Naujasis Budapešto meras kviečia G. Sorosą pasilikti Vengrijoje

Viena iš pirmųjų naujojo Budapešto mero, kairiojo globalisto Gregely Karacsony, iniciatyva po rinkimų buvo leidimas Georgo Soros'o ...

Viena iš pirmųjų naujojo Budapešto mero, kairiojo globalisto Gregely Karacsony, iniciatyva po rinkimų buvo leidimas Georgo Soros'o Centrinės Europos Universitetui (CEU) likti Vengrijos sostinėje.

Praeitais metais CEU planavo visiškai perkelti savo programas į Vieną po to, kai Vengrijos vyriausybė 2017 m. priėmė įstatymą, kuris uždraudė universitetui tekti JAV diplomus.

Sekmadienį vykusiuose vietinės valdžios rinkimuose Vengrijos opozicinės partijos, istoriškai viena kitai ideologiškai priešingos, susivienijo į koaliciją ir sugebėjo nedideliu skirtumu nugalėti valdančiąją Fidesz partiją keliuose miestuose, tarp kurių - ir Vengrijos sostinė Budapeštas. Buvęs meras Istvan Taros turėjo užleisti vietą Žaliųjų partijos atstovui Gregely Karacsony.

Centrinės Europos universitetas yra įkurtas žinomo globalisto ir kairiojo Georg'o Soros'o. Viktor'o Orbán'o vyriausybė kaltino universitetą platinus idėjas, priešingas Vengrijos neliberalios demokratijos idėjoms. Taip pat Orbán'as ne kartą kaltino Soros'ą naudojant savo milijardus masiniam imigrantų plūdimui į Europą remti bei platinant žemyne neomarksistines idėjas.

Dabar, po vietinės valdžios rinkimų, trys iš dešimties milijonų Vengrijos gyventojų gyvena kairiųjų opozicijos vadovaujamose vietovėse.


Susiję

Viktoras Orbanas 1588348183246117431

Rašyti komentarą

5 komentarai

Anonimiškas rašė...

Sorošas į Vengriją? - vengrai tik ir laukia, kada jis ten pasirodys.

Povilas Jankunas rašė...

Toks sakyciau kairiuju pilkasis kardinolas.Tai tas kuris visad lindi seseliuose ir marionetiskai tampo uz virvuciu.Vienas is atsakingu asmenu:aisku su visu savo uzurpuotu neoliberal ideologijos sklaidos korifeju.Idomus jo tikrasis Lietuvoje uzleistas melo tinklas.Manau turetu buti labai platus,kad Lietuvoje neliko nepriklausomos nr neoliberal aficialiosios ziniasklaidos

Anonimiškas rašė...

Pinigai atveria vartus į pragarą. Kiek pas mus tokių, traukiančių pragaran!

Anonimiškas rašė...

Jis pats sėdi Berlyne. Kur geriau ras?:) O Vengrijoje tik jo čiuptuvas.

Anonimiškas rašė...

Kai kam pragaras, o kai kam ir rojus.

item