Algimantas Rusteika. Barbarai ateina

propatria.lt nuotr. kaunoforumas.com Visatos centre vėl šiltas vakaras. Vėl pilnos arenos piliečių, duona ir žaidimai dovanų, ir pi...

propatria.lt nuotr.

Visatos centre vėl šiltas vakaras. Vėl pilnos arenos piliečių, duona ir žaidimai dovanų, ir pinigai iš viešų tualetų nekvepia. Senate debatai dėl naujų mokesčių, kad plebėjai, moterys nemurmėtų ir vergai būtų ramūs, imperatoriaus rūmuose ilgai negęsta žiburiai ir naktimis nenutyla meilės aikčiojimai.

Tai kas, kad barbarai ateina, mes juos papirksim, nukalsim dar monetų ir duosim, o prieš pinigus kas atsilaikys? Ir jie saugos imperijos sienas! Jie bus mums geri, mes juos nusipirksim ir bus tokie, kaip esame ir norim! Mes viską galim nusipirkti!

Tik kad jie nieko neparduoda ir nieko nepirks. Pabandykit nusipirkti užkariautoją, su kalaviju atėjusį į jūsų namus. Jei neturi ginklo ir nekovoji - tavo moteris, tavo namai, tavo vaikai ir pinigai yra ne tavo, ir jis pats tave už tavus nusipirktų, bet net pirkti juk nereikės, ir darysi ką palieps net nežiaugčiodamas.

Net jei turi ginklą ir kovoji, gali pralaimėti, bet išlaikysi bent garbę. Kultūra ir civilizacija, kuri nekovoja, daro viską, kad sužlugtų ir myli tuos, kurie juos niekina ir ateina sunaikinti, ir tuo didžiuojasi - pasmerkta. Roma pralaimėjo ne todėl, kad trūko pinigų, ginklų ir karių.

Ji turėjo per daug, per lengvai ir išglebo. Hanibalas už vartų, o patricijai lėbauja ir turgaus aikštėje burbliuoja godūs balandžiai, laukdami pašaro. Štai ir saulė vėl pateka, ir pavėsiuose vėl maloniai gaivu. Dar padiskutuokim, kilmingieji vyrai.

Gal nieko nebus. Gal nebus to liepsnų, kraujo, nevilties ir pralaimėjimo kvapo, kuris buvo. Mes riejamės ir tikimės toliau, mes pavydim vienas kito garbės ir vietos prie stalo. Mes nieko nepasimokėm ir neišmokom. Mes verti to, kas bus.

Kauno forumo vÄ—liava

Susiję

Įžvalgos 4827641167575917381

Rašyti komentarą

54 komentarai

Anonimiškas rašė...

Paskutinis sakinys - frustracija. Iš tikrųjų nusvyra rankos, matant, kas vyksta. JIE daro su mumis, ką nori. Nu tai paleiskim velniop seimą, išvaikykim politikus, kam tokia goveda veltėdžių prie lovio, jei jie visi priesaiką sulaužę "dirbti valstybės labui"?

Anonimiškas rašė...

daugiau skirta V.Europai. mes dar tik prašomės į šitą suicidinį vakarėlį ir pergyvenam, kad neįleidžia dėl nemadingų aprėdų. tik klausimas: ar mums labai jau reikia patekt į tą tuštybės balių, ar ne geriau pasėdėt vakare su tikrais draugais prie laužo.

Karolis rašė...

Nemanau,kad situacija tokia jau bloga kaip romos imperijos pabaigoje. Bet netgi jeigu situacija ir pakryps ta blogesniaja linkme, tai visada turėsime išeiti,- kautis. Kautis netgi jeigu situacija yra beviltiška, ypač, jeigu situacija beviltiška. Romos gyvavimo pabaigoje buvo visai neblogu tiek imperatorių tiek karo vadų, tiek seip romos piliečių. Manot jie buvo tokie kvaili, kad nesuprato kas vyksta, ar to ,kad roma pasmerkta? Kai nebeliaka nieko, net vilties, lieki tu su savo siela ir mintimis ir neišvengiamai turi atsiriboti nuo visko ir rasti būdą tokioje situacijoje kažkaip įprasminti save. Ir kova yra tas būdas. Butent tokioje situacijoje išryškėja visas individo moralinis pranašumas pries sociuma,visa jo narsa, jo grožis, jo kilnumas.

Anonimiškas rašė...

Tai kad jau vėlu. Bet Lietuva, atrodo, vis dar gyvena iliuzijomis, nes gyvena informacijos vakuume. Gal klystu?

x rašė...

2019m., 5G rysio laikmetyje gyvename informacijos vakuume? Kas nori, kas domisi viską susiranda akimirksniu.

egodraconis rašė...

Tiesiog matematiniai skaičiavimai ne visada atitinka realią situaciją todėl gali atrodyti kad padėtis nėra bloga.

Hm rašė...

Tarp Hanibalo ir Romos valstybės žlugimo yra daugiau kaip 600 metų, panašiai kaip tarp mūsų dienų ir Žalgirio mūšio. Suprantu, poetinės metaforos ir panašiai, bet vis tiek tokia akivaizdi istorinė nesąmonė atrodo nekaip.

Hm rašė...

Ir beje, Hanibalo laikais nebuvo imperatorių :D

R. rašė...

Nesikabinėkit prie smulkmenų, o realybė yra daugiau negu prasta.

Karolis rašė...

Ir Hanibalas nebuvo barbaras, jeigu neklystu kilęs iš kilmingos kartaginos giminės. Nors tiesa jo kariuomenė buvo samdinių is galijos ir kitu barbarišku kraštu. Bet manau cia svarbu metafora ,o ne faktai.

Hm rašė...

Kaip esu ne kartą minėjęs, p. Rusteikos straipsnių mintys geros, tik formą galima tobulinti. Juk tai taip paprasta, pažiūrėti Wikipedijoje, kuriame amžiuje gyveno Hanibalas, kuriame amžiuje žlugo Roma, iki kurio amžiaus buvo reikšmingas skirtumas tarp patricijų ir ne patricijų, nuo kurio amžiaus atsirado imperatoriai ir pan. Jeigu kas nors parašytų, pavyzdžiui, kad Gediminas įsteigė Edukacinę komisiją, tai irgi būtų „kabinėjimasis prie smulkmenų“?

Anonimiškas rašė...

Mes, mes, mes. Kas tie „mes“? Kauno forumo ženklas labai primena Ispanijos vėliavą, tik spalvos sukeistos.

Anonimiškas rašė...

Mentoriaus demencinė frustracija edukacinių renovuotų hospisų klasterių samite?

Anonimiškas rašė...

Hanibalas prie vartų, o jūs apgailėtinai kapstotės smulkmenose.

Anonimiškas rašė...

Reikia tik džiaugtis, kad lietuvių gentys gudai bei vanduoliai nukariavo tą blogio imperiją, tik deja greitai patys perėmė romėnišką vergovinę "civilizaciją" ir patys tapo romėnais...

x rašė...

Trašų ir žemės oligarchas su Dūkšto cypdavatke blogiau už Hanibalą.

Anonimiškas rašė...

Kas tas Hanibalas, kur ta Roma? O dar tie patricijai ir plebėjai. Taip išmaniai surašyta, kad eiliniam mirtingajam nesuprasti.

Unknown rašė...

Ir vienas lauke esi karys!

Unknown rašė...

IR VIENAS LAUKE ESI KARYS.

Anonimiškas rašė...

Šį kartą komentarai neverti straipsnio.

Anonimiškas rašė...

Jėga privertė priimti labai tolimos tautos iš Azijos religiją.

Anonimiškas rašė...

Kiek yra informacijos, o kiek yra smegenų plovimo visame pasaulyje? Visi plauna, visi, kas tik netingi.

ale, rašė...

Anonimiškas2019-10-17 11:45: "Tai kad jau vėlu. Bet Lietuva, atrodo, vis dar gyvena ... informacijos vakuume."

- Reiktų kaip nors išmokti skirti netikros/netikslios informacijos sąvartyną nuo informacijos trūkumo/vakuumo.


x2019-10-17 12:50 : "2019m., 5G rysio laikmetyje gyvename informacijos vakuume? Kas nori, kas domisi viską susiranda akimirksniu."

- Na jo, akimirksniu susirandate pakištą "sūrį pelėkautuose", kurio suinteresuotos svetimų sukčių pajėgos apsčiai pateikia - kiekvienam pagal jo skonį.

egodraconis2019-10-17 13:17 : "Tiesiog matematiniai skaičiavimai ne visada atitinka realią situaciją todėl gali atrodyti kad padėtis nėra bloga."

Tikrai taip. Matematiniai skaičiavimai labai priklauso nuo formulių, pagal kurias skaičiuojame. Vienomis sąlygomis viena priklausomybė tarp tų pačių dydžių, kitomis - jau gali būti visai kita. Kaip pavyzdį, prisiminkime kad ir greičio sudėties formules esant mažiems greičiams ir reliatyvistinę - artėjant prie ribinio - šviesos greičio. O prie visa to, kas gali garantuoti, kad tie skaičiuotojai visus faktorius įskaito skaičiuodami. Juk bet kurioje kitoje situacijoje, kitos sąlygos ir visai kiti (nauji) galimi faktoriai.


Anonimiškas rašė...

Taip, „komentarai neverti straipsnio“, jūs teisus. Bet straipsnis vertas šių komentarų.

Anonimiškas rašė...

Suicidinis inovatyvus feisliftas refleksijų anonse.

R. rašė...

Didysis "išminčius" prabilo. Apgailėtinas tamsta, žmogeli esi ...

Anonimiškas rašė...

"Mes verti to, kas bus."
Verti to, ką mums ruošia mutavę komunistai.

Anonimiškas rašė...

Apropos, informacijos vakuumas. Daug melagingos informacijos tai ne informacija. Teisingos informacijos vakuumas Lietuvoje 100 proc.
Gal kur nors optimistas "5G rysio laikmetyje" rado normalią info apie, pvz., Globalios migracijos pakto kilmę, reikšmę, tikslus? Gal tas pats optimistas kur nors rado socialinių lyčių propagavimo tikslus? JT raginimo ES priimti imigrantų neskaičiuojant? Gal tas pats optimistas rado kur nors tikrą tiesą apie ES ginkluotų pajėgų uždavinius Malyje, kovoje "prieš terorizmą" ir kas už to stovi?
Daugiau nevardinsiu, užteks šitam moderniam laikmečiui.

to R. rašė...

Po kiek mėšlas ir trąšos Naisiuose?

Anonimiškas rašė...

,,Mes nieko nepsimokėm ir neišmokom.'' - atvirai kalbant, šitie ir panašūs dejavimai jau atsibodo, ir spėčiau, kad ne man vienam.
p. Rusteika, yra tokių, kurie ir pasimokė, ir išmoko - todėl ProPatria ir yra.

x rašė...

Suprantu, kad patvorio arijai jokių informacijos paieškos įgūdžių neturi. Juk jei ieškai, vadinasi esi kažkoks nesavas, nepatikimas. Dar sužinosi ko neturėtum žinoti. Juk sputnik, "laisvas laikraštis" ir Kluonio gatvės dienoraštis visada teisingai atsako į visus klausimus - nieko ieškoti nereikia.

Anonimiškas rašė...

Komentaras visai pro šalį. Savo aklu pykčiu ir kvailumu darai gėdą savo protingai tautai.

Anonimiškas rašė...

„Mes riejamės ir tikimės toliau, mes pavydim vienas kito garbės ir vietos prie stalo. Mes nieko nepasimokėm ir neišmokom. Mes verti to, kas bus.“ Kiek galima dejuoti, ašaroti, verkšlenti? Ir kas tie „mes“? Gal tai galimai viena iš gynybos mechanizmo rūšių, kai savi neigiami bruožai permetami kitiems žmonėms? O kur pasaulyje nesirieja? Kur pasaulyje idilija? Kurioje valstybėje? JAV, Ispanijoje, o gal Jungtinėje Karalystėje?

Anonimiškas rašė...

Turint demokratiją, belieka nedaug, reikia surinkt daugumos protą ir reikalai pajudėtu, dalykas sunkus, bet įmanomas.

Anonimiškas rašė...

dejavimai skriejant atvirame kosmose be skafandro

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Henrikas Miuleris rašė...

Pastebėjau, čia prieš kelias savaites užsiveisęs tipas savo įkyriu reiškimusi manantis, jog bus gera idėja atkreipti į save dėmesį. Deja, nei talento, nei polėkio, nei literatūrinės ugnelės, nei subtilumo. Paskaičius turimo omenyje individo dergalus nei pyksti, nei džiaugiesi - panašus sumišimas iškyla kompanijoje atsidūrus dvasiniam analfabetui, pertraukinėjančiam pokalbį norint įterpti trigrašį savo tinkuotojo patirtimi pasidalinti. Šis šunvotė net nebandys stumtelėti jūsų pamąstymo link, neargumentuos savo teiginių, nenurodys šaltinių. Kitaip tariant, reikalas drungnas. Net mūsų dvasingasis panslavistinis mezgėjų ''Stolyčnaja'' būrelis palyginus su šio padaro nusišnekėjimais atrodo gan linksmai ir prasmingai - bent teologinį pagrindą turi. Vienintelis pozityvus dalykas, galintis išplaukti skaitant šio sutvėrimo ''mintis'' - tai supratimas apie mūsų genofondo regresą, savo ruožtu verčiantis stengtis dar daugiau dėl Tėvynės. Bet vėlgi, čia mes ne unikalūs - apie šį dekadansą perspėjo mus Nyčė, Špengleris ir Evola.

Sūneli, turiu tau prisipažinti turįs dovaną - regėti regėjimus. Tarytum Hansas Landa, medžiodamas žydus, turėjo gamtos dovaną mąstyti kaip žydas, taip ir aš regiu, kaip tu nesėkmingai bandai ''užtrolinti'' šiuos subrendusius vyrus komentaruose, kurie užsiiminėjo ''trolinimu'' dvi dešimtys metų dar prieš tokiai sąvokai atsirandant.

Kartais net ir priešas vertas pagarbos, su sąlyga, jog įmanoma konors iš jo pasimokyti. Minėto padaro atveju, deja, tenka diagnozuoti, jog vystymosi grandinėje įsivėlė neatitaisytinos klaidos, išeliminavusios šio nelaimėlio gebėjimą bet kokiai kontribucijai į būtį. Nenustebčiau, net jei ir po šių eilučių šis atsilikėlis, VIS TIEK užsispyrusiai atsisakantis suprasti sėdįs ne savo rogėse, ne elementorių eis pavartyt ir sugrįžt įgijęs daugiau svorio, o puls švaistytis savo klišėmis apie fašizmą, kas realiai jokio poveikio čia susirinkusiems seniai neturi.

Ištiesta ranka į viršų visiems geriems žmonėms, kovotojams, tėvams, skaitantiems, žinantiems ir suprantantingiems. Piktiems taip pat. Visiems gentainiams irgi.

Visada Jūsų,
Miuleris.

supratingas rašė...

"...dvasingasis panslavistinis mezgėjų ''Stolyčnaja'' būrelis... "

Miuleris © ��

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Pritariu, neblogai. Gaila, kad tiesos.lt komentaruise labai nusivažiuota - anksčiau ten būdavo ką paskaityti, o dabar - Jules, Dzeikas, stasys, tvankstas. Ir plevena kažkokiuose sintetiniuose rūkuose su virvenančiai dryžai raudona potekste.

x rašė...

Oo, susireikšminęs patvorių miuleris sumanė savo "išmintį" ir regėjimus parodyti - norėjo kaip geriau, o išėjo kaip visada - darkalas, kurio nei pats nesuprato. O tą ištiestą ranką geriausia įsikišti sau į rudąją :))

Anonimiškas rašė...

Ach, Miuleri, Miuleri. Radai ant ko tulžį išlieti. Juk taip susitapatini su tuo. Bet gal iš vakaro baltosios padauginai, ir tik pagiriota galva šitaip žemai kritusi atsibūdo?

Anonimiškas rašė...

Teisingai Miulerio pastebėta, tas x yra padaras, ir joks jis ne x, jis aiškus kaip diena, jo pasisakymai jį išduoda, jis tik bedvasis padaras.

Anonimiškas rašė...

nuotrauka ir slapyvardis viską pasako. bet portalui tinka? kodėl? siaubas

Ultrakrikscionis rašė...

Bravo, Miuleri. Shuva pamokytas.

Anonimiškas rašė...

Puikus straipsnis, į tašką, ačiū autoriui! Tik norėtųsi žvelgti plačiau..Kovoti reikia, kai yra priešas...bet kaip padaryti, kad pasaulyje nebūtų priešų...tada ir kovos nereikės. Štai kur klausimas! Neįmanoma? "Viskas yra įmanoma.." Užduokime sau klausimą: "kaip?"

Anonimiškas rašė...

Ta rašliava ryškiai sutrumpinto prekybos alkoholiu laiko pasekmė. Net nesupratau kurio čia straipsnio autorių dergia ir neva su juo "šnekasi". Jei Propatrijai straipsnis tiko ir įdėjo, tai ir gerai. Nesuprantu ko čia trydaliot.

ale, rašė...

"bet kaip padaryti, kad pasaulyje nebūtų priešų...tada ir kovos nereikės. Štai kur klausimas! Neįmanoma? "Viskas yra įmanoma"

- Taip klausimą kelti įmanoma tik jau žinant atsakymą. Tikrai baugu išsakyti mintį pirmam. Juk į tave visi žiūri, kaip į baltą varką, pasipyktinę klausia: "ką, esi gudresnis už kitus, ar koks antžmogis? O juk taišku -savaime aišku, kad jokių antžmogių būti negali, reiškia - tu nusišneki, o dar gražiau būna, kad pasako - nusipezi...
Todėl mažai kas išdrįsta prabilti pirmas. Ir tik užsigrūdinusiam vilkui tas nė motais. Tai gi. Kad nebūtų negerų priešų, nereikia jų išsigalvoti. 99 kartai iš 100 jokių priešų realių nebųna. Tai tik liguistai fantazijai visokie pavojai vaidenasi. Ir kai įsijaučiama į kovotojo-didvyrio rolę, tai kas belieka tam "priešui"... iš čia sau ir frazė sparnuota: "ilgai gyvenant iliūzija, pagaliau įtikima, jog tas gryna tiesa yra.

linda rašė...

KAIP IŠSISKOLIAU IŠ ŠIOS DIDŽIOSIOS ĮMONĖS

Sveiki, mano brangūs žmonės, aš esu Linda McDonald, šiuo metu gyvenanti Austine Teksase, JAV. Šiuo metu esu našlė su trimis vaikais ir 2018 m. Balandžio mėn. Buvau pakliuvusi į finansinę padėtį ir man reikėjo refinansuoti ir sumokėti sąskaitas. Aš bandžiau ieškoti paskolų iš įvairių paskolų firmų, tiek privačių, tiek verslo, bet niekada nesėkmingai. Dauguma bankų atmetė mano kreditą, nesiskundė tomis paskolų įmonėmis, kurios jas vadina savų pinigų skolintoju, nes jos visos yra apgaulės, visos jos nori pinigų, ir jūs iš jų dar negirdite, jie du kartus man tai padarė prieš susitikdami su ponu Davidu Wilsonu. Įdomiausia jos dalis yra ta, kad mano paskola man buvo pervesta per 74 valandas, todėl patarsiu susisiekti su ponu Davidu jus domina paskolos gavimas ir esate tikri, kad galėsite jį laiku grąžinti, galite susisiekti su juo el. paštu ……… ([email protected]) Nėra kredito patikrinimo, jokio kredito davėjo, turintį tik 2% palūkanų normą ir geresnius grąžinimo planus bei grafiką, jei turite susisiekti su bet kuria įmone dėl paskolos užtikrinimo be užstato, tada susisiekite su p. Davidu Wilsonu dėl paskolos

Jie siūlo visų rūšių paskolas

Trumpalaikė paskola (5_10 metų)
Ilgalaikė paskola (20_40)
Žiniasklaidos terminuota paskola (10_20)
Jie siūlo paskolą kaip
Būsto paskola ............., Verslo paskola ........ Skolos paskola .......
Studentų paskola .........., verslo pradinė paskola
Verslo paskola ......., įmonės paskola .............. ir kt
El. Paštas .......... ([email protected])
Kalbant apie finansinę krizę ir paskolą, tuomet reikia kreiptis į Davido Wilsono paskolą, tiesiog pasakykite jam, kad ponia Linda McDonald nurodo jums sėkmės ................... ....

Anonimiškas rašė...

niekada nesėkmingai ir jūs iš jų dar negirdite

Anonimiškas rašė...

Vaistus reikia vartoti tik taip, kaip gydytojas prirašė. Pasiskaičiuoti tabletes, kad jų nepritrūktų. O jau slapyvardis koks pasirinktas. Šlykštu.

OO rašė...

GREAT ILLUMINATI TEMPLE Of MONEY AND POWER,
JOIN THE ILLUMINATI : [email protected] OR [email protected] OR [email protected] .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM OR YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

Are you a business man or woman, political, musician, student,
the you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 1million dollars
in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 10,000,000 U.S dollars monthly as a salary...


A Cash Reward of USD $1,000,000.00 USD
A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
A Dream House bought in the country of your own choice
One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
One year Golf Membership package
A V.I.P treatment in all Airports in the World
A total Lifestyle change
Access to Bohemian Grove
Monthly payment of $1,000,000 USD into your bank account every month as a member
One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.

If you are interested e-mail info to: [email protected] OR [email protected] OR [email protected] .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM OR YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER: +2348077526136 for immediately initiation.New members registration is now open online...YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

OO rašė...

Read Up My Story Today as my story is a very special and unique one as is not like the numerous advert you always see online and also I want to be 100% sincere and truthful to you that there can never be any other online spell caster that can help you bring back your EX BACK to you other than DR OSCAR DILAN as he alone is 100% effective,dynamic and very reliable as 99.9% of other spell casters are not for real and can never help you solve your problems at all instead they will complicate your present condition OK SO BE WISE AND ALSO BE WARNED AND CONTACT DR OSCAR DILAN TODAY... MY OWN LIFE STORY / EXPERIENCES IS BELOW:


My Name is Mark Kelvin, From USA. I wish to share my testimonies with the general public about what this man called Dr OSCAR DILAN has just done for me , this man has just brought back my lost Ex WIFE to me with his great spell, I was married to this woman called Sharon we were together for a long time and we loved our self’s but when I was unable to make her pregnant for me and also give her al she needs she left me and told me she can’t continue anymore then I was now looking for ways to get her back until a friend of mine told me about this man and gave his contact email: [email protected] OR [email protected] OR [email protected] .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM as you won't believe this when I contacted this man on my problems he prepared this spell cast and bring my lost WIFE back, and after a month she became pregnant for me because he gave me some herbs to take also and when she went for a test and the result stated that she was pregnant am happy today am a FATHER of a baby girl, thank you once again the great DR OSCAR DILAN for what you have done for me, if you are out there passing through any of this problems listed below:

(1) If you want your ex back.
(2) if you always have bad dreams.
(3) You want to be promoted in your office.
(4) You want women/men to run after you.
(5) If you want a child/PREGNANCY SPELL.
(6) You want to be rich.
(7) You want to tie your husband/wife to be
yours forever.
(8) If you need financial assistance.
(9) How you been scammed and you want to recover you lost money.
(10)Stop Divorce
(11) CURE TO ALL KIND OF SICKNESS/DISEASES HERE
(12) Winning of lottery
(13) Cure To Hiv/Aids
(14) LOTTERY/LOTTO SPELL WINNING
(15) CURE TO HERPES AND ANY OTHER SEXUALLY TRANSMITTED DISEASES AT ALL...
(16) HAVE YOU BEEN SCAMMED BEFORE AND NEEDS TO RECOVER ALL THE DOLLARS/MONEY YOU LOST TO THESE FRAUDSTER ???.. CONTACT OSCAR DILAN AS HE HELPED MY FRIEND CALLED LEONARD CAPTAIN FROM USA TO RECOVER BACK THE SUM OF $300,000.00 DOLLARS HE LOST TO SCAMMERS ONLINE

Email: [email protected] OR [email protected] OR [email protected] .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM ...... YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

OO rašė...

HOW I GOT MY LOAN FROM THIS GREAT COMPANY CALLED ELLIOT OLIVE LOAN COMPANY

Hello to All across the globe, I am Martha Loiussa, currently living in NEW YORK now, USA. I am a widow at the moment with 2 kids and I was stuck in a financial situation in April 2018 and I needed to refinance and pay my bills. I tried seeking loans from various loan firms both private and corporate but never with success, and most banks declined my credit ,do not fall prey to those hoodlums out there that call them self money lender they are all scam , all they want is your money and you well not hear from them again they have done it to me twice before I meet Mr ELLIOT OLIVE the most interesting part of it is that my loan was transfer to me within 74hours so I will advice you to contact Mr ELLIOT OLIVE if you are interested in getting loan and you are sure you can pay him back on time you can contact him via email……… ( [email protected] OR [email protected] OR [email protected] ) No credit check, no co signer with just 2% interest rate and better repayment plans and schedule if you must contact any firm with reference to securing a loan without collateral then contact Mr ELLIOT OLIVE today for your loan

They offer all kind of categories of loan they

Short term loan (5_10years)
Long term loan (20_40)
Media term loan(10_20)
They offer loan like
Home loan............., Business loan........ Debt loan .......
Student loan..........,Business start up loan
Business loan....... , Company loan.............. etc
Email..........( [email protected] OR [email protected] OR [email protected] )
When it comes to financial crisis and loan then Mr ELLIOT OLIVE loan financial is the place to go please just tell him I Martha Loiussa direct you Good Luck.... HS EMAIL IS : [email protected] OR [email protected] OR [email protected] .

item