Page

2020-02-12

Jurga Karčiauskaitė-Lago. Dėmesio, tėvai! Vaikai priklauso valstybei!

propatria.lt nuotrauka 
„Aš ateinu iš jūsų ateities. Ir man ten nepatiko!”

Žinote, kas taip pasakė? Ogi Vladimiras Bukovskis.

Šiandien parašysiu apie atsargumą. Mums visiems.

Ne, ne koronavirusą turiu minty ir net ne saugų eismą. Turiu galvoje mūsų mažųjų saugojimą ir atidų žvilgsnį šiandien, nes ryt gali būti per vėlu. Taigi: kas, kur ir kaip juos veda gyvenimo keliais ir takeliais.

Rašau, nes esu neįtikėtinų įvykių liudininkė: artimus žmones palietė skaudi problema ir tik todėl, kad Lietuva yra toli nuo Ispanijos, patys suprantat, kad atstumas šiandien yra reliatyvus dalykas ES.

Taigi – ispanų naujai išrinkta valdžia (komunistai) garsiai ir drąsiai pareiškė: „Reikia naikinti romantiškos meilės mitus, išmušti vaikams juos iš galvų, nes romantiška meilė – praeitis.” Šeima irgi. Praeitis. Šiandien reikia koncentruotis į naują žmogaus statymą, kuriam turim paklusti visi – reikės išsirinkti iš 72 lyčių, kas esame ir pamiršti apie buvimą vyru ar moterimi. 

Rašau, nes Ispanija jau imama už gerklės. Čia vyriausybės atstovė drąsiai ir atvirai pareiškia: „vaikai tėvams niekaip nepriklauso. Vaikai yra VALSTYBĖS”.

Mokyklose nebus tik mokoma – vaikai bus indoktrinuojami naujųjų raudonų aktyvistų, nuo 4 metukų seksualizuojami, verčiami eksperimentuoti su savo lytimi ir kūneliais.

Tik noriu, kad Lietuvoje nebūtume mėmės ir mulkiai, nes čia, kaip visuomet, išgyvens stipriausi. Galbūt turtingesni, kurie gebės leisti vaikus į privačias mokyklas ir atidžiai skaityti sutartis. Kad nebūtume puspročių karta, prarandanti savo „modernybėje” brangiausia, ką turime – vaikus, kai mūsų protėviai sugebėjo savuosius išauginti net per karus, marus ir be elektros.

Išliks stipriausi – pasitikintys vieni kitais tėvai ir vaikai, gebantys būti vaikui autoritetais ir patarėjais net tuomet, kai aplinka ims skriausti ir niekinti tėvus bei jų įtaką. Ypač nelengva kova taps paauglystėje.

Dėmesio! Atidžiai sekite į mokyklas atvykstančius su vaikais bendrauti veikėjus ir organizacijas. Būrelių veiklą, duodamą vaikui medžiagą ir literatūrą. Nepasitikėkite belekokiais psichologais. Būkite atidūs ir ne mėmės – reikalaukite informacijos. Mūsų artimoje aplinkoje stebime dramą – vaikui atliekama cheminė kastracija. Valstybės lėšomis. Tai jau TREČIAS mokinys klasėje, kurioje yra apie 30 mokinių iš viso!

Pati pažįstu ne vieną suaugusį žmogų, kuris neteko lytinių organų, bet laikui bėgant pats nebežino, kas jis toks. Tarp žemės ir dangaus, tarp vilties ir baimės, tarp susinaikinimo ir noro gyventi. Šiandien jie vaikšto tarp mūsų! Jeigu manote, kad “gerovė” neturi kainos, tik primenu – kur ryški šviesa, ryškus ir šešėlis.

P.S. Dar pridedu 72 „socialinių lyčių” sąrašą. Paskaitykit. Reikia būti išsilavinusiu. 

P.P.S. Lietuvoje su Prezidentu naująjį švietimo įstatymą derina – dėmesio – Čmilytė-Nielsen (Liberalų Sąjūdis - naujieji komunistai socialinėse srityse). Nenuleiskite akių.