Nacionalinis susivienijimas kviečia į susitikimus Klaipėdoje ir Šiauliuose!

Nacionalinis susivienijimas kviečia į susitikimus su partijos steigimo iniciatyvinės grupės nariais Klaipėdoje ir Šiauliuose. Tuo tęsiami...

Nacionalinis susivienijimas kviečia į susitikimus su partijos steigimo iniciatyvinės grupės nariais Klaipėdoje ir Šiauliuose. Tuo tęsiami Nacionalinio susivienijimo steigėjų susitikimai su bendraminčiais. Jau anksčiau įvyko renginiai Vilniuje, Kaune ir Panevėžyje. 

Klaipėdoje susitikimas įvyks sausio 22 dieną 17 valandą, Ievos Simonaitytės viešojoje bibliotekoje (Herkaus Manto g. 25). Susitikime dalyvaus profesorius Vytautas Radžvilas, istorikė prof. Rasa Čepaitienė, filosofas dr. Kęstutis Dubnikas. 

Kitą dieną, sausio 23 d., 17.30 val. susitikimas su galimais Nacionalinio susitikimo rėmėjais ir steigėjais įvyks Šiauliuose, Šiaulių vyskupijos pastoraciniame centre (Tilžės g. 186). Ir čia pokalbiui kvies prof. Vytautas Radžvilas, prof. Rasa Čepaitienė ir dr. Kęstutis Dubnikas. 

„Kviečiame atvykti visus, kuriems rūpi, kad Lietuvoje atsirastų stipri ir iš esmės kitokia politinė jėga. Susitikimuose pristatysime kuriamos partijos pasaulėžiūrą, aptarsime praktinius steigimo reikalus ir atsakysime į visus iškilusius klausimus apie Nacionalinį susivienijimą “, - teigiama kvietime. 

Nacionalinio susivienijimo kūrimą prieš kiek daugiau nei mėnesį paskelbė Laikinoji politinė taryba, vienijanti virš pusšimčio žinomų visuomenės, mokslo ir kultūros veikėjų, taip pat „Pro Patria“ sambūrio jaunimą. Plačiau su kuriamos partijos idėjomis ir steigėjais galite susipažinti jos interneto svetainėje www.susivienijimas.lt ir judėjimo Facebook paskyroje.


Susiję

Vytautas Radžvilas 8767104602504917193

Rašyti komentarą

item