Nacionalinis susivienijimas. Pranešimas Krikščionių sąjungos steigėjams

propatria.lt nuotrauka  Pranešimas Krikščionių sąjungos steigėjams Kaip žinoma, Lietuvos Respublikos Teisingumo ministerija po doku...

propatria.lt nuotrauka 
Pranešimas Krikščionių sąjungos steigėjams

Kaip žinoma, Lietuvos Respublikos Teisingumo ministerija po dokumentų pateikimo neregistravo Krikščionių sąjungos dėl steigėjų trūkumo. Nors paties R. Dagio girtasi surinkus 2700 steigėjų, galiausiai tinkamais pripažinta mažiau nei 2000. Be abejo, ši problema yra partijos vidaus reikalas.

Tačiau artėja Nacionalinio susivienijimo steigiamasis suvažiavimas ir situacija teikia vertingas pamokas. Visi būsimosios partijos steigėjai privalo aiškiai žinoti ir tiksliai deklaruoti savo galimą priklausomybę kitoms politinėms jėgoms, kad nepasikartotų klaida, kai steigėjai priklauso ir kitoms partijoms. Todėl yra labai svarbu išvengti painiavos ir nesusipratimų šiuo klausimu.

Mums yra žinoma, kad buriant Krikščionių sąjungos steigėjus buvo naudojami abejotini steigėjų telkimo būdai, kai net išsiskyrus būsimosios Krikščionių sąjungos ir Nacionalinio susivienijimo keliams, nevengta klaidinti būsimųjų KS steigėjų teigiant, jog jie taps bendros partijos steigėjais, kad čia „ta pati partija“, arba kad „steigėjai netampa nariais“.

Kai kurie KS steigėjai jais tapo suklaidinti, kad sutikdami jais tapti tik išreikš pritarimą naujos krikščioniškos partijos steigimui, bet netaps jos nariais. Dėl tokių mus pasiekiančių nusiskundimų kyla grėsmė, kad kai kurie iš tokių asmenų, patys to nežinodami arba neįvertindami reikalo svarbos, šiuo metu gali būti dviejų partijų steigėjais.

Informuojame, kad yra galimybė išspręsti šią problemą atsisakant tapti Krikščionių sąjungos steigėju. Norint tai padaryti, pakanka Teisingumo ministerijai elektroniniu paštu pasiųsti skenuotą laisvos formos prašymą išbraukti iš Krikščionių sąjungos steigėjų sąrašo kartu su skenuotu asmens dokumentu. Adresas prašymui siųsti: [email protected]

Nelikite suklaidinti.

Pagarbiai
Nacionalinio susivienijimo suvažiavimo organizacinis komitetas

Susiję

Nacionalinis susivienijimas 7563987511084777632

Rašyti komentarą

3 komentarai

Anonimiškas rašė...

Labai keista krikščionių šalyje trūksta krikščionių.

Unknown rašė...

Ar jie patys žino, kas yra krikščionis. O jei žino, tai ar gyvena kaip krikščionys.

SUSAN BENSON rašė...

Sveiki ponios ir ponai.
Mano vardas Susan Benson, aš esu paskolų davėja, taip pat finansų konsultantė. Jei jums reikia finansinio stabilumo, aš esu tinkamas asmuo, į kurį reikia kreiptis, ne tik skolinu pinigus, bet ir patariu bet kam. Mano svarbiausias prioritetas yra jūsų finansinis stabilumas, nedvejodami rašykite man ir būsiu jūsų tarnyboje 24 valandas.

Jei jums skubiai reikia finansinės paramos, aš esu tinkamas asmuo, į kurį reikia kreiptis, aš suteikiu bet kokio pobūdžio paskolas, nesvarbu, ar tai būtų asmeninė paskola, ar komercinės paskolos, ar jums reikia paskolos dėl kitų priežasčių, aš patarsiu kreiptis į mano įmonė per {Email: [email protected] arba Praneškite man tiesiogiai per WhatsApp per: +447903159998} ir akimirksniu gaukite atsakymą.

Mano įmonė yra išsami finansinių paslaugų įmonė, įsipareigojusi padėti jums pagerinti jūsų ilgalaikę finansinę sėkmę.

Savybės ir nauda;
✓ Galite kreiptis dėl paskolos bet kur ir bet kada.
✓ Galite pasiskolinti nuo 1000 iki 20 milijonų eurų.
✓ Gaukite paskolą per 24 valandas.
✓ Didelė 3,0% palūkanų norma.
✓ Jūs galite pasirinkti grąžinimo datą kas savaitę, mėnesį ar metus 1-30 metų laikotarpiui.
✓ Paprasta internetinė programa.
✓ Individualizuotos konsultacijos ir patirtis.
✓ Finansinės konsultacijos.

Ar jums buvo taip sunku gauti paskolą iš savo vietinių bankų ar kitų finansų institutų? Ir jus jaudino, kad negalėsite gauti paskolos? daugiau nesijaudinkite, nes mano įmonė padėjo daugybei asmenų ir organizacijų, kurie patiria finansinius sunkumus visame pasaulyje. Kreipdamiesi su mumis, kreipiatės į patikimą įmonę, kuriai rūpi jūsų finansavimo poreikiai. Visais būdais bus pasirūpinta.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų paskolos pasiūlymą, maloniai siųskite mums savo paskolos prašymą šiuo adresu:
Paštas: [email protected]
„WhatsApp“: +447903159998

Kalbant apie finansus, šiuo metu esame geriausias pasirinkimas. Nepadarykite klaidos ignoruodami mus, susisiekite su mumis dabar ir pradėkite.

item