Kennedy Hall. Davosas ir Didysis perkrovimas

Kai aš rašau šį tekstą, elitas virtualiai susitinka 2021 m. Davoso forume, kurį surengė Pasaulio ekonomikos forumas. Nesidomintiems, šis ren...

Kai aš rašau šį tekstą, elitas virtualiai susitinka 2021 m. Davoso forume, kurį surengė Pasaulio ekonomikos forumas. Nesidomintiems, šis renginys iš esmės yra pagrindinių pasaulio veikėjų – valstybių vadovų, finansininkų, medicinos specialistų ir kt. – susirinkimas, kuriame jie susitinka aptarti globalių planų. Neaišku, ar visi dalyvaujantys idėjų lyderiai yra „tame pačiame puslapyje“ politiškai, nes įsitraukia iš įvairių politinių situacijų, tačiau bet kuriuo atveju yra elitas. Iš tikrųjų tai globalizmo konferencija, kuri paprastai rengiama gyvai, tačiau dėl COVID-19 apribojimų šiais metais yra virtuali.

Preliminarias mano pastabas Davoso forumui galite žiūrėti čia, bet jei nenorite sugaišti valandos savo gyvenimo ir nuveikti ką nors iš tikrųjų naudingo, viename sakinyje renginio tikslą apibendrinsiu taip: Pasinerti į „Didįjį perkrovimą“ per seriją globalistinės, marksistinės, aplinkosaugininkės, „sveikatos“ ir technokratų tematikos veiklų, nukreiptų sukurti „naują pasaulį“ su „naują tvarką“. Galbūt tai skamba kaip sudėtingas reikalas, bet iš tikrųjų visa tai gana paprasta – ypač jei jau daugelį metų atkreipėte dėmesį į tai, ko link dirbo kairieji, globalistai ir komunistai.

Jei nesate susipažinę su numatytais „Didžiojo perkrovimo“ tikslais arba manote, kad tai yra „sąmokslo teorija“, leiskite man pasakyti, kad tai tikrai nėra sąmokslas, nes sąmokslas yra kažkas, kas daroma slaptai —„Didysis perkrovimas“ yra matomas visiems. Tai nėra ir teorija, nes jos šalininkai yra gana atviri savo tikslams. Tiesą sakant, Pasaulio ekonomikos forumo (WEF) vadovas yra žmogus, vardu Klausas Schwabas, kuris atrodo kaip klasikinio Bondo piktadario prototipas. Jis yra išleidęs knygas, tinklalaides apie šį projektą ir iš esmės sukūrė „Didžiojo perkrovimo“ reklaminį ženklą viešojoje erdvėje.

Praktinis „Didžiojo perkrovimo“ tikslas yra iš esmės pertvarkyti pasaulio ekonomiką ir geopolitinius santykius, derinant globalizuotą šiuolaikinio pasaulio prigimtį ir naudojant vis landesnes technologines priemones. Tiesą sakant, pats Schwabas ne kartą yra pripažinęs, kad COVID-19 krizė yra būtina prielaida norint pradėti „Didįjį perkrovimą“, nes ji nušvietė daugybę problemų, susijusių su pasaulio veikimu, o geranoriškas elitas, susirenkantis forume, tiesiog negali leisti, kad gera krizė nueitų veltui. Jūs netgi galite pasakyti, kad visų priemonių, kurias paskatino atsakas į virusą, įdiegimas buvo tarsi „perkrovimo“ bandomasis atvejis. Ekonomika buvo pakeista ir kontroliuojama, kelionės buvo griežtai reglamentuojamos, įvairių techninių platformų galia buvo panaudota žmonių stebėjimui, o žiniasklaida save įtvirtino kaip išimtinai propagandos įrankį. Iš esmės visas pasaulis įsikabino į kelių išrinktųjų žodžius, kurie kiekvienai moteriai ir vaikui pasakė, ką daryti su savo gyvenimu vardan visuomenės sveikatos.

Nesvarbu, ar WEF ir jų draugai iš tikrųjų tiki savo koronaviruso naratyvu, nes tai yra per gera proga, kad būtų galima ją iššvaistyti. [...]

„Didysis perkrovimas“ yra visa apimantis planas, tačiau norėdami pasiekti savo tikslus jo šalininkai turi aukštą tvarką. Prieš tęsdamas, kai tik pažvelgiu į šias globalistines iniciatyvas ir pamatau nerimą keliančius mūsų piktavalių valdovų planus, prisimenu vieną labai svarbią arkivyskupo Fultono Sheeno citatą: „Blogis gali sulaukti savo valandos, bet Dievas turės Savo dieną“. Šie globalistai yra blogi, ir jie nusideda apie tai net negalvodami. Jie yra to paties tipo maniakai, kokie vadovavo viskam, pradedant Prancūzijos revoliucija ir baigiant dabartiniu beprotišku visuomenės sunaikinimu per uždarymą; bet jie nėra visagaliai ir nėra visažiniai. Jie turi akląsias vietas ir dirba kartu tik tiek, kiek kartu dirba paukščiai – jų bendradarbiavimas siekia tik jų asmeninius tikslus ir tikėtina, kad jie atsigręš vienas prieš kitą, kaip ir prieš bet ką kitą. Jų sėkmė nėra garantuota, todėl jų paskelbtų tikslų vertinimo reikėtų imtis su skepsiu.

Visa tai sakant, apsvarstykime pagrindines jų interesų sritis. Peržiūrėję programų katalogą, rasite įvairių vaizdo seansų, kurių temos yra skirtos įprastiems globalistiniams tikslams: kaip išsaugoti planetą, teisingesnę ekonomiką, gėriui tarnaujančias technologijas, visuomenę ir darbo ateitį, geresnio verslo, sveikos ateities ir santykių „anapus geopolitikos“ siekius. Nuoširdžiai sakant, yra daugybė skirtingų temų sutapimų - ir, kaip ir visuose mūsų šiuolaikinio modernizmo mentaliteto aspektuose, temose ir pavadinimuose yra daugybė nesąmonių.

Peržiūrėję konkrečių vaizdo seansų pavadinimus, jūs pradedate matyti, kas iš tikrųjų vyksta. Pavyzdžiui, yra keletas vaizdo įrašų, pateiktų dalimis „Ketvirtosios pramonės revoliucijos panaudojimas“. Jei nežinote, ketvirtoji pramonės revoliucija yra WEF iš esmės sukurtas terminas, nurodantis technocentrinį daugelio mūsų gyvenimo būdą. Idėja yra ta, kad mes esame kitos pramoninės revoliucijos, pagrįstos internetu, viršūnėje, todėl sumažėja tradicinių verslo struktūrų poreikis.

Aplinkosaugos tema pristatytose prezentacijose rasite daug kalbų apie „Net Zero“, kuris yra siekis visiškai panaikinti anglies dvideginio išmetimą. Tai, žinoma, praktiškai neįmanoma, nebent mes visiškai pakeisime visą pasaulio verslo, kelionių, gyventojų skaičiaus ir maisto gamybos sistemą. Na, jie ketina bent jau bandyti kontroliuoti visus tuos dalykus. Kalbant konkrečiai apie maistą, jie primygtinai reikalauja, kad mes gyventume iš esmės „be mėsos“, o valgytume vabzdžius. Taip pat skatinami dirbtiniai mėsos pakaitalai. Ką mėsa turi bendro su jūsų užduodamomis aplinkos problemomis? Pasak WEF, tai, kad per daug metano išsiskiria iš karvių užpakalių.

Yra daugybė kitų vaizdo pristatymų, kuriuose daugiausia dėmesio skiriama COVID-19, socialiniam teisingumui, skurdui, švietimo sistemoms ir iš esmės viskam, kas – galite įsivaizduoti – turėtų rūpėti „globalistams“. [...]

Baigiant verta paminėti, kad WEF glaudžiai bendradarbiavo su popiežiaus Pranciškaus Vatikano administracija, o tie patys žmonės ir idėjos, kurie užpildo Davoso sceną, dalyvauja popiežiaus įtraukiančiojo kapitalizmo iniciatyvoje. Iš tikrųjų WEF paskelbė straipsnius, giedančius Šventojo Tėvo enciklikų pagyrimus, parodydami, kaip puikiai šie dokumentai dera su Davoso tikslais. Tai kelia nerimą, nes, žinoma, „Didžiojo perkrovimo“ minios ideologijoje egzistuoja klasikinis maltuzietiškas mąstymo apie pasaulio perpildymą būdas ir kitos pavojingos klaidos, o tai reiškia, kad abortas ir kontracepcija yra esminės globalistinio elito idėjos. Manau, kad niekas nenorėtume matyti, kaip Roma trintųsi pečiais su šia minia. Bet vis dėlto esame krizėje.

Baigiantis Davoso forumui, esu tikras, pamatysime, kaip įvairūs oligarchai ketina įgyvendinti savo distopinius idealus. Tikėkimės, kad iniciatyva „Didysis perkrovimas“ virs didele nesėkme ir galbūt visi galėsime tęsti savo gyvenimą kaip normalūs žmonės.

www.crisismanazine.com vertė Karolis Beinoravičius



Susiję

Kennedy Hall 5629793598398801476
item