Aktyvistai reikalauja nušalinti nedalyvauti LGBT parade kvietusį kunigą

LGBT aktyvistai reikalauja, kad arkivyskupas nedelsiant nušalintų kunigą, kuris savo parapijiečius paragino nedalyvauti „Pasididžiavimo m...

LGBT aktyvistai reikalauja, kad arkivyskupas nedelsiant nušalintų kunigą, kuris savo parapijiečius paragino nedalyvauti „Pasididžiavimo mėnesio“ renginiuose.

Šį reikalavimą apimantis laiškas LGBT aktyvistų pradėtas platinti po to, kuomet Kanadoje, Ontarijo provincijoje, kunigas savo parapijiečiams priminė, kad katalikai ir kiti krikščionys neturėtų dalyvauti LGBT ideologija pagrįstuose „Pasididžiavimo mėnesio“ renginiuose. 

Kun. Robertas Chisholmas teigė, kad šiuose renginiuose skatinama krikščionių tikėjimui ir moralei priešinga kultūra ir veikimas. Pabrėžta, kad šie renginiai ypač žalingi vaikams. Be to, kun. Robertas Chisholmas parapijiečiams priminė, kad visus šiuos renginius iš jų, kaip mokesčių mokėtojų, lėšų finansuoja ir valdžia.

Į tokį kunigo pasisakymą LGBT aktyvistai sureagavo sekmadienį, po Šv. Mišių, šalia kun. R. Chisholmo parapijos bažnyčios surengdami protestą.

Reaguodamas į šį protestą Kingstono arkivyskupas Michaelas Mulhallas atsiribojo nuo kun. R. Chisholmo paraginimo nedalyvauti LGBT aktyvistų renginiuose paskelbdamas, kad kunigo pasisakymas buvo „netinkamas“.

Nepaisant arkivyskupo priešiškumo, kun. R. Chrisholmas teigė nematantis priežasties gailėtis dėl savo pasisakymo. Global News paklaustas, kodėl paskelbė šį perspėjimą savo paripijiečiams, jis sakė: „Nes kaip ganytojas, aš turiu pareigą užtikrinti savo avelių saugumą.“

Tuomet 276-i LGBT aktyvistai kreipėsi į arkivyskupą M. Mulhallą. Kreipimesi reikalaujama, kad arkivyskupas nušalintų į LGBT renginius neiti parapijiečius kvietusį kunigą. LGBT aktyvistų teigimu, toks sprendimas reikalingas užtikrinant LGBTQ2+ bendruomenės „žmogaus teises“. Be to, aiškinama, kad kunigo R. Chisholmo pasisakymas prieštarauja katalikų pareigai priimti ir mylėti visus žmones, nepriklausomai nuo jų seksualinės orientacijos.

Parengta remiantis lifesitenews.com informacija.

Susiję

Šiaurės Amerika 1139417275705770039

Rašyti komentarą

30 komentarų

anona rašė...

Nuotraukoj sėdi ne šiaip gėjus, o satanistas. Visa jo aprangos simbolika rodo ką jis garbina. O satanistams pats svarbiausias tikslas yra, kad Katalikų Bažnyčia būtų sugriauta, nes būtent to nori jų šeimininkas - šėtonas, kuriam priklauso ir homoseksualizmo ideologijos autorinės teisės, kaip ir visų kitų blogybių, kurias jis žmonėms siųlina rinktis.

Dar apie Kanadą.Skaitom komentarus: rašė...

Kanados dienos proga Vilniaus rotušė nušvis šios šalies vėliavos spalvomis


Anonimiškas rašė...

Jie darosi vis agresyvesni. Ar tikintieji sugebės apginti savo tikėjimą ir kunigą, ar kaip mėmės atsuks neva antrą žandą?

Anonimiškas rašė...

Iš tikrųjų ten komentavo tik du. Dialogas, teip sakant, tarp sveiko ir nesveiko.

Anonimiškas rašė...

Pala pala, čia iš kažkokios visiškai atsitiktinės nuotraukos padaroma išvada, kad absoliučiai visi gėjai ar kiti lgbt yra satantistai? Tikrai genijus, žmogau, esi:)

Anonimiškas rašė...

Na šiaip čia nepaminėta, kad tame lgbt kreipimesi nurodoma ir, kad tas kunigas kaip ir prieštarauja popiežiaus pozicijai, sakiusiam 'kas aš, kad teisčiau'. Tiesiog kažkodėl praleidot visai svarbią detalę : )

1Chingishan rašė...

Pirma: popiežius tai ne bažnyčia ir net ne jos mokymas, o tai šiaip eilinio degradavusio ir globalistų tam ir pastatyto š krųūvos nuomonė.
Antra: Kam jei ne popiežiui kaip moraliniam autoritetui teisti moralines degradacijas.
Trečia: tas kunigas tam ir yra kad smerktų tai kas antimoralu ir tai kas iš valstybių daro degeneratų ir iškrypelių kloakas. Tai tie kas to nedaro nusižengia visiems bažnyčios principams, o ne tie kas tai daro.
Per ilgai pasaulis toleruoja pederastų siautėjimus- aš tikiuosi (ir net neabejoju kad taip bus) kad netrukus tai baigsis taip, kaip ir jau ne kartą pasaulio istorijoje baigdavosi - kai gyvi iškrypeliai pavydės mirusiems.

hahaha rašė...

Runkelpatriotai 90% savo veiklos skiria gejų subinėms. Kaip ten sako apie tuos gerai besimaskuojančius bet vis tiek išsiduodančius?

Sėlis rašė...

Anonimiškas 2019-06-28 23:35

Pala, bet juk jie pritaria visam šitam, pritaria plikinimuisi bei dergimuisi viešoje vietoje. Ar pasmerkė koks pederastas šitą persirengėlį spalvotu velniu?

Sėlis rašė...

O tu 100% laiko skiri dergimuisi ir vėmimui komentaruose? Kaip sako, kuom pats kvepi, tuo ir kitus tepi?

Anonimiškas rašė...

O katalikų bažnyčios išskirtinumas nėra būtent tas, kad laikomasi daugmaž panašaus požiūrio, kokį išsako bažnyčios galva? Kitu atveju nepernelyg katalikai skirtųsi nuo protestantų ar musulmonų.

Anonimiškas rašė...

Panašu, kad pildosi liūdniausias scenarijus - Bažnyčios tarnai neatpažįsta Blogio medžio vaisių.

1 rašė...

"Runkelpatriotai 90% savo veiklos skiria gejų subinėms".
Pederastai labai sureikšmina savo "subines" ir įsivaizduoja, kad taip elgiasi visi.
> hahaha 2019-06-29 02:11 seniai priklausote LGBTQ+ linksmučiams?

Hm rašė...

Pažįsta kuo puikiausiai, bet nenori nemalonumų. Humanum est.

Unknown rašė...

Blogai, kad neatpažįsta, bet dar blogiau, kad atpažįnę tyli.

O nuotraukoje - tikrai satanistas: jo galva papuošta penkiais ragais, kuriuos sujungus gaunam apverstą penkiakampę žvaigždę.

Anonimiškas rašė...

Taip, nenori nemalonumų su Centru. O Centras neatpažįsta? Ar atpažįsta, bet kolaboruoja su Šėtonu?
Chmm, gerai, kad tikiu į Dievą, o ne į Centrą ir ne į kunigus, iš baimės kolaboruojančius su Šėtonu. O kokios gražbylystės: "Būkime šventi, būkime panašūs į Kristų". Vargšai kunigai, ne to "Centro" bijo.

Anonimiškas rašė...

Teisus kunigas. Reikia įvardyti blogį. Dievui turėsime atsiskaityti, o ne politikams. Jo žodis yra paskutinis.

Anonimiškas rašė...

Anonimiškas 09.23, ne, absoliutinė monarchija nėra Romos Katlikų Bažnyčios išskirtinumas. Apskritai būtų gerai, kad tau atsakytų Bažnyčios atstovas, o ne eilinis paprastas pilietis - toks kaip aš.
Anonimiškas 09.23, nueik į artimiausią Katalikų Bažnyčią ir su kunigu pasikalbėk apie Romos Katalikų Bažnyčios, kaip tu vadini, ,,išskirtinumą''.

Anonimiškas rašė...

Pastarosiomis dienomis Vokietijoje vyko evangelikų Bažnyčios dienos. Ir štai viena evangelikų pastorė surengė moterims 5 dienų seminarą-dirbtuves, (nu tas vadinamas Workshop), kur moterys turėjo piešti vaginą. Taip turėjo būti sulaužytas tabu kalbėti apie savo kūną ir seksualumą. Po to daug kas prakalbo apie išstojimą iš tokios bažnyčios. O laisvos :) pastorės tokias pavadino vis dar neišsilaisvinusiomis nuo prietarų, o vyrus viso labo patriarchato šalininkais.
Va tu ir diskutuok su tokiais individais, kad nori. Tad toks penkiaragis šėtonas tokioms, atsiprašant, pastorėms yra pats tas. Ar daug kas sugebės atsirinkti, kas yra kas?

Anonimiškas rašė...

Kur ir kada toji nuotrauka padaryta?

Anonimiškas rašė...

Štai:
https://veritas-vincit-international.org/2019/05/02/prominent-clergy-scholars-accuse-pope-francis-of-heresy-in-open-letter/

Anonimiškas rašė...

Na bet popiežius nebuvo paskirtas, kaip čia mėgstama sakyti, liberalkomunistų klano, o išrinktas teisėtu, tradiciniu būdu, kai aukščiausieji bažnyčios atstovai vieningai sutaria dėl sprendimo.Reikia suprasti, kad tikrai galima buvo permatyti popiežiaus elgseną ir veiksmus dar prieš jį išrenkant. Tai tada taip gaunasi, kad jei popiežius yra eretikas, anot šito straipsnelio, tai ir visi žmonės, sutikę su jo išrinkimu irgi yra linkę į ereziją. Vadinasi, visa katalikų bažnyčia kaip institucija yra eretiška. Vargeli vargeli kaip negerai, gal reiktų tikriesiem katalikam įkurti kokią tikrųjų katalikų bažnyčią... :(

Pikc Kažinkavičius rašė...

Net nebežinau, kaip vertinti šitą: https://www.reuters.com/article/pope-nuns-idUSL5N1CD507

Unknown rašė...

Ką čia bevertinsi. Ragai ir kanopos.

Unknown rašė...

Štai: "LGBT Catholics and their parents and relatives are “as much a part of the church as the Pope, your local bishop, your pastor, or me. Root yourself in your baptism and claim your place in your church.” Pederastai katalikai yra tokia pat Bažnyčios dalis kaip ir jų ganytojai, kaip ir popiežius. Jie jaučiasi Bažnyčioje kaip žuvys vandeny. Nes katalikų bažnyčioje vadovaujamasi Pranciškaus aukso taisykle - "kas aš toks, kad teisčiau?" Tačiau Bažnyčios Tėvai vadovavosi tokia nuostata: "Neteisiu, bet ir nepriimu". Tuo tarpu šiuolaikiniai katalikai ir neteisia, ir priima: https://www.lifesitenews.com/news/fr-martin-at-gay-pride-mass-pope-has-appointed-lgbt-supportive-cardinals-archbishops-and-bishops.
Nors Šv. Raštas bjaurisi tokiais santykiais. Šita bažnyčia sparčiai rieda pakalnėn, iš kur sugrįžti vargu ar bus įmanoma.

Nereikia kurti kokios nors naujos "tikrųjų katalikų bažnyčios", anonime 14.46, bet reikia atsiversti į tikrąją krikščionybę, atmetus katalikišas erezijas, neteisingą mokymą ir dievogarbą. O dabar dar ir amoralumą, nuodėmės pateisinimą.

Anonimiškas rašė...

Panašu, kad įstatymų jau nereikia. Ko pareikalaus aktyvistai, taip ir bus. Beje, aktyvistams skirtas didelis vaidmuo ir Globalios migracijos pakte. Jų dabar metas, tamsiųjų aktyvistų. O šviesūs aktyvistai tokie pasyvūs, kad jų kaip ir nėr.

Anonimiškas rašė...

Kodėl nėra aktyvaus piliečių pasipriešinimo šitai Sistemai? Bijo represijų? Kodėl?

Anonimiškas rašė...

Kokiu pilieciu? Absoliuti dauguma seniai emigravo.

Anonimiškas rašė...

Aktyvūs piliečiai buvo yra ir bus. Deja pasyvių piliečių yra didžioji dauguma ir jie mano, kad viską turi padaryti aktyvūs piliečiai. Todėl jie nedalyvauja aktyvių piliečių akcijose, o tik sėdi prie savo kompų ir rašinėja komentarus.

Anonimiškas rašė...

Na,jeigu šv.Rašto teiginius galima interpretuoti kiekvienam savaip,tai kunigas "kaltas",kad jis supranta šį šv.Rašto teiginį plačiąja parasme .Mylėti visus,nereiškia,kad reikia dalyvauti ar pritarti blogas pasekmes turintiems reiškiniams ir raiškoms.Mano galva šiuo atveju arkivyskupas neteisus,neteisingai traktuoja šventą Raštą,kuriame rašoma ir apie vienos lyties žmonių santykių(intymių)nuodėmingumą.O gal jau pakeistos šv.Rašto nuostatos?Nenustebčiau,nes liberalėjant bažnyčios tarnų pažiūroms sekuliarėja ir jų nuostatos,tolsta nuo Kristaus mokymo.Katalikybė (ir krikščionybė) yra atsidūrusi sudėtingoje ir pavojingoje situacijoje.

item