Valdantieji socialdemokratai pasmerkė Kovo 11-osios eitynes – reikalauja teisėsaugos veiksmų

Valdančioji Lietuvos socialdemokratų partija pasisakė prieš nesankcionuotas eitynes Kovo 11-ąją ir pareiškė smerkiantys „ultranacionalizmo i...


Valdančioji Lietuvos socialdemokratų partija pasisakė prieš nesankcionuotas eitynes Kovo 11-ąją ir pareiškė smerkiantys „ultranacionalizmo ir demokratijos procesų pažeidimo apraiškas“.

Anot partijos išplatinto pranešimo, Kovo 11-ąją įvykusios nesankcionuotos eitynės Gedimino prospektu „galutinai nuplėšė tariamos demokratijos skraistę „nuo save patriotiniu“ vadinančio jaunimo“.

Pasak socialdemokratų, demokratiją palaikantys piliečiai turi skaitytis su demokratinių institucijų sprendimais, o jų nepaisymas yra traktuotinas kaip antikonstitucinis elgesys.

Socialdemokratai pareiškė, kad gausiai sutelktos policijos pajėgos esą ne tik nesustabdė nesankcionuotos eisenos, bet netgi ją lydėjo tuo tarytum eiseną sankcionuodamos.

Pranešime rašoma, kad partija griežtai smerkia tokias ultra nacionalizmo ir demokratijos procesų pažeidimo apraiškas ir reikalauja teisėsaugos atsakingų veiksmų ištiriant kovo 11-osios įvykius bei policijos veiksmus.

LSDP pranešimo originalas:


Šaltinis: www.ekspertai.eu

Susiję

Aktualijos 7179122222526824526

Rašyti komentarą

6 komentarai

Smikiz rašė...

Nieko naujo. Socdemai tiesiog eilinį kartą demonstruoja, kad jie dirba ne Lietuvai, o kažkam kitam. Deja.

gl rašė...

Vagys isvoge Lietuva ir jos liaudi paverte beteise mase, kalba apie istatymu laikymasi?! Didesnio apsurdo negali ir buti. Turime ivertinti visus sios valdzios daromus zingsnius, kurie yra nukreipti Lietuvos valstybes sunaikinimui.

Linas Stankevičius rašė...

Ta pati retorika, toks pats (dažnai ir išankstinis) "nacionalistų" smerkimas, tos pačios klišės. Ko tik neteko prisiskaityti žiniasklaidoje per pastarąją savaitę. Turbūt ir smerkėjai dažniausiai - tie patys tarybiniai propagandistai / ideologai / CK instruktoriai bei jų palikuoniai?
Gal gerai, kad jie mums, gyvenusiems sovietmečiu, tampa atpažįstamais? Nes tylų išžmoginimą tolerancijos / lygybės / teisių / įvairovės / laisvės suabsoliutintais "užkeikimais" kol kas labai jau nedažnas pastebi ir supranta.
O laiką iki sekančių metų Vasario 16-osios ir Kovo 11-osios vis tik norėtųsi paskelbti "lietuviai Lietuvai" metais:) Ne Lietuva man "priklauso", ne Lietuva nuolat turi man kažką "duoti", o ką aš galiu duoti. Ne savo šeimai ir savo kiemui, o savo Tėvynei. Nes be "lietuvių Lietuvai" nebus ir "Lietuvos lietuviams"

vilnietė rašė...

Taip, skurdoka ta kairioji mintis. Reikia pastebėti, kad šiuolaikinės dešiniosios mintys gilesnės.

Anonymous rašė...

Įdomu tai, kad socdemai ir liberalai, pavilionienės ir zuokai stovi toje pačioje barikadų pusėje.

Anonymous rašė...

Trūksta žodžių, tik tiek galima pasakyti. Veidmainiavimas, melas ir apsimetinėjimas - štai jų kryptis ir tikslai. Ši partija - ne Lietuvos žmonių, nes tokie ,atsiprašant, veiksmai tai patvirtina.

item