Teismas balsavo motinos, besistengiančios pradėti mažamečio sūnaus lyties keitimą, naudai

Teismas Jeffrey Younger bei jo buvusios žmonos byloje dėl vieno iš jų vaikų, septynmečio James'o, cheminės kastracijos balsavo motin...

Teismas Jeffrey Younger bei jo buvusios žmonos byloje dėl vieno iš jų vaikų, septynmečio James'o, cheminės kastracijos balsavo motinos naudai. Tai reiškia, kad James'o motina Anne Georgulas galės tęsti sūnaus lyties keitimą tampant mergaite Luna ir turės neribotus įgaliojimus skirti jam lytinį brendimą skatinančius vaistus ir, vėliau, moteriškus hormonus.
Teismo sprendimas tikriausiai taip pat reiškia, kad tėvas Younger turės pripažinti James'ą mergaite, nepaisant jo religinių ir moralinių prieštaravimų, taip pat bus priverstas lankytu kursus apie transeksualumą.
Anksčiau abu tėvai dalinosi vaiko priežiūra. Dabar vienuolika iš dvylikos tesėjų balsavo, kad tik vienas iš tėvų įgautų visišką teisę vaiko globai, tačiau tai buvo ne tėvas - James'o bei jo brolio globa suteikta išimtinai motinai.
Younger'is ir Georgulas teismui ieškinį  padavė praeitą savaitę, kovodami dėl savo dviejų vaikų priežiūros. Younger'is teigė, kad buvusi žmona siekia keisti mažamečio sūnaus lytį prieš jo valią, Georgulas tuo tarpu reikalavo visiškų įgaliojimų auginant vaikus ir spręndžiant psichoginius, medinicinius ir kitus su vaikų priežiūra susijusius klausimus. Motina ir prieš tai buvo vienintelė iš tėvų, kuri už tai atsakinga, tačiau prieš tai ji bent jau buvo įpareigota apie juos informuoti tėvą. Taip pat motina, kuri ir pateikė ieškinį, reikalavo pakeisti tėvo lankymo valandas, sumažinti berniukų nakvynes ir leisti vaikus viešėti pas tėvą tik su priežiūra. Maža to, ji taip pat reikalavo uždrausti tėvui vadinti sūnų James'u - jo teisėtu vardu, - ir drausti tėvui vestis sūnų ten, kur jis nebus pripažintas mergaite.
Penktadienį protestuotojai reikalavo Teksaso pareigūnų priimti įstatymus, draudžiančius nepilnamečiams pradėti lyties keitimą medikamentais. Šiuo metu JAV įstatymai neturi amžiaus apribojimų tokių medikamentų skyrimui ir vartojimui.
Galiausiai: Georgulas, vaikų motina, teismo metu prisipažino nesanti biologiškai susijusi su savo vaikais James'u ir Jude'u - berniukai buvo pradėti pagalbinio apvaisinimo metu, porai naudojant kiaušinėlių donorę.

Parengta pagal lifesitenews.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 167314482146554937

Rašyti komentarą

22 komentarai

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Čia jau pavojingo masto diktatūra, teismas negali nuspręsti vienašališkai žaloti žmogų visam gyvenimui.

Anonimiškas rašė...

Turbūt pagrobčiau vaiką ir dingčiau iš tokios šalies. Motinai, manau, reikia psichikos sveikatos specialisto pagalbos. Kita vertus, matome, kiek toli gali vesti smegenų plovimas.

R rašė...

Aš tą bobą pasiūsčiau į būseną, kur jokia lytis nebesvarbu ...

Unknown rašė...

Tikėtina, kad byla pasieks AT, o ten persvarą turi konservatyvių pažiūrų teisėjai. Trampas pasirūpino.

Anonimiškas rašė...

Nei pareigos, nei išsilavinimas neapsaugo nuo beprotystės.

Anonimiškas rašė...

Nežinau, ką tokiu atveju daryčiau. Šitaip išprovokuojami nusikaltimai - iš bejėgystės ir nevilties.
Tėvas.

Anonimiškas rašė...

Fake news?

Sėlis rašė...

Nope.

supratingas rašė...

O viskas prasidėjo prieš kelerius metus kai tas vaikis Makdonalde pasirinko mergaitišką, o ne berniukišką žaislą ir nuo tada nevisprotę "motiną" ėmė persekioti liguista mintis, o kai kitą kartą sūnus pasakė, kad jam patinka mergaitiška suknelė, "motinai" abejonių neliko - jos sūnus yra mergaitė, tik su keliais berniukiškais kūniškais trūkumais.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Ir kuo paremtas toks "verdiktas"? ;)

Pikc Kažinkavičius rašė...

Suprantama, klausimas ne Sėliui. :)

ale, rašė...

"O viskas prasidėjo prieš..." daug daugiau metų, ką byloja: "... vaikų motina, teismo metu prisipažino nesanti biologiškai susijusi su savo vaikais James'u ir Jude'u - berniukai buvo pradėti pagalbinio apvaisinimo metu, porai naudojant kiaušinėlių donorę". Argi ne akivaizdu, kad čia lemiamą poveikį daro "pažangių" technoligijų industrijos jėgos. - Jos be kliūčių tęsia savo šetoniškus eksperimentus suprasdamos (ir tuo pasinaudodamos), kad tai - niekaip nesančiai biologiškai susijusiai su NEsavo vaikais nesveikai bobai - tie vaikai nėra savi ir motinišku instinktu nesaistomi. - Jai juk jų negaila, tai kodėl gi jų nepaaukojus "pažangai"?

Anonimiškas rašė...

jei jau Teksase tokios teismo nutartys tai beliko lopeles kelt...

Anonimiškas rašė...

Tuo, kad ši "naujiena" publikuojama tik trečiarūšiuose marginalių glušių (kaip kad proRussia) portaluose. Jei čia būtų teisybė, tai būtų Breaking News visuose respektabiliuose žiniasklaidos kanaluose.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Sėlis rašė...

Šitas išvis ar kada atsigauna. 😄

Anonimiškas rašė...

Vienuolika iš dvylikos teisėjų ??? Cha cha ... Juk čia apie prisiekusiuosius kalbama, teisėjai čia ne prie ko.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Yra ir gerų žinių: https://www.lifesitenews.com/news/breaking-texas-gov-investigating-case-involving-mom-who-wants-gender-transition-for-7-yr-old

Pikc Kažinkavičius rašė...

Kiek emocingas, bet teisingas komentaras: https://www.youtube.com/watch?v=chk7qKHsW_A
Beje, ten yra ir interviu su žalojamo vaiko tėvu.

supratingas rašė...

Teismas visgi nusprendė palikti vaiko priežiūrą abiems tėvams ir Džeimsas negalės būti farširuojamas hormonais be abiejų tėvų sutikimo.
Tačiau nematau priežasties dideliam džiaugsmui, nes vaikas lieka nevisprotės "motinos" įtakoja su visom iš to išplaukiančiom pasekmėm.

item