Dainius Rudzevičius. Kodėl LGBT ideologija yra žalinga?

Norėčiau pažvelgti į šį klausimą šiek tiek netradiciniu kampu. Įsivaizduokime hipotetišką žmonių populiaciją, sudarytą vien iš gėjų ir lesbi...

Norėčiau pažvelgti į šį klausimą šiek tiek netradiciniu kampu. Įsivaizduokime hipotetišką žmonių populiaciją, sudarytą vien iš gėjų ir lesbiečių, kurie griežtai laikosi savo nuostatų ir neturi heteroseksualių santykių. 

Nesunku suvokti, kad tokia populiacija po kažkurio laiko išnyks. Demografai tvirtina, kad gimstamumo rodikliui sumažėjus iki tam tikros kritinės ribos, populiacijai gresia išnykimas. Be to nesunku suprasti, kad populiacijoje didėjant homoseksualių individų skaičiui, gimstamumo rodiklis mažėja. Iš čia seka svarbi išvada, jog pasiekus kritinį homoseksualių individų skaičių populiacijoje, ji atsidurs ant išnykimo ribos. Galima tiksliai suskaičiuoti, kokia kritinė masė homoseksualių individų turi atsirasti populiacijoje, kad ji pradėtų nykti, tačiau mums dabar svarbus ne skaičius, o pats tokios kritinės masės egzistavimo faktas. 

Yra įvairių požiūrių, kas nulemia žmogaus polinkį į homoseksualumą. Vienu iš jų sakoma, kad tai paveldima genetiškai, t.y. kad tai įvyksta perduodant genetinę informaciją iš vienos kartos kitai. Teigiama, kad šį procesą reguliuoja gamtos dėsniai ir jo rezultatas yra atsitiktinis. Tikimybinis šio natūralaus proceso rezultato pasiskirstymas yra toks, jog tik nedidelė populiacijos dalis įgyja polinkį į homoseksualius santykius, ir natūraliai populiacijoje nesusiformuoja kritinė homoseksualių individų masė, o tuo pačiu ir nekyla grėsmės jos išlikimui. 

Tačiau galima mėginti pakeisti polinkio į homoseksualumą susiformavimo tikimybę, taikant  išorinį poveikį, ypač vaikystėje ar paauglystėje, kol asmenybė dar nėra susiformavusi. Paprastai tuo užsiima grupės, norinčios susiklosčiusį galių balansą visuomenėje pakeisti savo naudai. Tam kuriamos įvairios patrauklios ideologijos. Ypač dideli šito meistrai yra kairieji su savo kova už visuotinę lygiavą bei „nuskriaustųjų“ teises, kurių tikrasis tikslas įgyti kuo daugiau galios. 

Tokių pavyzdžių, kai, pasitelkus išorinį poveikį, bandoma pakeisti natūralią socialinio proceso eigą, istorijoje žinomas ne vienas. Vienas iš žinomiausių yra marksistinis komunizmo kūrimo eksperimentas. Mūsų atveju toks poveikis visuomenei bandomas daryti pasitelkus LGBT ideologiją. Ši ideologija pasitelkiama propaguoti homoseksualų gyvenimo būdą, siekiant įtraukti kuo daugiau individų bei skatinant nusistovėjusių ir per amžius patikrintų moralės principų eroziją, taip bandant formuoti naująją ir nežinia kur atvesiančią moralę, patogią jos kūrėjams. 

Bet kokia ideologija, propaguojanti idėjas, gresiančias populiacijos išnykimu, dar neseniai buvo laikoma amoralia. Tačiau panašu, kad laikai keičiasi, kad dabar kai kurios įtakingos visuomenės grupės visame pasaulyje nusprendė užsiimti ideologiniu masių tvirkinimu ir pradėjo intensyviai propaguoti šias LGBT idėjas, skirdamos tam milžiniškas lėšas ir visiškai nesirūpindamos šitokio eksperimento galimomis pasekmėmis. Visos priemonės yra geros siekiant dominavimo. O masinio šių idėjų ir su jomis susijusių genderizmo idėjų propagavimo įtaka socialinei visuomenės raidai nėra aiški. Taigi šis socialinis eksperimentas nėra saugus, o nesaugūs eksperimentai neturėtų būti vykdomi. Galbūt tai vienas iš būdų mėginti kontroliuoti populiacijos augimą.

Visgi Lietuvoje, dėl įvairių susiklosčiusių aplinkybių, demografinė situacija yra apgailėtina. Pridėję tebesitęsiančią emigraciją, gauname sprogstamąjį mišinį, kuris grasina išsprogdinti mūsų valstybę. Tradicinė šeimos samprata, padedanti stiprinti populiacijos išlikimą, yra griaunama, o vietoj to propaguojama tautos išlikimui priešinga ideologija. Ir šios ideologijos ydingumo fakto nepakeis nei jokie įstatymai, nei jos dangstymas žmogaus teisių gynimo figos lapeliu.

Noriu pabrėžti, kad šie samprotavimai nėra nukreipti prieš homoseksualius asmenis. Kiekvienoje visuomenėje natūraliai atsiranda asmenų su tokia seksualine orientacija, tai faktas, kurio negalima paneigti, ir tie asmenys turi teisę gyventi taip, kaip jiems patinka. Tačiau sunku sutikti su tokio gyvenimo būdo propagavimu visuomenėje, būdo, kuris kartu su kitomis priežastimis stiprina mūsų tautos išnykimo tendencijas, esant sudėtingai demografinei situacijai.  



Susiję

Įžvalgos 682724347990682055
item