Nacionalinis susivienijimas. Laikas atsibusti, lietuvi!

Informuojame, kad Nacionalinio susivienijimo Steigiamasis suvažiavimas įvyks kovo 7 dieną, šeštadienį, Vilniuje „Karolinos“ viešbučio did...

Informuojame, kad Nacionalinio susivienijimo Steigiamasis suvažiavimas įvyks kovo 7 dieną, šeštadienį, Vilniuje „Karolinos“ viešbučio didžiojoje konferencijų salėje, Sausio 13-osios g. 2. Dalyvių registracijos pradžia – 10.00 valandą.

Vyksta būsimojo suvažiavimo parengiamieji darbai. Paskelbtas iš tiesų solidžios ir novatoriškos Lietuvai atsinaujinti būtinų veiksmų politinės programos projektas, programos svarba ir ypatumai apžvelgiami šiame profesoriaus V. Radžvilo pristatyme.

Sėkmingai renkame Nacionalinio susivienijimo steigėjus. Turime skyrius ar skyrių branduolius 28-iuose Lietuvos miestuose.

Kartu spėjome įsitikinti, kad suburti gausią ir stiprią sąjūdinę partiją yra toks pat sunkus darbas, koks kadaise buvo triūsas visoje Lietuvoje steigiant Sąjūdžio rėmimo grupes. Siekiame pasiūlyti Lietuvai tikrą pasirinkimo alternatyvą jau šių metų Seimo rinkimuose.  Kitaip nei susitarimų ir išskaičiavimų keliu iš partinių atplaišų sulipdytos ar iš nebūties konkrečiai šiems rinkimams prikeltos partijos, turime ilgalaikę viziją ir didžiuojamės tuo, jog absoliuti dauguma Nacionalinio susivienijimo iniciatorių ir mūsų steigėjų niekada nebuvo jokiose partijose. Jokiu būdu neskirstome savo narių ir nelaikome vertesniais nei buvusiųjų partijose. Visi laukiami. Tačiau šis NS ypatumas rodo, kad daugybė žmonių pirmąkart patikėjo, jog tai iš tiesų autentiška, nauja ir gyva politinė jėga, į kurios gretas verta stoti.

Kartu norime ir jaučiame pareigą atkreipti dėmesį daugybės piliečių, kurie palankiai ir simpatizuodami stebi mūsų pastangas, tačiau vis dar nesiryžta tapti aktyviais NS kūrėjais ar bent jau išreikšti principinį ir viešą pritarimą mūsų siekiams tapdami partijos steigėjais. Turime tai atvirai pasakyti matydami, kokia gaji vis dar yra įprastinė lietuviška nuostata, kad padėtį keisti turi kas nors kitas, tik ne aš. Toliau vadovaudamiesi tokiu požiūriu, rudenį galite turėti pasirinkimą iš keliolikos partijų, kurių sąrašas yra baigtinis ir žinomas jau dabar. Prašome atidžiai susipažinti su juo ir atsakingai pasverti bei  įvertinti, kokią atsinaujinimo perspektyvą Lietuvai ir kokias permainų viltis kiekvienam jos piliečiui žada šis iki skausmo pažįstamas politinių jėgų, iš kurių teks rinktis rudenį, sąrašas:

TS-LKD (G. Landsbergis, I. Šimonytė, P. Saudargas);
LSDP (G. Paluckas, V. Andriukaitis, R. Budbergytė);
LVŽS (R. Karbauskis, S. Skvernelis, A. Širinskienė);
Darbo partija (V. Uspaskichas, M. Puidokas, A. Mazuronis);
Liberalų sąjūdis (V. Čmilytė, E. Gentvilas, S. Gentvilas);
Laisvė ir teisingumas (A. Zuokas, R. Žemaitaitis, A. Paulauskas);
Laisvės partija (A. Armonaitė, R. Šimašius, T.V. Raskevičius);
Lietuvos Centro partija (N. Puteikis, K. Krivickas, R. Janutienė)
Kartų solidarumo sąjunga – santalka Lietuvai (A. Juozaitis, J. Imbrasas, S. Lapėnas);
Krikščionių sąjunga (R. Dagys, E. Vareikis, A. Akstinavičius)

Turime ir vis dar telkiame drąsių ir iniciatyvių, dirbti Lietuvai ir kovoti dėl jos išlikimo pasiryžusių steigėjų branduolį  Tačiau suprantame: šios pastangos nueis vėjais arba nepateisins lūkesčių, jeigu nebus gausios, stiprios ir tvirtai už programos įgyvendinimą ir tautos bei valstybės interesus kovojančios politinės jėgos. Laisvę, teisingumą, gerovę atneša ne partijos. Visada ir visur tai išsikovoja arba ne - tik patys piliečiai. Partijos yra tik jų susikuriami kovos įrankiai.

Lietuva nėra ir negali būti išimtis. Niekada nebus taip, kad taps įmanoma išsikovoti šviesesnį gyvenimą tik kartą nuėjus į rinkimų apylinkę ir pažymėjus balsavimo biuletenyje kieno nors – tik ne mano – suburtos politinės jėgos pavadinimą. Tokių stebuklų nebūna.

Tai primindami kreipiamės į Jus: galite patikėti mumis ir tapti Nacionalinio susivienijimo steigėjais ir kūrėjais. Arba toliau gyventi taip, kaip gyventa trisdešimt metų: be drąsos, pasitikėjimo savimi ir permainų vilties.

Kreipiamės į kiekvieną iš Jūsų: dar galite tapti NS steigėju – tai būtų minimalus ir nieko nekainuojantis jūsų indėlis, tereikia tik užpildyti šią anketą ir su jumis susisieks vienas iš mūsų kuratorių dėl tolimesnių formalumų sutvarkymo. 

Perskaičius programą turėtų tapti aišku, kodėl sisteminė žiniasklaida, noriai ir plačiai nušvietinėjusi tik ką atsiradusių dviejų naujų partijų – A. Juozaičio „Kartų solidarumo sąjungos – Santalkos Lietuvai“ ir R. Dagio „Krikščionių sąjungos“ – steigimąsi, pabūgo paskelbti net trumpą informacinį pranešimą apie įvyksiantį NS steigiamąjį suvažiavimą. Jau akivaizdu, kad prieš mus bus taikoma informacinė blokada, kaip ir per EP rinkimus: gana plačiai informuodama apie kitų politinių jėgų steigimąsi, žiniasklaida nesiryžta pranešti apie NS steigiamąjį suvažiavimą nei menkiausios žinutės. Tuo netiesiogiai pripažįstama, kad NS laikoma vienintele rimta ir realia alternatyva sisteminėms partijoms.

Belieka priminti, kad informacinė besikuriančio Sąjūdžio blokada 1988 m. truko net kelis mėnesius. Ją įveikė patys Lietuvos žmonės, savanoriškai skleidę žinią apie Sąjūdžio atsiradimą ir jo keliamus tikslus.

Maloniai prašome pagelbėti ir NS - kuo plačiau skleidžiant žinias apie artėjantį steigiamąjį suvažiavimą ir mūsų programą, galite persiųsti šį laišką savo artimųjų ir pažįstamų ratui.


Susiję

Nacionalinis susivienijimas 7479769751104250631

Rašyti komentarą

20 komentarų

Anonimiškas rašė...

Labai liūdina, kad A.Juozaitis ir R.Dagys kuria atskiras partijas ir nesijungia prie NS.Negi šiems išsilavinusiems žmonėms neaišku, kad pasibarstę i mažas grupeles nieko nelaimėsime...

Jonas Vaiškūnas rašė...

Neaišku kam čia neaišku.

Sėlis rašė...

Jiems viskas aišku, to jie ir siekia.

Anonimiškas rašė...

Aišku, kad prisijungę prie NS minėti asmenys jo nesustiprintų intelektualiai, o organizacine prasme (narių pritraukimas ir pan.) pridėtų chaoso.

Anonimiškas rašė...

Vėlu, ponai tautiečiai. Lietuvoje visos gyvenimo sritys jau apimtos vėžinio letargo. Išvarėm komunistus per duris, o jie vėl sulindo per langus. Vis tiek balsuosiu už NS, bet vilčių neturiu. Gaila, kad dešinieji tarpusavy laužo ietis dėl musės, o dramblio ir nepastebi - valstybė eina šaibom. Lietuvos istorijoj ne vienas atvejis, kai valstybei koją pakiša tarpusavio rietenos.

Povilas Jankunas rašė...

Politines ambicijos ir asmeniai nusistatymai ir siekiai aisku skaldo konservatyviu desiniuju jegas.Realiai dabartineje Lietuvoje tikros desiniosios jegos yra uzuomazgineje/politine prasme/stadijoje.20praejusiu metu laikotarpyje jos dirbtinai buvo suskaldytos ir nustumtos I uzribius.Aisku po Sovietu Sajungos skilimo ir tautinis mentalitetas nebuvo pasiruoses priimti konservatyviu vertybiu/Cia placiaja prasme/.Dabartiniame laikotarpyje vis daugiau zmoniu jaucia,kad nei viena dabartine politine partija neatstovauja ju isitikinimu.Manau su laiku desiniuju konservatyviai mastanciu zmoniu elektoratas dides/tuom ypac prisideda neoliberaliu partiju vykdoma politika

Anonimiškas rašė...

Komunistų niekas neišvarė pro duris, ir jie vėliau nesulipo per langus. Jie nuo pat pradžių užėmė ir užima aukščiausias pareigas, įskaitant pačias aukščiausias. Kas, ką, kur asmneniškai kvietė dirbti, kas, ką, kur labai rėmė, visiems žinoma. O tai reiškia, kad dešiniosios partijos niekada nebuvo ir nėra. Be jokių abejonių, galimai yra labai stiprus įtakojimas iš rytų. Apie tai nieko nerašoma. Ta tyla tik patvirtina, kad tas galimas įtakojimas yra ypač veiksmingas. Galima spėti, kad tas įtakojimas galimai yra ir susivienijime. Išimčių nebūna, kaip ir buvusių nebūna.

Anonimiškas rašė...

Anonimiškas
2020-02-25 23:27
kurioj srity išsilavinę, kokia specializacija?

Anonimiškas rašė...

Komunistinis monolitas išliko, tiesiog galima sakyti plieno ir betono mišinys, tai stipru, plienas-teisesauga, betonas galima sakyti patys rinkėjai, todėl kažkokų rimtesnių pokyčių sunku tikėtis.

Anonimiškas rašė...

Būsimi Seimo rinkimai gali suaktyvinti tą išsigryninimą. Dagio partija kažkiek paims iš Saudargo 'krikdemus' reitinguojančių rinkėjų. NS gali paimti Kasčiūną-Ažubalį reitinguojančių balsus. Įtariu, kad konservatorių frakcija po rinkimų taps radikaliai leftistinė.

Anonimiškas rašė...

-> Anonimiškas 20.34
Sakote, jie tokiais taps po rinkimų? - greičiausiai jie tokie yra jau dabar. Patys TS-LKD niekada, aišku, niekada atvirai nesakys, kad jų partija - trys grupės: nedidelė dalis dar išlikusių tikrųjų konservatyorių ir tikrųjų krikdemų, antroji grupė - persidažę komunistai, ir trečioji - valdžios ištroškęs leftistinis jaunimas. būtent pastarieji energingiausiai veržiasi į valdžią ir, galimas dalykas, kad Dagys įkūrė atskirą partiją, o Kubilius emogravo į Briuselį dar ir todėl, kad jie numano, jog TSLKD jaunimas už Seimo kėdes šiuose rinkimuose kausis ugnimi ir kalaviju, ir TSLKD senbuviai bus nustumti į paraštes partijos rinkimų sąrašuose. Paprasčiau kalbant - prasidėjo rietenos dėl šiltų vietų, o vadovybės autoritarizmas partijos senbuvius stumia n tiek į antrą planą, kierk iš jau esamų šiltų vietų. Socdemai savo kartas pakeitė apdairiai, be išorinio triukšmo - beje, socdemai atrodo gan rimti pretendentai į gausią frakcioją būsimajame Seime dar ir todėl, kad savo nepatogius reikalus susitvarko neerzindami savo rinkėjų, be to, eilinį kartą daug balsų susirinks pakraščiuose ir, deja, apmaudžiai raudoname Sūduvos krašte. Jeigu Dagio partija patekt į Seimą, nenustebčiau, kad jie susidėtų su socdemais. Be to, dar nežinia, ką ruošia ,,valstiečiai'' ir Lietuvos miškus iškirtę ,,žalieji''.
Kol kas niekas iš žurnalistų dar neklausia TSLKD apie jų nuostatą dėl vienalyčių santuokų, ,,pabėgėlių'', Stambulo konvencijos ir panašiai, bet anksčiau ar vėliau juos šito paklaus - ir atsakymus galima numanyti jau dabar.

Anonimiškas rašė...

Tai ir rašiau, kad Seimo frakcijoje gali nelikti tiek 'krikdemų', tiek Kasčiūno-Ažubalio-Starkevičiaus, tiek šiaip "ne visai suleftėjusių" senbuvių.

Anonimiškas rašė...

Anonimiškas 2020-02-26 21:14 - tik laiko klausimas, kada dabartinis „lyderis“ bus nupūstas. Eilė į jo vietą turėtų būti netrumpa. Ir tada galutinis skilimas neišvengiamas. Kiek bus nuolaužų po to skilimo, galima spėlioti.

Anonimiškas rašė...

Kertu lažybų iš ko tik norite, kad Astravo AE pradės veikti iškart po Seimo rinkimų Lietuvoje.

Iseivis rašė...

Is salies ziurint: Lietuvoje nera desiniosios, konservatoriskos, krikscioniskos partijos. Krikscioniskiausia, patriotiskiausia, tautiskiausia, desinioji partija siuo metu Lietuvoje yra VALSTIECIU -ZALIUJU. Daug liberaliu partiju. Lansbergio vadovaujami liberalai yra pavoge "desiniuju, konservatyviu..." identiteta ir mulkina Lietuvos zmones. Valstieciu - zaliuju partijos yra NEDEKINGAS pavadinimas ir... lansbergio pasekeju vadovaujama ziniasklaida jiems priskyre kairiuju, kremliniu, kolkozniku, vatniku .... pravardes, kurias sunku nusivalyti/nusikratyti. Radzvilas agitavo uz iseivijoje gyvenanciu lietuviu sunaikinima ---- veiksmas nelabai suderinamas su tautiskos valstybes stiprinimu. Atrodo, kad ju programa tuo tik ir skiriasi nuo valstieciu-zaliuju. Zodziu, jeigu i Nacionalini SUSIVIENIJIMA susijungtu Valstieciu-zaliuju-Dagio ir Radzvilo vadovaujami judejimai ---- ATSIRASTU LIETUVOJE TAUTISKAI, PATRIOTISKAI, KONSERVATYVIAI lIETUVAI ATSTOVAUJANTI JEGA. Jeigu sios partijos pasiduos manipuliuojamos globalistu - liberalu ir bandys atskirai dalyvauti rinkimuose, tai.... NEpateks i seima. Butu tragiska situacija Lietuvai.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...

Dar viena keule prie lovio

Unknown rašė...

,,Krikscioniskiausia, patriotiskiausia, tautiskiausia, desinioji partija siuo metu Lietuvoje yra VALSTIECIU -ZALIUJU,, - sakyčiau pobaisis teiginys.... Faktas kad šita politinė jėga prismardino savo politines kelnes ir teks apsimauti naujas kitokio pavadinimo politiniame darinyje. Ar rinkėjai tai supras pamatysim po rinkimų. Lietuvoje dar niekas nesukūrė naujos politinės jėgos kuri gyvuotų ilgiau nei vieniems rinkimams. Ir Valinskas bandė siūlyti gelbėtojo ranką ir kiti.... Kur tos politinės partijos šiandien,- jas nupūtė vėjas nes jokio stuburo jos niekad ir neturėjo.... Uspaskich norėjo būti mesiju....- neišėjo.... o ir uodegos pasimatė ilgos. Vienybė svarbu bet ar sukurs kas tą jėgą kuri bus įvertinta rinkėjų ilgam laikui....?

SUSAN BENSON rašė...

Sveiki ponios ir ponai.
Mano vardas Susan Benson, aš esu paskolų davėja, taip pat finansų konsultantė. Jei jums reikia finansinio stabilumo, aš esu tinkamas asmuo, į kurį reikia kreiptis, ne tik skolinu pinigus, bet ir patariu bet kam. Mano svarbiausias prioritetas yra jūsų finansinis stabilumas, nedvejodami rašykite man ir būsiu jūsų tarnyboje 24 valandas.

Jei jums skubiai reikia finansinės paramos, aš esu tinkamas asmuo, į kurį reikia kreiptis, aš suteikiu bet kokio pobūdžio paskolas, nesvarbu, ar tai būtų asmeninė paskola, ar komercinės paskolos, ar jums reikia paskolos dėl kitų priežasčių, aš patarsiu kreiptis į mano įmonė per {Email: [email protected] arba Praneškite man tiesiogiai per WhatsApp per: +447903159998} ir akimirksniu gaukite atsakymą.

Mano įmonė yra išsami finansinių paslaugų įmonė, įsipareigojusi padėti jums pagerinti jūsų ilgalaikę finansinę sėkmę.

Savybės ir nauda;
✓ Galite kreiptis dėl paskolos bet kur ir bet kada.
✓ Galite pasiskolinti nuo 1000 iki 20 milijonų eurų.
✓ Gaukite paskolą per 24 valandas.
✓ Didelė 3,0% palūkanų norma.
✓ Jūs galite pasirinkti grąžinimo datą kas savaitę, mėnesį ar metus 1-30 metų laikotarpiui.
✓ Paprasta internetinė programa.
✓ Individualizuotos konsultacijos ir patirtis.
✓ Finansinės konsultacijos.

Ar jums buvo taip sunku gauti paskolą iš savo vietinių bankų ar kitų finansų institutų? Ir jus jaudino, kad negalėsite gauti paskolos? daugiau nesijaudinkite, nes mano įmonė padėjo daugybei asmenų ir organizacijų, kurie patiria finansinius sunkumus visame pasaulyje. Kreipdamiesi su mumis, kreipiatės į patikimą įmonę, kuriai rūpi jūsų finansavimo poreikiai. Visais būdais bus pasirūpinta.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų paskolos pasiūlymą, maloniai siųskite mums savo paskolos prašymą šiuo adresu:
Paštas: [email protected]
„WhatsApp“: +447903159998

Kalbant apie finansus, šiuo metu esame geriausias pasirinkimas. Nepadarykite klaidos ignoruodami mus, susisiekite su mumis dabar ir pradėkite.

Traditional Herbalist Spiritual Healer (Sangoma) & Fortune Teller rašė...

TIKROJI> ”> MEILĖS BURŽAI ♡” +27660670249, GYDYTOJAS HERBALISTAS + 27660670249 IR PASIKRĖTUSIAS MĖGSTYMO VEIKLOS LYGINYS + 27660670249, TRADICINIS GYDYTOJAS IR LOST LOVE BURTAS VASARAS, SPIRITUALINIS GYDYTOJAS IR LOST LOVE LOVE LOVEL BAGINIMAS
• Santykių problemos sprendimas / vyro žmonos problemos sprendimas / pasiklydęs meilužis
• Su darbu susijusios problemos / paaukštinimas jūsų darbe / laimėkite darbo klausymą
• Baudžiamosios bylos / teisiniai reikalai / teismo bylos / skyrybų bylos • Loterijos laimėjimai / loterija / žirgai / dideli futbolo laimėjimai / visa lošimo veikla • Kūno valymas / turto valymas / verslo valymas • Verslo skatinimas / pardavimo skatinimas / klientų pritraukimas. • Neužbaigti kitų gydytojų darbai / Uždelsti darbai / nepavykę darbai. • Stebuklingas žiedas / stebuklinga piniginė / stebuklinga lazda turtui ir santuokai.
• Burtai už vedybas su savo gyvenimo mylimuoju.
• Burtai meilei, pergalei ir užuojautai.
• Ištaisykite iširusias santuokas, santykius ir dingusio žmogaus paiešką.
• Burtai, kaip gauti darbą / darbą / didesnį atlyginimą / darbo apsaugą.
• Burtai dėl paskolos grąžinimo / skolų ir finansinių problemų.
• Juodosios magijos / piktųjų raganų amatų sunaikinimo ekspertas.
• Atsikratyti blogų akių / piktųjų dvasių poveikio.
• Vaisingumo vaistai / moters impregnavimas / vaistas nuo gimimo. +
• Burtai paleisti belaisvį / kalinį.
• Burtai bet kokiam poreikiui patenkinti.
• Sapnuose / veidrodyje pamatykite savo priešus.
• Nemokamas skaitymas telefonu / delnų skaitymas / taro skaitymas / nuotraukų skaitymas.
• Burtai apie blogus sapnus / naktines kumeles / nemiga.
• Streso / isterijos ir visų rūšių nerimo gydymas.
• Visų lygių egzaminų laikymas / ir interviu.
• Darbas / viza / kelionė / apgyvendinimas.
• Diabeto ir aukšto kraujospūdžio gydymas.
• Turtai ir išlaikymas.
• Burtai, skirti atsikratyti piktų priešų / dvasių.
• Gyvybės / turto / verslo apsauga.
• Išgydyti diegliai, raupsai, drebulys, epilepsija.
• ŽIV gydomos žolelės
• https://www.psychicremmy.com/

item