Australijos valdžia siunčia žinutę: „Tai bus paskiepytųjų ekonomika“

Australijos Viktorijos valstijos premjeras Dan Andrews praėjusią savaitę surengė spaudos konferenciją ir pranešė savo piliečiams, šiuo metu ...

Australijos Viktorijos valstijos premjeras Dan Andrews praėjusią savaitę surengė spaudos konferenciją ir pranešė savo piliečiams, šiuo metu gyvenantiems beprecedenčio griežtumo karantino ir komendanto valandos (21:00 ir 05:00 laiku) režime, kad nepaskiepytiems ši sistema galios neribotam laikui.

„Mūsų šalyje bus paskiepytųjų ekonomika ir jūs joje galėsite dalyvauti tik tada, kai pasiskiepysite“, - pranešė D. Andrews. „Neužilgo mes pateksime į tokią padėtį, kad siekdami apsaugoti savo sveikatos sistemą, turėsime atskirti nuo ekonominės veiklos žmones, kurie atsisako skiepytis.“

„Jeigu jūs pasirinkote nesiskiepyti, jūs pasirinkote neteisingai“, - pridėjo jis.

Kalbėdamas toliau, Andrews atsiliepė apie neskiepytuosius kaip apie minią nepaklusnių raupsuotųjų: „tai nebus saugi vieta nepaskiepytiems, kurie vaikštinės po visur ir platins virusą.“

Be jokios abejonės, ši santvarka bus įvedama taikant skiepų pasus, kurių paskirtis – sukurti segregacinį naujosios gyvenimo tvarkos modelį, o jame nepaskiepytieji turės antrarūšių piliečių statusą.

Šis premjero pranešimas dar sykį leidžia mums įsitikinti, jog skiepai yra naudojami kaip gyventojų kontrolės priemonė, o neskiepytiesiems norima atimti galimybes į sveikatos apsaugą, socialines veiklas ir ekonominę veiklą apskritai.  

Kiek anksčiau, Australijos kovos su pandemija veidas Kerry Chant viešai pareiškė, kad COVID virusas pasiliks su mumis „visam laikui“, todėl šalis turi sukurti naują „gyvenimo su COVID“ tvarką, kas visų pirma reiškia „reguliarų persivakcinavimą“ trečiąja, ketvirtąja ir t..t. dozėmis bei vakcinų pasų sistemą. Be jokios abejonės, tokios priemonės kaip kaukės ar atstumų laikymasis taip pat niekur nedings.

Australijos valdžios organai jau šiuo metu rengia reguliaraus persivakcinavimo planus. Kitaip tariant, žmonės bus priversti reguliariai vakcinuotis vien tam, kad galėtų atlikti bazines gyvenimo veiklas. 

Australija toliau tęsia pražūtingą „nulinio COVID“ politiką, paremtą begaliniais karantinais ir nauja, Kinijos socialinį kreditą vis labiau primenančia sistema, dėl kurios ši šalis buvo praminta „kalėjimo sala“.

Tie, kurie protestuodami priešinasi šiai sistemai rizikuoja susilaukti 11,000 Australijos dolerių siekiančią baudą. Tuo tarpu policija yra atlikusi ne vieną vizitą į namus pas žmones, raginančius dalyvauti prieš karantinus nukreiptuose protestuose.


Išversta iš summit.news

Susiję

Sveikatos apsauga 1648140987377128615

Rašyti komentarą

11 komentarų

Stinger rašė...

Australian Labour Party narys, arba kalbant aiškiau - Australijos komunistas.

AAA rašė...

Mano supratimu - fašistas:(

Unknown rašė...

Pasaulis ritasi į bedugnę! Nuprotėjo MISOFOBAI, o Lietuvėlės bobos tai ir gali įvesti, nes daro kad tik būtų blogiau Tautai! Aš jau laukiu pilietinio karo pradžios. Balnokit broliai žirgus, reiks karan joti...

Anonimiškas rašė...

Kiek dienų metuose būni blaivus, jojike į karą?

Stinger rašė...

-> AAA 2021-09-17 10:25

Tokį tikri fašistai pas save neimtų - jie ieško žmonių su galva.

www rašė...

Pasižiūriu Vokietijos TV kanalus. Tai ten dažnai rodo apie gamtą fimukus. Pvz., vyras ir žmona dviems metams važiuoja į kažkurią Afrikos valstybę liūtų stebėti ir tyrinėti. Prie važiuodami į Afriką skiepijasi kokiais 5 skiepais nuo ligų. Kai žurnalistė klausia tų žmonių, ar nebijote apsirgti kokio ligom, tai jie atsako - tai mesjuk pasiskiepijome! Štai koks turi būti skiepas - pasiskiepijai ir nesusirgsi. O kada tas Australijos ministras pirmininkas, pusgalvis, savo piliečiams parūpins tokių skiepų nuo to karvių viruso, kad pasiskiepinęs tikrai nesusirgsi. Dabar tik žino gąsdinti, grasinti ir persekioti. O kur patikimi skiepai, a? Aš turiu tuos nepatikimus myžskiepius ar tą sysalą leistis?

Anonimiškas rašė...

Laikykis Lietuvele ateis tai ir pas mus, o jei kas manot, kad to cia nebus tai man gaila naiviu zmoniu.

Anonimiškas rašė...

Pagarink actą, o kas liks susileisk.

Unknown rašė...

neokomunizmas ir neoliberalizmas. is vis nieko su fasizmu cia

Unknown rašė...

net neabejoju

Hm rašė...

Sulauks ir jie Kanados įvykių.

item