„Atviras pokalbis“. Kas kėsinasi į mūsų kalbą ir valstybę? (audio)

Balandžio 28 d. Vilniuje įvyko mitingas, kuriame žmonės ragino kovoti „Už mūsų žemę, kalbą ir valstybę“. Kvietimą į mitingą pasirašė keliasd...


Balandžio 28 d. Vilniuje įvyko mitingas, kuriame žmonės ragino kovoti „Už mūsų žemę, kalbą ir valstybę“. Kvietimą į mitingą pasirašė keliasdešimt garsių Lietuvos menininkų, mokslininkų, rezistentų, rašytojų ir Sąjūdžio veikėjų. Pasak kvietimo autorių, mitingas buvo skirtas protestuoti prieš antivalstybinių jėgų vykdomas provokacijas ir Lietuvos valstybę žeminančią užsienio politiką bei palaikomi tautos interesus ginantys žingsniai.

Išplatintame viešame kvietime teigiama, kad šiandien šalies valdžia, vykdanti neapgalvotą ir neatsakingą pataikavimo visiems kaimynams politiką, pasirengusi nuolankiai tenkinti net antikonstitucinius Lietuvos lenkų rinkimų akcijos primetamus reikalavimus.

Laidoje dalyvauja politologas Alvydas Medalinskas, politikos mokslų studentas, jaunimo sambūrio „Pro Patria“ atstovas Vytautas Sinica ir komunikacijos specialistas, Liberalų sąjūdžio atstovas Mindaugas Lapinskas.

Laidos įrašas:



Šaltinis: www.ziniur.lt

Susiję

Aktualijos 3592093599250214046

Rašyti komentarą

item