Vilniuje vėl surengta Trumpo palaikymo akcija

www.alkas.lt Spalio 31 d., šeštadienio, vakarą Vilniuje vyko JAV Prezidento Donaldo Trampo politikos palaikymo akcija. Kalnų parko stadiono ...

www.alkas.lt

Spalio 31 d., šeštadienio, vakarą Vilniuje vyko JAV Prezidento Donaldo Trampo politikos palaikymo akcija. Kalnų parko stadiono automobilių stovėjimo aikštelėje susirinkę ir savo automobilius papuošę vėliavomis akcijos dalyviai išvažiavo į Vilniaus gatves, taip išreikšdami savo palaikymą dabartinio JAV Prezidento vykdomai politikai.

Akcijos dalyviai turėjo D. Trumpą palaikančios atributikos, pro mašinų langus iškėlė Lietuvos, JAV ir jos prezidentą palaikančias vėliavas. 

Keliasdešimties automobilių koloną, su D. Trampo palaikymo ženklais nuo Kalnų parko Gedimino prospektu lėtai važiavo link Vingio parko, suko ratus prie Seimo, Operos ir baleto teatro ir Sporto rūmų. Automobiliai buvo papuošti Lietuvos, JAV ir D. Trumpo vėliavomis bei užrašais „Make America Great Again“ („Sugrąžinkime Amerikai didybę“).

Apie 19 val. Vilniaus Gedimino pilies kalno šlaitas pasipuošė įspūdingu užrašu TRUMP. Nežinia iš kur atskrieję galingo lazerinio projektoriaus spinduliai didžiulėmis švytinčiomis raidėmis išrašė JAV Prezidento pavardę ant svarbiausio Lietuvos piliakalnio šlaito.

Tai jau antroji D.Trampo palaikymo akcija Vilniuje surengta prieš lapkričio 3 d. vyksiančius JAV Prezidento rinkimus. Prieš savaitę D.Trampo palaikytojai buvo susirinkę prie JAV ambasados ir ant Gedimino kalno. Šalia pilies buvo pastatytos didžiulės apšviestos baltos raidės TRUMP.  



Susiję

Donaldas Trumpas 4533590023923290054
item