Sausio 14 d. Valdovų rūmuose - popietė su Nijole Sadūnaite

Vakarų ekspreso nuotrauka  Laisvė, tikėjimas ir drąsa. Tai buvo itin svarbu sovietmečiu. Tai yra mūsų kelias ir šiandien. Švęskime lais...

Vakarų ekspreso nuotrauka 
Laisvė, tikėjimas ir drąsa. Tai buvo itin svarbu sovietmečiu. Tai yra mūsų kelias ir šiandien. Švęskime laisvę su disidentais ir nepamirškime, kad laisvės kova niekada nesibaigia.

Sausio 14 d. (sekmadienį), 14 val. Valdovų rūmuose vyks popietė su Laisvės premijos laureate s. Nijole Sadūnaite. 

Renginyje dalyvaus: arkivysk. Sigitas Tamkevičius, prof. Vytautas Landsbergis, Karolina Masiulytė-Paliulienė, dr. Andrius Navickas, kun. Vincentas Lizdenis, Anykščių J. Biliūno gimnazijos bendruomenė, aktorė Dalia Michelevičiūtė ir kt. Muzikinius kūrinius atliks Gabrielė Agilė Bajoraitė (fortepijonas), Lietuvos kariuomenės Vilniaus įgulos karininkų ramovės vyrų choras „Aidas“ (meno vadovas prof. Tadas Šumskas, chormeisteris ir solistas Vilius Grušnius, koncertmeisterė Daivalija Genaitytė). Renginio vedėjas – aktorius Gediminas Storpirštis.



Prieš renginį 12.30 val. Vilniaus arkikatedroje bazilikoje šv. Mišios – padėka Dievui už s. Nijolę Sadūnaitę ir visus prisidėjusius prie Tėvynės laisvės bei jos kūrimo.

Renginį organizuoja žurnalo „Ateitis“ redakcija (VšĮ „Ateities leidybos centras“). Renginio partneris – Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmai.

Įėjimas laisvas. Po renginio bus galimybė pasveikinti s. Nijolę, pabendrauti prie kavos. Informacija: [email protected], 8-616 34013.


Susiję

Nijolė Sadūnaitė 275608115359324474

Rašyti komentarą

1 komentaras

Anonimiškas rašė...

Buvom. Susirinko, suvažiavo iš gal visos Lietuvos daugybė N.Sadūnaitės gerbėjų - neužteko salėje kėdžių, daug kam teko stovėti. Tikėjomės Ją ne tik pamatyti, bet ir išklausyti ne mažiau įdomios Jos kalbos, negu pasakė Seime. Tačiau - sąmoningai ar ne - tiek buvo kitų kalbėtojų, sveikintojų, koncertuotojų, kad pagaliau po poros valandų šio koncerto suteikus žodį Sesei N.Sadūnaitei, Ji, matydama pavargusius klausytojus, tepacitavo eilutę iš Šv.Rašto ir atsisveikino... Gaila. O tiek tikėjomės...

item