Socialiniai tinklai nerimsta: „#SuimtiFauci“. A.Fauci kaltinamas melu ir žiauriu elgesiu

„#SuimtiFauci“ fenomenas prasidėjo Twitter platformoje sekmadienio popietę. Viena aukščiausių Nacionalinių sveikatos institutų (NIH) galvų, ...

„#SuimtiFauci“ fenomenas prasidėjo Twitter platformoje sekmadienio popietę. Viena aukščiausių Nacionalinių sveikatos institutų (NIH) galvų, Dr. Anthony Fauci, sulaukė didelio dėmesio, atskleidus informaciją apie agentūrą. 

Fauci yra Joe Bideno vyriausiasis medicinos patarėjas ir užima direktoriaus pareigas Nacionaliniame alergijos ir infekcinių ligų institute (NIAID), šis yra vienas iš 27 agentūrų, kurios sudaro NIH. Kaip NIAID direktorius, Fauci yra vyriausiasis JAV pareigūnas, kuris užsiima infekcinių ligų valdymu. 

Trečiadienį NIH institutas laiške įstatymų leidėjams pripažino, jog JAV mokesčių mokėtojų pinigais buvo remiamas Uhano Virusologijos instituto (WIV) tyrimas, kuris galimai privedė prie šikšnosparnių koronaviruso atmainos sukūrimo. NIH institucija taip pat pripažino, jog jos dotacija „EcoHealth Aljansui“ remiant tyrimą pažeidė taisykles, pagal kurias turėjo būti nurodytos jo pasekmės. WIV institutas yra vienas realiausių COVID-19 pandemijos kaltininkų.

Gegužę Senato nagrinėjime Fauci teigė, jog NIH institutas „niekada nerėmė ir dabar neremia jokio tyrimo, kuris liečia Uhano Virusologijos institutą“. Visgi pačio NIH instituto pareiškimas, pasirodo, kertasi su Fauci teiginiu ir pripažįsta, jog seniau šis rėmė „EcoHealth“ ir jos prezidentą Peter Daszak.

Sekmadienį grupė įstatymų leidėjų, vedami Nancy Mace, kvietė Fauci pakomentuoti pranešimą, kuriame teigiama, jog NIH dotavo eksperimentus Afrikoje (Tuniso laboratorijoje), kurie buvo vykdomi su tuzinais biglių veislės šunų. Tyrėjai iš „White Coat Waste Project“ pranešė, jog ten buvo vykdomi eksperimentai, kurių metu 44 šunys buvo apkrėsti parazitais, kurie sukelia ligą. 

Įstatymų leidėjai laiške teigia, jog toks tyrimas buvo „brangus, žiaurus ir nebūtinas“, taip pat rašoma:

„Pagal dokumentus, kurie buvo gauti iš „Freedom of Information Act“, „White Coat Waste Project“ ir vėlesnių žiniasklaidos tyrimų, išsiaiškinta, jog NIAID išleido 1.68 milijonus mokesčių mokėtojų dolerių tyrimams, kurie buvo atlikti 44 biglių veislės šunims. Šunys buvo tarp 6 ir 8 mėnesių amžiaus. Testai buvo vykdomi suleidžiant injekcijas ir per prievartą šeriant gyvūnus eksperimentiniu vaistu kelias savaites, vėliau juos nužudant skrodimo tikslais.   

Taip pat NIAID įrankių sąraše figūravo įrankis „kordektomijai“. Kaip tikriausiai žinote, kordektomija, dar žinoma kaip „devokalizacija“, yra šunų balso stygų pašalinimas tam, kad šuo negalėtų loti, kaukti ar inkšti. Ši kraupi procedūra, kuri yra uždrausta Amerikos Veterinarijos asociacijos, Amerikos Gyvūnų ligoninės asociacijos ir daugelio kitų, buvo taikoma eksperimentuose tam, kad nereiktų klausyti skausmo, kurį jaučia šunyčiai. Toks mokesčių mokėtojų pinigų panaudojimas yra smerktinas. 

Laiške Priežiūros ir reformų komiteto nariui James Comer NIH institucija suteikė papildomą informaciją ir dokumentus, kurie liečia NIH daug nagrinėtą dotaciją „EcoHealth Aljansui“. NIH čia pabrėžė, jog „šikšnosparnių koronavirusas, tyrinėtas NIH dotacijos sąskaita ir susijęs su Uhano Virusologijos institutu, negali būti SARS-CoV-2.“

Praeitą mėnesį Fauci buvo raginamas atsistatydinti dėl kaltinimų, susijusių su WIV institutu. Taip pat Sen. Rand Paul kaltino jį melu Kongresui, dėl ko turėtų būti tiriamas. „The Daily Wire“ pranešė:

„Anthony Fauci, direktoriaus pareigas einantis Nacionaliniame alergijos ir infekcinių ligų institute (NIAID), Joe Biden vyriausiasis medicinos patarėjas turi atsakyti į šokiruojančius raportus, kuriuos paskelbė „Intercept“, apie tyrimus, kuriuos rėmė NIH institutas Uhano Virusologijos institute. Šis institutas galimai yra COVID-19 pandemijos kaltininkas.

2021 metų gegužės mėnesį Fauci savo parodymuose Senato komitete teigė, jog NIH niekada nerėmė ir niekada nerems WIV instituto tyrimo. 

„Intercept“ visgi „Freedom of Information Act“ prašymu rado įrodymų, jog Nacionalinių Sveikatos Institutų agentūra suteikė „šikšnosparnių koronaviruso dotaciją“ „EcoHealth Aljansui“, kurios suma siekė 3.1 milijonus dolerių, įskaitant 599 tūkst. dolerių, kuriuos panaudojo Uhano Virusologijos institutas tyrinėjant, ar šikšnosparnių koronavirusas galėtų užkrėsti žmones.“


Išversta iš dailywire.com




Susiję

JAV 503324037339347801

Rašyti komentarą

item