Nuteistas pedofilas paleistas iš kalėjimo, nes pasiskelbė esąs moteris

Transgenderizmo fenomenas nepaliauja stebinti savo naujomis grimasomis. Des Moines Register žurnale šį sausį pasirodė pranešimas apie nut...

Transgenderizmo fenomenas nepaliauja stebinti savo naujomis grimasomis. Des Moines Register žurnale šį sausį pasirodė pranešimas apie nuteistojo  už pedofilinius nusikalimus paleidimą iš kalėjimo, teigiant, kad nusikaltėlis nebekelia grėsmės, mat keičia lytį.

Joseph Matthew Smith'as yra 23 metų buvęs studentas, 2014-ais metais nubaustas už 15 seksualinių nusikaltimų, įvykdytų su abiejų lyčių nepilnamečiais.

2017 m. lapkritį Smith'as pareiškė besitapatinantis su moteriškąja lytimi, pasivadino Josie ir pradėjo estrogenų hormonų kursą. Šių metų sausio 9-ąją Ajovos valstijos generalinė prokuratūra paskelbė nutrauksianti nusikaltėlio įkalinimą, prokuratūros atstovui Lyyn Hicks komentuojant, kad „nusikaltusiojo hormonų lygis yra svarbus aspektas, mėginant pamatuoti pakartotinų nusikalstamų veikų tikimybę. Ekspertų nuomone, negalime manyti, kad Smith'as vėl nusikals. Taigi, teigimas, kad jis paleistas tiesiogiai dėl lyties keitimo, nėra tikslus.“

Šis atvejis nėra unikalus. 45-erių seksualinis nusikaltėlis Joseph Gobrick neseniai teisme įtikinėjo savo veiksmų teisėtumą, mat jis save laiko aštuonerių metų mergaite, o išnaudojamų vaikų nuotraukos, rastos jo namuose, esą yra saugomos Konstitucijos pirmojo straipsnio nuostatų. Vaikų prievartautojas Duncan Brooks, dabar vadinantis save Jacinta Brooks, ne kartą pateko ir vėl išėjo iš kalėjimo už vaikų užpuolimus. Pavojingas pedofilas, save vadinantis Madilyn Harks, kuris išprievartavo bent 60 mergaičių, praėjusiais metais buvo išleistas į laisvę Brampton'e (Kanada).

Parengta pagal užsienio naujienų portalų informaciją




Susiję

Pažangos ideologija 8754431401360046103

Rašyti komentarą

49 komentarai

Anonimiškas rašė...

Va čia tai teisė ,iki tokios teisės mūsuose dar toli...nors gal ir nelabai. Ir tegul darbuojasi korona virusas kiek tik gali, žmonija nusipelno.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Jei beprotybė yra toleruojama, iškrypymai aktyviai skatinami, tai matysime dar didesniu marazmų.

Anonimiškas rašė...

Viskas čia gerai, juk liberaltolerastija:)

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
šiaurės Lietuva rašė...

O jeigu aš nukepsiu kokį pensininką,ir paskui sakysiu kad esu automobilis kuriam sugedo stabdžiai, tai mane turėtu išteisinti ar ne?

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Vo, Europai tokių reik, čia tai "specialistas"!

ale, rašė...

"Parengta pagal užsienio naujienų portalų informaciją".

- Visa tai nerimtai atrodo. Maža, ką kas ten supuvusiose vakaruose rašinėja. Dabar gi, tą antį pasigavo čia pas mus pikti "kovotojai" prieš bile ką, ir tiešijasi, neva, štai kaip kvailai kažkas kažkur daro. O jei pagalvojus, kas iš to gaunasi čia pas mus, tai akivaizdu, kad būten čia pas mus ir atliekamas tyrimas, kaip gi padaryti, kad tešlagalviai reaguodami į bet kokius absurdus, neva, kažkur tai vykstančius, nuolatos peštųsi, ir per tokį "prasmingą" labai labai užsiėmimą netektų galimybės suprasti, kad būtent po jų tarpusavio "kovos" priedanga ir numaunamos jiems paskutinės kelnės.

Sėlis rašė...

Aha aha, “feik njūz”, antys ir panašios girdėtos dainelės, net nestebina, kad iš komuniagos lūpų, kuri tiek dievagojosi, kad visokie pederastai “garbingą” marksizmo vardą teršia.

ale, rašė...

Sėli, jei jau toks antimarksistas/antikomunistas esate, tai paaiškinkite man, kaip dabar čia gaunasi, kad dabartiniai, neomarksistais besiskelbiantys, yra degradų milijardierių išlaikytinių šaika. Jie tarnauja buržujams visomis išgalėmis gindami išnaudojimą bet kokia forma. Tuo tarpu komunistų, tų pirmųjų - tikrųjų, tikslas buvo panaikinti privatinę gamybos priemonių nuosavybę. Tai yra - galimybę vieniems pasisavintis bendrai sukuriamo produkto didžiąją dalį. O tas ir baisiausia yra buržujams. Todėl buržujai sumanė jiems parsiduodančius clapčiukus pavadinti neomarksistais, kurie jokio klausimo prieš išnaudojimą ne tik kad nekeltų, jie atvirkščiai, tokį klausimą keliančius bųtinai apšauks acilikeleis ir pavojingais radikalais. Tokiu būdu nušaunami du zuikiai. Dauguma siekiančių teisingumo per neišmanymą įsijungia į tą tik taip vadinamą neomarksizmą ir taip nukreipiami prieš jų pačių tikslą. Ko buržujams ir reikia.
Tai dabar paaiškink, kokie gi jie gali būti neo'marksistais, jei ne prieš buržujus kovoja, bužujams tarnauja?



Anonimiškas rašė...

Ale senas, komunistas kuriam smegenyse visada sėdi buržujai, tai yra liga kuri nepagydoma, toks niekada nesupras, drakono dėsnių.

alę, rašė...

Na, jūs per daug sureikšminate tą ale,. Jis viso labo tik akcentuoja prieštaravimą, kad absurdiška yra sutapatinti milijardierių tarnus su tikraisiais marksistais, kurių tikslas yra/buvo išvaduoti pasaulį iš milijardierių priespaudos. Ir čia neturi klaidinti anksčiau ir dabar naudojami skirtingi terminai masių apiplėšinėjimui išreikšti.

Sėlis rašė...

Gal gana svajoti. Nėra jokių “tikrųjų” marksistų ir siekio “išvaduoti”. Visi tie marksistai, užėmę valdžią, patys tampa milijardieriais, o masėms grūda laisvę, lygybę, brolybę. Paimkite betkokią komunistinę šalį. Masės vienodai lygiai gyvena skurdžiai, o valdžios aparatas kaip inkstas taukuose. Dabar įsigali neomarksizmas - neoliberalizmo sinonimas, kuomet didžiosios korporacijos, kurių vadovų didelė dalis - tolerantiškos tautos atstovai, per savo statytinius politikus grūda masėms laisvę, lygybę, brolybę. Prie to prisideda dar ir visokie “filantropai”. Tamsta galėtų pasidomėti, kaip Amerikoje yra kovojama prieš privačią nuosavybę, ginklų laikymą. Tokių individų su tokiais pat siekiais ir Lietuvoje pilna turime, tik laiko klausimas. Kaip marksizme internacionalizmas, taip neomarksizme multikultūralizmas labai skatinamas. Kaip marksizmas skelbia, jog engiamas proletariatas, taip neomarksizmas - kad užguitos įvairios tautinės, seksualinės, rasinės mažumos, moterys. Kaip marksizme engėjas yra buržujus, taip neomarksizme - baltoji rasė, o jei konkrečiau, baltasis krikščionis heteroseksualus vyras. Nemanau, kad šito jau negirdėjote. Tik kažkodėl vistiek fanatiškai agituojate už kažkokį mistinį “tikrąjį” marksizmą, kurio niekada nebuvo ir niekada nebus, kol egzistuoja pinigai bei žmonių godumas.

Anonimiškas rašė...

Labai logoiškas Sėlio paaiškinimas, esmė dviikojo padaro godumas,tai amžina, ar jis gali išnykti?, tai begalinis klausimas, imformaciniame amžiuje, jis dar labiau užsimaskavęs.

Paulius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Paulius rašė...

tokiu būdu yra įgyvendinamas principas „kiekvienam pagal poreikius“. O „kiekvieno“ poreikiai yra apsprendžiami ekonominės formacijos išsivystymo lygio. Totalios lygybės principo niekad marxsizmas per daug neakcentavo. Tad dabartinių marxistų tikslas - visuotinnis unifikavimas unifikuojant ir „kuriant“ t.y. programuojant „poreikius“, tuo paprastinant gamybą ir „optimizuojant“ išlaidų/pajamų santykį, kitaip tariant pelną. Kadangi „gamybos priemonės“, vartojant marxizmo terminiją seniai tapo korporatyvinėmmis t.y. anoniminėmis (pvz niekas nesako rotšildo bankas, o sako „skandinavijos“ ar pan bankai). kurių veikloje gali dalyvautikievien asper akcijas ir taip tapti savininku „kapitalistu“, tai visos neigiamos „buržuazijos“ konotacijos praranda prasmę. ir taip viena vertus įgyvendinamas lygių galimybių principas ir antra įgyvendinamas principas „visiems pagal poreikius“, kuriuos tiek kokybės tiek kiekybės aspektais nustato išminčių taryba. Vadinti šiuolaikinius lųeftistus „neomarxistais“ netgi nėra tikslu, nes tai kitas marxsitų sparnas, kurį savo laiku įveikė vadinamieji bolševikai, tvirtinę, kad taktika, kurią siūlo „menševikai“ - laukti kol bus pasiektas atitinkamas ekonominis lygis ir tada legaliai perimti valdžią yra opportunistinė ir kad valdžią reikia imti tuojau pat ir „komunizmą galima įgyvendinti vienoje atskirai paimtoje šalyje“ kas iš principo prieštaravo Marxo aiškinimui, ir yra gryniausiais revizionizmas. BOlševikų eksperimentas nepavyko ir dabar grįžta prie vadinamojo oportunistinio projekto - vietoje geležinkelio telegrafo ir telefono perimami bankai, švietimas ir teismai. Ir taip egaliai statomas naujas pasaulis ir kas buvo niekas tampa viskuo, kaip kažkada giedojo atvirai o dabar matyt tik virtuvėse marxsistai. Panaša nei velnio marxsimo nežinote, arba tik jo perrašytą oficialią bolševikinę versiiją

ale, rašė...

"Gal gana svajoti. Nėra jokių “tikrųjų” marksistų ir siekio “išvaduoti”."

- Sutinku dėl grynai "tikrųjų" marksistų nebuvimo. Visiems žmonėms būdingas ir silpnumas... Gal reiktų koncentruoti mintį ant teisingumo įgyvendinimo idėjos. Todėl, kad nėra siekio panaikinti nepadorų masinį apgaudinėjimą vis rafinuotesnėm formom, vis didesniais mastais - tiesiog absurdiška būtų manyti. Nejaugi visiems vien tik malonumas, kai jauti, kaip įteisinta valiutų rezervų sistema, kuri sudaro sąlygas "atgauti" dešimt kartų daugiau, nei turėta skolinimams. O kur dar palūkanos?
"Anonimiškas2020-02-02 09:34" nors ir giria Sėlio "logiškumą", bet jį ("logiškumą") pratęsia jau priešinga tam gaida: "esmė dvikojo padaro godumas,tai amžina, ar jis gali išnykti?, tai begalinis klausimas, imformaciniame amžiuje, jis dar labiau užsimaskavęs." - Būtent, tuo tik paantrina mano (ale,) poziciją.

Anonimiškas rašė...

Ale, mąstai teisingai, reikia ieškoti teisingumo, sąžiningumo sakoma:,,Sąžinė yra Dievo balsas", bet Dievo jau daug kas nebijo, todėl ir sąžinė dingsta, tada kada Dievas buvo žemėje ir mokė kaip teisingai gybenti, jį pagavo ir prikalė, jei jau Dievą prikalė, padarėlį ieškanti teisybės bematant prikals, būdų dabar į valias, tik galima guostis tikrai ieškančių tiesos visada bus, reikia juos palaikyti.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
ale, rašė...

O štai Sėlis, Pikc ir dar keletas kitų fanatiškų entuziastų tiki, kad tik jie teisingai mąsto, o ale, yra absoliučiai tupas vatnikas...
Kame gi šuo pakastas? Jie gi, žengia su V. Radžvilu priešakyje, todėl ir pasitiki aklai vakarų pučiama "autoritetinga" propaganda, kad marksizmą susigalvojo patys buržūjai, kaip priemonę masėms vilioti bei mulkinti... vien dėl to, kad... seną pasaulį išardytų... – Aiškiai, buržūjams atsibodę buvo/yra joti ant proletarų sprando. (Tik tokiu atveju ir tik LOGIŠKAI gauNASI nepertrūkstanti tąsa senojo marksizmo ir dabar gausiai Soroso bei kitų finansinių oligarchų-milijardierių finansuojamo "neomarksizmo".) Pagal šiuos fanatikus jokio nuskurdintų masių neišvengiamo pasipriešinimo niekada nė nebuvo ir būti negalėjo, nes gi tokie yra tik neįgalūs pasipriešinti vatnikai. Akivaizdu, kad tokioje versijoje apstu prieštaravimų bei absurdų... Bet gi tą Radžvilas randa „autoritetingose“ vakarų buržuazinių apologetų traktatuose. Todėl ir tik todėl, tas yra šventa šių fanatikų „teisybė“.
Kita versija, - kad absoliučiai nuskurdinti proletarai nenebeturėjo kitos išeities, kaip tik pradėti kovą su bet kokias padorumo ribas peržengusia buržuazija. O tai kovai pradėti buvo reikalinga susidariusios situacijos mokslinė analizė. Ką ir padarė K.Marksas parašydamas KP manifestą, bei „Kapitalą“, aiškiai atskleisdamas kapitalistinių santykių ydindumą, suformuluodamas proletarjato avangardui (Komunistų partijai) veikimo tikslus. Kaip priemonę jiems pasietti, pasiūlė panaikinti privatinę gamybos priemonių nuosavybę. Tokia yra marksizmo visa esmė. Visa kita – kaip pasekmės prekinių santykių panaikinimo, o ne kiti marksizmo tikslai. O tai ką jau darė Rusijoje Iljičius atkomandiruotas iš Šveicarijos, finansuojamas Vokietijos, tas jau su marksaizmu teturi tiek pat sąryšio, kaip ir po šiai dienai visokių sorosų gausiai finansuojami neomarksistai, su pačia marksizmo esme. Iljičiui užduotis buvo sugriauti Rusijos imperiją bei pasėti chaosą. Tą jis sėkmingai(?) ir padarė.
Tenka pastebėti, kad marksizmu, pagal jo pirmapradę poaskirtį, dar nei karto nebuvo pasinaudota. Šį mokslą iškart užvaldė ir uzurpavo, bei iškraipė tie, kovai prieš kuriuos ir buvo sukurtas. Todėl ir nebekelia naujieji „marksistai“ teisingumo įgyvendinimo klausimo, o eskaluoja vien tik iškrypimus, kurių pagalba kuriamas nacionalinėse valstybėse chaosas.

Anonimiškas rašė...

Ale juokiasi puodas, kad katilas juodas jų fanatiška teisybė ale mano tai tikra, taip pat galvojo ir tavo marksas karksas, kaip tavo manymu jis buvo tiesos šaltinis, ar eilinis fanatikas?.

ale, rašė...

Matote, brolau, juokas dalykas rimtas. Dažnas besijuokdamas pasirodo neišmanėliu beesąs... O su tais vienodai juodais indais yra principinis skirtumas. Viename putrą vargdieniai verda, kad išgyventi galėtų, kitame viskuo pertekę iš tų vargšų egzotinį patiekalą sau verdasi.

Anonimiškas rašė...

Ale teisingai pastebėjai, belieka dasiprotėt, kad tai amžina, bet tu tikriausiai tiki marksu karksu, kuris galvojo, kad tai galima pakeist.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
ale, rašė...

Na, kaip čia pasakius? Spręskite Jūs, ar tą mano tokią įžvalgą galima vadinti tikėjimu, jei pagal mane, Markso atlikta kapitalizmo analizė buvo/yra tikrai vykusi, o štai, kaip pasinaudoti tuo mokslu - juk ne pats Marksas čia tiek daug kartų prašovė. Marksas, kaip ir kiekvinas mirtingasis, savo laiku pasimirė. O to mokslo esmę iškart pasigavo labiau išsilavinusi už proletarus buržuazija, ir apvertusi tam tikrus akcentus jame aukštyn kojom, patys pradėjo telkti proletarus kovai, bet jau tik, NEVA, prieš buržuaziją, iš tiesų - besukylančių proletarų jėgas sugebėjo nukreipti sau nepavojinga linkme. Rusijoje praeito šimtmečio septynioliktais ir buvo atliktas sėkmingas tokios idėjos patikrinimas... tik ne paties marksizmo teorijos teisingumo – tuo niekas net neabejojo - bet kaip perimant švietimą ir vadovavimą proletarams, revoliucingai nusiteikusių proletarų jėgas nukreipti ištisoms valstybėms sužlugdyti, pasėti jose chaosą, kad taip būtų lengviau ir jas užvaldyti. Kaip tęsinį sėkmingo(?) eksperimento su Rusija, mes matom ir šiais laikais eilę įvykdytų iš ŠALIES vaivorykštinių revoliucijų. Gal pavyzdžių nereikia vardyti?
Idėja ne nauja. Panašius metodus naudoja rytiečių kovos menai, kai priešininko jėga nukreipiama prieš patį priešininką. Viena „rytietiška“ grupė yra ir Lietuvoje, kuri kultivuoja Wing Tsun KungFu kovos meną. Galite pasigūglinti. Rasite ir daugiau panašių grupių.
Dabar dėl tos iliuzijos į amžinumą. Juk absoliučiai nieko nėra amžino, o ir būti to negali. Viskas keičiasi, viskas vystosi. Ateis laikas, ir žmonės subręs permainoms, atgyvenusius santykius neišvengiamai keis tokie, kokiais tik ir įmanomas tolimesnis egzistavimas. Kaip pirmykštę bendruomeninę santvarką pakeitė vergovinė, verginę – feodalinė, feodalinę - kapitalistinė, kapitalistinę – transnacionalinė finansinė, lygiai pagal tokią pat tendenciją ateis pabaiga ir bangtserių bespridielui. Nesiimu pranašauti, kad būtent jau dabar išauš šviesus komunizmo rytojus. Lygiai tokiu pat tikėtinumu visa Žemės civilizacija gali visai užsilenkti... O gal ir tik iki beždžionės lygio kritimas bus?..
Dėl to, kad taip neatsitiktų, protas pas ne kuriuos pradės intensyviau funkcionuoti. Ne išimtis ir smegenėlėse tų, kurie dar gyvena iliuzija, jog Dievas juos išrinko todėl, kad jie, neva, vertesni už kitus, ir todėl turi teisę ir gali viešpatauti... Kai Žemė degs po jų kojom, ir jie supras, kad pragaro ugnims jie lygiai taip pat tinkami, kaip ir tie, kurių „niekingumu“ vis dar šlykštisi. Štai tada ir atgims santarvės Dvasia - NAUJOJI SANDORA. Tada ir įvyks mistinis Antrasis Šventos Dvasios atėjimas.
Svarbu suprasti ir įsiminti, kad kelias į harmoniją bei laimę ne per prievartą vinguriuoja...

ale, rašė...

Pikc'čiau, rašinėji niekus. Ne ideologijos kaltos, kad kažkas be išmanymo, todėl sąmoningai piktybiškai veikia, neva, "šventai" vadovaudamasis kokia tai ideologija. Visas Žmonijos kraujas pralietas dėl neįsisąmonintos, todėl nesuvaldytos neapykantos visiems kitiems, kurie turi kitokią nuomonę, nesutinka paklūsti puikybe sergantiems pikc'čiams.
Esi bedievis, bet įsiklausyk:

TĖVE MŪSŲ, kuris esi danguje!
Teesie šventas Tavo vardas,
teateinie Tavo karalystė,
teesie Tavo valia kaip danguje, taip ir žemėje.
Kasdienės mūsų duonos duok mums šiandien
ir atleisk mums mūsų kaltes, kaip ir mes atleidžiame savo kaltininkams.
Ir neleisk mūsų gundyti, bet gelbėk mus nuo pikto.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Ale tikrai, parašyta lyg pradinukams. Keista, kad Kažinkavičiui vis vien neaišku.

Anonimiškas rašė...

Ale, taigi leninas buvo amžinas, kaip savo patroną užmiršai, o jei daug galvosi apie amžinumą, netrukus ir su arkliais imsi kalbėti.

Anonimiškas rašė...

Ale, tai sakai, cituoji ,,Tėve mūsų'' ir analizuoji marksizmą?
O kada prabilsi apie ,,buržujų'' kuriamą ir medijomis skatinamą asmens valios diversifikaciją asmeninio pelno dėlei?
,,Naujoji Sandora'' - paaiškink išsamiau.
Kuo tau bloga jau esanti, kad reikia naujosios?

ale, rašė...

Panašu, kad Anonimiškas 2020-02-04 08:16, arklys ir esate. Tik ką pateikiau versiją, pagal kurią Leninas nebuvo joks marksistas, kad buvo svetimų (Vokiečių) atsiųstas į Rusiją kaip diversantas sugriauti Rusijos imperijai, kad tą diversiją vykdė tik prisidengdamas marksizmų, o tamsta ir toliau... šaudai čia tuščiais. Eik dar košės pakablioti, gal greičiau suaugsi.

Anonimiškas rašė...

Galima cituoti Tėve mūsų ir analizuoti marksizmą, bet teisingai. Visko neskaičiau, Ale, bet Naujoji Sandora buvo sudaryta Dievo su žmonėmis per Kristų. Naujoji Sandora nėra jokia "santarvės Dvasia". Ir jokio "mistinio antrojo Šventosios Dvasios atėjimo" nebus, o bus Antrasis Kristaus atėjimas. Skaityk Laišką žydams: "Ir todėl Jis yra naujosios Sandoros tarpininkas, kad, įvykus mirčiai pirmojoje Sandoroje padarytiems nusikaltimams atpirkti, pašauktieji gautų amžinojo palikimo pažadą"

Žyd 8,13: "Sakydamas “naują Sandorą”, Jis nurodė, kad pirmoji yra pasenusi. O kas pasensta ir nukaršta, to greit nebeliks."

Anonimiškas rašė...

Ale, gal tu ir ne arklys, bet leninizmą marksizmą ir komunizmą, 70 metų kalė ir ir kalė, kaip sakai svetimų atvežtą, tai ką tiek milijonų diurnių buvo? O gal pagal tave jie buvo arkliai,ar asilai, kaip manai?.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
ale, rašė...

Anonimiškas 2020-02-04 13:46 : "...bet leninizmą marksizmą ir komunizmą, 70 metų kalė ir ir kalė, kaip sakai svetimų atvežtą, tai ką tiek milijonų durnių buvo?"

- Jei būtų buvęs dėstomas neiškraipytas Lenino (bei kitų "marksistų" vykdžiusių perversmą Rusijoje) marksizmas, jį kaip mokslą - atitinkantį kapitalistinės formacijos reiškinį - visi/dauguma būtų priėmę natūraliai, be patyčių ir be atmetimo. Tokiu atveju ir raudomojo perversmo negalėtų būti atsitikę.
Be to, nei prieš septynioliktų metų perversmą, nei po perversmo, labai mažai kas buvo susipažinęs su paties Markso mokslu, veikė iš to, ką Leninas su savo bendrininkais bolševikais porino. O jie sudėliojo akcentus, kaip jiems patogiau buvo.
Gavosi, kad (nesi)vadovavo marksizmu, o aklai ir įnirtingai vykdė svetimų užduotį, žlugdė Rusijos imperiją. Ir tik Stalinas susizgribo, ir ėmė atstatinėti Rusijos savarankiškumą. Po Chruščiovo-Brežinevo sąstingio bei didžiųjų laidojimų, Garbačiovo ir Jelcino tandemas pakartojo Lenino/Trockio išdavystės spektaklį. Todėl Leninas bei Jelcinas su Gorbačiovu "tikri" demokratai, o Stalinas bei Putinas - patys-patys blogiausi, daug-daug blogesni ir už patį Adolfą.., juk tas irgi vykdė užduotį: fiziškai pašalinti žydus (konkurentus), bei sunaikinti tą pačią Rusiją.

ale, rašė...

Pikc: "...jie fanatiškai tiki gyvuliškiausia ir agresyviai ateistine ideologija - bet tuo pat metu postringauja apie dvasingumą ir Dievą, jie kalba apie pasaulinį žydų sąmokslą prieš žmoniją..."


- O tu, piktas vaikeliuk, mažas esi ir suprasti nieko negali...

Anonimiškas rašė...

Ale, sakoma ,,jei durnas tai amžinai" perfrazuojant galima sakyti jei isitikinęs marksizmu tai irgi amžinai, tai yra liga kuri nepagydoma, nes smegenys raudonos, kiokios jos niekada netaps, atneštas markso karkso virusas, kaip ir korono mirtinas.

Anonimiškas rašė...

Nuostabus komentaras, Pauliau. Komodifikuojama realybė. Apsaugok, Viešpatie.

Henrikas Miuleris rašė...

Sveiki, vyrai. Nagi, visi tatuiruojamės White Hetero C Male.

Aš pirmas.

ale, rašė...

Kuo durnesnis individas, tuo greičiau ima kitus, kurių neįstengia suprasti, vadinti durniais... Juk durniui atrodo logiška, kad ko jis nesupranta - tas ir yra nesąmonė, o gi nesąmones tegali tauzyti tik durniai. Su tokiu atsivėrimu ir sveikinu ponulį.

Anonimiškas rašė...

Ale, matai dalykas paprastas, sakai mieko amžino nėra, kapitalas gi amžinas, jis tik įvairiai pasiskyrsto, o tavo mokytpojas karksas, norėjo jį panaikint, toks gudrus, o to nesuprato.

ale, rašė...

Nei tas "karksas" mano, nei man mokytojas, nei ką. Nejaugi nepastebite, kad ne patį marksizmą ginu ar kad aukštinčiau jį. Vienintelis dalykas, kas verčia kalbėti ir apie marksizmą, tai kad tas marksizmas "kovotojams", neva, už tautos išlikimą išstatytas kaip daržo baidyklė, su kuo ir kariauja tie nepaliaujamai. Tuo tarpu dėl tautos telkimo jau nei jėgų, nei laiko nebelieka. Mūšam tą baidyklę įsijuosę, o tuos, kurie rodo, kad ne baidyklė pati iš savęs blogį kūria, o tie, kurie šia baidykle mosikuoja, sukabindami ant jos visa ką, kas bent kada negero yra būvę. Todėl visas šis nacionalinis sabantūjus primena gaidžių peštynes, kada kokį "priešą" pakišo vertelgos, su tuo ir pešamasi, net nesusimąstant, kas ir kokiu tikslu verčia peštis. Juk taip elgdamiesi, mes ne tik kad tautos neišsaugosime, o sudarome palankiad sąlygas svetimiems savo kailį lupti. Kartoju gal šimtąjį kartą. Markso mokslu naudojasi ne proletarai, o pelną bet kokiom priemonėm spaudžiantys. Proletarams gi pateokiamas marksizmas baubo forma, kad bijotų net pagalvoti, kad tikroji idėja marksizmo, buvo teisingesnio visuotinai kuriamo produkto paskirstymas. Ir nieko blogo tokioje idėjoje nėra ir būti negali.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
ale, rašė...

Pati didžiausia žmonijos problema yra paranojikai tokie, kaip ir šitas Pikc Kažinkavičius. Jie be priešų negali. Jie kaip kiaulės - purvą, tai šitie - priešą, visada ras. Jie amžinai visiems gyvenimą gadina su savo manija vaizduotis aukomis-didvyriais.

Anonimiškas rašė...

Grįžkim prie temos.
O motera negali būti pedofilė? O jei pedofilĖ, tai ne tokia baisi?

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Lucas rašė...

Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - www.GetMeets.com

item