Vytautas Sinica. Dėl skleidžiamos sputnik.lt propagandos

Mindaugo Šernos nuotrauka  Pilietis Mindaugas Paulavičius paleido per internetus tariamai skandalingą ir tariamai faktą , kad prorusišk...

Mindaugo Šernos nuotrauka 
Pilietis Mindaugas Paulavičius paleido per internetus tariamai skandalingą ir tariamai faktą, kad prorusiškos propagandos portalas sputnik.lt tarp vertingų lankytinų nuorodų įtraukęs ir propatria.lt. Čia, suprask, Kremlius rekomenduoja, todėl tai įrodymas, kad ir propatria esanti prorusiška. Pats skandalo autorius dėkoja už įkvėpimą Mariui Laurinavičiui - prognozėmis, kad Rusija nesiims agresijos prieš Ukrainą, pagarsėjusiam politologui - kuris savo ruožtu pritaria ir dėkoja už nuveiktą puikų darbą skandalėlio autoriui. Reaguojant galima pasakyti tik du dalykus.

Pirma, ne kartą teko viešai atsiriboti ir formaliais laiškais reikalauti įvairių vatnikų portalų (sputnik, sauksmas, ldiena ir t.t.) nenaudoti mūsų turinio - nuotraukų, tekstų ir t.t. Net ten, kur tai buvo aiškūs autorinių teisių pažeidimai, jiems niekada nerūpėjo, o teismais užsiimti aš neturėjau laiko ir nemanau, kad tokie žmonės jo verti. Uždrausti įtraukti tarp rekomenduojamų nuorodų apskritai nelabai yra teisinio pagrindo. Kas ką nori, tas tą rekomenduoja. Klausimas tik, kokiais motyvais?

Todėl, antra, labai keista matyti iš pažiūros protingus ar net patriotais prisistatančius žmones dalinantis šia antimi ir aikčiojančius kaip tai neva baisu. Kiekvienam bent minimaliai apie informacinius karus susigaudančiam ir medijų raštingumo turinčiam žmogui tikrai suprantama, kad prorusiškos platformos stengiasi manipuliuoti pateikiama informacija, suplakti melą su tiesa, ištrinti ribas tarp gero ir blogo ir t.t. O konkrečiai šiomis nuorodomis siekiama pasisavinti savo vatnikiškai orbitai konservatyvius portalus, kurių turinys - laimei - yra atvirai anti kremliškas. Kiekvienas atsidaręs propatria.lt gali pats susirasti daugybę tekstų, kurie yra peilis po kaklu Rusijos propagandai ir kurių ji pati niekada neleistų ir neatleistų.

Čia tenka nusistebėti, kad tie tariamai raštingi ir pilietiški žmonės vertina portalą ne pagal jo turinį, bet pagal propagandininkų apie jį pateikiamas asociacijas. Stribai persirenginėdavo partizanais ne dėl to, kad juos palaikė ir bendradarbiavo, o tam, kad juos diskredituotų. Vatnikai dalinasi propatria dėl tų pačių priežasčių (ne, nesilygiuojame į partizanus). propatria.lt gali tarp rekomenduojamų nuorodų įsidėti laisvės TV ar TS-LKD svetaines. Ar tą akimirką jos taps pagal asociaciją vatnikiškos/ :D Kad nesuprastum tokios logikos absurdiškumo, reikia arba a) stokoti kritinio skaitymo gebėjimų arba b) sąmoningai norėti skleisti tą patį melą, kurį skleidžia tokie sputnik.lt ir panašūs antivalstybiniai dariniai.


Visiškai nesistebiu, kai demagogijos etalonas Rasa Juknevičienė į šią nuorodą reaguoja žadėdama pasidalinti su visais, kad žmonės žinotų, kas yra kas. Tai jos darbas ir ji sėkmingai tą daro, klaidindama patriotiško nusiteikimo ir ypač vyresnio amžiaus žmones. Tačiau nuoširdžiai keista, kai propagandos veikimo principų nesuprantantys pasirodo esą arba tokiais apsimeta ir prie tos propagandos sklaidos (ne)sąmoningai prisideda žmonės kaip Jonas Ohmanas ar tas pats Marius Laurinavičius, kuriam profesinis padorumas to neturėtų leisti. Pigių taškų taip galite prisirinkti, bet raštingų žmonių akyse aukojate ir savo pačių reputaciją.

Iš šios absurdiškos situacijos prašosi viena bendra išvada: kiekvienas turėtų apsispręsti, kas svarbiau kovoje su Rusijos propaganda: įgelti nepatinkančiai visuomeninei organizacijai, tuo pačiu jaukiant piliečių sąmones ta pačia Rusijos propaganda, ar visgi kalbėti tiesą, net kai dėl pigių politinių taškų pasitaiko proga patogiai apsimesti kvaileliu. Neapsimetinėkite kvaileliais ir nesidalinkite vatnikų specialiai jums paruoštais kabliukais.

***

Sputnikams ir visiems panašiems propatria yra labai neparanki ir todėl žūtbūt diskredituotina. Faktas, kad Lietuvoje yra absoliuti dauguma piliečių, kurie yra nepatenkinti tomis pačiomis tendencijomis Europoje, kuriomis nepatenkinta ir propatria komanda, NORS jie (dauguma piliečių) kaip ir propatria myli Europą ir jaučiasi šios didingiausios civilizacijos dalimi. Šios negerovės - multikultūralizmas, genderizmas, lyčių kvotos, politinis korektiškumas, radikalioji ekologija (ne šiukšlių rūšiavimas, o pvz, negimdykime, kad neterštume Žemės) ir panašios postmodernios kvailystės yra pagrįstai atmetamos absoliučios daugumos mūsų visuomenės narių.

Ir štai šioje objektyvioje situacijoje taip mąstantys žmonės gali būti patraukiami keliomis kryptimis. Viena jų - į rusišką orbitą, pagal kurią Vakarai supuvę, o Putinas vertybių gelbėtojas. Medijos, kurios kala lietuviams į galvas, kad kas tradicinio mąstymo, tas prorusiškas, kaip tik ten ir stumia Lietuvos visuomenę. Niekada jokia visuomenė nesutiks, kad privalo atsisakyti savo vyraujančių įsitikinimų, nes priešingu atveju jai pakeliui esą ne su Vakarais, o su Rusija. Priešingai, taip galima tik įtikinti visuomenę, kad jai visgi Rusija.

Arba galima kita reakcija - parodyti visuomenei, kad yra tų pačių postmodernių Vakarų negerovių kritika, kuri vienodai kritiška Rusijai ir jos režimui, kuri oponuoja sovietmečio nostalgijai, bandymams perrašinėti istoriją ir t.t., kuri paaiškina, kad jokio gelbėtojo ir vertybių gynėjo Rytuose nėra. Ir kaip tik tą darantys efektyviau atitraukia nusivylusius žmones nuo šios propagandos įtakos. Daug efektyviau nei kartojantys, kad privalai būti leftistas, kad jaustumeisi pakeliui su Europa ir Vakarais.

Būčiau sputnikas, būtinai tokius kenkėjus kaip Pro Patria rašyčiau tarp savo draugų ir trinčiau skirtį tarp savo ir svetimo. Panašu, kad jiems tai puikiai pavyksta. 


Susiję

Vytautas Sinica 3870032651463306838

Rašyti komentarą

64 komentarai

Anonimiškas rašė...

Jei tokie kaltinimai kartojasi, gal verta PP adminams sukurti matomą rubriką (pvz. šalia "Pažangos ideologija"), kurioje vienoje vietoje būtų visi čia įkelti pokario kovas ir Putino Rusijos politiką nušviečiantys straipsniai.

Anonimiškas rašė...

Jei jūs esate sputniko drauguose tai galbūt jūsų ideologijos ne tokios ir skirtingos? :))))

LDiena.lt rašė...

Gerbiamas rušiškos pavardės ir kilmės Vytautas kad jau drėbė, tai nepašykštėjo: "Kiekvienas atsidaręs propatria.lt gali pats susirasti daugybę tekstų, kurie yra peilis po kaklu Rusijos propagandai ir kurių ji pati niekada neleistų ir neatleistų."
Galima būtų iš tamstos gauti bent porą nuorodėlių į tuos "ProPatria" tekstus, kurie yra kaip peilis ir kurių NIEKADA NELEISTŲ IR NEATLEISTŲ niekingoji Rusijos propaganda?
Tiesiog norisi pasižiūrėti ar ten tokia pati grafomanija ir pezalų paklodės, kaip du trečdaliai "PraPatrios" turinio, ar yra kas nors įdomaus, kuo būtų verta pasidalinti su LDiena.lt skaitytojais.
Ačiū.

Anonimiškas rašė...

Cit.: "prorusiškos platformos stengiasi manipuliuoti pateikiama informacija, suplakti melą su tiesa, ištrinti ribas tarp gero ir blogo ir t.t. O konkrečiai šiomis nuorodomis siekiama pasisavinti savo vatnikiškai orbitai konservatyvius portalus, kurių turinys - laimei - yra atvirai anti kremliškas. Kiekvienas atsidaręs propatria.lt gali pats susirasti daugybę tekstų, kurie yra peilis po kaklu Rusijos propagandai ir kurių ji pati niekada neleistų ir neatleistų"


Nu jo, jiem svarbiausia gerklas ruskem pjaustit. Taigi anis melavą, kai sake, kad šitie geri yra. Taišku, visi mato kituos tik tų, kuom patys yra.

Raimundas rašė...

Na , tokios “jautrios” reakcijos rodo, kad Vytautas pataikė į dešimtuką.....

Anonimiškas rašė...

„Kiekvienas atsidaręs propatria.lt gali pats susirasti daugybę tekstų, kurie yra peilis po kaklu Rusijos propagandai ir kurių ji pati niekada neleistų ir neatleistų.“ Čia rimtai ar juokais? Kada, kiek, kur?

Anonimiškas rašė...

Taip pat apie pedofilijus skandalus pasaulyje bei jų slėpimus.

Anonimiškas rašė...

O gal jūs tiesiog neturite smegenų?

Anonimiškas rašė...

Grafomanija, primityvi ir gana šlykšti propoganda yra prikišti autoriui vardą ir pavardę.

Anonimiškas rašė...

Neteko čia perskaityti nė vieno teigiamo straipsnio apie ES. Tai gal galimai todėl sputnikui ir patinka? Bet gal vis tik buvo čia patalpinami ir teigiami straipsniai apie ES? Tai kaip?

Anonimiškas rašė...

Visi straipsniai šiame portale apie ES yra teigiami, kai ES minima kaip "tėvynių Europa". Nieko gero čia nesitikėkite rasti apie federacinę ES.

Anonimiškas rašė...

Nėra federacinės ES ir neaišku ar bus.

Anonimiškas rašė...

...,tačiau aišku, jog yra okeanas federacinės ES norinčių žmonių (ir pinigų jiems). Jei geri žmonės nieko nedarys, federacinė ES labai tikėtina prieš susinaikinimą.

Anonimiškas rašė...

Ir iš kur tokios žinios, iš šio portalo?

Anonimiškas rašė...

,,sputnkikus'' labiausiai siutina tai, kad ProPatria kaip niekas kitas tiksliai aprašo Kremliaus statytinių ES struktūrose kenkėjišką veiklą visai Europai.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...

http://www.propatria.lt/2019/04/rusijos-piliecio-pasai-donbaso.html, http://www.propatria.lt/2018/05/matas-maldeikis-sankciju-rusijai.html, http://www.propatria.lt/2020/01/lenkija-dave-atkirti-rusijos-melui.html, http://www.propatria.lt/2014/02/vytautas-radzvilas-rusijos-korta.html, http://www.propatria.lt/2017/11/vytautas-radzvilas-vakaru-aplinkkeliu-i.html, http://www.propatria.lt/2014/04/po-krymo-aneksijos-kremlius-skuba.html ir t.t. ir pan. ;)

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Na, tai visokios propatrijos, alkas, ir ekspertai.eu jau seniai žinomi kaip Kremliaus ideologijos apologetai Lietuvoje, kažin ar čia šiandien kažkas naujo buvo pasakyta.

Anonimiškas rašė...

štai ir įrodymas, kad ,,sputnikiniai'' ne be reikalo ėmėsi aršaus puolimo būtent prieš ProPatria ir Nacionalinį Susivienijimą - vatiniai aria net sušilę, ir aišku kodėl.
Viena, kad jiems subiai duotas toks įsakymas, o antra -jie savo ,,zadanijas'' privalo vykdyti bet kokia kaina.
Labiausiai jų moderatoriai Rytuose išsigando, kad Lietuvoje formuojasi nuo rusiškų pinigų nepriklausoma politinė partija.
Visų kitų partijų narių tai artimieji, tai giminės turi kokį nors bizniuką per Rusiją, arba susieti su KGBistinėmis struktūromis Liuetuvoje, arba jų pačių tarpe yra etatinių ,,prisipažinusių'' ir vistiek toliau savo darančių KGBistų.
ProPatria ir Nacionalinis Susivienijimas - ne tokie.
Dabar reikia atidžiai žiūrėti, ką bus bandoma papirkti rusiškais pinigais.
Beje, reikia numatyti ir banditiškų išpuolių bei diversijų galimybes.
Šiaip Propatria administratoriai galėtų tiesiog išmesti vatinių paistalus ir būtų ramu.

Anonimiškas rašė...

Ane, vatini? Sakai, bandai suplakti Propatria ir savo ekspertus.eu į vieną vietą ir naivia galvoji, kad kas tavimi patikės?
Išsigandote, kad Lietuvos teisingumo ministerija užregistravo nacionalinį Susivienijimą kaip politinę partiją?

Anonimiškas rašė...

Na taip, baisiai išsigandome. Kiek ten per praėjusius rinkimus vatiniai ura patriotai gavo balsų? 0,56%. Ne kažką daugiau ir šiemet gausite.

Anonimiškas rašė...

tai ko draskaisi, vata?

LDiena.lt rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Ačiū už pateiktus duomenis: 2014 m. - 2, 2017 m. - 1, 2018 m. - 1, 2019 m. - 1, 2020 m. - 1. O kur 2015, 2016 metai? Tai „daugybė tekstų, kurie yra peilis po kaklu"? Koks procentas per vienerius metus čia būtų nuo visų straipsnių? 0,?% ar 0,0?% Ar dar mažiau? Bet daugybė trąšų?

Anonimiškas rašė...

Dar betrūko, kad leftistų garbinamą toleranciją iškrypimams pradėti taikyti penktai ir šeštai Kremliaus kolonai. Čia VATA nebus "toliarojema", tikiuosi.

Sėlis rašė...

Kvaily, tu manai, kad čia VISUS straipsnius parodė? Davė kelis pavyzdžiui. Jų yra DAUG daugiau. Plius, publika čia renkasi ANTIvatinė, tas irgi daug turėtų pasakyti, jei smegenis turėtum.

Sėlis rašė...

Čia ir apie LGBT nieko teigiamo nebuvo talpinama, ir kodėl turėtų? Su logika nedraugauji? O kada leftardai draugauja? Retorinis klausimas.

Ainis rašė...

1.Sputniknews.lt yra rusijos tinklapis. Sputnik.lt yra vietinio rusofilo sovieticus tinklapis.
2.Kažkokio piliečio sukurtos svetainės žinių pagrindu, kaltinti Patria prorusiškumu - apsijuokimas ir elementarios kritinės minties stoka.
3.Kažkoks vatnikas paskelbė informaciją, o gauja psiaudokoncervatorių ir liberalų "patriotų" užsimerkę puolė ta žinia masturbuotis.
Berimor - kodėl?
- Rinkimai, sere.

Sėlis rašė...

Būtent, ko čia plėšaisi? Varyk į savo leftistinį burbulą ir orgazmuokis, ko lendi?

Anonimiškas rašė...

Viskas būtų gerai, jei ne noras aplenkti Juknevičienę, kas labiau nekenčia Rusijos, nes tai jau ribojasi su patalogija. Rusiją reikia žinoti, saugotis jos, kažką joje palaikyti, jei išvis sugebama suprasti, kas joje ir aplink ją vyksta, bet ne loti ant jos, nes panašu į drąsų šunelį balkone. Nebūkime tais šuneliais balkone, nes balkonas neišgelbės.

supratingas rašė...

Manau neklystate, sere Aini :)

Domeno vardas sputnik.lt
Būsena Registruotas
Įkurtas 2020-02-26 21:23:45
Termino pabaiga 2021-02-27 23:59:59
Informacija atnaujinta 2020-02-26 21:23:45
Domeno turėtojas Fizinis asmuo (duomenys viešai neskelbiami) Susisiekti su domeno turėtoju
Paslaugų teikėjas Juridinio asmens pavadinimas UAB "Interneto vizija"
Interneto svetainė https://www.iv.lt/
El. paštas [email protected]
------------------

Domeno vardas sputniknews.lt
Būsena Registruotas
Įkurtas 2015-07-07 17:55:52
Termino pabaiga 2020-07-08 23:59:59
Informacija atnaujinta 2019-07-09 00:00:02
Domeno turėtojas Juridinio asmens pavadinimas Rossiya Segodnya
Adresas Zubovskij bulvar, d.4, Moscow, 119021, ru
Telefonas +7.4956456468
El. paštas [email protected]
Paslaugų teikėjas Juridinio asmens pavadinimas Ascio Technologies Inc.
Interneto svetainė http://www.ascio.com
El. paštas [email protected]

Sėlis rašė...

O to sputnik.lt domeno turėtojas toks Laurynas Ragelskis, kurio, kažkodėl, aršūs kovotojai prieš rusofašizmą visai neliečia. 😉

Povilas Jankunas rašė...

Tai nieko naujo.Visos desiniosios Europos partijos ar lyderiai momentaliai ivardinami Rusijos marionetemis.Orbanas,Li Pen,Salvinis.O Trumpo didysis Rusian Colusion.Lengvai matomas tas pats desningumas.Siekiama diskrediduoti,priversti aiskintis,irodineti,kad ne taip,tuo paciu uzimti puolamaja strategija siekiant sukelti sumaisti zmoniu galvose.Nes zmones daugumoje masto taip..kas teisinasi tas galimai neteisus.Patarciau situo atveju remtis jau padibaigusiais atvejais/tiek Jav tiek Europoje/kai tai tik buvo globalistu kontroliuojamos medios antys.Ir cia tik ju eilinis jau nebanaujas/ir ganetinai atgyvenes/“ bajeris “

supratingas rašė...

Jeigu tai tiesa, tuomet yra didelė tikimybė, kad komentatorius "Ldiena.lt" ir yra tamstos minimas "draugas" Ragelskis https://www.15min.lt/nuotrauka/1539894 :)

supratingas rašė...

Čia yra Ragelskio viešas atsiprašymas

http://sputnik.lt/straipsnis/1222/

Nežinau kiek čia tiesos

http://www.pipedija.com/index.php/Laurynas_Ragelskis

Anonimiškas rašė...

Kaip jums patinka komentarų gausa?
Aišku, kad Vytautas savo straipsniu pataikė į dešimtuką - kaip ir vatinių išpuoliai įrodo, kad ,,sputniko'' ir ,,sputnikinių'' veikla Lietuvoje įgavusi platų mastą.

Anonimiškas rašė...

O čia tas Ragelskis, kuris savo FB paskyroje rašo, kad gyvena Varšuvoje ir įsidėjęs Paleckio snukį?
Apie Varšuvą aiškiai meluoja, lenkai jau seniai būtų jį išjungę.

Anonimiškas rašė...

Tėtušio anūkai ir yra tėtušio anūkai. Tas bliovė, kad rusai puola, rusai puola, tai šitie, kadangi koloradai niekaip neužpuola, taip neužpuola, kitą feiką išmetė: rusus koneveikti ir mušti galima, žydus ginti būtina.., nors dabar tiems niekas rimtai nė negrasina. Reiškia, konservatnykai tokie pat ir šitie. Ir dzevuliu prisidengti nesibodi, o prisiminti, kad spalį 17-ų Rusijoj perversmą padarė beveik vien jų ginamieji - nenori.

Anonimiškas rašė...

Visų pirma pats Sinica yra vienas iš didžiausių propogandistų Lietuvoje. Kuris nuolatos iškraipo faktus ir labai dažnai rašo melą. Na, bet patriotams ir psiaudo katalikams tai yra įprasta. Matyt įgimta.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Sėlis rašė...

Citata: ”Kuris nuolatos iškraipo faktus ir labai dažnai rašo melą.”

Galima konkrečių pavyzdžių?

Anonimiškas rašė...

Na, čia propatrijos etatinės kremlinės vatufkės taškosi seilėmis, bandydamos įrodyti kad tų draugų iš sputniko nepažįsta, ir apskritai jos visai nėra kremlinės vatufkės. Kažkiek juokinga, bet daugiausia tai graudu.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...

Dar viena įdomi detalė: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2896981653723639&set=p.2896981653723639&type=3&theater

x rašė...

Būtent. Čia niekada nė vieno gero žodžio apie ES nebuvo parašyta, reto aršumo euroheiteriai. Palaikė tik Johnsono nevispročius ir visus kremliaus tarnus, svarbu tik kištų kokius pagalius į ES ratus.
ES dergimas kremliui pasirodė žymiai didesnis gėris, nei reta kritika dėl Rusijos agresijos prieš kaimynus. Tad ir rezultatas (kremliaus portalo skirtas "highly recomended" titulas) - dėsningas ir pelnytas.

Sėlis rašė...

x 2020-04-09 03:11

Nusiš... tam kremliui ant tos ES. Kremlius ten turi pilna pampstančių savo raudonųjų, dirbančių kremliaus interesams. Merkel, macron dirba kremliaus interesams. Bet prieš juos nė cypt, nes “teisingų pažiūrų”. Ko labiausiai kremlius nekenčia, tai NATO. ProPatria niekad prieš NATO nepasisakė. Todėl sapalionės apie prokremliškumą tėra tik liguistos neadekvačios sapalionės.

Anonimiškas rašė...

todėl, kad papratimas - aršiau prigimimo.
įdomu, kokiais metodais juos auklėja, kad taip viską nepajudinamai įkala
vistiek vatinis neištvėrė neamtelėjęs.
dar gerai, kad jie nemoka tylėti - o tai su jais būtų daug vargo.

Unknown rašė...

Nesigilinau labiau į visas vatnikiškas problemas, bet šįkart Sinica taip specifiškai mužikiškai parašė, būdinga tik vieniems lietuviams kalbėsena, kad nebėr ko bepridurti.

x rašė...

Nenusiš... jei tiek resursų naudoja ES griovimui. Šios dienos pasauly narystė ES ir tų šalių investicijos gina dar geriau, nei popierinis NATO 5 str. Euro kurso kritimas, visu investicijų praradimas, su tuo vakarams būtų sunku susitaikyti. O NATO 5 str. grynai politinis, ten bet koks populistas ale Borisas gali atsistot ir pareikst kad mes "del Sudetų ar Dancigo" savo karių gyvybių neaukosim. Geriau paaukosim pačią NATO ir ginsimės pavieniui.

Sėlis rašė...

Pragydo tikras vatnikas, atsiskleidė. 🙂

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...

"pipedija" yra panašaus "ligio" (ir patikimumo), kaip kokie nors "bukimvieningi". ;)

x rašė...

Suprantama "nevatnykų patriotų" isterija, kad propatria į vatos draugų sąrašą įtraukė, bet juk ne už gražias akis, o už nuopelnus. Nėra kito tokio portalo kuris taip nuosekliai dergtų Europos Sąjungą, girtų visus exitininkus. Tą darė aršiau net už pačius sputnikus, tad ir "pripažinimas" pelnytas.

Sėlis rašė...

x-ujau, vartykis nesivartęs, vatnike.

x rašė...

Sėliukai, euroheiteri po avies kailiu, eik papūsk su Kremliaus propagandonais į vieną dūdą kokia Europa bloga ir kaip gerai bus iš jos išėjus.

Sėlis rašė...

Kremliaus propagandonai pučia prieš NATO, vatnike, kaip ir tu, kaip ir makronas, merkel, kurie yra Rusijos subinlaižiai. Kuo daugiau čia ardaisi, tuo daugiau įrodai, koks vatnikas esi. ES tavęs neapgins nuo Rusijos su sankcijikėmis. NATO apgins, VATNIKE tu.

x rašė...

Sėliukai, kremlinų rekomenduoto portalo aršiausias euroheiteri, nesinervuok. Kas su Kremlium bendrai pučia euroheito dūdą tas ir yra vatnikas, nes kam daugiau reikia Litexito jei ne kremliui? O tavo paminėti subinlaižiai macronas su merkel yra NATO šalių vadovai. Gaunasi, kad tvirtini jog mus apgins NATO - Rusijos subinlaižiai :))

Sėlis rašė...

Matosi retardas stipriai atsilikęs nuo naujienų, bet karštligiškai iki apsiputojimo gina savo “tiaisibe”. 😁

https://www.bbc.com/news/amp/world-europe-46108633

https://www.politico.eu/article/allies-unite-to-defend-nato-against-emmanuel-macron-donald-trump-jens-stoltenberg-brain-death

https://www.bbc.com/news/amp/world-europe-50247793

Švieskis, urvini. 😁

Anonimiškas rašė...

O nuo kada Sinica mažesnis propogandistas? jus pats toks pats.

Unknown rašė...

Kai paskaitai komentarus, tai pamatai, kad daug komentatorių yra šio seimo valdančios daugumos šalininkai. Galvoju, kad dauguma šių komentatorių pritaria gėjų santuokos įstatymuo ir neapykantos kalbos įstatymui. Kitaip sakant jie nori, kad būtų įvesta diktatūra. O propatria portale publikuojami straipsniai, kuriuose nepritariama šių įstatymų priėmimui. Todėl it toks aršus tų komentatorių puolimas prieš Propatria portalą Ir Vytaitą Sinicą. Bet jų puolimas labai primityvus.

Anonimiškas rašė...

Likimo ironija. Dar prieš metus didžiosios lietuviško politinio FB batalijos vyko su prorusiškais troliais ir vatnikais. Dabar tenka matyti kad didesnis pavojus ateina iš eurokomisarų ir vaivorykštinių tapino komjaunuolių... a la guerre comme a la guerre :-(

item