Laikas „pabėgėlių“ imigraciją vadinti tikruoju vardu: tai invazija

Praėjusios savaitės pabaigoje Turkija tikslingai atidarė sienas Europos kryptimi. Tuo pasinaudodami dešimtys tūkstančių „pabėgėlių“ jau p...

Praėjusios savaitės pabaigoje Turkija tikslingai atidarė sienas Europos kryptimi. Tuo pasinaudodami dešimtys tūkstančių „pabėgėlių“ jau pateko, bando ar bandys patekti į Europą.

Tai, kad aš nepritariu Europos ir Švedijos veiksmams, susijusiems su masine imigracija, iš tiesų niekam nėra naujiena. Bet aš nenustoju stebėtis, kaip žemai Europa gali nugrimzti ir visiškai atsisakyti įsipareigojimų, kuriuos ji turi savo gyventojams. Tai vyksta tuomet, kai ji leidžia kariuomenei tinkamo amžiaus vyrų miniai šturmuoti sienas ir pasyviai tai stebėti.

Mes visi matėme pernykštę masinę imigraciją. Ir šį kartą skirtumas nėra akivaizdus. Tai akivaizdu peržiūrėjus vaizdo įrašus, kurie pasirodė dabar, po to, kai Turkija užtikrino laisvą judėjimą kertant jos sieną.

Ne taip seniai, tarkime, mažiau nei prieš 50 metų, tokie pažeidimai prieš valstybės teritoriją būdavo sutinkami karine ir, jei reikia, ginklų galia. Vienintelis skirtumas tarp to, ką mes dabar matome pietų Europoje ir netrukus vėl matysime Švedijoje, yra tas, kad arabų ir afrikiečių vyrų būriai nenešioja uniformų, nežygiuoja maršo ritmu ir neturi rankose automatinių ginklų. Visame kitame didelio skirtumo tarp masinės imigracijos ir invazijos nėra. Jie teritoriją užima šiek tiek lėčiau, bet neabejotinai efektyviau.

Jiems, be abejo, padeda ir noriai palaiko kairiosios pakraipos Europos vyriausybės, žiniasklaida ir jų „savanoriškos“ organizacijos, kurių svajonės yra panaikinti nacionalines valstybes ir stengtis, kad masinė imigracija vyktų kuo ilgiau, slepiant ją po „prieglobsčio“ ar „humanizmo“ dengiamuoju apsiaustu.

Privilegijuotų visuomenės sluoksnių veiksmai turėtų būti aiškiai laikomi išdavyste, tačiau būtent todėl, kad tai yra privilegijuoti visuomenės sluoksniai, niekas už tai nebus laikomas atsakingu.

Toliau galime pažvelgti į keletą vaizdo įrašų iš Graikijos, tarp jų ir į tą, kuriame rodoma, kaip graikai kaunasi su policija tam, kad apgintų savo šalį nuo migrantų.

„Mes esame karo situacijoje“, - sakė graikų ortodoksų kunigas Stratis. „[Policija] turi ginklus, mes turime savo širdis ir sielas“, - jis teigė AFP naujienų agentūrai.

Vadinti tuo, kas tai yra iš tikrųjų

Minios kariuomenei tinkamo amžiaus vyrų įsibrovimas per valstybės sieną, pažeidžiant visas taisykles, visoje žmonijos istorijoje buvo laikomas karo veiksmais. Taip mąstyta, kol po Antrojo pasaulinio karo atsirado „prieglobsčio“ galimybė, kuria po vieno kito dešimtmečio imta piktnaudžiauti.

Atėjo laikas ir vėl šią masinę imigraciją vadinti tuo, kas ji yra – invazija.

Žinoma, likusios Europos šalys turėtų padėti pasienio šalims tiek darbo jėga, tiek pinigais. 

Sustabdyti masinę imigraciją ir pradėti didžiulį migrantų sugrąžinimą yra gyvybinis klausimas mums visiems. Jis turi apimti ir kariuomenės, su visomis priemonėmis, siuntimą sienoms išlaikyti. Taip pat okupantų, dėl Europos lėkštumo sugebėjusių įsibrauti, siuntimą namo.

Vertė Daiva Jakubonienė.

Parengta remiantis Kent Ekeroth straipsnio samnytt.se informacija.

Susiję

Pažangos ideologija 2697614918335959478
item