V. Pranckietis melavo gavęs kvietimą jungtis prie Nacionalinio susivienijimo

Seimo pirmininkas agronomas prof. Viktoras Pranckietis kovo 9 dieną portalui 15min.lt duotame interviu pareiškė, kad sulaukė kvietimo pri...

Seimo pirmininkas agronomas prof. Viktoras Pranckietis kovo 9 dieną portalui 15min.lt duotame interviu pareiškė, kad sulaukė kvietimo prisijungti prie Nacionalinio susivienijimo. Paties Nacionalinio susivienijimo vadovų teigimu, tą teigdamas V. Pranckietis atvirai meluoja, nes tokio kvietimo nebuvo ir negalėjo būti. 

„[V. Pranckietis] aptakiai patvirtino sulaukęs ir savaitgalį steigiamąjį suvažiavimą surengusios Vytauto Radžvilo vadovaujamos partijos „Nacionalinis susivienijimas“ kvietimo“, - rašoma portale 15min.lt. 

Nacionalinio susivienijimo pirmininku išrinkto filosofo prof. Vytauto Radžvilo teigimu, nors V. Pranckietis teigia, kad buvo kviečiamas į Nacionalinį susivienijimą, jis niekada negalėtų tikėtis šios partijos kvietimo, o tokiais pareiškimais kartu su 15min portalu įsitraukia į šmeižto prieš naująją partiją kampaniją. 

„Santykyje su Viktoru Pranckiečiu atsiskleidžia ir mūsų bei Rimanto Dagio partijų skirtumas. Kurdamas iš esmės sisteminę partiją, R. Dagys dėjo viltis sutelkti esamos sistemos nomenklatūrininkus, tad viliojo net jam svetimų pažiūrų žmones kaip Viktoras Pranckietis. Mums tuo tarpu nuoširdžiai atgrasi ir žeidžianti idėja, kad galėtume būti su juo siejami. Niekada to nepadarytume“, - rašo prof. Vytautas Radžvilas. 

Jam pritarė politologas Vytautas Sinica, pareiškęs, kad „Nacionalinis susivienijimas niekada nesiūlė V. Pranckiečiui jokio bendradarbiavimo. Komjaunuoliškas internacionalizmo klišes kartojantis, radikalumo ir nacionalizmo baubo bijantis, Tomaševskio reikalavimus pildantis, Stambulo konvencijai ir gėjų partnerystėms pritariantis, galiausiai tik dėka politinės konjunktūros poste išsilaikantis ponas Pranckietis niekada nebuvo kviečiamas į Nacionalinio susivienijimo gretas. Jis negalėjo būti kviečiamas, nes pats yra įsikūnijimas to servilizmo, konformizmo, korektiškumo ir kitų politinių ligų, kurioms naikinti ir reikalinga naujoji partija“. 

Primename, kad apie kvietimą prisijungti Viktorui Pranckiečiui viešai buvo paskelbęs savąją partiją kuriantis Rimantas Jonas Dagys. Tuomet jis teigė, kad Seimo Pirmininkas pasižymi vertybėmis, labai artimomis toms, kuriomis vadovausis ir R. Dagio kuriama partija. 



Susiję

Vytautas Radžvilas 7989359101597648609

Rašyti komentarą

20 komentarų

Anonimiškas rašė...

Kiti portalai, nušviesdami minėtą Pranckiečio pasisakymą, NS kvietimo Pranckiečiui nemini. Tai gali būti 15 min. propagandinė dezinformacija

Anonimiškas rašė...

Panašu į tai, iš 15kap visko galima tikėtis.
Reiškia, sunerimę ne juokais, ir vėliau imsis dar ne tokių prasimanymų.

Anonimiškas rašė...

Tikra krikščioniška partija? Kurias krikščioniškas vertybes šiuo atveju praktikuojate, dalindamiesi tokio lygio nuotraukomis ir remdamiesi 15 min iškraipyta informacija?

Pranckietis minėtame interviu teigė, kad jam nepakeliui su radikalias pažiūras deklaruojančiomis partijomis, jis nesakė, kad buvo sulaukęs siūlymo konkrečiai iš NS.

Sėlis rašė...

Didieji “fact checker’iai” beigi “demaskuotojai” patys skleidžia “fake news” ir ką tu jiems. 😃 Tai įprasta praktika visų tų leftistinių atmatėlių, teks pratintis, dar ne tiek pareis šmeižto.

Anonimiškas rašė...

„V. Pranckietis aptakiai patvirtino sulaukęs ir savaitgalį steigiamąjį suvažiavimą surengusios Vytauto Radžvilo vadovaujamos partijos „Nacionalinis susivienijimas“ kvietimo“, - rašoma portale 15min.lt.

Čia paneigiama aukščiau cituojama portalo 15min dezinformacija. Radžvilas ir Sinica paneigė kvietę, niekas netrukdo Pranckiečiui paneigti buvus kviečiamam. NS lyderiai dar motyvavo, kodėl toks kvietimas neįmanomas iš principo. Pranckietis juk motyvavo, kodėl nenori turėti reikalų su NS. Prie ko kabinėjatės? Melą pavadinti melu nekrikščioniška? To jau nebebus... Daiktai bus vadinami tikraisiais vardais.

Anonimiškas rašė...

Meluoti, kad pasakė tai, ko nepasakė ir viešai kaltinti melu nepatikrinus faktų yra nekrikščioniška.
Įsijunkit įrašą, kuriame Pranckietis atsako į klausimus. Nėra kalbos apie siūlymą iš NS prisijungti. Kalbama apie tai, kad jam nepakeliui ir apie kitų partijų siūlymus prisijungti. Kiti portalai nepadarė tokios išvados, kad Pranckiečiui buvo siūloma jungtis.
Geriausia pačiam pasiklausyti, ką kalbėjo žmogus, ne pinokis.

Anonimiškas rašė...

-> Anonimiškas
2020-03-10 09:59

Žmogus vertinamas ne tik pagal tai, ką sako, bet ir pagal tai, koks jis yra iš tikrųjų

Arvydas rašė...

Paklausiau Pranckiečio pasisakymą atidžiai. Jis nepaminėjo NS. Tai tik 15min savaip interpretavo, ir pridėjo, greičiausiai kad sukiršint, kitaip sakant paskelbė eilinį savo "feiką". Būtent ta redaktorė, kuri ir užsiima "kova su feikais" - Želnienė. O vėliau papildė - esą NS neigia kvietusi Pranckietį. Bet Pranckietis nieko tokio ir nesakė. Tą sakė pati 15min.

glorija rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
ale, rašė...

Paskubėta, apsijuokta...
Tikėkimės, jog bus pasimokyta, kad kitų kaltinimais pats netapsi geresniu.

Birute rašė...

Lietuvos demokratinės nepriklausomos respublikos pilietė Birutė Šidlauskaitė S.
Lietuvos respublikos seimo pirmininkui V. Pranckiečiui

Lietuvos demokratinės nepriklausomos respublikos 30-mečio atkūrimo proga
1990.03.11. ¾ balso teisę turinčių Lietuvos piliečių pareikalavo Lietuvos TSR Aukščiausiosios tarybos, kad Lietuva pasitrauktų iš TSRS sudėties, garsiai ir vieningai pasakė ne KOMUNIZMO KŪRIMUI Lietuvoje, garsiai pasakė NE KOMUNISTŲ partijai, garsiai ir vieningai pareikalavo komunistinės Rusijos raudonosios armijos išvedimo.
Nuo to laiko, kai Lietuvos piliečiai vieningai pareikalavo Lietuvos demokratinės respublikos kūrimo iki šiol buvę komunistai yra suktumu užsigrobę Lietuvos respublikos valdžią ir toliau naikina 1990.03.11. demokratijos paskutinius daigus.
Lietuvos respublikos postkomunistinis „ELITAS“, savo narius pridengęs Europinių partijų pavadinimais, Lietuvos piliečiams per spaudą, radiją LTV rengia vis naujus „spektaklius“ Lietuvos piliečiams, ugdydamas piliečiams baimių ir nepilnavertiškumo jausmus- nieko nevertų vergų jausmus.
„Korono“ virusu prisidengus buvo atšauktas net Lietuvos respublikos nepriklausomybės 30-mečio atkūrimo paminėjimas.
Postkomunistinis, kolaborantinis, nomenklatūrinis „ELITAS“ Lietuvos respublikos seime nesibodi sau iš nuskurdintos tautos piniginės imti po 9000 eurų per mėnesį už voratinklinių įstatymų leidimą Lietuvos demokratinės respublikos KONSTITUCIJAI, LIETUVOS DEMOKRATIJAI.
Post komunistinis „ELITAS“ doriems Lietuvos piliečiams drįsta įteisinti tik 400-600 eurų minimalias algas, bei 122 eurų bedarbio pašalpas, 156-300 eurų senatvės pensijas., kai Lietuvos seimo kolaborantai įteisina privataus advokato valandinį įkainį: 300-500 eurų---pradinę legalaus kyšio teisėjui perdavimo sumą.
IR TOLIAU DRĄSIAI VYKDO savo įteisintą VALSTYBINĮ REKETĄ per antstolių kontoras, nukreiptas prieš dorus Lietuvos piliečius, kurie išdrįsta ginti savo teises teisme PAGAL Lietuvos respublikos ministrų įteisintus įstatymus ir neturi teisėjams susimokėti tūkstančių eurų už legalių įstatymų taikymą konkrečiose civilinėse bylose.
POSTKOMUNISTIS Lietuvos seimo „ELITE“, prašau gerbkite 1990.03.11. ¾ balso teisę turinčių Lietuvos piliečių valią ir UŽLEISKITE Lietuvos demokratinės respublikos valdžios institucijas NEKOMUNISTINIAMS Lietuvos piliečiams, nes JŪS per pastaruosius 30 metų tik apvaginėjate, naikinate, niekinate, išvarote su ubago terbele arba pirma laiko į kapus dorus Lietuvos piliečius.

glorija rašė...

Propatrija, ne komentarus kai kuriuos "imkit" lauk, o šalinkit šį straipsnį, arba taisykit jį. Na... kol dar laikas...

Anonimiškas rašė...

15 min ir netvirtina, kad Pranckietis tai pasakė per interviu - galėjo pasakyti prie išjungto mikrofono prieš arba po interviu. 15min įdėjo NS paneigimą, bet Pranckiečio paneigimo vis dar nemačiau. Gal nėra ko neigti,a?

Anonimiškas rašė...

Pranckietis vis dar nepaneigė sakęs, kad NS jį kvietė. Kodėl straipsnį reikia šalinti?

Anonimiškas rašė...

O kad ir sakė, pasišaipymas garbės Propatrijai ir tokiu atveju nepridėtų. Juk galima suprasti žmogų, gal giliai širdyje pritaria, ir norėtų, kad pakviestų.

Anonimiškas rašė...

Dar betrūksta pasiūlyti gerbti visokius komsiukus...

Anonimiškas rašė...

To Mikės Melagėlio nooosį galima buvo ir nuvaivorykštinti pagal Mikės pažiūras.

Anonimiškas rašė...

Gal Civilini Kodeksa atsiverskite? Propatria neturejo galimybiu agronomo nusipezejimus patikrinti - remesi 15min info. Tai savo melage zelniene klauskite, kodel ji MELUOJA?

Anonimiškas rašė...

Anonimiškas 2020-03-10 21:06: "Dar betrūksta pasiūlyti gerbti visokius komsiukus"

- Na, neverta švaistytis "narsa" šaipymaisi iš kitų. Naudos iš to nulis, o save tuo išstatai pajuokai.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
item