būti DIDELĖ GĖDA, jeigu nesugeba nieko daugiau, išskyrus keleto trolių rėkalojimus - be jokios logikos, be jokios sistemos, be jokios racionalios argumentacijos. Ir desperatiškas mėginimas sužlugdyti ProPatria bei Vasario 16-osios eitynes su deglais nepavyko ir nepavyks.
Tiesiog ProPatria oponentai neturi nei savo ideologijos, nei išsilavinusių žmonių, nei idėjinės krypties - tai, kas bandoma pateikti neoliberalizmo pavidalu, veda į niekur, ar tiksliau - niekur neveda, ir jau vien savo liberaliąja ideologija tokia pozicija negali būti nei stabili, nei ilgalaikė. Jau pats liberalumo idėjinis centras atmeta bet kokius bendrus tikslus, o apeliuoja vien į suasmenintus, ir dažniausiai asmeninius hedonistinius siekius.
Šiaip vis laukiau, kada į Propatria komentatorių gretas ateis kas nors iš priešininkų stovyklos, nes iškart buvo aišku, kad anksčiau ar vėliau ProPatria šiandienos liberalizmo uragane sulauks rimto pasipriešinimo. Maniau, kad ateis tikrai rimtas, nepriekaištingo išisilavinimo, visapusiškomis žiniomis ir puikiais retorikos bei dialektikos įgūdžiais pasižymintis priešininkas - ir ne vienas, su kuriais diskutuoti bus tikrai nelengva, ir ProPatria idėjinę platformą apginti bus tikrai sunku.
Tačiau atėjo tik keletas trolių - bandau įsivaizduoti, kaip tie žmonės atrodo realiame gyvenime - kaip jie kalba, kaip bendrauja su žmonėmis; žodžiu, būtų įdomus jų grynai žmogiškasis būdas ir asmeninis charakteris. Ir įdomu, kaip jie gali ryžtis kompromisams su savo sąžine - juk eiti į tinklalapį ir trolinti su mintimi ,,dabar tai jau mes juos padarysim!!.'' - tam reikia savaip atsižadėti asmeninių principų, įsitikinimų ir, galimas dalykas, parsiduoti - labai panašu, kad troliai puola ProPatria iš išskaičiavimo, t.y. jiems už tai mokama, nes jų pasisakymuose yra tik kažkokie desperatiški, nieko bendra su žmogiška logika neturintys šūkavimai, kuriems jie bando suteikti patriotinį atspalvį ir netgi mėgina sieti šiuos riksmus su vietine, t.y. - Lietuvos politinio konteksto faktologija.
Ir šie troliai - vis tik tai irgi yra žmonės - aiškiai mato, kad negali padaryti tai, ko iš jų reikalaujama, nes jie negali įveikti savo pačių ribotumo. Formalus išsilavinimas - dar ne viskas, tai visiškai ne tas pat, kas asmeninė idėjinė pozicija ir šios pozicijos pagrindu įgyta didelė patirtis.
ProPatria oponentai aiškiai mato, kad jie NEGALI nieko priešpastatyti ProPatria, nes jie tiesiog NETURI KO priešpastatyti.
Ir tvirtai galima pasakyti, kad ProPatria oponentai kovą pralaimi, ir patys tai aiškiai mato.

Anonimiškas rašė...

O tai ko eini į tokį puslapį, kuris propagauoja tavo manymu negeras idėjas? Neik ir nereikės nusivilti. Eik į ,,gerų idėjų'' tinklalapius ir ten reikškis.

Kaskis rašė...

Komentarų skaičius rodo,kad tema įdomi ir aktuali:pliekiasi oponentai...Tas yra gerai - gausa yra populiarumo ženklas. Santūrus propatrijiečių dėstymas susiduria su stervišku konservinių ar neokanapinių liberalu patyčiomis bei oponentų pykčio provokacijom. (Rašo vienas ir tas pats asmuo vaizduodamas visą grupę..:D).Kas turi šaltą protą, lengvai įžvelgs, kad:1.mėginama žemint eitynių iniciatorius ir iškreipti idėją;2.pasityčiot iš Juozaičio ir tautininku;3.kelti į dėmesio centrą Šimonytę; Apie glušus rašiusius beleką, neverta ir kalbėti.Sėmės organizatoriams ir gražios, geros Vasario 16-tos šventės

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Už Puteikį! rašė...

Na va ir išlindo galai Pro patria ir Kryptis už Puteikį, todėl ir atsiribojo nuo Juozaičio

Politikos nebus, lipsime pro langus :D Pro Puteikiai :D

Anonimiškas rašė...

Kai įmanoma kalbėtis su žmonėmis jeigu jie į kiekvieną jų išankstinių nusistatymų neatitinkančią nuomonę reaguoja prasivardžiavimais ir etikečių klijavimas.
Aš kažkada bandžiau bendrauti aie ekonomiką, bet nei vienas iš propatrijos narių apart politinių idėjų nieko neturi. Tame tarpe ir visi straipsnių autoriai vengia šios temos, nes jų politinės idėjoms trūksta ekonominių kojų.

Pro Puteikia Pride rašė...

Eitynės pasirodo bus už Puteikį. Nežinau ar galėtume pavadinti Lithuania Puteiker ar pider, bet žygiuotojų orientacija aiški.

Aplinkinių gatvių gyventojus ~ 18val. rekomenduojame sandariai uždaryti langus, žygiuos Pro Puteikia Pride

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Anot Homero - ,,Nuo ligos, kurią Dzeusas pasiunčia, nėr priemonės jokios.'' LR prezidento rinkimai - gegužę, o iškrypėlių maršas planuojamas birželį. Tokio kvailo trolio net jį pasiuntę išsigintų.

Anonimiškas rašė...

Nei vienas nei kitas

Skaitytojas rašė...

Tai kaip ten viskas baigėsi?

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Hm rašė...

ℕ�� ����, ������������, ������ ������������������ ������������. �������� ���� ������, �������� ���� ������������.

Hm rašė...

Atsiprašau už techninį nesklandumą.

Na štai, sakiau, kad Juozaitis kietas. 2000 atėjusių ne juokas.

Anonimiškas rašė...

vakar buvo graži puiki tautos diena.Eitynės kol kas mažesnės, nei Latvijoje jų šventes metu...bet mes dar vis mokomės ŠVESTI tokia iškilia forma. O Juozaičio dukros Aldonos vasario 16 d. gimtadienis. Deja gerb. juozaitis jau šeši metai nepasveikina nei jos, nei Laimos.Jis net nežino kur jie ir kaip gyvena. NEBENDRAUJA visiškai jau šeši metai , o tautai visur kalba, kad ''puikūs santykiai'' su buv.gražia šeima 30 ...paskui kažkokios paistalienės apie meilę oksanočką. NA,reikia prieš tautą ''legendos'', tai ir bando išsisukinėti . Nejuokinkit ta meile Lietuvai. Viskas prasideda šeimoje. Patriotiškumas prasideda iš ten. Paliko vaikus ir buv. žmoną skausme . Labai bjauru klausyti , kai kalba apie valstybės reikalus ir visai nesusitvarkė ir net nesitvarko savo šeimos ''reikaluose''. Jis net nesugebėjo jų atsiprašyti O dabar naujas''projektas'' -Lietuvos viltis. Fui koks nepadorumas. Nobodu auginti anūkus(t.y. mažus vaikus) tai bus projektas ''aš prezidentas''

Anonimiškas rašė...

atrodo daugiau nei 2000

supratingas ne rašė...

Ir ką tiksliai jūs tuo norėjote pasakyti? Ar, kad visą eiseną Juozaitis prisikvietė, ar kažką kita?

Anonimiškas rašė...

Bernardo Brazdžionio žodžiai apie naujuosius okupantus:

,,Jie bijo Jakšto, Pakšto, Maironio,
Jie bijo Bernardo Brazdžionio.

Jie bijo izraelito, protestanto, kataliko.
Jie bijo tūkstančio dalykų.

Jie bijo. Jie bijo. Jie bijo.

Jie bijo Romos, New Yorko, Paryžiaus,
Jie bijo Bažnyčios, kaip velnias kryžiaus.

Jie bijo. Jie bijo. Jie bijo.''


Lygiai taip šiandien jie bijo lietuvių, žygiuojančių su deglu rankoje.

Skaitytojas rašė...

Iš visko sprendžiant, Juozaitis testą išlaikė.

stasys rašė...

Kartais ir erzelis padeda susikaupti ir iššokti iš šiltu šlepečių . Renginys gavosi kuklus bet šiltas , miela kad jis pavyko ne valdžios pastangų rankomis .Jau tapo įprasta praktika , jei tik kas bando savo vieno vėliavas kelti tokie renginiai atkartoja LTV-ė prieš naujametinę rauda savo gausumu ir populiarumu .

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Stasiuk, ar tai tu nuolat rašai tiesos.lt?

Sėlis rašė...

Atlieka, kas trina tavo komentarus? Čia labiau maniškius ištrina, kai šaipiausi iš idioto. :D Keistas puslapio administratorius.

Skaitytojas a.k.a. Hm rašė...

Tai ką vis dėlto Pro Patria palaiko rinkimuose?

Stasiukas rašė...

Ne, aš nerašau.
Aš tik pas snarglėtus naciukus rašinėju.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
item