Justas Stankevičius. ANTIFA ir Chaz’as prisidirbo. Ir vėl.

Per pastarąjį mėnesį įvyko daug įvykių, kurie susiję su kairiaisiais ekstremistais. JAV prezidentas paskelbė  ANTIFA teroristine organiza...

Per pastarąjį mėnesį įvyko daug įvykių, kurie susiję su kairiaisiais ekstremistais. JAV prezidentas paskelbė ANTIFA teroristine organizacija ir šis sprendimas yra visiškai pagrįstas dėl ANTIFOS nusikaltimų tiek užsienyje, tiek ir Lietuvoje.

Prieš kelias savaites protestuotojai užėmė 6 kvartalus Sietlo mieste ir įkūrė „autonominę zoną” po to, kai policija buvo pašalinta iš šios teritorijos, kuri tapo žinoma „Chaz’o“ vardu. Šiandien, protestuojai šią vietą yra pervardinę į „Chop’o (Capital Hill Occupied Protest) zoną“, nes kitaip, nei buvo manyta, protestuotų žodžiais sakant  „jie nenori būti nepriklausomi nuo vietinės miesto valdžios“. Akivaizdu, kad užsukus vandenį ir nustojus tiekti elektrą ši „autonominė zona” ilgai neišgyventų.

O kas gi yra „naujosios JAV kaimynės“ galva?

 Vienas iš Chop’o neoficialių lyderių yra Razas Simone. Ironiška, kad šis hiphopo atlikėjas, kurio kūryba tikrai nešlovina intelektualaus gyvenimo modelio, demonstruoja savo galią mėtydamas pinigus. Taip pat yra užfiksuota, kaip šis Sietlo įstatymų neturinčios zonos „karo vadas“ iš savo „Tesla“ automobilio dalina tikrus ginklus protestuotojams. Matyt, toks jau tas radikalios kairės modelis istorijoje - raudonas revoliucijas kelia nusikaltėliai.

Savo „Twitter“ paskyroje Raz Simone atsakydamas JAV prezidentui teigė, jog jis nėra lyderis ir, kad „pasaulis niekada nebuvo pasiruošęs stipriam [sėkmingam-J.S] juodaodžiui“. Tačiau tai negali būti toliau nuo tiesos turint omeny vien tai, jog praeitas JAV prezidentas buvo juodaodis.

Masinės žiniasklaidos priemonės parodo tik šviesiąją Chop’o pusę, jog tai yra tarsi kairioji utopija su laimingais žmonėmis ir festivaliais. Gi viskas ten nemokama ir gatvėse groja gatvės muzikantai. Tačiau tai yra tik ledkalnio viršūnė, kuri yra pristatoma viešumoje.

ANTIFA atvirumas: užpultas žurnalistas

Kalenas D’Almeida, nepriklausomas žurnalistas iš „Scribber“, filmavo šios teritorijos neoficialų lyderį Razą Simoną. Dėl šio veiksmo žurnalistas buvo primuštas ir tai yra priežastis, kodėl žurnalistas stengėsi pabėgti iš šios teroristų užgrobtos zonos.

Pasak žurnalisto, befilmuojant Razą Simoną jis buvo užpultas žmonių, kurie priklauso tokioms organizacijoms kaip ANTIFA ar „John Brown Gun Club“, kurie išpažįsta tą pačią radikalios kairės ideologiją.

Tą patį liudija ir garsus JAV konservatyvus žurnalistas Andy Ngô, kuris savo „Twitter“ platformoje perpasakojo savo pokalbį su Kalenu D’Almeida rašydamas „jis pasakojo, kad Razo Simone'o apsauginis smogė jam ir bandė prievartiniu būdu sulaikyti tardymui „medicininėje palapinėje“.

Belieka pasidžiaugti, jog žurnalistas liko gyvas ir laiku spėjo pabėgti bei iškviesti policiją. Bet Kalenas D’Almeida nėra vienintelis žurnalistas, kuris nukentėjo nuo radikaliųjų kairiųjų ekstremistų. 
Pats Andy Ngô buvo sumuštas viename iš ANTIFA protestų. Ironiška, jog ANTIFA būdama atvira ir tolerantiška pasauliui, primušė šį homoseksualų vietnamiečių tautybės žurnalistą. Tai tik dar kartą įrodo, jog ANTIFA yra smurtinė organizacija, kuri net idėjiškai neturi nieko bendro su kairiosiomis vertybėmis, o savo metodais primena Weimaro respublikoje siautėjančius nacius, kurie brutalia jėga šalino viską, kas stovėjo jų kelyje.

Susiję

Justas Stankevičius 6454226460068567844

Rašyti komentarą

2 komentarai

Budrys rašė...

Kodėl: "savo metodais primena Weimaro respublikoje siautėjančius nacius, kurie brutalia jėga šalino viską, kas stovėjo jų kelyje"? Jie primena tą, ko tąsa yra- Veimaro respublikoje siautejusius Rotfrot ir antifaschiste aktion smogikus, kurie siautėjo nei kiek neprasčiau, nei rudmarškiniai.

supratingas rašė...

Kas yra CHAZ ar CHOP galvos yra antraeilis dalykas, svarbiausia yra tai, kad ši nesąmonė niekada nebūtų įvykusi be tiesioginio "demokratų" valdžios dalyvavimo. Nors tiksliau būtų sakyti ne dalyvavimo, o vadovavimo. Daiktus vis dėlto reikėtų vadinti tikrais vardais ir tai kas įvyko Sietle yra ne kas kita, o nusikalstamas miesto valdžios vykdomas mėginimas griauti teisėtą JAV santvarką. Negrų smogikai niekada nebūtų užėmę teritorijos jei negrė "demokratė" merė nebūtų įsakiusi policijos viršininkei (beje, taip pat negrei) nešdintis iš teritorijos, paliekant ją nusikaltėliams, nepaisant viršininkės ryžto įvesti tame rajone tvarką. Be to, kaip jau minėta straipsnyje, visos komunalinės paslaugos užgrobtam rajonui yra tebeteikiamos, banditų terorizuojami ir reketuojami gyventojai bei verslai yra palikti likimo valiai, kažkas iš miesto tarybos narių paslaugiai įteikė banditams raktus nuo savivaldybės pastato, o Sietlo merė atviru tekstu nusiuntė Trampą lysti atgal į bunkerį po to kai jis pareiškė norą kuo greičiau atkurti mieste tvarką. Paklausta kada ketinama baigti su CHAZ/CHOP, merė atsakė visiškai neketinanti to daryti.
Išvadas darykitės patys.

item