Lenkijos mokytoja: mano mokiniai svajoja būti gėjais, nes tai madinga

Kiek juoko, o vėliau ir pasipiktinimo kėlė kadaise Lenkijos dešiniųjų keliamos mintys, kad homoseksualizmo propaganda gali sukelti šio nenat...

Kiek juoko, o vėliau ir pasipiktinimo kėlė kadaise Lenkijos dešiniųjų keliamos mintys, kad homoseksualizmo propaganda gali sukelti šio nenatūralaus reiškinio paplitimą. Tačiau jau šiandien panašią poziciją pristato ir lenkų laikraštis „Gazeta Wyborcza“.

Gdanskui skirtame laikraščio „GW“  leidime poetė, muzikos mokytoja Božena Ptak pasakoja, apie ką svajoja jos mokiniai. Ir deja, tai nėra teigiami dalykai. - Paskutiniuoju metu, jie svajoja tapti gėjumi ar lesbiete, nes tai dabar yra populiaru. Dažniausiai, kai sužinau apie mokinį, kuris garsiai skelbiasi esąs homoseksualus, nesu iki galo įsitikinusi ar tai nulemia biologiniai veiksniai , ar mada" – pasakoja moteris.

"Kas yra už tai atsakingas? – Mano nuomone didžiulę atsakomybę už tai neša medijos ir suaugusiųjų pasaulis. Jei per daug agresyviai norime mokyti visuomenę kurti naują ir kardinaliai skirtingą vertybių pasaulį, tai turime ir tam tikras nenuspėjamas, dažnai neigiamas pasekmes. Taip buvo visada. Vieni stengiasi išlikti „ant bangos“, kiti sumišę išeina į gatves nešini plakatais „Pederastus lauk!“. Didelę įtaką tam turi ir šeima, kiek yra apie šiuos dalykus kalbama. Nes medijose panašūs dalykai turi iš anksto nustatytą „darbotvarkę“, politinius tikslus. Suaugę kaunasi peiliais, o jaunimas klauso ir žiūri. Griūna visi autoritetai, o mums auga cinikai" – teigia mokytoja.

Šaltinis: wyborcza.pl

Susiję

Pasaulis 3774292053700140860

Rašyti komentarą

item