Laikas „pabėgėlių“ imigraciją vadinti tikruoju vardu: tai invazija

Praėjusios savaitės pabaigoje Turkija tikslingai atidarė sienas Europos kryptimi. Tuo pasinaudodami dešimtys tūkstančių „pabėgėlių“ jau p...

Praėjusios savaitės pabaigoje Turkija tikslingai atidarė sienas Europos kryptimi. Tuo pasinaudodami dešimtys tūkstančių „pabėgėlių“ jau pateko, bando ar bandys patekti į Europą.

Tai, kad aš nepritariu Europos ir Švedijos veiksmams, susijusiems su masine imigracija, iš tiesų niekam nėra naujiena. Bet aš nenustoju stebėtis, kaip žemai Europa gali nugrimzti ir visiškai atsisakyti įsipareigojimų, kuriuos ji turi savo gyventojams. Tai vyksta tuomet, kai ji leidžia kariuomenei tinkamo amžiaus vyrų miniai šturmuoti sienas ir pasyviai tai stebėti.

Mes visi matėme pernykštę masinę imigraciją. Ir šį kartą skirtumas nėra akivaizdus. Tai akivaizdu peržiūrėjus vaizdo įrašus, kurie pasirodė dabar, po to, kai Turkija užtikrino laisvą judėjimą kertant jos sieną.

Ne taip seniai, tarkime, mažiau nei prieš 50 metų, tokie pažeidimai prieš valstybės teritoriją būdavo sutinkami karine ir, jei reikia, ginklų galia. Vienintelis skirtumas tarp to, ką mes dabar matome pietų Europoje ir netrukus vėl matysime Švedijoje, yra tas, kad arabų ir afrikiečių vyrų būriai nenešioja uniformų, nežygiuoja maršo ritmu ir neturi rankose automatinių ginklų. Visame kitame didelio skirtumo tarp masinės imigracijos ir invazijos nėra. Jie teritoriją užima šiek tiek lėčiau, bet neabejotinai efektyviau.

Jiems, be abejo, padeda ir noriai palaiko kairiosios pakraipos Europos vyriausybės, žiniasklaida ir jų „savanoriškos“ organizacijos, kurių svajonės yra panaikinti nacionalines valstybes ir stengtis, kad masinė imigracija vyktų kuo ilgiau, slepiant ją po „prieglobsčio“ ar „humanizmo“ dengiamuoju apsiaustu.

Privilegijuotų visuomenės sluoksnių veiksmai turėtų būti aiškiai laikomi išdavyste, tačiau būtent todėl, kad tai yra privilegijuoti visuomenės sluoksniai, niekas už tai nebus laikomas atsakingu.

Toliau galime pažvelgti į keletą vaizdo įrašų iš Graikijos, tarp jų ir į tą, kuriame rodoma, kaip graikai kaunasi su policija tam, kad apgintų savo šalį nuo migrantų.

„Mes esame karo situacijoje“, - sakė graikų ortodoksų kunigas Stratis. „[Policija] turi ginklus, mes turime savo širdis ir sielas“, - jis teigė AFP naujienų agentūrai.

Vadinti tuo, kas tai yra iš tikrųjų

Minios kariuomenei tinkamo amžiaus vyrų įsibrovimas per valstybės sieną, pažeidžiant visas taisykles, visoje žmonijos istorijoje buvo laikomas karo veiksmais. Taip mąstyta, kol po Antrojo pasaulinio karo atsirado „prieglobsčio“ galimybė, kuria po vieno kito dešimtmečio imta piktnaudžiauti.

Atėjo laikas ir vėl šią masinę imigraciją vadinti tuo, kas ji yra – invazija.

Žinoma, likusios Europos šalys turėtų padėti pasienio šalims tiek darbo jėga, tiek pinigais. 

Sustabdyti masinę imigraciją ir pradėti didžiulį migrantų sugrąžinimą yra gyvybinis klausimas mums visiems. Jis turi apimti ir kariuomenės, su visomis priemonėmis, siuntimą sienoms išlaikyti. Taip pat okupantų, dėl Europos lėkštumo sugebėjusių įsibrauti, siuntimą namo.

Vertė Daiva Jakubonienė.

Parengta remiantis Kent Ekeroth straipsnio samnytt.se informacija.

Susiję

Pažangos ideologija 2697614918335959478

Rašyti komentarą

14 komentarų

Anonimiškas rašė...

Taigi... Tai kad net tiesioginės karinės invazijos jau tapo įprasta, niekas nesipiktina, kad svetima valstybė, nepaskelbusi karo, ateina į svetimą teritoriją ir daro karą. Visi vėpso, dar paspėlioja, kažin, tai baigsis karu ar dar ne. Matai, ten dar ne karas. O tą invaziją stumia tos pačios JT. Kodėl JT migracijos agentūros nėra islamiškose valstybėse, kodėl jos neraginamos priimti savo tikėjimo brolių ir sesių? Europa islamizuojama, tam padeda net ir Vatikano politikas. Ot nemanėm šito sulaukti!
P.S. Tokia nuomonė, kaip šiame str., Vokietijoje jau isteriškai apšaukiama "nacizmas rasizmas!" Toks "mūsų paskutinis bastionas", kuris visą šitą košę ir užvirė. Ačiū Dievui, Lietuvoje šito dar nėra. Tik ar ilgai?

Anonimiškas rašė...

joo,jūs teisus. Lietuvoje tai jau po truputį irgi "yra".Dar ne taip pastebimai,bet jau yra. Laiko klausimas kada ir mes apeisime šitais "pabėgėliais" ,nes,kol kas,Lietuvos valdančiųjų tarpe nėra nė vieno,kuris nepritartų šiai beprotybei. Vis daugiau ukrainiečių Lietuvoje irgi nedžiugina. O apie straipsnį-gerai,kad galų gale atsirado,kas pasko teisybę.Tai,ką daro "pabėgėliai" yra tikrų tikriausia invazija. Ir laikas šalims pradėti ginti savo sienas nuo okupantų.

Anonimiškas rašė...

Tikrai taip, tiesioginė invazija,tolerastu vadinama visai kitaip.

Unknown rašė...

Merkel suplanuota invazija tai senai aisku bet niekas nenori tai pripazinti

Pikc Kažinkavičius rašė...

Kalbant apie vaizdo įrašus - štai kaip gaminama Vakarų infantilus mulkinanti propaganda apie "varkšus kenčenčius pabėgėlius": https://www.facebook.com/watch/?v=603473897161774

Pikc Kažinkavičius rašė...

Ukrainiečių problema, iš tikrųjų, yra keleriopa: iš vienos pusės, suprantama, jie išstumia lietuvius darbininkus iš Lietuvos rinkos (aišku, čia ne jų, bet juos parsivežančių viarlsinykų ir tuos viarslinykus aptarnaujančių politikierių kaltė), bet iš kitos - mes automatiškai palankiai žiūrime į ukrainiečius, solidarizuodamiesi su jais Rusijos agresijos akivaizdoje, BET čia yra ekonominiai, o ne politiniai imigrantai, kas reiškia, kad mes NIEKO nežinome apie jų nuotaikas, pažiūras, politines simpatijas ir pan. O tai reiškia, kad nežinome, kaip šitas (ir baltarusių) "darbo desantas" pradėtų elgtis, jeigu "kas nors atsitiktų". Jau nekalbu, kad apskritai didelės masės žmonių, nieko bendro neturinčios su valstybe, kurioje gyvena, yra rizikos veiksnys situacijos destabilizavimosi atveju.

Anonimiškas rašė...

Merkel tikrai ne tokia išradinga, kad būtų suplanavusi tokį klastingą Europos puolimą.

Unknown rašė...

Nesuprantu, kai Lietuvos partizanai darė lygiai ta pati persekio, net žudė atėjunus, kad kolonistai neužplustu Lietuvą. Dabar garbingi žmonės, gauna valstybinius apdovanuojimus net gi po mirties. O dabaratinėje Ewropoje tai jau tokia veikla priskiriama, nacionalizmu net kriminaliniui nusikaltimui.

Anonimiškas rašė...

joo,reikėtų Šakalienės.Bet ji drąsi tik "ant" mūsų tykios liaudies.

Unknown rašė...

** Nesuprantu, kai Lietuvos partizanai darė lygiai ta pati persekio, net žudė atėjunus, kad kolonistai neužplustu Lietuvą. Dabar garbingi žmonės, gauna valstybinius apdovanuojimus net gi po mirties. O dabaratinėje Ewropoje tai jau tokia veikla priskiriama, nacionalizmu net kriminaliniui nusikaltimui.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Įdomi info apie keletą galimų prie nelegalų antplūdžio prisidedančių veiksnių: https://www.youtube.com/watch?v=-tjwuzVjs8U ir https://www.youtube.com/watch?v=qj9qg7Gylh4

bülent sönmez rašė...

Vakariečiai atsisako okupacijos ir invazijos, Sirijos, Afganistano, palieka tokias šalis kaip Irakas, Libija, Egiptas ... Tada nebus jokios migracijos .. jie taip pat grįš į savo šalis

Pikc Kažinkavičius rašė...

Čia rimtai? Nesiginčiju dėl to, kad nėra ko Vakarams kariauti Izraelio karų - bet kad patogaus ir sotaus parazitinio gyvenimo viliojamos masės savo noru atsisakytų tokio masalo? Pajuokavote gal? :)

Mauras rašė...

Turi jis priežasčių tokias nuomones rašyti. O vietiniai pelėsiai manau gerokai nustebs, kieno mintims jie antrina. Su artėjančia Švente!

Ekeroth was born in Malmö to a Jewish mother, Janina Kazarina,[3][4][5] originally from Kazakhstan in Central Asia[6] (which was then part of the Soviet Union), who arrived as a refugee from Poland to Sweden in the 1970s,[7] together with her mother, Ekeroth's grandmother and sisters.[8] He is of Jewish descent, with an atheistic life stance.[4][9] Ekeroth studied economics at Lund University.[3][10]

In a National Swedish Radio interview,[11] Ekeroth traced the origins of his political views to his school days, where he went to what he says was an immigrant-dominated class in Halmstad, where he was bullied by "groups of immigrants from Africa and the Middle East" and connected his experience to the overall immigration problems.[12]

Journalist and author Gellert Tamas claimed that the majority of the class apparently had a Swedish background. According to Tamas, the immigrant-background minority, including Ekeroth, who is of Central Asian Jewish descent, had their background in Eastern Europe.[13] Other students from his time at Östergårdsskolan in Halmstad have said in interviews that Ekeroth was "a quiet, shy kid" and claim he was heavily bullied by his class and "perhaps the entire school".[14]

item