Nuteistas pedofilas paleistas iš kalėjimo, nes pasiskelbė esąs moteris

Transgenderizmo fenomenas nepaliauja stebinti savo naujomis grimasomis. Des Moines Register žurnale šį sausį pasirodė pranešimas apie nut...

Transgenderizmo fenomenas nepaliauja stebinti savo naujomis grimasomis. Des Moines Register žurnale šį sausį pasirodė pranešimas apie nuteistojo  už pedofilinius nusikalimus paleidimą iš kalėjimo, teigiant, kad nusikaltėlis nebekelia grėsmės, mat keičia lytį.

Joseph Matthew Smith'as yra 23 metų buvęs studentas, 2014-ais metais nubaustas už 15 seksualinių nusikaltimų, įvykdytų su abiejų lyčių nepilnamečiais.

2017 m. lapkritį Smith'as pareiškė besitapatinantis su moteriškąja lytimi, pasivadino Josie ir pradėjo estrogenų hormonų kursą. Šių metų sausio 9-ąją Ajovos valstijos generalinė prokuratūra paskelbė nutrauksianti nusikaltėlio įkalinimą, prokuratūros atstovui Lyyn Hicks komentuojant, kad „nusikaltusiojo hormonų lygis yra svarbus aspektas, mėginant pamatuoti pakartotinų nusikalstamų veikų tikimybę. Ekspertų nuomone, negalime manyti, kad Smith'as vėl nusikals. Taigi, teigimas, kad jis paleistas tiesiogiai dėl lyties keitimo, nėra tikslus.“

Šis atvejis nėra unikalus. 45-erių seksualinis nusikaltėlis Joseph Gobrick neseniai teisme įtikinėjo savo veiksmų teisėtumą, mat jis save laiko aštuonerių metų mergaite, o išnaudojamų vaikų nuotraukos, rastos jo namuose, esą yra saugomos Konstitucijos pirmojo straipsnio nuostatų. Vaikų prievartautojas Duncan Brooks, dabar vadinantis save Jacinta Brooks, ne kartą pateko ir vėl išėjo iš kalėjimo už vaikų užpuolimus. Pavojingas pedofilas, save vadinantis Madilyn Harks, kuris išprievartavo bent 60 mergaičių, praėjusiais metais buvo išleistas į laisvę Brampton'e (Kanada).

Parengta pagal užsienio naujienų portalų informaciją




Susiję

Pažangos ideologija 8754431401360046103
item