Australijos valdžia siunčia žinutę: „Tai bus paskiepytųjų ekonomika“

Australijos Viktorijos valstijos premjeras Dan Andrews praėjusią savaitę surengė spaudos konferenciją ir pranešė savo piliečiams, šiuo metu ...

Australijos Viktorijos valstijos premjeras Dan Andrews praėjusią savaitę surengė spaudos konferenciją ir pranešė savo piliečiams, šiuo metu gyvenantiems beprecedenčio griežtumo karantino ir komendanto valandos (21:00 ir 05:00 laiku) režime, kad nepaskiepytiems ši sistema galios neribotam laikui.

„Mūsų šalyje bus paskiepytųjų ekonomika ir jūs joje galėsite dalyvauti tik tada, kai pasiskiepysite“, - pranešė D. Andrews. „Neužilgo mes pateksime į tokią padėtį, kad siekdami apsaugoti savo sveikatos sistemą, turėsime atskirti nuo ekonominės veiklos žmones, kurie atsisako skiepytis.“

„Jeigu jūs pasirinkote nesiskiepyti, jūs pasirinkote neteisingai“, - pridėjo jis.

Kalbėdamas toliau, Andrews atsiliepė apie neskiepytuosius kaip apie minią nepaklusnių raupsuotųjų: „tai nebus saugi vieta nepaskiepytiems, kurie vaikštinės po visur ir platins virusą.“

Be jokios abejonės, ši santvarka bus įvedama taikant skiepų pasus, kurių paskirtis – sukurti segregacinį naujosios gyvenimo tvarkos modelį, o jame nepaskiepytieji turės antrarūšių piliečių statusą.

Šis premjero pranešimas dar sykį leidžia mums įsitikinti, jog skiepai yra naudojami kaip gyventojų kontrolės priemonė, o neskiepytiesiems norima atimti galimybes į sveikatos apsaugą, socialines veiklas ir ekonominę veiklą apskritai.  

Kiek anksčiau, Australijos kovos su pandemija veidas Kerry Chant viešai pareiškė, kad COVID virusas pasiliks su mumis „visam laikui“, todėl šalis turi sukurti naują „gyvenimo su COVID“ tvarką, kas visų pirma reiškia „reguliarų persivakcinavimą“ trečiąja, ketvirtąja ir t..t. dozėmis bei vakcinų pasų sistemą. Be jokios abejonės, tokios priemonės kaip kaukės ar atstumų laikymasis taip pat niekur nedings.

Australijos valdžios organai jau šiuo metu rengia reguliaraus persivakcinavimo planus. Kitaip tariant, žmonės bus priversti reguliariai vakcinuotis vien tam, kad galėtų atlikti bazines gyvenimo veiklas. 

Australija toliau tęsia pražūtingą „nulinio COVID“ politiką, paremtą begaliniais karantinais ir nauja, Kinijos socialinį kreditą vis labiau primenančia sistema, dėl kurios ši šalis buvo praminta „kalėjimo sala“.

Tie, kurie protestuodami priešinasi šiai sistemai rizikuoja susilaukti 11,000 Australijos dolerių siekiančią baudą. Tuo tarpu policija yra atlikusi ne vieną vizitą į namus pas žmones, raginančius dalyvauti prieš karantinus nukreiptuose protestuose.


Išversta iš summit.news

Susiję

Sveikatos apsauga 1648140987377128615
item