Nacionalinis susivienijimas kviečia į susitikimus Alytuje, Marijampolėje ir Telšiuose!

Nacionalinis susivienijimas kviečia į susitikimus su partijos steigimo iniciatyvinės grupės nariais Alytuje, Marijampolėje ir Telšiuose. ...

Nacionalinis susivienijimas kviečia į susitikimus su partijos steigimo iniciatyvinės grupės nariais Alytuje, Marijampolėje ir Telšiuose. Tuo tęsiami Nacionalinio susivienijimo steigėjų susitikimai su bendraminčiais. Jau anksčiau įvyko renginiai Vilniuje, Kaune, Panevėžyje, Klaipėdoje ir Telšiuose. 

Telšiuose susitikimas vyks sausio 28 dieną, antradienį, 17.30 val., Telšių Žemaitės dramos teatro salėje, Respublikos g. 18. Susitikime kalbės filosofas prof. Vytautas Radžvilas ir politologas dokt. Vytautas Sinica. 

Alytuje susitikimas vyks sausio 30 dieną, ketvirtadienį, 17.30 val., Alytaus kraštotyros muziejaus konferencijų salėje, Savanorių g. 6. Čia prie V. Radžvilo ir V. Sinicos prisijungs ir buvęs VU prorektorius, filosofas doc. Kęstutis Dubnikas. 

Paskutinis artėjančios savaitės susitikimas įvyks sausio 31 dieną, penktadienį, 17.00 val. 
Marijampolės Petro Kriaučiūno viešosios bibliotekos didžiojoje salėje, Vytauto g. 22. Su marijampoliečiais susitiks prof. Vytautas Radžvilas ir verslininkas, visuomenininkas Algimantas Rusteika. 

Kitą dieną, sausio 23 d., 17.30 val. susitikimas su galimais Nacionalinio susitikimo rėmėjais ir steigėjais įvyks Šiauliuose, Šiaulių vyskupijos pastoraciniame centre (Tilžės g. 186). Ir čia pokalbiui kvies prof. Vytautas Radžvilas, prof. Rasa Čepaitienė ir dr. Kęstutis Dubnikas. 

Nacionalinio susivienijimo kūrimą prieš kiek daugiau nei mėnesį paskelbė Laikinoji politinė taryba, vienijanti virš pusšimčio žinomų visuomenės, mokslo ir kultūros veikėjų, taip pat „Pro Patria“ sambūrio jaunimą. Plačiau su kuriamos partijos idėjomis ir steigėjais galite susipažinti jos interneto svetainėje www.susivienijimas.lt ir judėjimo Facebook paskyroje.


Susiję

Vytautas Sinica 8085407252514059726

Rašyti komentarą

1 komentaras

Anonimiškas rašė...

Marijmapolėje bus sunkiausia - marijampliečiai kaip niekas kitas moka rasti kokį nors teisėtą pretekstą. Ir moka užduoti labai ne bet kokius klausimus.

item