Nacionalinio susivienijimo kvietimas pasirašyti peticijas prieš partnerystę ir Stambulo konvenciją

KVIETIMAS Šiuo metu Lietuvos ir jos šeimų ateičiai neabejinga visuomenės dalis vis aktyviau įsitraukia į pilietinį pasipriešinimą valdžios s...

KVIETIMAS

Šiuo metu Lietuvos ir jos šeimų ateičiai neabejinga visuomenės dalis vis aktyviau įsitraukia į pilietinį pasipriešinimą valdžios siekiams įteisinti Lietuvoje homoseksualų partnerystes ir translytiškumą propaguojančią Stambulo konvenciją. Prieš abu šiuos projektus yra inicijuotos visuomeninių organizacijų peticijos:

- prieš vienalytę partnerystę: https://laisvavisuomene.lt/peticija-pries-lyciai.../

- prieš Stambulo konvenciją: www.nsta.lt

Nacionalinis susivienijimas, šiais klausimais ne kartą išsakęs savo prigimtinę šeimą ginančią poziciją, ne tik vienareikšmiškai palaiko peticijų tikslus, tačiau ir kviečia prisidėti prie parašų rinkimo. 

Kreipiamės į visus NS narius ir rėmėjus, kviesdami visus galinčius ir norinčius prisidėti prie šių peticijų sklaidos ir parašų rinkimo. Tą galite daryti tiek dalindamiesi nuorodomis internete, tiek ir įsitraukę į popierinių parašų rinkimą (dėl pastarojo parašykite [email protected]). 

Pabrėžiame, kad nesame šios akcijos organizatoriai, tačiau jaučiame pilietinę pareigą prie jos prisidėti ir kviesti tą padaryti jus visus.



Susiję

Šeimos politika 4288617642658310948

Rašyti komentarą

8 komentarai

Ėlėrtė informuoja. Nuoroda: rašė...

Svarbus pokalbis. Raskevičius: nesirengiu trauktis. Dėl Partnerystės įstatymo yra planas ir B, ir C

Unknown rašė...

Jis norėjo parašyti,
NUSIRENGIU...

Anatolij rašė...

Aš prieš stambulo konvencija

Anonimiškas rašė...

As pries stambulo konvencija

Unknown rašė...

NE- stambulo konvencijai

Unknown rašė...

AŠ PRIEŠ STAMBULO KONVENCIJĄ!!!! IR TAŠKAS!!!!

Anonimiškas rašė...

Tik už konvenciją. Ir jei dar bus konvercija draudžianti NS aš pasirašau

Anonimiškas rašė...

Reikia jau ne prieš konvenciją pasirašyti, o reikalauti paleisti šitą seimą. Dabar jie svarstymą atidėjo, o rudenį, ar kada nors, bus tas pats. Ir vėl rinksim parašus? Jie nepasiduos, nes už jų stovi ne mažiau, kaip Briuselis, Jei ne daugiau.

item