Algimantas Rusteika. Išsigelbėti galima tik išgelbėjus valstybę

propatria.lt nuotr. kaunoforumas.com Su patriotiniais pašūkavimais pridaryta tiek valdžios apgavysčių ir nesąmonių, kad daugumai žm...

propatria.lt nuotr.

Su patriotiniais pašūkavimais pridaryta tiek valdžios apgavysčių ir nesąmonių, kad daugumai žmonių jie kelia alergiją ir yra neteisybės ženklas.

Per daug prarasta žmonių, vilčių ir laiko, o vis dairomės kaltų. Tikėjimas, kad sutelkti tautą dabar gali vien tautiškumas ir valstybingumo išsaugojimo idėja – utopija. Tai, kas mažai kam rūpi arba beveik prarasta, visų nebesutelks.

Žmonės žuvo ne tik dėl valstybės ir tautos, bet ir dėl paprastos savo laimės, geresnio gyvenimo ir teisingumo, dvasinės šviesos ir laisvės už savo langų. Bet ir tada, ir daugybę kartų po to buvo išduoti.

Daugeliui per sunku patikėt, ir jie nebesugrįš nei po ta vėliava, nei pas tuos žmones. Šie rinkimai yra išbandymas, kurį peržengus bus praeitas negrįžtamumo taškas ir kantrybės riba.

Jei neatsiras bent mažiausios prisikėlimo vilties, tylioji Lietuva senuosius autoritetus ir lyderius išmes į šiukšlyną. Ir ateis naujos pajėgos, tik klausimas, ką jos atneš.

Tikėtis tikrumo ir permainų pradžios iš išorės, dėl geopolitinių judesių – o jie bus dideli – beviltiška, nes mes niekam nerūpim. Patys sau didžiąja tautos dalimi – taip pat.

Nuo to, kas artėja, išsigelbėti galima tik išgelbėjus valstybę, kurią galima sugriauti revoliucijomis arba sutvarkyti reformomis. Kitų variantų Visatoje neegzistuoja.

Tikslo problema ta, kad įgyvendinti būtinas reformas galima tik politinėmis priemonėmis, kurios nebeįmanomos be tų politinių reformų. Ir kad tai beveik niekam neįdomu.

Milžinas, kurio valia nulemtų viską, dar miega, nors jau sapnuoja blogus sapnus. Pradėti nuo utopijų ir iliuzijų atsisakymo, kurių didžiausios – mes vieningi, mus supras ir palaikys, mes galim, mes nugalėsim.

Garsiausiai skamba tuščios statinės ir fariziejai, šito nėra ir nebus. Bus ilgas, sunkus ir duobėtas kelias, ne kartą gailėsitės ir būsit prakeikiami, bet būsit tikri. Kitas kelias į niekur – tiek pasirinkimų.

Susiję

Įžvalgos 5928127371417374640

Rašyti komentarą

34 komentarai

Anonimiškas rašė...

Lietuvos politikai ne ten ieško sąjungininkų. Žiūrint į tuos, prie ko prisišliejo, aišku, kad kelias dugnan neišvengiamas. Neturim protingų politikų. Ot chytri buvo čekistai kgbistai, šienavę tautos intelektualinį žiedą! Taip iki šiol ir neatsigavom. Nubukino komunistinė ideologija, paskui atgauta laisvė netruko pavirsti "laisve". Visi putojo, džiaugėsi, o tuo tarpu iš po jų tą laisvę tyliai ištraukė ir iš pasitenkinimo trynė rankas - ir garbę dėl tos laisvės turi, ir chytrai tą laisvę atėmė. Jokios rizikos. O tauta atsidūrė tokiame ir dar bjauresniame mėšle, nuo kurio tarėsi ištrūkusi.

Anonimiškas rašė...

Ne ten ieško sąjungininkų? Tai patark, kur jų ieškoti. O kai pasakysi, tada tavo sakinį būtuoju laiku ,,buvo čekistai kagėbistai'' bus perkeltas į esamajį laiką - į šiandieną.
Jei norėsi - su vardais ir pavardėmis.

Dronas rašė...

Žmonės pavargo. Pavargo laukt, kentėt, stengtis nežinia kiek, vardan tos... Tai tarsi kare. Jeigu kareivis per ilgai priešakinėse gretose, apšaudomas artilerijos, purve ir neviltyje, jo žvilgsnis tampa tusčias, mires, jis jau net nebijo, jam neskauda, jam nusispjaut ir gyvas tik todėl, kad gamta taip liepė, kiekviena jo kraujo lastelė kabinasi į gyvenima, bet siela sustingus, apmirus. Jo jau nepriversi eiti pirmyn, nei geruoju, nei bloguoju, nei maldomis, nei lazda. Pažvelkit į nuotraukas, jų galima rast internete. Blogiausia tai, kad tokį žvilgsnį aš matau mūsų žmonėse, gatvėse, viešajam transporte. Kentėt vėl? Palaukt dar? Manau jau esame ten, kada žmonėm reikia čia ir dabar. Nemanau, jog tai realu, anaiptol. Bet niekas jau nenori ir nesiruošia laukt, dar, dar, dar truputėli... Ne, daugiau ne. Žmonės palieka apkasus ir išsivaikšto. Manau to buvo sąmoningai siekiama, kas dirbo senam šeimininkui, kas savo turto ir valdžios siekė, bet jie smarkiai pakenkė. Tik niekas nerodo pirštu ir kaltų nebus, kaip visada, nes žinot "visi dirbo Lietuvai". Buvo labai smarkiai pakenkta, ilgai tylėta ir nedaryta NIEKO. Vis laukiant ir tikintis. Tai gera pamoka, ilgai nelauk ir nesitikėk. Laikas tik niekšam naudą atneš, nes jie nelauks.

x rašė...

Realiai jokios valstybės nėra. Nuo pat pirmos dienos, kai ponai signatarai pasirašę kovo 11d. aktą, valstybės atkūrimą pradėjo nuo korupcijos ir nelygybės kūrimo - sklypų pasiskyrimo sau.
Šiandien jau nebėra ir jokios bendruomenės, kuriai ta valstybė rūpėtų.
Tėra tik tarptautinių organazacijų pripažintas LOVYS, iš kurio visais būdais stengiamasi ką nors nugvelbti ir parsitempti į savo kiemą.

ale, rašė...

Citata: "Per daug prarasta žmonių, vilčių ir laiko, o vis dairomės kaltų. Tikėjimas, kad sutelkti tautą dabar gali vien tautiškumas ir valstybingumo išsaugojimo idėja – utopija. Tai, kas mažai kam rūpi arba beveik prarasta, visų nebesutelks."

- Visų nesutelks'sime, nes veiksmus daro'me priešingus telkimui. Sakome krikščioniškas vertybes išpažįstame, bet elgiamės visiškai priešingai. Kristus mokė, ne kaltų tarp savų ieškoti, o atleisti (ankstesnius suklydimus), vardan galimybės sutelkti jėgas. Vis "kariaujame" prieš jau mirusią imperiją-okupantą, ir niekaip nenorime pamatyti, kas dabar mums grėsmė yra. Didvyrius garbinti(?) savo artimųjų kaltinimais pasišovėme - pataikaudami svetimiems, tuo tarpu, kai tų didvyrių didvyriškumas buvo prieš su svetimus, o ne savų niekinimas...

Dronas rašė...

Nereikia vartyti krikščioniškumo ir kitų sąvokų. Tai veidmainiška, fariziejiška. Kai kam buvo duota pakankamai laiko, susitaikyt, gyvent santarvėje. Bet kam tas laikas ir ta galimybė buvo panaudoti? Prikimšt mašną, nususint valstybę, sugriaut žmonių pasikėjimą valstybe, puoselėt bejėgiškumą ir bailumą. Dergti tai kas brangu, tuo pačiu balinant savo, gal dar tevelių ar senelių sukruvintą kailiuką. Štai kam buvo panaudotas laikas ir pasitikėjimas. Turėjo galimybę. Galimybę gyvent kaip žmonės, sąžiningai. Bet nemokėjo, o ir nenorėjo. Pinigas ir valdžia buvo svarbiau, sava mašna rūpėjo, o visa kita nesvarbu, velniop, po jų nors ir tvanas. Tai štai mielieji, taikos NEBUS. Santarvės su tokiais negali būti net teoriškai. O atsakyt už juodus darbelius REIKIA. Kol darže piktžolės bujos, jame niekas neaugs.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Čia įdomus momentas: ir "senieji", ir "naujieji" krikščionybės atžvilgiu gieda LYGIAI tą pačią giesmelę: "taigi krikščionybė moko visus mylėti, visus priimti, visiems atleisti (ir beje, būtent JŪS visus mylėkit/priimkit/godokit - mes tai neketinam ;)) - o jūs, bjeuribės heiterei -istaj -fuobaj kokie nekrikščioniški visaj esat, vat! Netgi man, "nespecialistui" žinoma, kad šitie veidmainiai "pamiršta" ESMINES sąlygas atleidimui: "nuodėmes atsiminti; už jas gailėtis; ryžtis nebenusidėti; nuodėmes išpažint; ir už jas atsilyginti". Be šito jokių atleidimų nebus ir būti negali, "tavarišči". ;)

ale, rašė...

Ach, Dronai, Dronai, aukštai skraidai. Kur jau iš tokių aukštybių mažus, susigaudyti globaliame katile besistengiančius žmogelius girdėsi, kas jiems skauda - žinosi. Sakai, kol piktžolės bujos... O pasirodo, pats nesuvoki, kad piktžolėmis vaizdžiai ir įvardijami pykčio suvaldyti neįstengiantys, būtent tokie, koks tamsta ir esi. Keršyti piktžolėms pasišovei, pats tokiu būdamas. Pagalvok, ir kaip gi išnaikinti pyktį būtų įmanoma, pačiam savo tulžimi jį dauginant? Regzdamas keršto planus neturi kada pagalvoti, ką gi tų (kitų) "piktžolių" vietoj atsidūręs turėtum daryti, kad visiems gera pasidarytų. Aišku, ir toliau kalti būtų tik kiti, ir jau tie, kurie dabar nuolankiai pritaria jūsų pykčiu sproginėjančioms "vertybėms".

Dronas rašė...

Bandymais sugėdinti, jau pamečiau skaičių kiek kartų bandė mane taip gėdinti ir graudinti. :D O, jau ta psichologija internetu, nuotolinė, asmenybės nustatymas ir būrimas iš raidžių, aplamai juokinga. :) Pagraudenimai, oi tu toks, tu šioks, sakai ir darai tai kas MUMS nepatinka, trukdai ramiai niekšybes daryt. Ajajai. :D Koks aš "negeras". XD Bet juk man patinka tokiu "negeru" būti. Kaip ten su mano saviraiškos laisve ir laisve būti kuo noriu, mano žodžio laisve? A? Ar jūs pripažystat tik tą "laisvę" kuria kaip kaulą numetat, o žingsnis už jūsų NUSTATYTOS "laisvės" ribų ir jau laisvės nebėra? O, kaip ta vadinama, kaip ten ją? Ach taip, "kita nuomonė"? Labai kremliaus ciuciukai mėgsta apie ją skalyti. Bet kažkodėl tos kitos nuomonės, kur jiems nepatinka, staiga nenori pripažint, nenori girdėt ir tuojau puola visaip išvadint. :D Juokinga kada kremliaus šunyčiai ir vadinamieji "liberalai", ar koks velnias jūs ten dabar esat (manau patys jau nežinot), pradeda graudenti, kaltinti ir gėdinti. Į veidrodį pažvelkit, ten kur kas baisesni fošiztai ir biauribės sėdi. :D Čia laisva šalis. Na žinot, žodžio laisvė. Galiu išsakyt nuomonė, net jeigu jei kažkam (o siaubas) nepatinka. Galit kreidutėm išsipaišyt, visi kartu, kremlinai su "liberaliu" aktyvu, apsikabnt, o paskui graudžiai paubaut apie buržuazinius nacionalistus. :D O, karavanas toliau eis... :D

PS

Tokių kaip aš daugėja kasdien. Saldžių sapnų. :D

Pikc Kažinkavičius rašė...

"Čia laisva šalis. Na žinot, žodžio laisvė." - šitą vertinu kaip sarkazmą. ;)

Anonimiškas rašė...

A.Rusteika kaip visada tikslus, bet.... ar 1918-ų signatarams buvo lengviau kurti valstybę, negu mums dabar atstatinėti. Niekas nėra per vėlu, niekas nėra per anksti. Visais laikais pasidavusių visada žymiai daugiau negu pralaimėjusių!!!

Anonimiškas rašė...

Kodėl besąlygiškai vykdomi Centro nurodymai? Kodėl kitos valstybės nebijo prieštarauti Centro funkcionieriams? Nežinot? Žinot, visi žino, bet nieko nedaro.
Prie ko šlietis? Nu pradžiai bent prie Višegrado, jau būtų šis tas. Bet kai mūsų EP kelia nagus už sankcijas Vengrijai, Lenkijai ir pan., tai apie ką čia dar galima diskutuoti. Nereikia skraidyti padebesiais, žiūrėkim, ką daro mūsų, atsiprašant, politikai. ir namie, ir Briuselyje.
Kada paskutinį kartą Lietuvoje buvo didelė protesto demonstracija prie kolaboruojančius politikus? Niekada. Rinkimai? Norim kaip geriau, bus kaip visada. NS daugumos neturės, duokdie, kad išvis perkoptų kiek ten tų procentų. Liksim kaip tarakoną kandę.

Anonimiškas rašė...

Neįmanoma gelbėti, nes tai jau nabašnykas.

ale, --> Dronui. rašė...

- Dronai, su ta saviraiškų laisve absurdas grynas. Ne kažkokia ypatinga saviraiška kažką reikšti gali. Laisvė žmogui reikalinga, kad pats AIŠKIAI SUVOKDAMAS, ko jam reikia normaliam gyvenimui, kaip ĮMANOMA tą pasiekti, galėtų nei kieno netrukdomas taip ir veikti, - kada nebūtų prievartaujamas daryti ne tai, o kas svetimiems reikalinga. Argi ne taip?
Aš čia kviečiu susilaikyti nuo gal kiek atsibodusio ar net įkyrėjusio tautiečio smerkimo, ir nekerštauti saviems broliams, kaip kad svetimiems norėtųsi kiršinti mus, o sutelkti visas savo tautos jėgas, kad kaip nors atsilaikytume prieš svetimų parazitines užmačias. O štai tamsta be jokio reikalo mosikuojies kaip raudonu skuduru savo saviraiška, kad tik ir toliau galėtum beprasmiškai purkštauti. Vardan, ko? Tapatini mane su tais, kurie veidrodyje ne kaip žiūrisi... O kam tamstai tas kovojimas... su paties man priklijuota etikete? Argi nejauti, kol mes čia stumdomės bukaprotiškai tarpusavyje patikėję tuo, kaip nuteikinėja mus vienus vienaip, kitus kitaip, tai tie parazitai jau šeimininkais baigia pasidaryti mūsų Gintarynėje. Jau tvarką nustatė, kad „demokratiškai“ turime elgtis, t.y., be jokio reikalo kas ketvertą metų kaitalioti savo valdžią. Vos tik spėja apšilti, tai jau privalome ir keisti kitais neišmanėliais – tiesiog iš gatvės.., o po to dar ir dar kitais, kad tik išmanymo ir patirties niekas įgauti nespėtų. Žinau, nekantrauji prieštarauti, neva per ilgai užsisėdėję ima piktnaudžiauti... O aš matau, kad niekaip neparuošti valstybei valdyti neišmanėliai neišvengiamai prisišiūkšlina iš pat pradžių, nes patirties nėra – tenka klaidas daryti – ką pataria įgudę (visiškai nepriklausomi nuo mūsų) iš svetimų kraštų atsibeldę „ekspertai“- parazitai.

Anonimiškas rašė...

Neseniai varčiau A.Patacko knygą "Litua" (Versmė, 2014). Jis ten įvardina mūsų tokį polinkį kentėti, laukti ir tikėtis, jog kažkoks geradaris padarys mus laimingais, katalikiškos pasaulėjautos suformuotu charakterio bruožu ir jo santykiu su valstybe. Protestantiškas bruožas - daug racionalesnis. Galima dar pridurti, jog visi mūsų protestai, mitingai ir eitynės, tai tik teatrališki renginiai ir sentimentalios manifestacijos, kurios niekur neveda. Šių manifestacijų rezultatas lygus nuliui.Kodėl "žmonės palieka apkasus"? Ar dėl to, kad neatsirado, kas juos veda? O iš savo tarpo kodėl neišrenka? Atsakymas tautos charakteryje - nepasitiki niekuo, nesusikalba, niekina savo artimą, bijo ir rūpinasi tik savo kailiu, kurį pavieniui vistiek greit praras. "Galvočių" netrūksta, kurie mus moko, ką reikia daryti, bet "darbininkų" nėra kurie norėtų, žinotų ir sugebėtų ką ir kaip reikia daryti šiandien ir dabar. O tie "galvočiai" net nesugeba tokių surasti ir prisišaukti. Matyt žemą IQ turi daugumą mūsų tautiečių.

Dronas rašė...

Trukt už vadžių vėl iš pradžių. Išdavikai parduodantys valstybę, kalbą ir tarnaujantys priešui, man nei broliai, nei savi. Tai pirma, antra tos kalbos apie tai kokia demokratija "bloga" ir kaip "blogai" kas keturi metai keisti subines prikepusias prie valdžios kėdžių, akivaizdžiai rodo iš kurios pusės švilpynė pučia. Tamstai matomai koks carius krasnoje solniško arba vienintelė ir nekintama tarybų parcija iki gyvenimo galvos geriau, nei valdžia kuri turi tarnaut tau. Ir kuria pats išsirenki ir jeigu neatitiko lūkesčiu išmeti kaip šiukšlę. Vergas esi. Tau laisvės nereikia, nes net nežinai, ką tai reiškia. Tik garsiai postringauji apie tai ko net suvokt nesugebi. Kada vieno tokio caro Ivano, berods XVIIa, nepamenu katro (buvo keletas) Prancūzijos pasiuntinys paklausė: koks jūsų santykis su pavaldiniais? Tas atsakė: VISI VERGAI! Matau niekas nepasikeitė ir matomai tikėtis, kad keisis neverta. O dabar gali eiti toliau vartyt metodyčka, tovaryščiau. :D
Akivaizdu, kad straipsnis į dešimtuką. Kremlius į tai suregavo ir metė pajėgas. Kas tik patvirtina nuostatą, kad labai svarbu savo gretas laikyt švarias ir nesusidėti su visokiais. Tai yra daryt priešingai nei tovaryščius čia agituoja. :D

ale, rašė...

Na, neįmanomas dalykas, kad nebūtum girdėjęs, jog svetimi valdo pavergtuosius skaldydami (teikdami skirtingus vertinimus tų pačių dalykų), sukiršindami (pašnibždėdami į ausį, kokie, neva, kvaili/blogi, kurie kimba ant kitos dalykų interpretacijos) bei paskatindami abi teisingai(?) gyvenimą "suvokiančias" puses veikti (finansuodami ir vieną ir kitą pusę kovai su klaidatike kita puse). Ir kadangi patarimus bei paskatinimus kiekviena pusė-auka gauna paslapčia, tai šėtoną-kurstytoją supranta kaip angelą-gelbėtoją. O tas ir yra tikrų tikriausias parsidavimas svetimiems praktiškai.

Dronas rašė...

O taip, būtent todėl, jokių obuoliavimų su velniu nebus. Jokių "atleidimų", "draugysčių" ir kitų "brolybių". Gali čia nesistengt, tave senai perprato.

ale, rašė...

O tai kam čia dabar taip atvirai prisipažįsti, jog iki paskutinio atodūsio uoliai vykdysi naujųjų okupantų reikalavimą kurstyti priešpriešą tarp mūsų - lietuvių?

Anonimiškas rašė...

Kiekvienas gina tai, su kuo tapatinasi, per ką tikisi išgyventi, ar net tapti laimingu. Paklausykite Sadhguru:
https://www.facebook.com/SadhguruRussian/videos/2048121762156783/?v=2048121762156783

Dronas rašė...

Tai, kad tu kaip tik ir dirbi okupantams. Bandai įsitrinti. Kaži, gvazdikus augini? Lauki? Tikiesi, kad anie sugryš ir gal net galėsi padirbėt "opryčniku"? Kaip tėvelis? Gal senelis? Na, na. Kvailių žvejyba nedėkingas dalykas. Čia gali į akis pasakyt daug nemalonių dalykų. O dabar eik, pasiraičiok. Tik putom nepasprink. Matai kaip aš tavimi rūpinuosi. Auklėju, šviečiu. Gali nedėkot, aš žinau, kad gerą darbą darau. :D

ale, rašė...

Dronai, užuojauta tau! Nusiramink. Tavo neapykanta nieko paveikti negali. Ja tik tu pats ir sprigsti. Kažkada pijokaudamas įtikėjai, kad kuo susirgai, tuo ir gydytis reikia. Netiesa tai. Liautis brudą gerti reikia, kad akys prašviesėtų.

Dronas rašė...

Tai, kad tu negali nurimti. Jau ir pijokavimą "diagnozavai", nuotolinių būdu, beveik kaip Kašpirovskis. :) Na matau pas tave patirtis šitam reikale (užjaučiu). Apie neapykantą matosi irgi gerai išmanai. :) Pasedesiu čia šalia, kad nesijaustai vienišas ir pamirštas. Matau reikalinga priežiūra, nebijok, taip parastai taves nepaliksiu. :D

ale, rašė...

Ačiū, ačiū - už rūpestį. Bet gal nesivargink, aš ne vienišas.., nors - ir tamstą galiu apkabinti. Aš žinau, kad esi geras žmogus, - tik nuostatas negeras priešai instaliavo. Jei pabūtum kiek ilgeliau šalia, bematant pajaustum, kad neturiu nei tikslo klasta pasinaudoti, nei polinkio pažeminti. Manau, galimas dalykas, jog mudviejų abiejų draugai tie patys.

Dronas rašė...

Dabar beliko įvardinti priešus. :) Na žinai, tuos kurie man smegenis "suprogramavo". :) Nesikuklink. Drąsiau. Sakyk, NATO, amerikosai... Tiesa metodyčkose kurį laiką jau nerekomenduojama konkrečiai įvardint visokius "amerikosus", NATO ir panašiai, tai iškart demaskuoja ir daugeliui jau sukelia automatinę atmetimo reakciją, pažymint "šaltinį" kaip priešišką ir nepatikimą. Todėl rekomenduojama rašyt ir kalbėt aptakiai, apie myslingus "šeimininkus" ir panašiai. Tačiau, bendros krypties ir kėslų vistiek nepslėpsi. Todėl, bet kuriuo atveju, labai gerai matosi, kas yra kas ir kokiu tikslu. Negi manai aš tau stengiusi kažką įrodyti? Tu atėjai čia dirbti, dirbti prieš Lietuvą. Aš tą tavo darbą, nulupau kaip svogūną, sluoksnis po sluoksnio, kol tapo viskas akivaizdu. Tai labai paprasta. Beje, tie baisūs "priešai" kurie mane išmokino Lietuvą mylėti, buvo mano šeima, na žinai, tėvelis, mamytė, seneliai. Jie man "instaliavo" šitą dalyką. Na dar įskiepijo pomegį skaityti ir galvoti. Pridėk genetiką, na žinai, charakteris ir kitos savybės, todėl gali pamiršt, kad tau čia kažkas pavyks. :D

ale, rašė...

Vargas Lietuvai su tokiais lupėjais... Kol niekas nepuola, demonstruoja didvyriškumą, o kai reiks ginti Lietuvą, tai tokie lups tuos, į kuriuos parodys tokie pat lupėjai gelbėtojais pasivadinę...

Dronas rašė...

Aha, matau, nauja kryptis. Lietuvą ginantys žmonės, "bandytai", "liaudies žūdykai". :) Matot kaip rangosi, vis bando sulyst pro, bet kokį plyšį. Štai kodėl, būtina gretas laikyt švarias ir nesusidėt su bet kuo. Štai tokius dabar kremlius kiša visais būdais, į visas organizacijas, kad jas ardyt iš vidaus ir perimt jų valdymą. Ir ne, tokie NIEKADA nenustos ir jiems NIEKADA nebus gana. Ir paskui šitie labai siūlo jums draugaut ir kažką bendrai daryt. Priimt juos išskėstom rankom ir pasitikėt. Manau visiems, viskas aišku ir klausimų daugiau nėra. Štai jum pavyzdys, kaip atpažint priešą. Kaip sakant, mokomasis anatominis modelis.

ale rašė...

Man tokių, kaip tamsta, gaila. Kliedi, vargšelis absurdus. Supraskit, jis čia taip narsiai kovoja su klastingais priešais...

Dronas rašė...

Štai ir pabaiga. :) Nė karto net argumentuot nesugebėjai, tik iš lapelio paskatei instrukcijas. :D. Skystai tu čia kremline, skystai iškart išryškintas, tesugebėjai parėkaut ir palement. Aš tau už tokią chaltūrą tik, kad nemokėčiau, bet ir su šluota išvyčiau. Terliaus darbas. Na, o dabar eik pasiraičiok. Bejėgiškai. :D

ale, rašė...

Kad neliktų blogio, reikia pasiūlyti geresnę alternatyvą, o naikinti visa ką.
https://www.facebook.com/SadhguruRussian/videos/184401015798888/

Pikc Kažinkavičius rašė...

:D :D :D "guru" :D :D :D

Anonimiškas rašė...

Turėta omeny: ", o ne naikinti...".

Dronas rašė...

Aš gi rašiau, kad jis terlius yra, kvailokas toks, "palit kontoru". :) Visiems jau senai aišku kas per vienas ir kokiu tikslu čia bando agituot. Protingas dar pačioje pradžioje būtu suprates kur link vėjas pučia ir jau būtu pradinges, kad nesiteršt. Bet šitas atkaklus. :DDDDD

Anonimiškas rašė...

Jūs norite sunaikinti blogį, patys tuo tokiu naikinimu ne geriau pasielgdami. Tuo tarpu patį procesą reiktų kreipti gėrio link. - Patiems nereikia užsikrėsti tuo pačiu, kas nepatinka kituose. Taip ir būtų galima praktiškai nebepratęsti blogio grandinės.
https://www.facebook.com/SadhguruRussian/videos/662408330874153/

item