Kviečiame į konferenciją Kaune spalio 5 dieną!

Spalio 5 dieną, 11 valandą, Kauno arkivyskupijos kurijos Didžiojoje salėje (3 aukštas) įvyks konferencija „Visapusiškas valstybės atnauji...

Spalio 5 dieną, 11 valandą, Kauno arkivyskupijos kurijos Didžiojoje salėje (3 aukštas) įvyks konferencija „Visapusiškas valstybės atnaujinimas: ar reikalingas krikščioniškų principų sugrįžimas į Lietuvos viešąjį gyvenimą?“. Konferencijoje kviesime diskutuoti aktualiausiais Lietuvos viešojo gyvenimo klausimais, atsiduriančiais vadinamųjų vertybinių karų epicentre, o taip pat tiesiogiai susijusiais su mūsų valstybės ir lietuvių tautos išlikimo galimybėmis. 

„Lietuvos viešojoje gyvenimo atgimimui ir atsinaujinimui visų pirma būtinos atviros ir ne paviršutiniškos diskusijos apie svarbiausius politinius klausimus. Patys jaučiame tokių renginių trūkumą ir poreikį. Kviečiame visus, neabejingus valstybės ir tautos ateičiai, o taip pat ir vertybiniam atsinaujinimui, apsilankyti šioje konferencijoje, įsiklausyti į pranešėjų tezes, užduoti klausimus ir paties permąstyti aptariamus klausimus“, - skelbia renginio organizatoriai. 

Konferencijoje pranešimus skaitys VDU profesorė Birutė Obelenienė, VDU dėstytojas, teisininkas dr. Vygantas Malinauskas, VU profesorius Vytautas Radžvilas, kunigas prof. Andrius Narbekovas, politologai Vytautas Sinica ir Dovilas Petkus ir kiti. Tiksli konferencijos programa bus paskelbta vėliau. 

Užsiregistruoti ir pakviesti dalyvauti savo draugus galite renginio puslapyje socialiniame tinkle Facebook: https://www.facebook.com/events/1157489841103581/


Susiję

Įvykiai 6873179048129651900
item